Datums kiezen

Sagrada Família

Sagrada Família

Sagrada Família: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Barcelona: Entreebewijs Sagrada Familia met audiogids

1. Barcelona: Entreebewijs Sagrada Familia met audiogids

Verken het onvoltooide meesterwerk van Antoni Gaudí, de Sagrada Familia, en ontdek de prachtige basiliek in je eigen tempo. Kom meer te weten over de geschiedenis dankzij de meegeleverde audiogids. Ontdek uit eerste hand waarom het iconische werk van Gaudí - zijn indrukwekkende gevels en interieur - een van de meest bezochte monumenten van Spanje is. Bewonder een combinatie van gotische en art-nouveauvormen in dit op de UNESCO-lijst opgenomen bouwwerk dat de skyline van Barcelona domineert. Gaudí begon in 1882 te werken aan het ware symbool van Barcelona, en de Sagrada Familia is tot op de dag van vandaag een werk in uitvoering. Hoewel onafgewerkt, blijft de basiliek een gebouw dat je gezien moet hebben. 

Barcelona: hop off-bustour van 24 of 48 uur

2. Barcelona: hop off-bustour van 24 of 48 uur

Bekijk het beste van Barcelona op een dubbeldekker hop-on-hop-off-bustour. Krijg toegang tot twee routes met één ticket voor een complete sightseeing-ervaring. Elke route duurt ongeveer 2 uur. Neem een gratis plattegrond mee om te bepalen waar je heen wilt en geniet van audiocommentaar. Naast de open bovenkant hebben de bussen ook een elektrisch dak voor als het regent. De bussen zijn aangepast voor mensen met beperkte mobiliteit en zijn voorzien van anatomische stoelen en verwarming op beide dekken. Ze hebben ook een begeleider aan boord om je te helpen met alles wat je nodig hebt. Oostelijke route - Plaça de Catalunya - Port Vell - Museu d'Història de Catalunya - La Barceloneta - Haven Olímpic - Poble Nou - Dierentuin - Teatre Nacional - Auditori - Glorie - Torre Agbar - Sagrada Familia Kathedraal - Modernistisch Recinte de Sant Pau - Park Güell - Tibidabo - La Pedrera - Casa Batlló Westelijke route - Catalaans plein - Arc de Triomf - El Born- Ciutadella-dierentuin - Passeig Colom - Wereldhandelscentrum - Tuinen van Miramar - Fundació Joan Miró - Anella Olímpica - Mnac (Museo Nacional de Catalunya) - Poble Espanyol - Caixa Fòrum-Pavelló Mies Van Der Rohe - Plaça d'Espanya - Estació de Sants - Spotify Camp Nou (F.C. Barcelona) - Plaça Pius XII-Palau Reial - Pavellons Guell-Monestir de Pedralbes - L'illa diagonale - Avinguda Diagonaal - La Pedrera - Casa Batlló - Plaça Catalunya

Barcelona: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

3. Barcelona: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

Maak een sightseeingtour door Barcelona met keuze uit 2 verschillende routes en 34 stops. Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden aan boord van een open dubbeldekkerbus en stap uit bij belangrijke punten die je interesseren, zoals de Gotische wijk of het Picasso-museum, voordat je weer op de bus springt om de route te vervolgen. Leun achterover en ontspan in een open dubbeldekker sightseeingbus. Bekijk alle belangrijke bezienswaardigheden van Barcelona en stap op je gemak in en uit. Stop bij het Picasso Museum dat een van de grootste collecties kunstwerken van Picasso ter wereld heeft. Wandel over La Rambla en ontdek een van de meest levendige wijken van de stad met talloze bars en eetgelegenheden. Bewonder de vele Unesco-werelderfgoedlocaties die Barcelona rijk is. Vooral opmerkelijk is de Sagrada Familia, een van de meest iconische werken van de beroemde architect Antoni Gaudi, die je tijdens je rondleiding door de hele stad kunt zien. De tour stops langs de routes zijn als volgt: Rode lijn: - Plaça de Catalunya - Casa Batlló - Fundació Antoni Tàpies - Passeig de Gràcia - La Pedrera - Francesc Macià - Diagonaal - Estació de Sants - Plaça d'Espanya - Caixa Fòrum - Pavelló Mies van der Rohe - Poble Espanyol - Museu Nacional d'Art de Catalunya - Anella Olímpica - Fundació Joan Miró - Telefèric de Montjuïc - Miramar - Tuinen Costa i Llobera - Wereld Handelscentrum - Colom - Museu Marítim - Port Vell - Historisch Museum van Catalonië - Haven Olímpic - Dierentuin - Park van Ciutadella Blauwe lijn: - Plaça de Catalunya - Casa Batlló - Fundació Antoni Tàpies - Passeig de Gràcia - La Pedrera - Sagrada Familia - Sant Pau Recinte Modernista - Park Güell - Tramvia Blau - Tibidabo - Sarrià - Monestir de Pedralbes - Palau Reial - Pavellons Güell - Voetbalclub Barcelona - Camp Nou - Diagonaal Les Corts - Francesc Macià - Diagonaal - Eixample

