Kies data

Koninklijk Theater Carre

Koninklijk Theater Carre: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Amsterdam: klassieke boottocht met kaas- en wijnoptie

1. Amsterdam: klassieke boottocht met kaas- en wijnoptie

Ontspan tijdens een rondvaart door de Amsterdamse grachten uit de Gouden Eeuw, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.Bekijk hoogtepunten van de stad zoals de Magere Brug, de Wallen en de Oude Haven. Je kunt kiezen voor een standaardtour of een tour met onbeperkt heerlijke Hollandse kaas, wijn en andere drankjes. Stap aan boord en laat je schipper je vertellen over de lokale geschiedenis terwijl je langs bezienswaardigheden in de Jordaan en over de Amstel langs de Magere Brug vaart. Bewonder het uitzicht op delen van de Wallen, de voormalige stadssluizen en de oude haven. Maak foto's van de statige architectuur van het Maritiem Museum en de prestigieuze Gouden Bocht. Bekijk stukjes geschiedenis terwijl je langs plaatsen zoals het Anne Frank Huis vaart. Stel je gids vragen over de stad en ontvang aanbevelingen voor dingen om te doen en plekken om te eten.

Amsterdam: avondrondvaart door de grachten

2. Amsterdam: avondrondvaart door de grachten

Geniet van een avondrondvaart die je 's avonds laat kennismaken met de unieke sfeer van Amsterdam. Bekijk de stad in een ander licht terwijl je langs de grachten vaart om de oude koopmanshuizen, pittoreske bruggen en de bruisende sfeer van de stad 's nachts te ontdekken. Word verwelkomd aan boord en bestel een lekker koud of warm drankje. Kies uit een van de 19 beschikbare talen op een persoonlijk audiogidssysteem. Kom meer te weten over de fascinerende geschiedenis van de stad en haar levendige hedendaagse karakter. Of leun achterover en geniet van het uitzicht dat door je raam rolt terwijl de avond over Amsterdam valt. Vaar onder de Magere Brug en rond de Gouden Bocht terwijl je ontdekt waar de lokale hotspots zijn. Je kunt ook een snackbox aan je boeking toevoegen, bestaande uit frites, popcorn, stroopwafels, gezouten pinda's en een drankje naar keuze.

Amsterdam: luxe avondrondvaart met gids door de grachten

3. Amsterdam: luxe avondrondvaart met gids door de grachten

Ga mee met een avondrondvaart van 1 uur door Amsterdam. Geniet van het uitzicht op de stadsgrachten vanuit een overdekte en verwarmde salonboot. Mis deze typische Amsterdamervaring niet; je krijgt de mogelijkheid om meer te weten te komen over geschiedenis en cultuur van de stad. Laat je schipper en gastvrouw je verbazen met verhalen over het oude Amsterdam en over het moderne leven in de Nederlandse hoofdstad. Schenk een drankje aan de bar en geniet ervan terwijl je langs de beroemde monumenten en schilderachtige grachtenpanden vaart. Drijf onder fel verlichte lage boogbruggen, en waan je je in een sprookje. Geniet van een intieme sfeer met een kleine groep mensen. Stel vragen en krijg aanbevelingen voor wat je verder kunt doen tijdens je verblijf in Amsterdam.

Amsterdam: rondvaart met drankjes en lokale snacks

4. Amsterdam: rondvaart met drankjes en lokale snacks

Ervaar Amsterdam vanuit een ander perspectief met een all-inclusive rondvaart met een lokale gids. Geniet van een aantal typisch Nederlandse hapjes met drankjes terwijl je langs de beroemdste hoogtepunten vaart. Luister naar live commentaar terwijl je langs het Koninklijk Theater en andere iconische stadsattracties drijft. Baan je een weg naar het dok net buiten het Rijksmuseum en ontmoet je gids en groep voor de cruise. Vaar vanaf de kust en vaar door de grachten van Amsterdam terwijl je jezelf trakteert op snacks met koekjes en snoep en drankjes, waaronder bier, wijn en frisdrank. Leer een beetje over de stad terwijl je geniet van het uitzicht.

Sitemap Koninklijk Theater Carre

Wil je alle activiteiten in Koninklijk Theater Carre ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Koninklijk Theater Carre

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 297 beoordelingen

1 uur slenteren door de grachten, ons vertellen over alle bezienswaardigheden, vriendelijk en grappig personeel! Onze mooie en vriendelijke gids Morgane en onze kapitein Onno zijn geweldig! Heerlijke kaas en wijn ook (inclusief verschillende drankopties). We houden ervan!

Really nice boat tour with alot of information. The guy giving the information really knows what he is talking about. Would really recomend to anyone coming to Amsterdam. Ps. the wine was good

Really nice experience with this boat tour. Staffs are friendly and funny. We got a lot of interesting information about Amsterdam and the canal. Highly recommend this activity.

Goede uitleg in veel verschillende talen (d.m.v. oortjes), Je ziet echt die schoonheid van de stad!

Tickets lagen klaar, duidelijke informatie. Mooie rondvaart.