Rondleiding

Sagres: zonsondergangervaring

Activiteitenaanbieder: South Explorers

Sagres: zonsondergangervaring

Activiteitenaanbieder: South Explorers

Vanaf € 45 per persoon

Je bewondert één van de meest beroemde zonsonderganglocaties ter wereld tijdens een rondleiding van 3 uur naar het meest zuidwestelijke punt van Europa.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels, Portugees
Inclusief ophaalservice
Ophaalservice bij je hotel in Lagos. In sommige gevallen waar het niet mogelijk is om toegang te krijgen met de minibus, wordt je op de hoogte gebracht van de dichtstbijzijnde plaats om de ophaalservice te regelen.
Kleine groep
Beperkt tot 8 deelnemers

Belevenis

Highlights
 • Bezoek de belangrijkste plekken van Sagres
 • Zie één van de mooiste zonsondergangen ter wereld
 • Geniet van een glas port en een Pastel de Nata
Volledige beschrijving
Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Lagos, ga je naar Sagres. Hier bezoek je het pittoreske dorp in de Algarve en de St. Vicentekaap, het meest zuidwestelijke punt van Europa. Je ziet de Cape Lighthouse en krijgt een werkelijk uniek uitzicht op de zonsondergang die door velen wordt beschouwd als de mooiste ter wereld. Terwijl je de zonsondergang bewondert geniet je van een glaasje portwijn en een Pastel de Nata, voordat de rondleiding eindigt bij je accommodatie in Lagos.
Inbegrepen
 • Glas portwijn en een Pastel de Nata
 • Minibus met airconditioning
 • Professionele gids
  Niet geschikt voor
  • Rolstoelgebruikers

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Breng warme kleding mee, want de temperatuur kan drastisch dalen als de zon onder is
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,9 /5

  gebaseerd op 117 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   5/5
  • Vervoer
   5/5
  • prijs / kwaliteit
   4,8/5
  • veiligheid
   5/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  De rondleiding was gewoon perfect. Antonio is de beste gids! Hij houdt van wat hij doet en dat blijkt! De tour was gepland voor 3 uur, wat 4 1/2 werd, wat het zo waard was. In de aanloop gaf hij ons hints en tips, dus luister goed naar hem en pak een dikke jas. Een hoed is het beste. Het is echt koud!!!! Maar we reden naar geweldige uitzichtpunten. Het laat je prachtige plekjes zien en de laatste stop bij zonsondergang is slechts een droom! Dan was er portwijn en iets zoets. Een droom. Antoon, bedankt!!!!

  Verder lezen

  21 augustus 2022

  We hadden een hele mooie avond! De gids António was heel vriendelijk en deskundig. Hij deelde veel weetjes over de regio en de Portugese cultuur en we konden ook hele leuke gesprekken voeren over allerlei onderwerpen. Het was daardoor een hele gezellige avond! Ook liet António ons een aantal bijzondere en minder toeristische plekken zien. Helaas konden we de zonsondergang door het mistige weer niet goed zien, maar het was niettemin zeker de moeite waard om deze bijzondere trip te maken!

  Verder lezen

  15 juni 2022

  De dag dat we de trip hadden geboekt, was het bewolkt en was er bijna geen zon. António belde ons op voorhand om te vragen of we nog steeds wilden gaan, zelfs al zou de zonsondergang niet schitterend zijn. We kozen ervoor om toch te gaan en hebben toch genoten van de natuur en de mooie uitzichten. Er was genoeg tijd om overal te stoppen en foto’s te nemen. We kregen porto en een gebakje, tijdens de busrit kregen we flesjes water. Het busje was proper, comfortabel en er was airconditioning. António vertelde ons over de geschiedenis van Sagres. Hij kwam ons ophalen aan ons hotel en vroeg waar hij ons ‘s avonds moest afzetten. Zeker de moeite om dit te doen, de zonsondergang zal prachtig zijn als het niet bewolkt is en de natuur is adembenemend.

  Verder lezen

  11 juli 2021

  Product ID: 171291