Royal Albert Hall
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Royal Albert Hall Tours: Onze meest aanbevolen

 • Londen: rondleiding door Royal Albert Hall

  1. Londen: rondleiding door Royal Albert Hall

  In de groene buurt Kensington ga je naar de prachtige Royal Albert Hall voor een rondleiding van 1 uur door de rijke geschiedenis en het weelderige interieur van de concertzaal. Je begint bij Door 12, waar de vriendelijke gids je verwelkomt. Begin dan aan je magische reis door het iconische gebouw, met een bezoek aan de Queen's Royal Box en privésuites met behang van ontwerper William Morris. Voel de opwinding van een aankomend concert en bezoek het auditorium waar de grote sterren der aarde hebben opgetreden. Vanuit de Gallery heb je schitterend uitzicht op de zaal, en als je geluk hebt, zie je een artiest repeteren! Je eindigt weer bij Door 12 en hebt de mogelijkheid om je rondleiding af te sluiten met lunch in het Verdi Restaurant (aan de Grand Tier) of met koffie en gebak in de Cafe Bar. Hier is ook de giftshop te vinden. Laat je ticket zien voor 10% korting! 

 • Londen: bustour met high tea

  2. Londen: bustour met high tea

  Rij door het kloppende hart van de cultuur en geschiedenis van Londen en nip onderweg van een verrukkelijk kopje thee. Deze bustour laat je kennismaken met de verfijnde smaken van Engeland. Doe je te goed aan een high tea met smakelijke sandwiches en heerlijke taartjes en gebakjes. Je Londense buschauffeur voert je langs iconische plekken als de Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey, St James’s Park, Hyde Park, Royal Albert Hall, Marble Arch, Nelson’s Column, Downing Street en nog veel meer. Deze sightseeingtour duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten afhankelijk van het verkeer. Wil je het echte Engeland proeven? Begin dan met een 'good cuppa'.

  Was een hele leuke middag! Goed voorzien van hapjes en drankjes . Leuke aanrader voor iedereen die Londen vanuit een hele leuke bus wilt zien

 • Londen: fietstour langs de highlights

  3. Londen: fietstour langs de highlights

  Bezoek belangrijke bezienswaardigheden en attracties van Londen en ook de hotspots buiten de gebaande paden, waar je met tourbussen niet kunt komen. Je zult eigenaardige verhalen over de interessante en soms bizarre geschiedenis van Londen te horen krijgen tijdens deze unieke fietstour. Je fietst in een comfortabel tempo over paden langs de rivier, over fietspaden en routes door parken. Mogelijke bezienswaardigheden waar je langs komt zijn absolute highlights, waaronder London Eye, Big Ben en het Palace of Westminster, Westminster Abbey en Buckingham Palace. Andere interessante bezienswaardigheden die je mogelijk passeert zijn Admiralty Arch, Trafalgar Square, Chinatown, Covent Garden en St. Paul's Cathedral. Luister naar je deskundige gids die amusante anekdotes over Londen vertelt, en stop zo nu en dan.

 • Londen Essentials: 3,5 uur durende fietstocht

  4. Londen Essentials: 3,5 uur durende fietstocht

  Uw reis begint bij Kensington Gardens. De eerste stop in dit prachtige koninklijke park is Kensington Palace. Vervolgens fiets je naar de Royal Albert Hall, de meest klassieke locatie van Londen, gebouwd om Prins Albert te herdenken en nu de gastheer voor alles, van de Miss World-wedstrijd tot rockconcerten. Voel je vrij om je eigen "Last night of the proms" te doen of een stapje terug te doen en te luisteren naar een van de anekdotes en verhalen van je gids over het Britse rijk. Je volgt dan de "rotten row" en de Serpentine in het verbazingwekkende Hyde-park naar het standbeeld van een van Engelands grootste oorlogshelden. Vanaf hier ga je bergafwaarts op Constitution Hill langs het groene park (de route waar koningin Victoria drie moordpogingen op haar leven had) om de officiële residentie van de koninklijke familie, Buckingham Palace, te bezoeken. Misschien word je uitgenodigd voor e...

 • London Essentials: ochtendfietstocht van 3,5 uur

  5. London Essentials: ochtendfietstocht van 3,5 uur

  Deze tour begint in Kensington Garden - je begint de ochtend door door dit prachtige park te fietsen om te zien waar koningin Victoria opgroeide en waar prinses Diana woonde. Verderop langs de weg stop je bij de meest klassieke locatie van Londen, de Royal Albert Hall, gebouwd om Prins Albert te herdenken. Voel je vrij om je eigen "laatste avond van het schoolbal" te doen of achterover te leunen en te luisteren naar een van de anekdotes van je gids. Je groep volgt dan de "rotte rij" in het magische Hyde-park naar het standbeeld van een van Engelands grootste helden aller tijden, de man die Napoleon versloeg in 1815: als je zijn naam kent en waar de strijd plaatsvond, kun je ' opnieuw de held van de dag. Het is allemaal bergafwaarts vanaf daar, door het Green Park om de officiële residentie van de koninklijke familie, Buckingham Palace, te bezoeken - misschien word je uitgenodigd voor ee...

