Datums kiezen

Ontdek het beste van
Sagano Bamboo Forest

Sagano Bamboo Forest: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Kyoto: Hele dag beste UNESCO en historische bezienswaardigheden bustour

1. Kyoto: Hele dag beste UNESCO en historische bezienswaardigheden bustour

Ontdek Kyoto's must-see bezienswaardigheden en Werelderfgoed in een luxe touringcar in 1 dag! In deze tour nemen we je mee naar de beroemdste plaatsen in het oude Kyoto, zoals de Kiyomizu-dera Tempel, de Sanju-san-gen-do Tempel, Arashiyama, het Sagano Bamboebos, de Tenryuji Tempel, de Gouden Tempel en de Fushimi Inari Schrijn. Vertrek uit Kyoto om 8 uur 's ochtends. Een comfortabele bus met airconditioning stopt eerst bij de Kiyomizudera Tempel. Geniet van de weelderige natuur vanaf het belangrijke terras waar je een panoramisch uitzicht hebt over de stad beneden. De Kiyomizudera Tempel is een van de niet te missen bezienswaardigheden in Kyoto. De oude historische tempel, naar verluidt geopend in het jaar 778, staat op de werelderfgoedlijst. Daarna bezoeken we de Sanju-san-gen-do Tempel, de tempel staat ook bekend als de tempel van 33 ruimtes (Sanjusan betekent "33" in het Japans), hoewel de officiële naam Rengo-In is. De hal is de langste houten constructie van Japan en bestaat uit 35 zuilen die het gebouw in 33 delen verdelen. Laten we Konnichiwa zeggen tegen duizend-en-een Kannon standbeeld bij de Sanju-san-gen-do Tempel, daarna brengt de bus je naar het Sagano Arashiyama gebied. Nadat we de oostkant van Kyoto hebben verkend, bezoeken we de andere kant, Sagano Arashiyama. Geniet van een Japans buffet met seizoensgebonden ingrediënten terwijl je naar de Togetsukyo Brug van Arashiyama kijkt. De Togetsukyo Brug is het bekende, centrale herkenningspunt van Arashiyama. In de buurt vind je veel kleine winkeltjes, restaurants en andere attracties. *Moslim-vriendelijke maaltijden, Allergie-vriendelijke maaltijden, lactosevrije maaltijden, glutenvrije maaltijden en veganistische maaltijden etc. zijn niet beschikbaar. Boek de tour zonder lunch Vergeet na de lunch niet om de groene tunnels van Sagano Bamboo Forest te verkennen. De paden die door de bamboebossen lopen, zorgen voor een mooie wandeling. De bosjes zijn vooral aantrekkelijk als er een lichte wind staat en de hoge bamboestengels zachtjes heen en weer zwaaien. Je kunt de Tenryu-ji Tempel vinden nadat je door het bamboebos bent gelopen. Voel de schoonheid van de Japanse tuin door de vier seizoenen heen bij Tenryu-ji Tempel, die ook op de Werelderfgoedlijst staat. Daarna gaat de bus naar Kinkaku-ji (de Gouden Tempel). Rokuon-ji Tempel, plaatselijk bekend als de "Gouden Tempel" en bewonder de pracht en praal en keer tevreden terug naar Kyoto. Ga ten slotte naar de meest iconische plek, Fushimi Inari Taisha Shrine. Onder duizenden Torii rode poorttunnels doorlopen zal een onvergetelijke ervaring zijn. Je eindigt de tour op het station van Kyoto. De tour bevat commentaar van onze vriendelijke gids en een meertalige audiogids in het Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Thai, Indonesisch en Oekraïens. De bus heeft altijd een antibacteriële coating en wordt regelmatig geventileerd, een comfortabele bus met airconditioning en gratis wifi.

