Kies data

Ryōan-ji

Ryōan-ji: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Kyoto: Private Customizable Tour Japanese Gardens

1. Kyoto: Private Customizable Tour Japanese Gardens

Verken de vele tuinen van Kyoto tijdens deze aanpasbare tour met een privégids. Laat de gids weten welke speciale verzoeken u voor de dag heeft en zij zullen uw reisschema daarop afstemmen. Bezoek verschillende tuinen en ervaar traditionele Japanse geesten die zijn vertegenwoordigd in planten, rotsen en het hele ontwerp. Ontspan in beide artistieke landschapstuinen met seizoensplanten en droge landschapstuinen bij Zen-tempels. Lees meer over de betekenis en de geschiedenis van de tuinen vanuit uw deskundige gids. Meest populaire plaatsen om te bezoeken voor deze tour: Arashiyama bamboebos Kinkakuji-tempel Ginkakuji-tempel Ryoanji-tempel Honen-in Nanzenji-tempel Tofuku-ji-tempel Keizerlijk paleis van Kyoto Keizerlijke villa Shugakuin Daitoku-ji-tempel Kokedera Suzumusidera Katsura keizerlijke villa Kyoto Botanische Tuin

Kyoto: privéwandeltocht met een local

2. Kyoto: privéwandeltocht met een local

Verander je manier van reizen en laat je trip niet alleen om de bestemmingen draaien maar ook om de mensen die je ontmoet. Laat je welkom heten in Kyoto door een lokale gids die graag deelt wat voor een leuke en bijzondere dingen je kan zien en doen. Zo heb je een onvergetelijke reis! Je ontmoet je gids bij je hotel of accommodatie, zodat je tijdens de wandeling de buurt leert kennen. Ontdek de beste eettentjes en supermarkten en de makkelijkste manier om je door de stad te verplaatsen. Als je wilt, kun je uiteraard ook op een centrale plek in de stad afspreken om een bepaalde wijk te zien die je aanspreekt. Ervaar wat voor geweldige dingen je in Kyoto kunt doen tijdens deze rondleiding die op jouw interesses is aangepast. Na de stadswandeling kun jij zelfverzekerd door de stad navigeren en heb je alle informatie die nodig is om een geweldige tijd te hebben.

Kyoto: privéwandeltocht met een local

3. Kyoto: privéwandeltocht met een local

Ontdek Kyoto zoals een local en zie de topattracties tijdens een 2, 4, 6, of 8 uur durende privéwandeling. Maak kennis met je gastheer/-vrouw en krijg insidertips over wat je in de stad kunt zien en doen, leer over de cultuur en ontdek onderweg verborgen pareltjes. Je bent met gidsen die gepassioneerd zijn over hun thuishaven en die ervoor kiezen om hun vrije tijd door te brengen met gelijkgestemde reizigers die aan hen worden gekoppeld. Boek de duur die je wenst voor je je tour minstens 72 uur van tevoren, zodat de beste ervaring voor jou kan worden ontwikkeld. Kort na het boeken wordt je gecontacteerd om te bepalen wat jouw behoeften en interesses zijn. Er wordt vervolgens voor een gelijkgestemde gastheer/-vrouw gezorgd, die een op maat gemaakt maar flexibel programma voor je heeft bedacht. Bezoek heilige plaatsen, zoals het heiligdom van Fushimi Inari-taisha of de Kinkajuki-tempel, verken de culturele wijk Gion, of verlaat de gebaande paden in de historische wijken, alles met de hulp van jouw gids. Pauzeer voor de lunch op een authentieke plek, aanbevolen door jouw gids en afgestemd op jouw smaak en budget. Je kunt ook van street food genieten terwijl je rondloopt. Krijg advies over hoe je de rest van je tijd in de stad kunt besteden, en meer.

Kyoto: 8 uur durende privéwandeling met gids

4. Kyoto: 8 uur durende privéwandeling met gids

Verken de historische stad Kyoto en zijn tempels en heiligdommen. Met deze privétour kun je je eigen reisroute kiezen, zoals dit voorbeeld. Volg je gids naar de Kinkakuji-tempel, het Gouden Paviljoen of het Arashiyama-bamboebos. Ga daarna naar de Fushimi Inari-schrijn, een beroemde plek vanwege de duizenden Torii-poorten. Maak een foto van de god van de landbouw in Fushimi Inari Shine. Stop voor de lunch voordat je de Kiyomizu-tempel bezoekt en ervaar de sfeer van de beroemdste wijk van Kyoto terwijl je door Ninenzaka en Sannenzaka dwaalt. Bezoek daarna, als je tijd hebt, de wijk Gion, het beroemde geisha-gebied. De tour eindigt bij je hotel of een locatie naar keuze.

