Sa Feixina Park

Sa Feixina Park: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Palma Mallorca: hoogtepunten zelfgeleide speurtocht en tour

1. Palma Mallorca: hoogtepunten zelfgeleide speurtocht en tour

Los raadsels op en vind aanwijzingen tijdens een zelfgeleide speurtocht door Palma de Mallorca. Download de smartphone-app op je telefoon en verken Palma de Mallorca tijdens deze zelfgeleide tour. Geniet van de flexibiliteit om sites in uw eigen tempo te verkennen. Loop naar de beste bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes en los uitdagingen op. Werk samen met je team of neem het op tegen ze terwijl je spannende feiten leert en herinneringen creëert die je niet snel zult vergeten. Ontdek een andere kant van Palma de Mallorca tijdens deze leuke tour. Loop rond en verken deze bruisende stad. Zorg ervoor dat u foto's maakt van de kathedraal van Palma en het prachtige Sa Feixina-park. Speurtochten zijn geweldig als dagelijkse activiteit, voor vrijgezellen- of vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeestjes of teambuildingevenementen. Begin je tour vanuit de veel gefotografeerde trein naar Sóller! Bezoek Plaza España, een centraal punt van Mallorca, zelfs de Plaza Mayor geeft je een voorproefje van de geschiedenis, aangezien het veelvuldige gebruik de lange levensduur van deze plek laat zien. Maak een foto bij de kerk van Saint Eulalia, een van de oudste katholieke kerken van Mallorca, en laat je verdwalen in de misschien wel unieke kerkinterieurarchitectuur van San Francisco de Palma. Bezoek de kerk van Monti Sion, een van de oudste kerken in de stad. Je passeert ook de kathedraal van Santa Maria van Palma, een symbool van de zonnige kuststad. Bewonder La Plaza de la Reina, het is een van de belangrijkste en meest bezochte pleinen in het lagere deel van Palms. Het gildehuis van Palma de Mallorca met zijn unieke stijl zal u en uw camera boeien! Zie, wandel en ontspan in Parc de Sa Feixina voor een laatste foto na deze unieke tour!

Palma: begeleide sightseeing Segway Tour

2. Palma: begeleide sightseeing Segway Tour

Ga op een spannende Segway-tour door de oude binnenstad van Palma. Ontvang training over het bedienen van de Segway voordat u langs bezienswaardigheden vertrekt. Ontdek diverse architectuur, hotspots in restaurants en geliefde culturele bezienswaardigheden voordat je een aantal verborgen schatten ontdekt. Ontmoet je gids in het centraal gelegen kantoor van de activiteitenaanbieder in Palma. Voel je zelfverzekerd tijdens het bedienen van je Segway met een korte trainingshandleiding. Zet je helm op en vertrek op je Segway-avontuur door de oude stad. Bewonder de gotische architectuur van de kathedraal van Santa Maria van Palma, ontdek de bezienswaardigheden rond de Plaza Mayor en rijd over de promenade langs de Rambla van Palma. Reis door sierlijke binnenplaatsen en stop om een foto te maken bij adembenemende uitzichtpunten. Ga terug naar de kathedraal. Aan het einde van je ervaring rijd je terug naar je startpunt om je Segway-uitrusting in te leveren.

Palma: stadsintroductie in-app-gids en audio

3. Palma: stadsintroductie in-app-gids en audio

Loop door een prachtige route van de stad, ontdek verborgen juweeltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app 'World City Trail' uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van het exterieur en het interieur van de locatie. Luister of lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende checkpoint. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling op elk moment, zonder een schema. Pauzeer het voor de lunch, drink een drankje, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Begin je tour vanuit de veel gefotografeerde trein naar Sóller! Bezoek Plaza España, een centraal punt van Mallorca, zelfs de Plaza Mayor geeft je een voorproefje van de geschiedenis, aangezien het veelvuldige gebruik de lange levensduur van deze plek laat zien. Maak een foto bij de kerk van Saint Eulalia, een van de oudste katholieke kerken van Mallorca, en laat je verdwalen in de misschien wel unieke kerkinterieurarchitectuur van San Francisco de Palma. Bezoek de kerk van Monti Sion, een van de oudste kerken in de stad. Je passeert ook de kathedraal van Santa Maria van Palma, een symbool van de zonnige kuststad. Bewonder La Plaza de la Reina, het is een van de belangrijkste en meest bezochte pleinen in het lagere deel van Palms. Het gildehuis van Palma de Mallorca met zijn unieke stijl zal u en uw camera boeien! Zie, wandel en ontspan in Parc de Sa Feixina voor een laatste foto na deze unieke tour!

Sitemap Sa Feixina Park

Wil je alle activiteiten in Sa Feixina Park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.