Rua de Santa Maria

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Rua de Santa Maria: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Funchal: wandeltocht oude stad

    1. Funchal: wandeltocht oude stad

    Ontmoet je gids bij het Jezuïetencollege van Funchal, Madeira University om deze 2 uur durende wandeltocht door Funchal te beginnen. Leer hoe de geschiedenis van Madeira en Funchal het stadscentrum vormden terwijl je de belangrijkste bezienswaardigheden bezoekt. Reis langs de 19e eeuwse weg tussen het gemeentelijk theater en de kathedraal, waar voor het eerst suikerriet in Madeira in de 15e eeuw werd geplant. Verken het middeleeuwse hart van de stad die uit de Gouden Eeuw van Suiker dateert en ontdek de prachtige religieuze monumenten uit de 17e eeuw. Bezoek de ruïnes op oude Piloryplein en zie andere overblijfselen van overstromingen en het gebied dat in 1584 door het Grote Vuur van Funchal werd beschadigd. Deze tour helpt studenten van de Universiteit van Madeira te ondersteunen die financiële problemen hebben.  

    Good walk to get around funchal and learn about the history and take you around town in 2 hours.

Sitemap Rua de Santa Maria

Wil je alle activiteiten in Rua de Santa Maria ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rua de Santa Maria

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 523 beoordelingen

De studente Julia heeft ons op een mooie kijk op Funchal gegeven met interessante achtergrond informatie. Dit was onze eerste kennismaking met Funchal. Na deze tour besloten wat we uitgebreider willen bekijken. De volledige prijs en evt. fooi komt ten goede aan armere studenten van Madeira. De student vd rondleiding doet dit vrijwillig.

Uitstekende gids - a fantastic guide

Zeer goede en veelzijdige rondleiding. Je kijkt anders naar de toeristische plaatsen dan voorheen en leert dingen die weinig bekend zijn. Very good and versatile tour. You look differently at the tourist places than before and you learn things that are little known.

Verrassend

We hadden de gids voor onszelf. Lorena was geweldig. Gaf heel goed uitleg over alles. Wij kwamen toch op plekken waar we anders niet geweest zouden zijn.

Mooie wandeling die in twee uur tijd veel informatie verschaft over historie en cultuur.

Boeiende en zeer informatieve historische wandeling!

Onze complimenten voor gids Sara. Wij geven een tien.