Sagrada Familia
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Regel nu je ticket!
Gecertificeerd
Snel uitverkocht

Sagrada Familia Toegang Ticket met Voorrang

Toevoegen aan verlanglijst
Van mijn verlanglijst verwijderen
Duur: 75 minuten – 1 dag
3126 Beoordelingen
3126

Krijg met voorrang toegang bij Gaudi's onvoltooide meesterwerk, de Sagrada Familia, en verken Barcelona's meest bezochte bezienswaardigheid op je…

Duur: 75 minuten – 1 dag
Snel uitverkocht
Vanaf € 18

Sagrada Familia: Tours & Tickets

Gecertificeerd
Snel uitverkocht

Barcelona: Sagrada Familia tour en entree met voorrang

Toevoegen aan verlanglijst
Van mijn verlanglijst verwijderen
Duur: 2.5 uur
176 Beoordelingen
176

Vermijd drukte bij het bekendste monument van Barcelona tijdens een 1-uur durende tour en entree met voorrang bij de Sagrada Familia. Bekijk Gaudi's…

Duur: 2.5 uur
Snel uitverkocht
Vanaf € 38 € 30
Gecertificeerd
Snel uitverkocht

Snelle toegang: Rondleiding met Gids Sagrada Familia

Toevoegen aan verlanglijst
Van mijn verlanglijst verwijderen
Duur: 50 minuten
1260 Beoordelingen
1260

De geschiedenis achter de Sagrada Familia is net zo fascinerend als het gebouw zelf. Na je toegang met voorrang luister je naar bijzondere feiten en…

Duur: 50 minuten
Snel uitverkocht
Vanaf € 25
Gecertificeerd
Snel uitverkocht

Sagrada Familia 2-uur Durende Tour & VIP Toren Toegang

Toevoegen aan verlanglijst
Van mijn verlanglijst verwijderen
Duur: 2 uur
35 Beoordelingen
35

Skip de rij bij het meest iconische monument van Barcelona tijdens een 2-uur durende tour door de Sagrada Familia basiliek. Geniet van een speciale…

Duur: 2 uur
Snel uitverkocht
Vanaf € 57 € 46
Gecertificeerd
Snel uitverkocht

Barcelona 360 °: land, over zee en door de lucht…

Toevoegen aan verlanglijst
Van mijn verlanglijst verwijderen
Duur: 7 uur
2 Beoordelingen
2

Ontdek de prachtige straten en de gebouwen van Barcelona over land, zee en lucht op een 7 uur durende rondrit per e-bike, eco boot, en de kabelbaan.…

Duur: 7 uur
Snel uitverkocht
Vanaf € 98,50
Gecertificeerd
Snel uitverkocht

Barcelona: 4-uur durende Vespa sightseeingtour met gids

Toevoegen aan verlanglijst
Van mijn verlanglijst verwijderen
Duur: 4 uur
7 Beoordelingen
7

Beleef een uitdagende 4-uur durende Vespa tour met een gids door Barcelona en bekijk alle topattracties. Van de bekende plekken tot verborgen…

Duur: 4 uur
Snel uitverkocht
Vanaf € 80 per groep
Bekijk alle tours en activiteiten in Sagrada Familia
Bekijk alle 568 tickets en tours

Welke toren kun je het beste bezoeken bij de Sagrada Família?

Bijna een eeuw na zijn dood is Antoni Gaudí's meest ambitieuze project nog altijd niet af. Slechts 2 van de 3 torens zijn volmaakt en open voor publiek - de geboortefaçade en de lijdensfaçade. Wat is de mooiste toren van de Sagrada Família in Barcelona?

Architectuur

Voor fans van Gaudí is zijn invloed het meest zichtbaar in de levendige geboortetoren. De lijdenstoren is minder rijk versierd en is meer bescheiden in zijn Gotische charme.

Religie

De namen doen het al vermoeden: de torens zijn rijk aan religieuze symboliek. De vrolijke geboortetoren wendt het zonlicht af van de skeletachtige vorm van de lijdenstoren.

Uitzicht

De lijdenstoren is de hoogste van de twee. Helaas is de geboortetoren te laat geopend om de zonsopgang mee te pakken. Het uitzicht vanaf de geboortetoren is, hoewel minder spectaculair, wel diverser.

Toegang

Je kunt beide torens beklimmen, maar ook met de lift naar boven als je de trappen niet ziet zitten. Let op: alleen de lijdenstoren heeft ook een lift terug naar beneden!

Drukte

De geboortetoren is gewoonlijk minder druk, omdat groepen hier niet naar boven mogen. Als je echt niet van drukte houdt, kun je ook buiten blijven en het gebouw 's avonds verlicht zien!

Sagrada Familia: Onze tips

Hoe kom je er?