Vanuit Osaka: Kyoto top highlights dagtrip

2. Vanuit Osaka: Kyoto top highlights dagtrip

Bezoek enkele van de beroemdste culturele bezienswaardigheden van Kyoto tijdens deze dagtour per bus vanuit Osaka. Stap aan boord van een comfortabele bus en rijd naar de oude hoofdstad van Japan om de schitterende torii-poorten van het Fushimi Inari-heiligdom, de Kiyomizu-dera-tempel, die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat, en het gouden paviljoen van Kinkaku-ji te zien. Kyoto staat vol met oude historische bezienswaardigheden die teruggaan tot de 6e eeuw. Laat je eerst afzetten bij de Fushimi Inari-schrijn, een Shinto-schrijn die beroemd is om zijn duizenden vermiljoenen torii-poorten. Wandel over de schitterende paden voordat je naar je volgende bestemming gaat. Dan ga je naar Kiyomizu-dera, een van de meest iconische tempels in Japan. Neem ruim de tijd om door de tempel te dwalen. Loop over het indrukwekkende houten podium, dat uit de heuvel steekt en is gebouwd zonder het gebruik van een enkele spijker. Stop vervolgens bij Kinkaku-ji, ook wel bekend als het Gouden Paviljoen vanwege het feit dat het bedekt is met bladgoud. Dwaal door de smetteloze tuinen rondom de tempel en bewonder de originele Japanse ontwerpen die sinds de tijd van Ashikaga bewaard zijn gebleven. Eindig de dag in Arashiyama, dat sinds de Heian-periode een populaire bestemming is om de natuur te bekijken. Maak een wandeling door het koele Sagano Bamboo Forest en luister tijdens het lopen naar het duidelijke geritsel van bamboebladeren. Stap in de late namiddag op de bus terug naar Osaka.

Vanuit Kyoto: Dagtrip met gids naar Kyoto en Nara met lunch

3. Vanuit Kyoto: Dagtrip met gids naar Kyoto en Nara met lunch

Begin uw reis met een treinreis van JR Kyoto Station naar Arashiyama, vergezeld van uw deskundige gids. Het bamboebos van Arashiyama is sinds de Heian-periode een populaire bestemming voor het bekijken van de natuur. Maak een wandeling door het koele Sagano Bamboo Forest en luister tijdens het lopen naar het duidelijke geritsel van bamboebladeren. Rijd later door Kyoto en arriveer bij Kinkaku-ji: het Gouden Paviljoen. Bewonder het schilderachtige uitzicht op de grote tempel die wordt weerspiegeld in de spiegelachtige vijver waar het op uitkijkt, en wandel vervolgens door de uitgestrekte tuin die zijn oorspronkelijke ontwerp uit de 14e eeuw heeft behouden. Stap na Kinkaku-ji weer in je bus en rijd zuidwaarts naar Nara. Maak een korte wandeling door Nara Park, beroemd om de ongeveer 1200 wilde herten die vrij in het park leven. Deze herten staan erom bekend erg vriendelijk te zijn en bezoekers kunnen ze met de hand voeren. In Nara Park vindt u de Todai-ji-tempel, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Je gids geeft je je treinkaartje om vervolgens terug te gaan naar het station van Kyoto.

Vanuit Osaka: Dagtrip met gids naar Kyoto en Nara

4. Vanuit Osaka: Dagtrip met gids naar Kyoto en Nara

Verlaat Osaka in de ochtend aan boord van een bus, landinwaarts richting Kyoto. Voordat je in de stad zelf aankomt, stop je in de prachtige wijk Arashiyama, die al sinds de Heian-periode een populaire bestemming is om de natuur te bekijken. Maak een wandeling door het koele Sagano Bamboo Forest en luister tijdens het lopen naar het duidelijke geritsel van bamboebladeren. Rijd later door Kyoto en arriveer bij Kinkaku-ji, of het Gouden Paviljoen. Bewonder het perfecte uitzicht op de illustere tempel die weerspiegeld wordt in de spiegelachtige vijver waarop het uitkijkt, en wandel vervolgens door de uitgestrekte tuin die zijn oorspronkelijke ontwerp uit de 14e eeuw heeft behouden. Stap na Kinkaku-ji weer in je bus en rijd zuidwaarts naar Nara. Maak een korte wandeling door Nara Park, beroemd om de ongeveer 1200 wilde herten die vrij in het park leven. In Nara Park vindt u de Todai-ji-tempel, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Na je tijd in de historische tempel spring je weer aan boord van je bus en maak je de reis terug naar Osaka-Namba OCAT.

