Sagres

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sagres: de beste attracties

Sitemap Sagres

Wil je alle activiteiten in Sagres ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sagres

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 629 beoordelingen

Ondanks dat wij beide een beetje last hebben van hoogtevrees vonden wij het een hele toffe ervaring. Piloot Nelson is een super aardige man die alles duidelijk uitlegt. Als je dit ooit een keer wil doen dan is dit de perfecte plek. Het uitzicht vanuit de lucht is fantastisch! Het enige waar je rekening mee moet houden is dat het kan zijn dat het niet door kan gaan op de dag die je geboekt hebt, dit vanwege de weersomstandigheden, dan wordt het verplaatst naar een andere dag.

Wij hadden geluk- dubbel geluk: het was mijn verjaardag en we hadden een private- toer! Een geweldig leuke tour-guide Daniël, die heel wat wist te vertellen over de geschiedenis, natuur en wat er zo al te zien was. Hij was erg prettig in de omgang en erg duidelijk. Wij hebben een heel erg leuke dag gehad. Kreeg zelfs nog een stukje taart met kaarsje na de lunch. Echt een aanrader- en zeker Daniël!

Het was heel gaaf om zo aan het einde van de wereld te staan. De rotskusten zijn schitterend en heel goed te zien wanneer je kiest voor de rondvaart-optie. De gids was erg goed, bracht ons nog naar extra plaatsen die hij kende omdat hij er opgegroeid is. Hij vertelde erg keuken we hebben veel opgestoken. Een erg indrukwekkend dag.

Erg commercieel, maar wel een hele ervaring.

Je betaalt een flink bedrag om in het water te liggen met de dolfijnen. Zeer goed georganiseerd. Eerst omkleden, dan uitleg en dan het water in. Fantastische beesten, maar de tijd dat je daadwerkelijk met de dieren “ zwemt” is beperkt. Wel mooie foto’s gemaakt door organisatie, maar ook hier moest je wederom veel voor betalen.

Door de grootte van de groep (niet meer dan 8 personen) lijkt het alsof je een privé gids heb. De leuke en duidelijke uitleg van de gids maakt de rit naar Sagres des te leuker. De attentie na de zonsondergang (verraad niets) is de kers op de taart.