Sacromonte

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sacromonte: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Sacromonte: kaartjes flamenco-show bij Cuevas Los Tarantos

1. Sacromonte: kaartjes flamenco-show bij Cuevas Los Tarantos

Duik in de Andalusische flamenco-cultuur van Granada, tijdens een live-uitvoering in een authentieke zigeuner-grottenwoning. Geniet van een opwekkende 75-minuten durende voorstelling met live dansers en muzikanten in een van de grottenwoningen van Sacromonte: kalkstenen woningen die al sinds de 15e eeuw worden bewoond.  Sinds Cuevas Los Tarantos in 1972 werd opgericht, biedt het lokale en bezoekende gasten fantastische flamenco-shows. Ervaar het meeslepende geschenk van Spanje aan de wereld van muziek, in de buurt die flamenco thuis noemt. De voorstelling Zambra wordt elke avond uitgevoerd bij Cuevas Los Tarantos met een grote bezetting van artiesten, waaronder prominente figuren uit de flamenco-wereld van Granada. Dit kaartje is inclusief 1 gratis drankje, als je je ervaring wilt uitbreiden kun je meer drankjes bestellen aan de bar of genieten van een traditioneel Spaans diner, terwijl je geniet van de pracht van flamenco.

...
Granada: Sunset Walking Tour in Albaicín & Sacromonte

2. Granada: Sunset Walking Tour in Albaicín & Sacromonte

Kies uit een privé- of gedeelde tour en bezoek enkele van de meest karakteristieke wijken van Granada. Geen reis naar Granada is compleet zonder een bezoek te hebben gebracht aan Albaicín en Sacromonte. Ga door Albaicín, beschermd als werelderfgoed door UNESCO in 1994. Ook bekend als de oude moslimwijk, bevat het labyrintische straatjes waardoor je de fascinerende wereld van Al-Andalus kunt ontdekken en geniet van het beroemde landschap van Granada vanaf San Nicolás ' gezichtspunt. Ga vervolgens op je reis naar de wijk Sacromonte, die meer dan 3.000 grotten en panoramische uitzichten vanuit verborgen gebieden bevat. Terwijl je hier bent, zorg er dan voor dat je de beste foto's van Granada maakt vanuit deze geweldige vallei. Tijdens je tour passeer je ook belangrijke bezienswaardigheden van Granda, zoals de Plaza Nueva, Placeta de San Gregorio en Casa Enrique Morente, die allemaal perfect geschikt zijn om prachtige foto's te maken om aan je vrienden en familie te laten zien.

...
Granada: Segwaytour

3. Granada: Segwaytour

Ontdek het stadscentrum van Granada en Albaicin tijdens een sightseeingtour per Segway. Door de bijzondere geografische ligging biedt Granada prachtige routes met schilderachtige uitzicht. Leg een grote afstand af met een lokale en ervaren gids, terwijl je alles te weten komt over deze historische stad. Voor het rijden op een Segway is geen voorafgaande ervaring vereist, en of je het nu wel of niet eerder hebt gedaan, je doorloopt het trainingsproces voordat de tour begint. Het duurt meestal 10-15 minuten om je zeker te voelen op de Segway. Volg je gids en passeer Plaza Nueva, Fuente del Toro en Paseo de los Tristes, helemaal tot aan de heuveltop van Albaicin. Deze oude buurt is beroemd om zijn adembenemende uitzicht over zowel het Alhambra als het Sierra Nevada-gebergte. Zoef door de smalle kronkelige straatjes die dateren uit de Moorse overheersing van de stad en bewonder de islamitische architectuur.

...
Granada: Guided Albaicin, Sacromonte en Viewpoints Tour

4. Granada: Guided Albaicin, Sacromonte en Viewpoints Tour

De tour begint op Plaza Nueva naast het High Court of Justice. Na een inleiding loop je langs de Paseo de los Tristes in de richting van de Sacromonte terwijl je onderweg verrassende historische details ontdekt. In de wijk Sacromonte leert u over de grotwoningen, voordat u uitkijkpunten bezoekt met een panoramisch uitzicht op zowel het Alhambra als de stad. Je zult ook flamenco-kunst ontdekken en leren hoe belangrijk het is in deze specifieke buurt. Tijdens het wandelen van Sacromonte naar Albaicin leer je over de geschiedenis en anekdotes van verschillende plaatsen. Dit wordt afgesloten met uw aankomst op het uitkijkpunt San Nicolas, waar u wordt begroet met een panoramisch uitzicht op het Alhambra. Terwijl je door de wijk Albaicín loopt en de ongelooflijke geschiedenis leert kennen, zul je je realiseren dat dit twee buurten zijn die vol zitten met geschiedenis en fantastische panoramische uitzichtpunten.

