Saint James's Church

Saint James's Church: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Stockholm: zelfgeleide speurtocht en stadstour met hoogtepunten

1. Stockholm: zelfgeleide speurtocht en stadstour met hoogtepunten

Los raadsels op en vind aanwijzingen tijdens een zelfgeleide speurtocht door Stockholm. Download de smartphone-app op je telefoon en verken Stockholm tijdens deze zelfgeleide tour. Geniet van de flexibiliteit om sites in uw eigen tempo te verkennen. Loop naar de beste bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes en los uitdagingen op. Werk samen met je team of neem het op tegen ze terwijl je spannende feiten leert en herinneringen creëert die je niet snel zult vergeten. Ontdek een andere kant van Stockholm tijdens deze leuke tour. Loop rond en verken deze iconische stad. Speurtochten zijn geweldig als dagelijkse activiteit, voor vrijgezellen- of vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeestjes of teambuildingevenementen. Leer interessante feiten over de stad en attracties. Begin je tour bij het veel gefotografeerde stadhuis van Stockholm! Bezoek een ongewone plaats Normalhöjdpunkten, met veel geschiedenis omdat het nodig was voor het maken van kaarten, terwijl de Riddarholmen-kerk je zal boeien omdat alle Zweedse koningen erin zijn begraven. Maak een foto in het gebouw van het Nobelprijsmuseum, dat u zal verbazen met zijn baanbrekende tentoonstellingen voor elk tijdperk, en laat u verdwalen in de schoonheid van de Obelisk in Slottsbacken, een koninklijk geschenk aan de inwoners van Stockholm. Bezoek het onvergelijkbaar mooie Koninklijk Paleis, met zijn blauwbloedige uitstraling. Je passeert ook het Gustav II Adolf-plein met het enorme standbeeld van de grote Zweedse koning. Bewonder de iconische St James Kyrka, een van de oudste kerken in de stad. Het Nationalmuseum zal u en uw camera betoveren! De kers op de taart van deze unieke ervaring wordt de Skeppsholmsbron-brug, met zijn karakteristieke kronen en zijn unieke uitzicht!

Stockholm: stadsintroductie in-app gids en audio

2. Stockholm: stadsintroductie in-app gids en audio

Loop door een prachtige route van de stad, ontdek verborgen juweeltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app 'World City Trail' uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van het exterieur en het interieur van de locatie. Luister of lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende checkpoint. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling op elk moment, zonder een schema. Pauzeer het voor de lunch, drink een drankje, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Begin je tour bij het veel gefotografeerde stadhuis van Stockholm! Bezoek een ongewone plaats Normalhöjdpunkten, met veel geschiedenis omdat het nodig was voor het maken van kaarten, terwijl de Riddarholmen-kerk je zal boeien omdat alle Zweedse koningen erin zijn begraven. Maak een foto in het gebouw van het Nobelprijsmuseum, dat u zal verbazen met zijn baanbrekende tentoonstellingen voor elk tijdperk, en laat u verdwalen in de schoonheid van de Obelisk in Slottsbacken, een koninklijk geschenk aan de inwoners van Stockholm. Bezoek het onvergelijkbaar mooie Koninklijk Paleis, met zijn blauwbloedige uitstraling. Je passeert ook het Gustav II Adolf-plein met het enorme standbeeld van de grote Zweedse koning. Bewonder de iconische St James Kyrka, een van de oudste kerken in de stad. Het Nationalmuseum zal u en uw camera betoveren! De kers op de taart van deze unieke ervaring wordt de Skeppsholmsbron-brug, met zijn karakteristieke kronen en zijn unieke uitzicht! (waar de tour eindigt)

Stockholm: magische Kerstmis-rondleiding

3. Stockholm: magische Kerstmis-rondleiding

Zie hoe de stad Stockholm Kerstmis viert tijdens deze tour langs de beste feestelijke locaties en kerstmarkten in de stad. Begin de festiviteiten bij het ontmoetingspunt in het hart van de stad, waar je je leuke en deskundige gids ontmoet. Na een korte begroeting ga je op avontuur door Stockholm tijdens de meest decoratieve tijd van het jaar. Zie een paar van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en prachtig ingerichte locaties terwijl je gids je begeleidt. Luister naar feestelijke anekdotes en ontdek feiten zoals wie de kerstboom heeft uitgevonden. Leer meer over Zweedse kersttradities en bezoek de traditionele kerstmarkt. Op de markt kun je wat van de beroemdste lokale producten uit de regio proberen, of een glas glühwein drinken terwijl je de charmante feestdagen-sfeer van Stockholm proeft.

  • Andere belevingen
  • Privétours
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Saint James's Church

Wil je alle activiteiten in Saint James's Church ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.