Sagrada Familia
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Regel nu je ticket!

Sagrada Familia: Tours & Tickets

Bekijk alle tours en activiteiten in Sagrada Familia
Bekijk alle 588 tickets en tours

Welke toren kun je het beste bezoeken bij de Sagrada Família?

Bijna een eeuw na zijn dood is Antoni Gaudí's meest ambitieuze project nog altijd niet af. Slechts 2 van de 3 torens zijn volmaakt en open voor publiek - de geboortefaçade en de lijdensfaçade. Wat is de mooiste toren van de Sagrada Família in Barcelona?

Architectuur

Voor fans van Gaudí is zijn invloed het meest zichtbaar in de levendige geboortetoren. De lijdenstoren is minder rijk versierd en is meer bescheiden in zijn Gotische charme.

Religie

De namen doen het al vermoeden: de torens zijn rijk aan religieuze symboliek. De vrolijke geboortetoren wendt het zonlicht af van de skeletachtige vorm van de lijdenstoren.

Uitzicht

De lijdenstoren is de hoogste van de twee. Helaas is de geboortetoren te laat geopend om de zonsopgang mee te pakken. Het uitzicht vanaf de geboortetoren is, hoewel minder spectaculair, wel diverser.

Toegang

Je kunt beide torens beklimmen, maar ook met de lift naar boven als je de trappen niet ziet zitten. Let op: alleen de lijdenstoren heeft ook een lift terug naar beneden!

Drukte

De geboortetoren is gewoonlijk minder druk, omdat groepen hier niet naar boven mogen. Als je echt niet van drukte houdt, kun je ook buiten blijven en het gebouw 's avonds verlicht zien!

Sagrada Familia: Onze tips

Hoe kom je er?

De metro is de makkelijkste manier om bij de Sagrada Família te komen. Stap uit bij de halte met de handige naam: Sagrada Família!

Wanneer gaan?

Het is altijd druk bij de entree van de Sagrada Família, maar de rijen zijn het kortst in de vroege ochtend of late middag - dan is de zon ook op haar mooist!

Tickets kopen

Als je tickets voor de Sagrada Família ter plekke koopt, kun je rekenen op uren wachten in de rij bij de entree. Online tickets zijn vooraf makkelijk te kopen. De prijzen verschillen, afhankelijk van welke delen je wilt bezoeken en of je er een gids of audiogids bij boekt. Kaartjes hebben een toegangstijd van 1 uur lang, maar eenmaal binnen kun je tot sluitingstijd blijven.

Hoe lang duurt het?

Je kunt met gemak 3 of 4 uur bij de Sagrada Família doorbrengen, maar met een vol schema lukt het ook in half zoveel tijd. Als je maar zorgt dat je je tickets van tevoren boekt!

Tips & informatie

 • Wanneer bezoeken
  Openingstijden: vanaf 9:00. Sluitingstijden: van november tot februari 18:00, van april tot september 20:00, van maart tot oktober 19:00.
 • Toegangsprijzen
  Toegangsprijzen van de Sagrada Família beginnen vanaf €15, met opties om gidsen en torens toe te voegen. Van buiten bekijken is gratis.
 • Heb ik een gids nodig?
  Het is zeker handig. Gidsen en audiogidsen zijn te boeken tegen extra kosten bij het kopen van je ticket.
 • Hoe kom ik er?
  Neem de metro tot de halte Sagrada Família!
 • Extra tips
  *Vergeet niet dat dit een basiliek is - fatsoenlijk gedrag en zacht stemgeluid zijn de norm. *Tassen, rugzakken en koffers worden bij binnenkomst ingeleverd. Tip: neem weinig bagage mee, zodat je sneller binnen bent. *Bezoekers onder de 16 dienen door een volwassene te worden begeleid.

Wat anderen zeggen over Sagrada Familia

goede enthousiaste gids ontsloot het wonder van het meesterstuk.

Goudi is een onvoorstelbare geniale man die een kunstwerk aanzette en toch de vrijheid gaf aan zijn opvolgers hun kwaliteiten in zijn visie te mogen brengen. De gids heeft ons enthousiasme zeker aangewakkerde en helpen kijken naar de vele wonderlijke details in het meesterwerk.

Ideale manier om Barcelona te verkennen en veel te bezoeken

Heel tevreden met deze manier van aankoop van de voucher en zeker van de hop-on en hop-of Tour , twee dagen is ideaal .
Barcelona Hop-on Hop-off Tour: 1 of 2 dagkaart Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 04-10-2016

Mooie belevenis met goede uitleg en mooie tijd ivm licht

16:00 is een mooie tijd voor deze attractie ivm het lage licht van de zo'n. Bij het bureau hadden ze wel even " vriendelijk" mogen zeggen dat er twee tours waren met nr 1 en 2 op de ticket. nu gaf dit veel oponthoud bij het begin doordat er een gezin in tweeën werd gesplitst.

Geweldig, contrasten binnen buiten zijn enorm.

Jammer dat de gids af en toe slecht te verstaan was. Dit ligt aan de microfoonset waar de gids van gebruikt maakt. Zodra de gids het hoofd draait en uitleg geeft is de verstaanbaarheid nog maar heel klein.

Goed georganiseerde trip op de juiste aanvangstijd bezichtigen, prima!

Het blijft een bijzondere bezienswaardigheid, na zo' n 25 jr een groot gedeelte afgebouwd te zien.
Sagrada Familia Toegang Ticket met Voorrang Beoordeeld door Han, 01-10-2016

Activiteiten in de buurt van Sagrada Familia


Sagrada Familia
4
Gebaseerd op 977 beoordelingen van GetYourGuide-klanten