Wanneer was de laatste keer dat je iets nieuws probeerde?

Coasteering Algarve: spring, duik & klim in Sagres

Vanaf € 40 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Elektronische voucher toegestaan
Live gids
Spaans, Engels, Portugees

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Spring van een klif, het spannende deel van coasteering
 • Zwem in de oceaan in een Natural Park aan de Algarvekust
 • Ontdek de zeegrotten met prachtig helder turquoise water
Overzicht
Ervaar coasteering, een opwindende nieuwe activiteit aan de Algarvekust. Dit 3-uur durende avontuur bevat zwemmen in de oceaan en binnen in grotten, van kliffen afspringen, klimmen, en wandelen langs de kust in een prachtig Natural Park.
Wat te verwachten
Jouw unieke avontuur begint met een rit naar de prachtige kustlocatie in het zuidwesten van de Algarve, in het Costa Vicentina Natural Park, gelegen tussen Sagres en Lagos.

Begin deze 3 uur vermaak door je wetsuit, zwemvest, helm en schoenen aan te trekken, en met een korte introductie wat betreft veiligheid en huidige omstandigheden.

Loop naar de kant van het water en start met het onderzoeken van de kustlijn, verborgen stranden, prachtige kliffen, en rotsen, bewonder de heldere oceaan en leer meer over het zeegebied en lokale tradities.

Je zult snel in de oceaan en binnen in grottenzwemmen, en klimmen en lopen langs de rotsachtige kustlijn. Je hebt ook de kans om van de klif af te springen!

Je kunt zelfs in de grotten springen! Na al de actie wordt het tijd om terug te lopen via de kliffen langs het landelijke pad langs de kust terwijl je napraat over je ervaring.
Inbegrepen
 • Vervoer
 • Verzekering
 • Coasteering uitrusting (wetsuit, zwemvest, helm, schoenen)
 • Drinkwater
 • Foto's van je sessie
 • Goede gekwalificeerde gids
Niet inbegrepen
 • Ophalen en afzetten
Trefpunt

Tussen 1 juni en 30 september is Praia da Ingrina, Vila do Bispo ons trefpunt, om 15:00 uur; wanneer je een auto hebt kun je ons daar treffen, of: Sagres, Vila do Bispo and Raposeira - Wij zorgen voor vervoer (heen en terug, vraag ons naar ophaalpunten). Lagos - We zetten je alleen af (voor het Centraal Bus Station) - Je kunt gemakkelijk naar Raposeria gaan, waar we je ophalen, met bus van Lagos naar Raposeira (vraag om bus informatie). Tussen 1 oktober en 31 mei verzorgen wij vervoer tussen Sagres en Lagos (vraag ons naar ophaalpunten). (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Neem zeker zonnebrand, een handdoek, zwemkleding of boardshorts mee. Je mag ook een waterproof camera, water en een trui meenemen (laat in de middag, wanneer de activiteit is geëindigd, kan het winderig worden).

Het programma is ideaal voor groepen en vrijgezellenfeesten, maar ook voor families die van outdoor activiteiten houden, omdat onze routes aan groepen en de weers-/zee omstandigheden zijn aangepast.

Vanaf € 40 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (8 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Coastline Algarve

Product ID: 41539