Kyoto: Arashiyama-riksja-tour op maat en bamboebos

5. Kyoto: Arashiyama-riksja-tour op maat en bamboebos

Je gids en strijdwagen wachten op Kyoto's iconische Togetsu-kyo-brug in Arashiyama, een nationaal aangewezen historische plek en plaats van schilderachtige schoonheid aan de westelijke rand van Kyoto. Sta versteld van de belangrijkste attractie van de wijk, een torenhoge bos van dikke bamboestengels met een voet- en riksjapad erdoorheen. Als je haar schoonheid ziet, begrijp je waarom de Japanners een grote waardering hebben voor de natuur. Bewonder het landschap, dat een mix is van serene natuur, verzorgde tuinen en oogverblindende heiligdommen, terwijl je riksja-chauffeur je de berg op trekt. Vervolgens zie je het prachtige Nonomiya-heiligdom, een Shinto-site. Als je de tour van 45 minuten hebt gekozen, eindig je op dit punt weer bij het startpunt. Maar als je kiest voor een langere tour, tot 3 uur en 10 minuten, ga je verder door meer van de rijkdom aan sites van Arashiyama. Verken het huisje van Rakushisya, een rustiek huisje met rieten dak dat ooit het huis was van een van de gerespecteerde Japanse dichters en haiku-meesters. Degenen die doorgaan, worden naar plekken getrokken die door veel toeristen niet worden gezien. Verken meer oude tempels, waaronder Shinto-heiligdommen en de boeddhistische Nison-in, terwijl je gids je langs een aantal fantastische plekken brengt voordat je terugkeert naar de Togetsu-kyo-brug. De Kyoto Arashiyama Tour is beschikbaar in vier verschillende opties: 45 minuten, 1 uur en 10 minuten, 2 uur en 10 minuten en 3 uur en 10 minuten.

Kyoto: vroegboekbezoek aan Fushimi Inari en de Kiyomizu-tempel

6. Kyoto: vroegboekbezoek aan Fushimi Inari en de Kiyomizu-tempel

Deze ervaring is perfect voor natuurlijke vroege vogels en voor degenen die op zoek zijn naar een unieke ervaring en het niet erg vinden om er vroeg voor op te staan. De tour neemt je mee naar twee van de beroemdste locaties in Kyoto, Fushimi Inari Shirine en de Kiyomizu-tempel, die op de werelderfgoedlijst staat. Begin bij het wereldberoemde Fushimi Inari-heiligdom voordat de drukte arriveert. Bewonder de duizenden rode poorten langs het pad de heuvel op. Dit is een magische tijd om het verbazingwekkende tempelcomplex te zien en een beeld te krijgen van de stad die onder je tot leven komt. Daarna is het een korte taxirit naar de beroemdste tempel van Japan, de Kiyomizu-tempel. Bekijk het weidse uitzicht over Kyoto terwijl de stad tot leven komt Leer meer over het boeddhisme en zijn rol bij het vormgeven van de cultuur van Japan. Als we de tempel verlaten, zullen we de bussen zien aankomen met honderden toeristen op sleeptouw. Daarna dwalen we door de bewaarde wijk Higashiyama. Loop door de bewaarde wijk Sannenzaka & Ninenzaka. Hier kunt u genieten van de charme van de geplaveide straatjes zonder de drukte. Een van de hoogtepunten is het uitzicht op de prachtige Yasaka Pagoda. Eindelijk maken we een stop voor een heerlijke koffie in een lokaal beroemd café en geven we je tips over waar te gaan. Onderweg krijg je inzicht in de geschiedenis van Kyoto, het boeddhisme, Japans tuinontwerp en meer. Je vriendelijke gids beantwoordt ook al je andere vragen over de rest van je verblijf in Japan.

