Safaga
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot

De beste tours & activiteiten in Safaga

Bekijk alle tours en activiteiten in Safaga

7 topattracties in Safaga

Safaga in Egypte is een rustgevende havenstad aan de Rode Zee, bekend om de hoeveelheid aan therapeutische etablissementen. Plons in een bron, drijf in de Rode Zee of wees actief met watersport. Lees hieronder onze tips voor een heerlijke vakantie.

Luxor dagtrip

Een dagtrip naar Luxor is voor bezoekers aan Safaga een handige optie. Check het museum om over de lokale geschiedenis te leren en maak een rit op een kameel!

Dune Red Sea

De kust van de Rode Zee is perfect voor diepzeeduiken; het zeeleven wat je hier aantreft is ongelofelijk. Dune is één van de organisaties die waanzinnige excursies organiseert.

Big Dayz Water Sport Center

Big Dayz Water Sport Center is de beste plek in Safaga voor windsurfen, kitesurfen en meer. Ook leuk voor beginners!

Duiken

Het kraakheldere water van de Rode Zee is ideaal voor duikers die de weelde van het onderwaterleven willen ontdekken.

Kustexcursie

De klassieke historie van de regio ontdek je op reis langs de kust. Bezoek bijvoorbeeld de tombe van Toetanchamon in de Vallei der Koningen.

Windsurfen/kitesurfen

Warm water + vriendelijke golven = de perfecte plek om een nieuwe watersport te leren! Daag jezelf uit met een windsurfsessie.

Safaga dagtour

Een goede manier om deze havenstad te ontdekken is met een dagtour, waarbij je de Karnaktempel, de Colossi van Memno en de Tempel van Hapshetsut ziet.

Safaga: Plan uw bezoek

Vervoer in Safaga

De tuktuk is populair om mee door te stad te reizen; je vindt ze bij het treinstation en de jachthavens. Er zijn ook meerdere taxibedrijven in de stad, maar de beste manier om het stadje te beleven is te voet.

Hoe veel tijd heb je nodig in Safaga?

We raden 3 à 5 dagen aan, zodat je de jachthavens kunt verkennen, kunt zwemmen de Rode Zee en eventueel kunt duiken. Met het oog op de Egyptische rijkdom aan historische locaties kun je ervoor kiezen om Safaga als basis te nemen van waaruit je andere bezienswaardigheden in het land bezoekt.

Tips & informatie

 • Taal
  Modern Standaard Arabisch
 • Valuta
  Egyptian Pound EGP (£)
 • Tijdzone
  UTC (+02:00)
 • Landnummer
  +20
 • De beste periode voor een bezoek
  Het weer in Safaga is het hele jaar door lekker, dus het is de perfecte plek om aan de winter te ontsnappen, maar zonnig is het in elk seizoen.

Activiteiten in Safaga

Sitemap Safaga

Wil je alle activiteiten in Safaga ontdekken?  Klik hier voor de volledige lijst.


Safaga
4.6
Gebaseerd op 15 beoordelingen van GetYourGuide-klanten