Sagrada Família
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers
sagrada familia ticket en tour zonder wachten voor de kassa

Sagrada Familia: ticket en tour zonder wachten voor de kassa

Duur: 1,5 uur
298 Beoordelingen
GetYourGuide Original
298

Bezoek de Sagrada Familia met een deskundige gids, toegang zonder wachten bij de kassa en de keuze tussen een privébeleving of een in kleine groep.…

Sagrada Família: tours & tickets

Sagrada Família: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Barcelona

Bekijk alle 654 tickets en tours

Welke toren van de Sagrada Família kun je het best bezoeken?

Bijna een eeuw na zijn dood is Antoni Gaudí's meest ambitieuze project nog altijd niet af. Slechts 2 van de 3 torens zijn voltooid en open voor publiek: de geboortefaçade en de lijdensfaçade. Welke toren is het meest een bezoek waard?

Architectuur

Architectuur

Fans van Gaudí zullen zijn karakteristieke invloed het meest terug kunnen zien in de geboortetoren. De lijdenstoren is minder rijkelijk versierd en heeft een meer bescheiden, gotische charme.

Religie

Religie

De namen doen het al vermoeden: de torens zijn rijk aan religieuze symboliek. De vrolijke geboortetoren wendt het zonlicht af van de skeletachtige vorm van de lijdenstoren.

Uitzicht

Uitzicht

De lijdenstoren is de hoogste van de twee. De geboortetoren wordt helaas te laat geopend om de zonsopgang te kunnen ervaren, maar het uitzicht vanaf hier is, alhoewel minder spectaculair, wel diverser.

Toegang

Toegang

In beide torens kun je met de lift naar boven als je de trappen niet ziet zitten. Maar, let wel, alleen de lijdenstoren heeft ook een lift terug naar beneden!

Drukte

Drukte

De geboortetoren is normaal gesproken minder druk, omdat groepen hier niet naar boven mogen. Als je echt niet van drukte houdt, kun je ook buiten blijven en het gebouw 's avonds prachtig zien oplichten!

Onze insidertips

Hoe kom je er?

De metro is de makkelijkste manier om er te komen. Stap uit bij de halte met de toepasselijke naam 'Sagrada Família'.

Wanneer te gaan?

Het is altijd druk bij de Sagrada Família, maar de rijen zijn het kortst in de vroege ochtend of late middag. Bonus: dan is de zon ook op haar mooist!

Tickets kopen

Als je de kaartjes terplekke koopt, bereid je dan voor op ellenlange wachttijden. Heb je daar geen zin in, dan kun je ze makkelijk van tevoren online boeken. Prijzen verschillen en zijn afhankelijk van welke delen je wilt bezoeken, en of je er een (audio)gids bijboekt. De tickets hebben een toegangstijd van 1 uur, maar eenmaal binnen kun je tot sluitingstijd blijven.

Hoe lang duurt het?

Je kunt met gemak 3 of 4 uur in de Sagrada Família doorbrengen, maar als je een vol schema hebt kan het ook in de helft. Zorg in ieder geval dat je je tickets van tevoren boekt!

Goed om te weten

 • Wanneer bezoeken
  Geopend vanaf 09:00 uur. Van november tot februari sluit de Sagrada Família om 18:00 uur; van april tot september om 20:00 uur; en in maart en oktober om 19:00 uur.
 • Toegangsprijzen
  Toegangsprijzen vanaf 15 EUR, met opties om gidsen en bezoeken aan de torens toe te voegen. Van buiten bekijken is gratis.
 • Heb ik een gids nodig?
  Het is zeker handig! Gidsen en audiogidsen zijn tegen bijbetaling bij te boeken wanneer je je ticket koopt.
 • Hoe kom ik er?
  Neem de metro en stap uit bij de halte 'Sagrada Família'.
 • Extra tips

  • Vergeet niet dat dit een basiliek is. Bezoekers worden geacht zich fatsoenlijk te gedragen en lawaai te vermijden.

  • Tassen, rugzakken en koffers worden bij binnenkomst gecontroleerd.

  • Bezoekers onder de 16 dienen door een volwassene te worden begeleid.

Wat anderen zeggen over Sagrada Família

Gemiddelde beoordeling
4.6 / 5
gebaseerd op 27.512 beoordelingen

Leuke rondleiding met een Engels-talige gids. Bij ons wat dat Lupe (een echte Catalaanse). Zij kon heel veel vertellen, zonder dat het teveel een geschiedenis-les leek. Er is veel verteld over de details (en dat zijn er genoeg), maar ook over wat er nog allemaal gedaan moet worden om de Sagrada af te krijgen. Wij hebben de rondleiding met het bezoek van de toren erbij genomen. Zeker aan te raden, mits je geen last van hoogtevrees hebt. Ze zijn nog een aantal jaren bezig om de Sagrada af te maken, dus weet dat er ook bouwgeluiden te horen zijn.

Sagrada Família: rondleiding met voorrang + toren Beoordeeld door

Het is een geweldige ervaring om de Sagrada van binnen te mogen zien. Kijk niet alleen naar het gebouw maar ook naar de fantastische details die overal te bewonderen zijn. Zowel groot als klein. Hou er wel rekening mee dat je niet de enige bezoeker bent..

Het is adembenemend,dit moet men bezocht hebben en met gids.Onze franstalige gids,een dame,was super.Ze nam ons echt mee in haar uitleg.BRAVO VOOR DE GIDSen dank ook aan getyourguide.nl.

Sagrada Familia: rondleiding met voorrangstoegang Beoordeeld door

Zeker een aanrader. Scheelt je om in een lange rij te staan. Via een zij ingang waren we op de aangegeven tijd zo binnen. De audioguide was interessant om naar te luisteren.

Barcelona: ticket Sagrada Família met versnelde toegang Beoordeeld door

Prachtig om na 10 jaar de enorme vooruitgang te zien. Vanwege de enorme wind konden we geen toren beklimmen en van bovenaf zien. Jammer. Ons is een compensatie toegezegd.