Koninklijke Kapel van Granada

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Koninklijke Kapel van Granada

Wil je alle activiteiten in Koninklijke Kapel van Granada ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Koninklijke Kapel van Granada

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 389 beoordelingen

We wilden heel Alhambra zien en deze tour doet precies dat! Het omvat toegang tot de populaire Nasrid-paleizen en u hoeft niet in de rij te staan, wat ook een pluspunt is! Borja had zoveel interessante feiten over de hele plaats en was echt goed geïnformeerd over de geschiedenis met Alhambra. We hebben zoveel vragen gesteld en ze werden allemaal beantwoord! Vergeet niet om het standbeeld van Washington Irving aan het eind te zien. . . fantastisch! We gingen op weg naar onze gratis tapas en drankje, maar Borja herinnerde zich dat we het museum waren vergeten te zien, dus namen ze extra tijd om ons terug te brengen om het museum te zien. We waren blij dat we het mochten zien! Terwijl we naar het tapasrestaurant liepen, hadden we ook een mini-wandeltocht en kregen we nog wat interessante feiten over Ferdinand en Isabella. Over het algemeen raad ik je ten zeerste aan om een manier te vinden om Borja en Adrianna aan te vragen. Ze waren erg vriendelijke en fantastische gidsen! ! We hadden zo

Ik heb echt genoten van de tour als geheel, omdat hij zo informatief was en al onze vragen kon beantwoorden. Hij liep wel een beetje snel, wat ik leuk vond, maar daar hielden mijn ouders niet van. Ik had graag gezien dat hij goede plekken aanwees om foto's te maken, aangezien hij snel zou bewegen. Het nadeel was dat de rondleiding in het Spaans en Engels was, dus een deel van de tijd verveelden we ons evenals de anderen terwijl we luisterden. Over het algemeen was het een geweldige tour en de tapasplek was heerlijk! ! ! !

Zeer mooie en interessante rondleiding. Met dank aan Alfredo, onze gids, die ons fascineerde met een boeiende en duidelijke uiteenzetting; zeer voorbereid was hij in staat om ons zowel een artistieke als historische visie te geven van een van de mooiste locaties in Spanje. mogelijke stop voor een aperitief met tapas.

Geweldige site en geweldige gids?

Ik miste het feit dat voor een bezoek aan het Alhambra enkele weken van tevoren kaartjes moesten worden gekocht. Met nog minder dan een week te gaan, vond ik hier kaartjes en de ervaring was geweldig!

Een zeer deskundige en vriendelijke kerel, maakte een ervaring van 4 uur buitengewoon spannend. Ga zo door met het goede werk en we wensen je het allerbeste voor de toekomst. Bedankt