Saadiyat
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Saadiyat

Wil je alle activiteiten in Saadiyat ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Saadiyat

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 1 beoordelingen

Wij wilden eigenlijk vooral het Louvre zien, maar waren achteraf heel blij dat we ook de prachtige moskee hebben gezien. Dit kan je voor dit geld niet op eigen houtje doen vanuit Dubai of je moet er echt heel veel moeite voor doen. Geweldige gids Haseeb. Hij heeft ons in enkele uren meer geleerd over VAE dan we een hele week voordien zelf opzochten. Sympathiek, altijd daar waar hij moest zijn en nooit opdringerig.

Perfect bezoek! Misschien is 4 uur in het Louvre een beetje te veel en kan het met iets anders worden gecombineerd. Voor de rest om te adviseren (begeleiden en overbrengen naar boven)

Joshua, onze gids was zeer informatief en deskundig en behulpzaam. Mijn enige kritiek is dat ik wou dat er nog een paar fotomomenten waren geweest, maar verder was het een goede tour.

Onze prive tour was geweldig. We hebben hiervoor gekozen vanwege ons kindje van 7 maanden. De Guide, Kashan, heeft ons heel veel verteld en was erg attent. Zeer vriendelijk!

Perfect georganiseerd De gids onderlegd en de chauffeur verantwoordelijk Dit bedrijf is top , ik zal zeker opnieuw met jullie contact nemen als ik naar expo 2020 ga