Sacromonte
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Sacromonte: tours & tickets

Sacromonte: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Granada

Bekijk alle 238 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Sacromonte

Gemiddelde beoordeling
4.5 / 5
gebaseerd op 2.136 beoordelingen

Alhambra aan het begin ongeorganiseerd. Sewway echt prachtig.

Toen we net bij Alhambra aankwamen moesten we gewoon lachen om de ongeorganiseerde bende. Na een dik uur hadden ze het voor elkaar. De Engelstalige, Franstalige, Duitstalige, Spaanstalige groepen waren gevormd en voorzien van oortjes. Vanaf dat moment was het geweldig. Werkelijk prachtig wat we te zien kregen en goede begrijpelijke uitleg. De Segway tour was echt onvergetelijk. Gezellige gids die veel grappen maakt en een heel andere kant van Granada gezien. Het was het geld dubbel en dwars waard. Familie Lips

Aanrader, maar fietsen in Granada vraagt conditie.

Vlotte, goede service. Man in de winkel gaf duidelijke uitleg over de fiets en was ook zo vriendelijk om op een plannetje de belangrijkste viewpoints en bezienswaardigheden aan te duiden. Om te fietsen in Granada heb je echter een behoorlijke conditie nodig, zelfs met elektrische fietsen. Daar kunnen we de volgende keer beter eerst aan werken. We hadden ook de warmste dag van het jaar uitgekozen en dat was ook niet zo'n goed idee. Voor mij niet voor herhaling vatbaar. Ik laat dit aan de sportievelingen over.

Granada: Elektrische Fiets Huren Voor 4 of 8 uur Beoordeeld door

rondleiding door Alhambra was prima, de tour met ebike was slecht

De gids in het Alhambra, Gustavo, was uitstekend. Veel informatie in goed engels. De tour (engelstalig!) met ebike was teleurstellend: de gids sprak alleen Spaans, zijn zoon begeleidde de engelssprekende deelnemers, maar zijn engels was beroerd en zijn kennis van het bezochte was nihil. Ik heb zelf andere deelnemers een en ander kunnen vertellen van wat ik tevoren reeds had gelezen.

Geweldige rondleiding, met veel informatie.

Wel de rondleiding gedaan, maar niet de fiets tour, het was erg warm en ik voelde me niet zo goed. En we moesten ook tot 16:00 uur wachten. De rondleiding was om 12:00 uur afgelopen. We hadden een gids die veel vertelde en goed Engels sprak.

Geweldige manier om Granada te verkennen. Echt top!

Top geregeld. Parkeergarage in de buurt. Juan was n prima, enthousiaste guide! Om 11.00 gestart en nadien om de hoek lunchen bij Los Diamantes. Een aanrader

Segwaytour door Granada: 1, 2 of 3 uur Beoordeeld door
Omslagfoto: SnippyHolloW, CC BY-SA 2.0