  Ola is gezellig en enthousiast en laat jong en oud tijdens deze leuke tocht kennis maken met de mooiste plekjes en anekdotes waar wij erg van genoten hebben. Zeker zo leuk was het verhaal van de nachtelijke slaper op het paleis. Wij hebben deze tocht met onze zoons (14 en 19 jaar) gemaakt en ook zij vonden het erg leuk. Heerlijk rustig gefietst door het prachtige park en genoten van de mooie verhalen en de onvoorstelbaar mooie omgeving we hebben veel gezien en zeker een aanrader dit kun je boeken bij Nottinghill Bike tours.

 • Royal London Tour met London Eye en Madame Tussauds

  6. Royal London Tour met London Eye en Madame Tussauds

  Klim aan boord van een luxe touringcar en maak een panoramische rit om de bezienswaardigheden van Londen te zien. Bewonder de monumenten van het Parliament Square, zoals de Westminster Abbey en de Houses of Parliament. Doorgaan naar Kensington Palace om de voormalige residentie van Diana, Princess of Wales te zien. Passeer de Royal Albert Hall en het Albert Memorial en ga vervolgens naar St James's Park, waar je op geselecteerde ays de ceremoniële wisseling van de wacht buiten Buckingham Palace kunt bekijken. Eindig bij Trafalgar Square rond 12:00 uur, waar je je flexibele toegangskaarten krijgt voor Madame Tussauds en de London Eye, die 30 dagen geldig zijn.

 • Londen: bustour langs highlights

  7. Londen: bustour langs highlights

  Geniet vanuit een uniek gezichtspunt van Londen met een bustocht door de stad. Profiteer van het comfort van een bus terwijl je langs de belangrijkste bezienswaardigheden wordt begeleid door een vakkundige gids. Rijd langs bezienswaardigheden zoals de Houses of Parliament, St. Paul's Cathedral, Westminster Abbey, Buckingham Palace en nog veel meer, afhankelijk van de gekozen optie. Stop onderweg zo nu en dan en kom interessante feiten over elk monument te weten van je gids.

 • Koninklijke ervaring Londen met wisseling van de wacht

  8. Koninklijke ervaring Londen met wisseling van de wacht

  Ontdek de spectaculaire koninklijke bezienswaardigheden en monumenten van Londen tijdens deze prachtige ochtendervaring door de stad. Begin de dag met een panoramische rit rond Parliament Square en bewonder de prachtige Westminster Abbey, waar Prins William en Kate Middleton trouwen. Breng een bezoek aan de Royal Albert Hall en het Albert Memorial, vervolg daarna de rondleiding naar St. James's Park. Sta voor het prachtige Buckingham Palace om je te verbazen over de kleurrijke ceremonie van de wisseling van de wacht, ondersteund door een indrukwekkende militaire band. Beëindig de fascinerende rondleiding in het mooie Trafalgar Square rond het middaguur. Je gids geeft je graag suggesties voor de lunch en hulp bij het vervoer terug naar je hotel.

 • Hyde Park en South Kensington Museums Tour in het Italiaans

  9. Hyde Park en South Kensington Museums Tour in het Italiaans

  Ontdek hoe dinosaurussen eruit zagen en bekijk een replica van de kern van de aarde in het Natural History Museum. Onderzoek fossielen en uitgestorven dieren, zoals de dodo. Bezoek vervolgens het Victoria and Albert Museum om 's werelds grootste collectie decoratieve kunst en design te verkennen. Neem wat tijd voor een kopje thee in het Victoriaanse café. Maak vervolgens een korte wandeling door de chique wijk Kensington om de neoklassieke gebouwen te bekijken. Bewonder de rode bakstenen Royal Albert Hall en zie het monument voor Prins Albert bij de ingang van Hyde Park en Kensington Gardens. Maak een wandeling in het park om het standbeeld van Peter Pan en de Italiaanse tuin te bekijken.

 • Londen: privégeboorteplaats van The Rolling Stones Tour

  10. Londen: privégeboorteplaats van The Rolling Stones Tour

  Tijdens deze 3 uur durende tour hoor je alles over de geboorte van de grootste rockband aller tijden: The Rolling Stones. Van hun vroege ontmoetingen op King's Road in Chelsea en de flat die ze deelden, deze tour neemt je mee naar het spirituele thuis van de band in Richmond via locaties en locaties die alle Rolling Stones-fans zullen willen ervaren. Ga langs de Chelsea Drugstore, vereeuwigd in de hit "You Can't Always Get What You Want" en bezoek de beroemde Half Moon pub in Putney, waar de Stones vaak speelden. Ga dan verder naar Olympic Studios waar The Stones zes albums opnamen tussen 1966 en 1972 voordat ze naar de originele Crawdaddy Club-locaties gingen en onderweg stopten bij de pub The Bull's Head, nog een van de beroemde muzieklocaties in West-Londen. Bezoek de plek waar de band The Beatles voor het eerst ontmoette en Decca Records tekende. Na Eel Pie Island, stop bij het ter...

Sitemap Royal Albert Hall

Wil je alle activiteiten in Royal Albert Hall ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Royal Albert Hall

Gemiddelde beoordeling

3.6 / 5

gebaseerd op 202 beoordelingen

Was een hele leuke middag! Goed voorzien van hapjes en drankjes . Leuke aanrader voor iedereen die Londen vanuit een hele leuke bus wilt zien

Toffe uitstap met een goede gids

Toffe uitstap, de gids vertelde toffe info tijdens de bus rit. Zeker en vast een aanrader.

Relaxte zeer interessante rondleiding

Zeer interessante rondleiding. Leuke anekdotes en mooi inzicht in het muziektheater.

superrr leuk was het gezellige gastheer en vrouw heerlijk gegeten