...
Granada Volledige dag: Alhambra, Albayzin en Sacromonte

5. Granada Volledige dag: Alhambra, Albayzin en Sacromonte

De oude stad Granada zit vol met unieke schoonheid: breng een hele dag door in de stad en geniet van de cultuur, architectuur en geschiedenis. 'S Ochtends ziet u het prachtige Alhambra, een fort gebouwd in de 9e eeuw die later een koninklijke residentie werd. 'S Middags reist u door Albayzin en Sacramonte, twee fascinerende moslimwijken van de stad. Albayzin wordt beschouwd als een van de mooiste wijken van Granada, bekend om zijn keien en middeleeuwse uitstraling. In Sacromonte zie je de traditionele grotwoningen die historisch worden bewoond door zigeuners en ervaar je de prachtige flamenco-shows. Wandelen is veruit de beste manier om alle hoeken en gaten van de labyrintische structuur van deze buurten te verkennen. Laat je gids je verrassen met historische informatie, legendes en artistieke details voor een onvergetelijke dag.

...
Alhambra-bezoek en rondleiding door Albaycin en Sacromonte

6. Alhambra-bezoek en rondleiding door Albaycin en Sacromonte

Het Alhambra is een van de beroemdste monumenten in Spanje en een van de meest bezochte ter wereld. Tijdens deze tour bezoekt u het Alhambra-complex, de Nasrid-paleizen (indien optie geselecteerd), Generalife Palace en zijn tuinen, Alcazaba en het paleis van Carlos V. Verken de Nasrid-paleizen, het Alhambra-fort en de Generalife-tuinen met een skip-the-line ticket. Leer meer over de Moorse geschiedenis van Granada terwijl je deze plek verkent die uitkijkt over de prachtige stad Granada. Het Alhambra, een UNESCO-werelderfgoed, is een van de meest bezochte attracties ter wereld. Met een informatieve audiogids in de hand, ga je in het tempo dat perfect is voor jou. Leer alles over de geschiedenis van het Nasrid-koninkrijk door zijn architectuur en de beelden in het fort en de tuinen. Kom meer te weten over de betekenis van water in dit complex en ontspan in de Generalife-tuinen. Rond het bezoek aan Alhambra af met een rondleiding door de Unesco-erfgoedbuurten van Albayzin en Sacromonte. Bezoek tijdens een rondleiding de moslimwijk Albayzín en de zigeunerbuurt Sacromonte, twee van de meest karakteristieke buurten in de regio, met een prachtig uitzicht voor het Alhambra. Maak van de gelegenheid gebruik om geweldige foto's te maken. Deze route van ongeveer 2,5 uur voert je door smalle straatjes, buurten die je terug in de tijd voeren en je helpen de charme van de magische stad te voelen. Je kunt ervoor kiezen om deze tour in 1 of 2 dagen te doen. Tijdens de 1-daagse tour doe je 's ochtends de Alhambra-tour en ga je' s middags naar Albayzin en Sacromonte. Voor de 2-daagse optie bezoekt u op de eerste dag de Alhambra-tour op het tijdstip dat u selecteert, en op de tweede dag gaat u naar Albayzin en Sacromonte voor een rondleiding in de middag.

...
Granada: flamencoshow in de grotten van Sacromonte

7. Granada: flamencoshow in de grotten van Sacromonte

Geniet van een prachtige flamencoshow in de historische grotten in de wijk Sacromonte van Granada en laat je meeslepen door de sensuele ritmes en hartstochtelijke tonen van de folkloristische traditie op een unieke locatie. De grotten, waarvan wordt gedacht dat die meer dan 500 jaar door moslims werden bewoond, werden later door zigeuners als woonruimte gebruikt en boden tijdelijke huisvesting na de verovering van de stad door christenen. Ervaar de diversiteit van de wijk Sacromonte, waar mensen van alle rassen en lagen van de bevolking nu in harmonie leven. Toon je eerbied voor de oorsprong van de flamenco terwijl je de buitengewone omgeving in je opneemt en luistert naar muziek van puur genot.  Reis vervolgens terug naar het verleden en verken de smalle steegjes van de wijk Albaicín die dateert uit de tijd van het Nasridische rijk.