Kyoto: 3,5 uur UNESCO historische wandeltocht

5. Kyoto: 3,5 uur UNESCO historische wandeltocht

Begin uw tour om 9.00 uur voor Uzumasa Tenjingawa Station. Ontmoet je informatieve gids die je door de beroemde tempels van Kyoto neemt en meer zal uitleggen over de Japanse cultuur en geschiedenis. Verken eerst de Ninna-ji-tempel en leer over het erfgoed en de verbinding met de Japanse keizer. Schud handen met een Kannon-godheid en verken de verschillende zalen van de tempel. Ga vervolgens naar de Zen-boeddhistische Ryoan-ji-tempel. Wandel door de beroemde prachtige stenen tuinen en leer meer over de rol die religie heeft gespeeld in de ontwikkeling van de Japanse cultuur Bewonder het prachtige gouden paviljoen van de Kinkaku-ji-tempel terwijl je lokale gids je door de omliggende tuinen leidt. Ontdek de vrome oude kunst van het kopiëren van Sutra, bekend als Shakyo. Drink na je rondleiding Matcha-thee met lokale zoetigheden en eindig vlak voor de lunch.

Kyoto: privéchauffeur dagtour door tempel en bamboebos

6. Kyoto: privéchauffeur dagtour door tempel en bamboebos

Haal het meeste uit uw dag in Kyoto met een privéchauffeur. Stop bij de prachtige Kiyomizu-dera-tempel en passeer het Yasaka-heiligdom door Gion om de Kinkaku-ji- en Ryoan-ji-tempels te bereiken. Wandel tussen de bamboestengels in de Arashiyama Grove en eindig bij Tenryu-ji. Laat je ophalen bij je accommodatie in Kyoto en bereid je voor op een onvergetelijke dag in de oude stad. Ontmoet je vriendelijke privéchauffeur en cruise door de straten terwijl je het lokale leven in je opneemt. Kom aan bij de pittoreske boeddhistische tempel Kiyomizu-dera, onderdeel van de historische monumenten van het oude Kyoto UNESCO-werelderfgoed, en breng tijd door met het bewonderen van de pagode, die in elk seizoen mooi is. Ga verder richting Kinkaku-ji en rijd door Gion, het geisha-district van Kyoto. Pas op voor gastvrouwen in kleurrijke kimono's op houten bruggen en laat je waarschuwen door je chauffeur wanneer je Yasaka Shrine passeert. Bezoek je tweede en derde tempel van de dag in Kinkaku-ji en Ryoan-ji om meer te weten te komen over de zenboeddhistische traditie en verwonder je over de fascinerende architectuur. Ontspan in de rust van de stenen tuinen en mediteer over het leven. Dwaal door een van de meest populaire locaties in Kyoto in de Arashiyama Bamboo Grove en dompel jezelf onder in een andere wereld van torenhoge stengels. Zorg ervoor dat je wat foto's maakt en luister naar de ruisende wind. Als eerste gerangschikt onder de vijf geweldige zen-tempels van Kyoto, eindig je je reis bij Tenryu-ji, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, waar het zenboeddhisme wordt beoefend. Betreed de tuin van Muso Soseki en bekijk de glinsterende reflecties in de Sogen-vijver.

Kyoto: Private World Heritage Temples and Shrines Tour

7. Kyoto: Private World Heritage Temples and Shrines Tour

Ontmoet je gids op het station van Kyoto om je ervaring te beginnen. Neem een bus naar Kitano Tenmangu Shrine, waar studenten uit heel Japan komen bidden. Ga verder naar Hirano Shrine, beroemd om zijn prachtige kersenbomen. Loop naar Kinkaku-ji, de beroemde gouden tempel, en leer de geschiedenis van je lokale gids kennen. Stop voor een lunch in een populair soba-noedelrestaurant voordat je ontspant in de tuinen van Ninna-ji, een andere tempel die op de werelderfgoedlijst staat. Berijd de bus naar je laatste halte, Ryoan-ji, ook een werelderfgoed. Bewonder de stenen tuin die deze tempel bijzonder maakt.

Sitemap Ryōan-ji

Wil je alle activiteiten in Ryōan-ji ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ryōan-ji

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 180 beoordelingen

De gids gaf veel uitleg. En hebben heel veel mooie en intressante dingen gezien Zeker een aanrader.