Kyoto hele dag tour: bezoek Kyoto Sanzen-in en Arashiyama

7. Kyoto hele dag tour: bezoek Kyoto Sanzen-in en Arashiyama

Begin je reis om de charmante schoonheid van Japan in de herfst te ontdekken tijdens deze rondleiding in Osaka. Wees getuige van de adembenemende natuur van Arashiyama, wandel over het bamboepad, ontdek Sanzen-in en meer. Dompel jezelf onder in de prachtige bezienswaardigheden en elegante uitzichten. Begin uw dag met een handige ophaalservice vanaf een van de afgesproken plekken en begeef u vervolgens naar de Sanzen-in-tempel. Gelegen in Rakuhoku Ohara, Kyoto, is het een van de drie tempels van de Tendai Sect. Verken de enorme tempel met overal torenhoge oude bomen, kabbelende beekjes en mos. Met kersenbloesems in april, azalea's in mei, hortensia's in juli en rode bladeren in de herfst heeft Sanzen-in Temple het hele jaar door een aangenaam natuurlijk landschap. Ga vervolgens naar Kyoto om het Arashiyama-gebied te ervaren dat uit twee regio's bestaat: Arashiyama en Sagano. Dit gebied heeft rijke culturele bezienswaardigheden, natuurlijke landschappen en retrotreinen die veranderen met de seizoenen. Wees getuige van de vele oude tempels en heiligdommen hier, en de Tenryu-tempel staat op de Werelderfgoedlijst. Ontdek het Arashiyama-gebied met zijn vele gevestigde restaurants, Wagashi-winkels en schattige supermarkten. Je kunt ook kimono's en riksja's huren, waardoor het een geweldige plek is om tot rust te komen. Maak een wandeling langs het beroemde bamboebospad van Nonomiya Shrine naar Okawachi Villa en luister naar het geluid van de wind die door de bamboebladeren waait. Proef de sfeer van deze heilige plek voor het bekijken van kersenbloesems en esdoorns. Probeer een plekje te bemachtigen in de beroemde Sagano-trein, die vaak moeilijk aan een kaartje te krijgen is, maar in de winter en de zomer erg rustig is, geschikt voor reizigers die van rust houden. Ga dan naar station Arashiyama. Diep op het plein bevindt zich een voetbad in Japanse stijl in het Randen Arashiyama Station, dat is gebouwd op het prototype van het JR Kyushu Yufuin Station. Als u in de winkel ernaast seizoenssnoepjes koopt, kunt u genieten van het voetbad terwijl u snoepjes proeft. Laat het water van Arashiyama Onsen uw vermoeidheid na het wandelen volledig verlichten. Sluit uw dag af met een drop-off naar waar u begon.

Kyoto: Arashiyama Bamboo Grove 3-uur durende rondleiding

8. Kyoto: Arashiyama Bamboo Grove 3-uur durende rondleiding

Heeft u ooit spontaan een rondleiding willen boeken op dezelfde dag dat u deze maakt? Tijdens deze korte wandeltocht bezoek je de culturele wijk Arashiyama en bewonder je het prachtige en Instagrambare Sagano Bamboo Forest in slechts drie uur. Bewonder de wijk Arashiyama, een prachtige en serene omgeving aan de rand van Kyoto. Dit gebied staat bekend om zijn pittoreske bamboebossen, adembenemende uitzichten op de bergen en traditionele tempels en heiligdommen en is een rustige ontsnapping aan de drukte van de stad. Ervaar een ideale bestemming voor diegenen die zich willen onderdompelen in de schoonheid van het Japanse platteland. Ga op een rondleiding met een vriendelijke en deskundige gids die je zal helpen het adembenemende bamboebos, de heilige Tenryuji-tempel, de iconische Togetsu-brug en het unieke Kimono-bos te verkennen. Leer meer over de lokale gebruiken en tradities en krijg waardering voor de natuurlijke schoonheid terwijl je geniet van de pittoreske landschappen.