De metro is de makkelijkste manier om bij de Sagrada Família te komen. Stap uit bij de halte met de handige naam: Sagrada Família!

Wanneer gaan?

Het is altijd druk bij de entree van de Sagrada Família, maar de rijen zijn het kortst in de vroege ochtend of late middag - dan is de zon ook op haar mooist!

Tickets kopen

Als je tickets voor de Sagrada Família ter plekke koopt, kun je rekenen op uren wachten in de rij bij de entree. Online tickets zijn vooraf makkelijk te kopen. De prijzen verschillen, afhankelijk van welke delen je wilt bezoeken en of je er een gids of audiogids bij boekt. Kaartjes hebben een toegangstijd van 1 uur lang, maar eenmaal binnen kun je tot sluitingstijd blijven.

Hoe lang duurt het?

Je kunt met gemak 3 of 4 uur bij de Sagrada Família doorbrengen, maar met een vol schema lukt het ook in half zoveel tijd. Als je maar zorgt dat je je tickets van tevoren boekt!

Tips & informatie

 • Wanneer bezoeken
  Openingstijden: vanaf 9:00. Sluitingstijden: van november tot februari 18:00, van april tot september 20:00, van maart tot oktober 19:00.
 • Toegangsprijzen
  Toegangsprijzen van de Sagrada Família beginnen vanaf €15, met opties om gidsen en torens toe te voegen. Van buiten bekijken is gratis.
 • Heb ik een gids nodig?
  Het is zeker handig. Gidsen en audiogidsen zijn te boeken tegen extra kosten bij het kopen van je ticket.
 • Hoe kom ik er?
  Neem de metro tot de halte Sagrada Família!
 • Extra tips
  *Vergeet niet dat dit een basiliek is - fatsoenlijk gedrag en zacht stemgeluid zijn de norm. *Tassen, rugzakken en koffers worden bij binnenkomst ingeleverd. Tip: neem weinig bagage mee, zodat je sneller binnen bent. *Bezoekers onder de 16 dienen door een volwassene te worden begeleid.

Wat anderen zeggen over Sagrada Familia

Snel binnen en goede uitleg, prachtig langs buiten en binnen!

Zeker de moeite waard. Uitleg gekregen zowel over de buitenzijde als het interieur. Mooie kleuren door de glasramen en de zon. Op uur en tijd binnen geraakt. Zeer tevreden!

Snelle toegang: Rondleiding met Gids Sagrada Familia Beoordeeld door Katty, 07-01-2017

Vlot, makkelijk en de moeite om een bezoekje te brengen

Sagrada Familia is een pracht van een kerk. De moeite om langs binnen en buiten te bekijken. De lichtinval door de ramen met de verschillende kleurschakeringen is prachtig en hoe Gaudi elementen van de natuur heeft gebruikt in zijn kerk is zo mooi om te zien. Echt een aanrader om te gaan bekijken.

Sagrada Familia Toegang Ticket met Voorrang Beoordeeld door Miet, 26-12-2016

Zeker voor herhaling vatbaar, super ontspannend

Wij werden hartelijk ontvangen door de mensen van de Vespa tour. Aangename, vriendelijke mensen. Er werd rondgereden (ook waar de tourbus niet komt) in de bergen. Daarna terug naar beneden en een aantal interessante plekken bezocht. Onze gids kende zijn tour zeer goed en de uitleg was zeer informatief. Het best is om toch een beetje ervaring te hebben in het besturen van een brom(motor)fiets

Barcelona: 4-uur durende Vespa sightseeingtour met gids Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 21-11-2016

Goede gids, maar supplement voor de torens was te duur

Francesco was een goede gids die vloeiend overschakelde van Spaans nr Engels. Het supplement voor een bezoek aan toren passion was zijn geld niet waard!

Sagrada Familia 2-uur Durende Tour & VIP Toren Toegang Beoordeeld door Hilde, 03-11-2016

Leuk om Barcelona van de andere kant te zien

Ik had al eerder een busrit door Barcelona gedaan, maar het was leuk om Barcelona vanaf het water te zien. Er werd niets verteld tijdens de tour, maar dat was voor mij niet erg. Ik wist al redelijk wat er te zien was door de busrit. De boot vertrok uit de haven en vaart langs het strand tot en met de Olympische wijk. Hier werd verder de zee opgevaren in ons geval hadden we geluk en zegen we een aantal dolfijnen. Na een korte ronde door de haven zijn we weer aangemeerd. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en de boot had ook voldoende ruimte en faciliteiten. Enige verbeterpunt is het voorzien van informatie over wat er te zien is.

Barcelona: Las Golondrinas rondvaart van 1,5 uur Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 31-10-2016

Activiteiten in de buurt van Sagrada Familia


Sagrada Familia
4
Gebaseerd op 977 beoordelingen van GetYourGuide-klanten