Saadiyat
Culinair & nachtleven

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Saadiyat

Wil je alle activiteiten in Saadiyat ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Saadiyat

Een geweldige reis. Genoeg tijd om de moskee te bezoeken. We dachten erover om zelf een huurauto te nemen, maar we zouden niet zoveel plaatsen kunnen bezoeken als een reis. Er is een optie om samen met een gids naar het Louvre of Ferrari te gaan, we hebben mensen op verschillende plaatsen (onderweg) afgezet en uiteindelijk opgehaald. De gids regelt de helft van het goedkopere toegangsticket.

Dit was een volledige dag. De ochtendtour eindigde met 30 minuten vrije tijd om ons op te maken voor de tweede tour. De rondleiding door de stad was informatief en de moskee was prachtig, dit duurde meestal met korte bezoeken aan andere bezienswaardigheden. De middag / avond tour was opnieuw leuk. De bbq was erg goed.

Zeer goede optie, maar tussen de ochtend- en middagtour is er bijna niet veel tijd voor lunch. We moesten vragen om luch boxes in het hotel en lunchen onderweg.

Geweldige ervaring. uitstekende gids. Behalve het bezoek aan het islamitisch cultureel centrum of meer verkopen dan het plezier van het bezoeken van een museum

Over het algemeen was het een heel goede tour! Het duurde echter langer dan gepland.