Barcelona: Sagrada Familia voorrangsticket & rondleiding

4. Barcelona: Sagrada Familia voorrangsticket & rondleiding

Zorg dat je bezoek aan de Sagrada Família onvergetelijk wordt met een 1,5 uur durende rondleiding door dit meesterwerk van Gaudí. Bekijk de schitterende façade en interieur van de basiliek in het gezelschap van een kleine groep of jouw eigen privégroep en een deskundige gids. Tijdens je tour kom je meer te weten over de voortgaande bouw, de huidige voorspelde einddatum en de generaties ambachtslieden, architecten en kunstenaars die Gaudí's visie tot leven brachten. Je gids wacht buiten op je en begint de tour met een korte introductie voordat je naar de ingang loopt. Nadat je door de beveiliging bent gegaan, hoor je alles over de façade van de geboorte, het eerste voltooide deel van de basiliek. Vervolgens ga je het interieur van de Sagrada Família binnen. Bewonder het intense, gekleurde licht dat wordt gecreëerd door de glas-in-loodramen en aanschouw de zuilen die zich als takken over het plafond verspreiden. De bedoeling van Gaudí was dat het interieur als een wandeling door het bos zou aanvoelen, en dankzij het lichtpatroon wordt de suggestie van bladeren gewekt.  Op weg naar de uitgang van de basiliek kom je meer te weten over de Façade van de Passie, die de kruisiging van Jezus uitbeeldt. Ervaar het drama van de Passie door het sterke contrast van de hoekige beeldhouwwerken van de toren. Deze Façade, net als de meeste andere van de Sagrada Família, werd na de dood van Gaudí gebouwd.  Ga daarna naar de Sagrada Família-scholen, die werden bedacht voor de kinderen van de arbeiders die aan het bouwwerk werkten. Luister naar de verhalen over hoe ze meer dan eens gereconstrueerd werden en zelfs naar een andere locatie verplaatst werden om plaats te maken voor de basiliek.  De laatste halte is het Sagrada Família Museum, waar je gids je originele schetsen en plattegronden laat zien die de complexiteit van de architectuur en visie van Gaudí goed weergeven. Hier vind je voorwerpen uit de geschiedenis van de basiliek en het leven van Gaudí zelf, zoals zijn omgekeerde maquette van de basiliek.

Sagrada Familia: rondleiding van 1,5 uur met snelle toegang

5. Sagrada Familia: rondleiding van 1,5 uur met snelle toegang

Profiteer van versnelde toegang met vooraf geregelde toegang tot de Sagrada Familia. Betreed het verbazingwekkende interieur van deze majestueuze rooms-katholieke kerk en leer meer over de prachtige architectuur en de lopende bouw tijdens een rondleiding. Ontmoet naast de Sagrada Familia. Een ervaren gids haalt je op bij het kantoor en begeleidt je naar de basiliek. Ga het monument binnen en ontdek de ultieme bezienswaardigheid in Barcelona. Leer meer over de geschiedenis en de betekenis van de Sagrada Familia aan de hand van je lokale gids. Bewonder het verbazingwekkende interieur, rijk aan symboliek geïnspireerd door natuurwonderen. Wandel vrij rond het schip terwijl je luistert naar de uitleg van je gids over Gaudí's meesterwerk via je headset. Neem alle details in je op van de perfecte fusie tussen architectuur en spiritualiteit. Bezoek de buitengevels en verbaas je over de pracht van de details. Aan het einde van je rondleiding kun je binnen in de Sagrada Familia blijven en het museum bezoeken. Een tentoonstelling van tekeningen, maquettes en foto's vertelt het verhaal van de basiliek. Het museum toont ook informatie over het leven en de carrière van Gaudí.

