Ryōan-ji

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Ryōan-ji: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Kyoto: privéwandeltocht met een local

  1. Kyoto: privéwandeltocht met een local

  Ontdek Kyoto zoals een local en zie de topattracties tijdens een 2, 4, 6, of 8 uur durende privéwandeling. Maak kennis met je gastheer/-vrouw en krijg insidertips over wat je in de stad kunt zien en doen, leer over de cultuur en ontdek onderweg verborgen pareltjes. Je bent met gidsen die gepassioneerd zijn over hun thuishaven en die ervoor kiezen om hun vrije tijd door te brengen met gelijkgestemde reizigers die aan hen worden gekoppeld. Boek de duur die je wenst voor je je tour minstens 72 uur van tevoren, zodat de beste ervaring voor jou kan worden ontwikkeld. Kort na het boeken wordt je gecontacteerd om te bepalen wat jouw behoeften en interesses zijn. Er wordt vervolgens voor een gelijkgestemde gastheer/-vrouw gezorgd, die een op maat gemaakt maar flexibel programma voor je heeft bedacht. Bezoek heilige plaatsen, zoals het heiligdom van Fushimi Inari-taisha of de Kinkajuki-tempel,...

  De gids gaf veel uitleg. En hebben heel veel mooie en intressante dingen gezien Zeker een aanrader.

 • Kyoto: Private Customizable Tour Japanese Gardens

  2. Kyoto: Private Customizable Tour Japanese Gardens

  Verken de vele tuinen van Kyoto tijdens deze aanpasbare tour met een privégids. Laat de gids weten welke speciale verzoeken u voor de dag heeft en zij zullen uw reisschema daarop afstemmen. Bezoek verschillende tuinen en ervaar traditionele Japanse geesten die zijn vertegenwoordigd in planten, rotsen en het hele ontwerp. Ontspan in beide artistieke landschapstuinen met seizoensplanten en droge landschapstuinen bij Zen-tempels. Lees meer over de betekenis en de geschiedenis van de tuinen vanuit uw deskundige gids. Meest populaire plaatsen om te bezoeken voor deze tour: Arashiyama bamboebos Kinkakuji-tempel Ginkakuji-tempel Ryoanji-tempel Honen-in Nanzenji-tempel Tofuku-ji-tempel Keizerlijk paleis van Kyoto Keizerlijke villa Shugakuin Daitoku-ji-tempel Kokedera Suzumusidera Katsura keizerlijke villa Kyoto Botanische Tuin

 • Kyoto: privéwandeltocht met een local

  3. Kyoto: privéwandeltocht met een local

  Verander je manier van reizen en laat je trip niet alleen om de bestemmingen draaien maar ook om de mensen die je ontmoet. Laat je welkom heten in Kyoto door een lokale gids die graag deelt wat voor een leuke en bijzondere dingen je kan zien en doen. Zo heb je een onvergetelijke reis! Je ontmoet je gids bij je hotel of accommodatie, zodat je tijdens de wandeling de buurt leert kennen. Ontdek de beste eettentjes en supermarkten en de makkelijkste manier om je door de stad te verplaatsen. Als je wilt, kun je uiteraard ook op een centrale plek in de stad afspreken om een bepaalde wijk te zien die je aanspreekt. Ervaar wat voor geweldige dingen je in Kyoto kunt doen tijdens deze rondleiding die op jouw interesses is aangepast. Na de stadswandeling kun jij zelfverzekerd door de stad navigeren en heb je alle informatie die nodig is om een geweldige tijd te hebben.

 • Kyoto: 3,5 uur UNESCO historische wandeltocht

  4. Kyoto: 3,5 uur UNESCO historische wandeltocht

  Begin uw tour om 9.00 uur voor Uzumasa Tenjingawa Station. Ontmoet je informatieve gids die je door de beroemde tempels van Kyoto neemt en meer zal uitleggen over de Japanse cultuur en geschiedenis. Verken eerst de Ninna-ji-tempel en leer over het erfgoed en de verbinding met de Japanse keizer. Schud handen met een Kannon-godheid en verken de verschillende zalen van de tempel. Ga vervolgens naar de Zen-boeddhistische Ryoan-ji-tempel. Wandel door de beroemde prachtige stenen tuinen en leer meer over de rol die religie heeft gespeeld in de ontwikkeling van de Japanse cultuur Bewonder het prachtige gouden paviljoen van de Kinkaku-ji-tempel terwijl je lokale gids je door de omliggende tuinen leidt. Ontdek de vrome oude kunst van het kopiëren van Sutra, bekend als Shakyo. Drink na je rondleiding Matcha-thee met lokale zoetigheden en eindig vlak voor de lunch.

 • Kyoto: Private World Heritage Temples and Shrines Tour

  5. Kyoto: Private World Heritage Temples and Shrines Tour

  Ontmoet je gids op het station van Kyoto om je ervaring te beginnen. Neem een bus naar Kitano Tenmangu Shrine, waar studenten uit heel Japan komen bidden. Ga verder naar Hirano Shrine, beroemd om zijn prachtige kersenbomen. Loop naar Kinkaku-ji, de beroemde gouden tempel, en leer de geschiedenis van je lokale gids kennen. Stop voor een lunch in een populair soba-noedelrestaurant voordat je ontspant in de tuinen van Ninna-ji, een andere tempel die op de werelderfgoedlijst staat. Berijd de bus naar je laatste halte, Ryoan-ji, ook een werelderfgoed. Bewonder de stenen tuin die deze tempel bijzonder maakt.

Sitemap Ryōan-ji

Wil je alle activiteiten in Ryōan-ji ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ryōan-ji

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 177 beoordelingen

De gids gaf veel uitleg. En hebben heel veel mooie en intressante dingen gezien Zeker een aanrader.