Rovinj

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Rovinj: de beste attracties

Sitemap Rovinj

Wil je alle activiteiten in Rovinj ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rovinj

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 803 beoordelingen

Prima trip, maar de kosten lopen wel snel op daarvoor

De trip boeken is het begin. Tijdens de trip naar venetie wordt je een dag pakket aangeboden met vervoer naar het centrum en terug. Gelet op de afstanden die je moet lopen vanaf de ferry naar het centrum en de beschikbare tijd is het zinvol om dat vervoer erbij te doen. Dan nog een korte gondelvaart erbij en je bent weer 85 euro PP erbij kwijt. Wij hebben daardoor in één dag een geweldige indruk van Venetie gekregen, maar het kost dan wel wat meer dan de ferry alleen. Maar het was zeker de moeite en de kosten waard. Doen als je het kunt betalen. We zijn tenslotte op vakantie en Nederlanders. (Alphen aan den Rijn)

Genoten van het indrukwekkende, interessante Venetië

We hebben genoten van een drukke, goed geplande, verzorgde en warme dag in Venetië. Mede dankzij de zeer vriendelijke guides. Het is zeer zeker een aanrader voor iedereen die in één dag zo veel mogelijk plezier in Venetië wil beleven..

Leuke bemanning, tijd aan boord gaat snel. Advies om alle aangeboden excursies van hen te doen. Zo zie je in een relatief korte tijd veel van Venetië.