Barcelona: Sagrada Familia Skip-the-Line rondleiding

6. Barcelona: Sagrada Familia Skip-the-Line rondleiding

Neem deel aan een onvergetelijke rondleiding door de Sagrada Familia, een van Gaudí's beroemdste meesterwerken. Onder begeleiding van een gecertificeerde gids ervaar je de droomachtige façade en het interieur van de basiliek. Leer tijdens de rondleiding over de lopende constructie, de huidige voorspelde voltooiingsdatum en de generaties ambachtslieden, architecten en kunstenaars die Gaudi's visie tot leven hebben gebracht. De tour begint met een inleiding door je gids voordat je naar de ingang van de basiliek gaat. Je hoort alles over de Geboortefaçade, het eerste voltooide deel van de basiliek, nadat je door de beveiliging bent gegaan. In de Sagrada Familia kun je je verwonderen over de wereld die wordt gecreëerd door het intens gekleurde licht van de glas-in-loodramen en de takachtige kolommen die zich uitstrekken over het plafond. Gaudí wilde dat het interieur zou lijken op een wandeling door het bos, waarbij het licht een gevoel uitstraalt van bladeren door bosbladeren. Als je de basiliek verlaat, bespreekt je gids de Passion Façade, die het verhaal van Jezus 'kruisiging vertegenwoordigt. Ervaar het drama van de Passie door de grimmige en hoekige sculpturen van de toren. Deze façade werd, zoals het grootste deel van de Sagrada Familia, na de dood van Gaudí gebouwd. Bezoek vervolgens de Sagrada Familia-scholen, ontworpen voor de kinderen van de arbeiders die de Sagrada Familia bouwen. Leer hoe het meer dan eens werd gereconstrueerd en zelfs verplaatste locaties om plaats te maken voor de basiliek. Je laatste stop is het Sagrada Familia Museum, waar je gids originele schetsen en plannen deelt die de complexiteit van Gaudi's architectuur en visie aantonen. Ontdek hier artefacten uit het leven van Gaudi en de eigen geschiedenis van de basiliek, zoals zijn omgekeerde model van de basiliek.

Barcelona: voorrangstoegang Sagrada Família & Park Güell

7. Barcelona: voorrangstoegang Sagrada Família & Park Güell

Ontdek Barcelona door de ogen van de beroemdste architect van de stad: Antoni Gaudí. Ga mee met een rondleiding met gids door de Sagrada Família en Park Güell, een UNESCO-Werelderfgoedlocatie, en profiteer van toegang met voorrang. Ga naar binnen via een grote trap die wordt gedomineerd door een draak van keramische mozaïektegels. Verken het park en kom tijdens de rondleiding meer te weten over deze Catalaanse stijl, ook wel bekend als 'trencadís'. Bewonder de 86 Dorische zuilen die als bomen zijn opgesteld. Ga dan verder met de bus naar La Sagrada Família, Gaudí's nog steeds niet helemaal voltooide basiliek in de wijk Eixample. Sla de wachtrijen over en stap de kathedraal binnen. Bewonder de 70 meter hoge gewelven en de rijke versieringen van het Latijnse kruisplan van Gaudí. Kom meer te weten over Gaudi's gebruik van symboliek en bekijk originele tekeningen en modellen die de bouw van de kerk volgen in het Sagrada Família-museum.

Barcelona: Sagrada Família Skip the Line Tour & Entree Ticket

8. Barcelona: Sagrada Família Skip the Line Tour & Entree Ticket

Verken de Sagrada Familia tijdens een rondleiding met skip-the-line tickets. Bewonder het ingewikkelde interieur en de mix van bouwstijlen. Luister naar de geschiedenis van dit steeds veranderende meesterwerk van je gids. Bezoek de Nacimiento-façade, de binnenkant van de basiliek, de Pasión-façade en de school van de Sagrada Familia. Aarzel niet om na de rondleiding het Museum van de bouw van de tempel te bezoeken.

