Rotterdam
Watertaxi

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Rotterdam: altri luoghi da visitare

Vuoi scoprire tutte le attività disponibili a Rotterdam? Clicca qui per la lista completa.

Wat anderen zeggen over Rotterdam

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 20 beoordelingen

Leuk om via deze tour Rotterdam te verkennen. De tour duurt precies lang genoeg, interessant om over de gebouwen en hun hun historie te leren. Ik had verwacht dat de watertaxi rit langer zou duren, maar je wordt letterlijk naar de overkant gevaren. Wat ook al leuk is, maar dat duurt helaas nog geen 5 minuten ;-)

We hebben het zeker leuk gevonden. De gids kon ook heel erg goed vertellen over het geen we tegen kwamen en wat de historie van alle gebouwen. Sowieso is Rotterdam ons ontzettend meegevallen. Het is een veel mooiere stad dan we hadden verwacht. We komen zeker nog een keertje terug!

Profesionele gids die met heel veel passie vertelde over Rotterdam. Echt top! Het enige spijtige is dat het bezoek aan een kubuswoning niet was inbegrepen ondanks dat dit vermeld stond bij de boeking van de activiteit. We hebben wel hiervoor een kortingskaart gekregen.

Wij hadden Koen, een aardige jongen die veel vertellen kon over Rotterdam. Gebouwen bezocht, de watertaxi moet je een keer meegemaakt hebben en wij kwamen op plekken die we nog niet hadden gezien

Hele fijne gids. Willem is een rasechte Rotterdammer met Rotterdam in zijn DNA. Deze tour was voor ons qua duur en bezienswaardigheden precies goed. Ook erg leuk met de watertaxi tussendoor.