Rudolfinum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Rudolfinum

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 2.124 beoordelingen

De opstapplaats is goed omschreven, toch is het even zoeken op het drukke stadsplein. Er worden erg veel ritten aangeboden door verschillende organisaties. We vonden de audio-toer door de stad prima! Fijn dat het in het Nederlands was. Wij hadden ook tickets voor de burcht en besloten om na de pauze boven te blijven en niet het laatste stuk mee terug te rijden. Nu hebben we wel een klein stukje gemist, maar we hoefden niet meer opnieuw terug naar boven. Absoluut de moeite waard!

Vanwege de COVID-19 hadden wij een privé Tour ipv een gewone Tour en onze gids Sebastiaan was erg blij dat wij er waren. Hij is zelfs afkomstig uit Chili en sprak goed Engels. En wist heel veel te vertellen over Praag en zijn inwoners. Omdat het nu zo rustig was kwa tourisme nam hij ook goed de tijd om over wat dieper op in te gaan dan dat hij normaal zou doen met een grotere groep.

Erg leuke fietstocht onder leiding van Joshua. Joshua weet erg veel van de stad (woont er dan ook) maar los daarvandaan veel over o.a. architectuur en geschiedenis wat een tocht met hem erg leuk maakt. Prima fietsen met veel versnellingen.

Zeer goede bustour. Je kon de stad zien + alle belangrijke bezienswaardigheden. Je krijgt waar voor je geld , de uitleg is in veel verschillende talen. De chauffeur was vriendelijk, de opstapplaats goed te vinden. Kortom een aanrader.

Goede tour langs alle bezienswaardigheden van Praag

Goede tour langs alle bezienswaardigheden van Praag. Op deze manier kan je een selectie maken van alles wat je tijdens je bezoek aan Praag, wilt gaan bekijken. Wel veel informatie in korte tijd waardoor je de helft niet onthoud.