Barcelona: versnelde toegang Sagrada Familia en torens

9. Barcelona: versnelde toegang Sagrada Familia en torens

Bezoek het monument en ontdek de ultieme, onmisbare bezienswaardigheid van Barcelona. Kom meer te weten over de geschiedenis en de betekenis van La Sagrada Familia van je lokale gids.  Bewonder het verbazingwekkende interieur, rijk aan symboliek en geïnspireerd door de natuur. Loop vrij door het schip van de kerk terwijl je via je headset luistert naar uitleg door je gids over Gaudí's meesterwerk. Neem alle details van de perfecte fusie tussen architectuur en spiritualiteit in je op. Bekijk de buitengevels en verwonder je over de pracht van alle details. Blijf aan het eind van je rondleiding binnen in de Sagrada Familia en bezoek het museum.  Luister terwijl een tentoonstelling van tekeningen, maquettes en foto's het verhaal van de basiliek vertelt. Het museum biedt ook informatie over het leven en de carrière van Gaudí. Aan het einde van de rondleiding ga je met de gids naar de ingang van de lift, zodat je zelf een van de torens kunt beklimmen. Bewonder het panoramische uitzicht over Barcelona. 

Barcelona: Sagrada Familia Tour & Optioneel Torenbezoek

10. Barcelona: Sagrada Familia Tour & Optioneel Torenbezoek

Volg een rondleiding met gids door de basiliek La Sagrada Familia. Leer meer over de meest iconische bezienswaardigheid van Barcelona en bewonder Gaudí's onvoltooide meesterwerk. Ontmoet je gids en begin je rondleiding op deze wereldberoemde plek, waar aan het einde van de 19e eeuw mee werd begonnen. De Sagrada Familia valt op door zijn architectonische kenmerken en kunst en werd Gaudí's obsessie. Leer meer over de geschiedenis van deze plek, de christelijke iconografie en symboliek en het contrast tussen de verschillende gevels. Bezoek ook het Museum Gaudí, dat zich onder de basiliek bevindt. Leer in het museum over het leven en werk van Gaudí, bezoek de crypte waar de missen worden gehouden en bezoek het uitkijkplatform boven de begraafplaats van Gaudí. Geniet ook van de toegang tot een van de torens van de Sagrada Familia voor een panoramisch uitzicht over Barcelona.

279 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Sagrada Família: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Sagrada Família

Wil je alle activiteiten in Sagrada Família bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sagrada Família

Gemiddelde beoordeling

4.6
(52.514 beoordelingen)

Ga zeker naar de kerk, het is een droom en echt indrukwekkend. We konden zelfs 20 minuten vóór onze boeking binnenkomen. We stonden bovenaan de geboortetoren. We waren teleurgesteld en hadden meer verwacht. Nog afgezien van het feit dat je hier eigenlijk pas naar boven mag op het moment dat je geboekt hebt (terwijl er niemand in de rij stond). Daarna bleven we langer in de kerk. Het is slechts een kort zicht op Barcelona van bovenaf, waarna je vele trappen en een wenteltrap afdaalt. Iedereen die al naar de Dom van Milaan is geweest, zal hier net als wij teleurgesteld zijn. Maar binnen geweldig!

De tour met de gids is absoluut van toegevoegde waarde. De uitleg over alle details in de Sagrada Familia maakt het een bouwwerk nog meer bijzonder. De gelegenheid om dit bouwwerk ook van binnen te bekijken was een geweldige ervaring. Als je de kans krijgt, zeker doen want je krijgt er geen spijt van. Ook Park Guëll is zeer mooi om in rond te lopen, maar met de uitleg van de gids komt het echt tot z’n recht.

Met het ticket kun je feitelijk 24/48 uur reizen, wat betekent dat als je eerste rit op dag één om 16.30 uur is, je de volgende dag tot 16.30 uur toegang hebt tot de bus. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, aangezien een ticket voor 2 dagen feitelijk 3 dagen kan bestrijken.

Super op tijd en regelmatig. Heel fijn. Wat beter kan is een bushalte bij park fuel. De afstand nu was best groot en met de stijle weg was niet te doen voor mijn moeder

Het was niet druk en we konden overal goed bij en zien.