Belevingen in

Sacramento

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sacramento: De beste dingen die je niet wil missen

 • Sacramento: Rock The Yacht River Cruise

  1. Sacramento: Rock The Yacht River Cruise

  Probeer iets anders voor je volgende avondje uit en vaar vanuit Old Town Sacramento op een Rock the Yacht-cruise van 90 minuten. Leun achterover en ontspan met vrienden en ontmoet nieuwe vrienden! Geniet van de frisse bries van de rivier en geniet van de bezienswaardigheden van Sacramento. Koop handgemaakte drankjes en snacks in de twee goed gevulde bars van het jacht. Kies uit een scala aan vakkundig gemaakte cocktails, bier of wijn, terwijl u ontspant en geniet van het uitzicht op de rivier. Vaar vanaf L Street Dock in Old Town en kust onder de Tower Bridge. Laat je haren los en geniet van de vriendelijke sfeer en feelgood-vibes. Geniet van zitplaatsen binnen of buiten en vergeet niet om je te kleden volgens het weer. Cruises vertrekken elke zaterdag, dus grijp je vrienden en ga naar het enige feest dat je op het land niet kunt vinden!

 • Historische riviercruise van Sacramento

  2. Historische riviercruise van Sacramento

  Breng de middag door op een vertelde cruise van een uur. Kom meer te weten over het legendarische verleden van de hoofdstad van Californië, van de eerste dagen van de Gold Rush tot de bloeiende metropool die er vandaag de dag is. Gelegen in Old Sacramento, de hoofdstad van Californië en het centrum van het legendarische Gold Rush-verhaal van de staat, drijven cruises hier over de schilderachtige Sacramento-rivier en bieden een kijkje in zowel historische locaties als moderne ontwikkelingen.

 • Zelfgeleide speurtocht door Sacramento

  3. Zelfgeleide speurtocht door Sacramento

  Geniet van een zelfgeleide wandeling door Old Sacramento terwijl je aanwijzingen op je smartphone volgt en onderweg interessante puzzels oplost. Speel met je groep terwijl de game je door de stad leidt. Scoor punten voor de juiste antwoorden en probeer een hoge score te halen op het leaderboard. Bekijk de belangrijkste attracties en minder bekende juweeltjes van Old Sacramento tijdens een unieke interactieve tour. Werk samen met je groep om de 21 uitdagingen op de speurtocht op te lossen terwijl je ongeveer 2 mijl loopt. Speel wanneer het jou uitkomt. Er is geen persoonlijke gids waar u op moet wachten. Bekijk het bruisende historische Eagle Theatre, maak een wandeling langs de rivieroever van Sacramento. Stap aan boord van het iconische Delta King rivierboothotel. Steek de prachtige Tower Bridge over. Geniet van vele interessante en minder bekende bezienswaardigheden. Geniet van leuke...

 • Sacramento: Capitol Park Scavenger Hunt-wandeltocht

  4. Sacramento: Capitol Park Scavenger Hunt-wandeltocht

  Geniet van een zelfgeleide wandeling door het prachtige Capitol Park in de hoofdstad van Californië - Sacramento. Veel plezier met het volgen van aanwijzingen op je smartphone en het oplossen van interessante puzzels onderweg. Speel met je privégroep terwijl de game je door het park leidt. Scoor punten voor de juiste antwoorden en probeer een hoge score te behalen op het leaderboard. Zie hoeveel Capitol Park te bieden heeft tijdens deze unieke interactieve tour. Werk samen met je groep om de 27 uitdagingen op de speurtocht op te lossen terwijl je ongeveer 2 mijl loopt. Speel wanneer het jou uitkomt. Verken Capitol Park in je eigen tempo. Bekijk de prachtige rozentuin, de diverse woestijntuin, het Brandweermonument, het Vietnam-monument, het Purple Heart Memorial, het Capitool en nog veel meer. Geniet van leuke uitdagingen met familie en vrienden die perfect zijn voor alle leeftijden.

Sitemap Sacramento

Wil je alle activiteiten in Sacramento ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.