...
Elektrische fietstocht met 2 opties om Granada te verkennen

8. Elektrische fietstocht met 2 opties om Granada te verkennen

Het Albaicín, een Werelderfgoed, en Sacromonte zijn 2 van Granada's meest kleurrijke, betoverende en historische wijken. Sacromonte staat bekend om zijn grotten waarin zigeuners elke avond feestvieren met hun flamencoliederen en dansen. Verken deze gebieden tijdens een elektrische fietstocht onder begeleiding van je instructeur/gids die ervoor zal zorgen dat je de bezienswaardigheden ziet. Dit is slechts 1 van de 4 elektrische fietstochten in Granada. De rondleidingen variëren van 2-3 uur en beginnen allemaal met een trainingssessie om u vertrouwd te maken met de bediening van het voertuig. Als je geen enkel hoekje of gaatje van Granada wilt missen, kies dan voor de XL-tour. Je reist door alle buurten van de stad met deze 2e optie en ziet verborgen plekken zoals het paleis van Dar-al-Horra, de Paseo de los Tristes, het uitkijkpunt San Nicolas en de Cuesta de Chapiz. Berijd uw elektrische fiets langs de paden en paden van het bos aan de rand van Granada. Tijdens deze 3e touroptie laat je gids je het prachtige uitzicht op de Albaycin en het Alhambra zien vanuit het uitkijkpunt Silla del Moro. Op een 4e optie kunt u genieten van een van de beste zonsondergangen ter wereld! Berijd je elektrische fiets met je gids naar de top van Granada om te genieten van de spectaculaire kleuren en de bezienswaardigheden beneden.

...
Albaicín & Sacromonte: tour met flamencoshow

9. Albaicín & Sacromonte: tour met flamencoshow

Geniet van het beste uitzicht op het Alhambra en ervaar goed bewaarde tradities tijdens deze rondleiding door de Albaicín en Sacromonte, twee van de meest typische buurten in Granada. Rond je tour af in een tablao flamenco met skip-the-line toegang. Ontdek Albaicín (ook wel Albayzín), de oude Arabische wijk. Wandel door de smalle straatjes en ervaar de sfeer van de bars en terrassen. Ga vervolgens naar Sacromonte, van oudsher de thuisbasis van zigeuners, kunstenaars en bohemiens. Leer de legendes en verhalen die de personages die in deze buurten woonden hebben achtergelaten, waaronder het verhaal van onder andere Mariana Pineda, de minnaars van de Aljibe en de zigeuner Chorrohumo. Om je tour compleet te maken, kun je genieten van een unieke flamenco-ervaring bij Tablao Flamenco La Alboreá, gelegen in het hart van Granada naast het beroemde Plaza Nueva. De locatie is op loopafstand van bijna elk punt in het oude stadscentrum. Tablao La Alboreá biedt authentieke flamencoshows van ongeveer een uur lang en met vier artiesten, van wie velen sterke wortels hebben in de stad Granada.

...
Granada: toegangskaartje grotten-museum Sacromonte

10. Granada: toegangskaartje grotten-museum Sacromonte

Besteed een plezier uur aan het verkennen van het grottenhuis-museum van Sacromonte met dit toegangskaartje. Bezoek 11 aparte grotten, met nagebootste grottenhuizen. Kom meer te weten over de cultuur, geschiedenis, en natuurlijke omgeving van het district Sacromonte. Zie keukens, stallen, en traditioneel handwerk, zoals manden maken, keramiek, en weven. Leer meer over flamenco in het district Sacromonte. Luister naar verhalen over de planten, geologie, en het landschap van het gebied in de openluchttuin. Vanuit de tuin heb je ook unieke uitzichten op het Alhambra, de stad, en de Rio Darro-vallei.

...

Sitemap Sacromonte

Wil je alle activiteiten in Sacromonte ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sacromonte

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2.561 beoordelingen

Ik heb Flamenco vaak op deze locatie gezien en ben nog nooit teleurgesteld. Ik hou van de passie van de dansers en de muziek, en ik hou van de intimiteit van de grotten en het kijken in een kleine zaal. Mijn enige probleem deze keer was dat er een beetje te veel "feedback" was van de luidsprekers over hoe de nieuwe luidsprekers zijn geplaatst vanuit de nieuwe podiumopstelling. Je moet dit een beetje aanpassen.

Een geweldige show met zeer goede kwaliteit muzikanten en dansers. Wij hebben de hele avond met zeer veel enthousiasme beleefd.

Geweldige show en mensen. Heel attent alleen de show zelf duurt een uur en alles eromheen en het ophalen en brengen ook 1 uur.

Mooie ervaring. Interessant om te zien. En wat een prachtig uitzichtspunt!!!!

Erg leuk. Goede sfeer, kan het alleen maar aanbevelen