Kyoto: Arashiyama Bamboo Forest Wandeltour

9. Kyoto: Arashiyama Bamboo Forest Wandeltour

Start de tour vanaf het JR Saga Arashiyama-station. De wijk Arashiyama, gelegen ten westen van het stadscentrum van Kyoto, is al lang een schilderachtige plek voor recreatie. Veel oude aristocraten hadden hier 1000 jaar geleden hun villa's en genoten van het schrijven van literatuur en poëzie. Tegenwoordig is het gebied een van de meest populaire toeristische trekpleisters in Kyoto. Verken eerst het bamboebos en Okochi-sanso in het rustige district Sagano, een vredige wijk die bekend staat om zijn prachtige esdoorns. Bezoek vervolgens de Tenryu-ji-tempel die in 1339 werd gebouwd door de Shogun Ashikaga ter nagedachtenis aan keizer Go-Daigo en een complex was van meer dan 100 gebouwen. Ze werden in de loop der jaren grotendeels verwoest door branden en burgeroorlogen, maar de traditionele tuin is nog steeds in zijn oorspronkelijke vorm, ontworpen door de monnik Muso. Heerlijk wandelen in de aangelegde tuin. Proef tijdens deze tour Matcha (Japanse groene thee), Negiyaki hartige pannenkoek, gebakken viskoek en dango (Japanse zoetigheden). Ga vervolgens naar de Togetsukyo-brug die, als herkenningspunt van het gebied, dateert uit de 9e eeuw en tegenwoordig een goede plek is om foto's te maken voor bezoekers. Neem aan het einde van deze tour van een halve dag een lekker snoepje. Als je wilt, kun je na de tour nog lekker shoppen want de tour eindigde in een wijk waar je veel souvenirs kunt vinden.

Nara: Budda gigante, cervi liberi nel parco (italiaanse gids)

10. Nara: Budda gigante, cervi liberi nel parco (italiaanse gids)

Visita del tempio Todai-ji di Nara e la statua di Budda più grande del Giappone. Incontro con i cervi addomesticati e liberi inel parco immenso. Punto di partenza e di ritorno è la stazione di Kyoto; l'intero itinerario dura una mezza giornata. Escursione a Nara, un'antica sede imperiale dell'VIII sec. (710-784 d.C.) Vanuit Kyoto, een andere historische hoofdstad van Giappone (794-1868), reis je in treno tot aan de stazione di Nara en in een autobus tot aan de tempio di Budda. In Nara, inell'immenso parco intorno al tempio di Budda troverete numerosissimi cervi addomesticati che convivono fin dall'antichità con i cittadini locali. Bezoekers krijgen toestemming om hun gallette te kopen bij de aanwezige bancarellen. La giuda illustrerà i monumenti del Tempio di Budda, soprattutto quelli dichiarati tesori nazionali del Giappone; fornirà dettagliate informazioni sulla devozione popolare buddista: segreti da svelare solo ai partecipanti del tour per conoscere la storia del popolo, non scritti sui libri di guida turistica.

14 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Sagano Bamboo Forest

Wil je alle activiteiten in Sagano Bamboo Forest bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sagano Bamboo Forest

Gemiddelde beoordeling

4.8
(40 beoordelingen)

dit is de eerste reis die ik alleen reis. de reis- en gids マーさん erg aardig en spreekt Engels. mijn reis omvatte luchtime Tempura dat deed ik niet inclusief dessert was zeer verrast is veel totdat ik niet klaar ben, maar het is heerlijk en ik heb nieuwe leuke vrienden gekregen door deze reis en ik voel me ook niet zo eenzaam door alleen te reizen het was een heel goede ervaring voor mij. ontzettend bedankt

Onze gids, een vrouw van middelbare leeftijd, was aangenaam en behulpzaam. De timing voor de respectievelijke stops was iets aan de korte kant om mogelijk slecht verkeer op te vangen. Ik hield vooral van Kiyomizu - dera, die een uiterst geruststellende en vredige sfeer uitstraalde, ondanks dat het zo druk was met mensen. Beveel deze dagtocht ten zeerste aan.

Weet dat het een lange en drukke dag wordt als je aan deze trip begint, maar het is de enige manier om in 1 dag veel van Kyoto en omgeving te zien. Dus als je weinig tijd hebt, doen!

Erg, goed, leuke gids At Chan, legde goed uit engels, een heel fijn en spontaan persoon, erg genoten.

Geoptimaliseerd bezoek met een geweldige Aska-gids 👍😊