Dingen om te doen Saint Kitts en Nevis

Saint Kitts en Nevis: De beste dingen die je niet wil missen

St. Kitts 4 uur Sail & Snorkel met Open Bar & Lunch

1. St. Kitts 4 uur Sail & Snorkel met Open Bar & Lunch

Geniet van een cruise naar een top snorkelplek bij St. Kitts, zeilen met luxe, volledig uitgeruste catamaran met een attente en vriendelijke bemanning. Tijdens deze activiteit van een halve dag kunt u profiteren van een snorkelles van een lid van de bemanning. Het is niet nodig om snorkeluitrusting mee te nemen, het is al aan boord! Terwijl je de onderwaterwereld inneemt, zal de bemanning een lichte lunch in buffetvorm voor je plezier neerleggen. Terug op de kat na je snorkelavontuur is er een open bar waar je ook van kunt genieten. De catamaran beschikt over hypermoderne badkamers, zonneschermnetjes, veel zitruimte, muziek en een goed gevulde bar. Houd er rekening mee dat alcoholische dranken pas na het snorkelgedeelte van de tour worden geserveerd.

St. Kitts: Nevis Island Tour en strandtijd met lunch

2. St. Kitts: Nevis Island Tour en strandtijd met lunch

Stap aan boord van een snelle en comfortabele motorcatamaran in de St. Kitts Cruise Port en ga naar Charlestown op het prachtige zustereiland Nevis, in de koloniale tijd bekend als de koningin van het Caribisch gebied. Stap eenmaal op Nevis over op een busje met airconditioning en geniet van een panoramische tour over het eiland. Zie de weelderige tropische vegetatie strijden om uw aandacht met een spectaculair uitzicht op de Caribische Zee. Pauzeer voor een fotostop bij Hamilton House, de geboorteplaats van de eerste Amerikaanse minister van Financiën, Alexander Hamilton. Laat je gids je onderweg andere interessante bezienswaardigheden aanwijzen. Maak een bezoek aan de St.Thomas Lowland Church, de oudste Anglicaanse kerk in het Caribisch gebied, die dateert uit 1643. Geniet van een fantastisch uitzicht op St. Kitts. Geniet van een korte stop bij een 18e-eeuws groot plantagehuis, omgebouwd tot een modern boetiekhotel. Ga door schilderachtige dorpjes naar een prachtig strand voor een heerlijke lunch in Caribische stijl. Nip aan rum of fruitpunch en luier in je strandstoel. Neem een verfrissende duik in het blauwe water van de Caribische Zee of ontspan gewoon in het zand. Stap direct vanaf het strand weer op uw boot wanneer het tijd is om te vertrekken.

St. Kitts-dag-catamarancruise naar Nevis

3. St. Kitts-dag-catamarancruise naar Nevis

Klim aan boord van een ultramoderne catamaran en vaar naar het prachtige eiland Nevis tijdens deze 7-uur durende avontuurlijke tour vanuit Port Zante Marina, St. Kitts. Voel de bries in je haar en de zon op je gezicht terwijl je het water oversteekt. Laat het anker vallen in een afgelegen baai en duik erin om te snorkelen en zwemmen tussen snappers, jonkvrouwen, trompetvissen, maanvissen en verschillende soorten papegaaivissen. Ontdek de enorme rotsblokken onderwater, die ook een rijke verscheidenheid aan onderwaterleven herbergen. Na uw snorkel bereidt de bemanning een heerlijke lunch terwijl u zich ontspant op het dek. Zeil vervolgens het zeil en ga naar het pittoreske Pinneys Beach, waar u kunt wandelen naar de Four Seasons en winkelen in de boetiek of ontspannen in de zwoele Caribische zon. Vaar op uw gemak naar Port Zante Marina in het midden van de middag en laat de attente crew gratis drankjes, inclusief alcohol, serveren als uw snorkelsessie klaar is.

Saint Kitts: Nevis Getaway naar Pinney's Beach per boot

4. Saint Kitts: Nevis Getaway naar Pinney's Beach per boot

Begin uw reis met een rit van 30 minuten op een strakke motorboot van de jachthaven in St. Kitts naar het prachtige Pinney's Beach op het eiland Nevis. Vaar langs het zuidoostelijke schiereiland van Saint Kitts tijdens de boottocht van 15 km naar Nevis. Ontspan met een verfrissend drankje terwijl u de ongerepte kustlijn bekijkt en de piek van Nevis dichterbij ziet komen. Zodra je aankomt bij Pinney's Beach, heb je 3,5 uur om te ontspannen, zwemmen, lunchen en dit prachtige eiland te verkennen. Boordevol luxe ontspanning, kunt u achterover leunen in uw gereserveerde ligstoel terwijl de zachte zeebries u streelt. Grijp de kans om uw prachtige omgeving te bewonderen en te verkennen. Geniet van mijl na mijl van prachtig wit zand en een verleidelijke reeks opties om te eten en te drinken. Er is voldoende tijd om te lunchen in een van de aangrenzende strandbars en restaurants. Maximaliseer uw tijd op Pinney's Beach, want de boot haalt u rechtstreeks van het strand op voor de terugreis naar St. Kitts.

St Kitts: Jungle Bikes off-road ATV-tour

5. St Kitts: Jungle Bikes off-road ATV-tour

Bewonder het adembenemende uitzicht op de bergen terwijl je met een quad door suikerrietplantages en bospaden rond het eiland St Kitts rijdt. Vertrek rechtstreeks vanuit uw accommodatie en volg uw gids tijdens een reis om meer te weten te komen over de geschiedenis, vegetatie en dieren in het wild van het gebied. Ontvang een ATV-briefing, ga de paden op en verken de minder bekende maar ongelooflijk mooie gebieden van de regio. De paden leiden je door heuvels, paden met suikerriettractoren en bossen, voor een uitgebreid overzicht van het lokale landschap. Blijf op uw hoede voor de inheemse flora en fauna die vrij rondloopt in hun natuurlijke habitat en leer de geschiedenis van het platteland en zijn flora en fauna kennen tijdens gesproken pauzes. Geef je energie tijdens het avontuur een boost met gratis hapjes en drankjes.

St Kitts: vulkaanwandeling en sightseeing-excursie

6. St Kitts: vulkaanwandeling en sightseeing-excursie

Geniet in slechts één dag van alle belangrijke hoogtepunten van St Kitts Island, tijdens een uitgebreide reis die je naar de levendige hoofdstad Basseterre en de prachtige berg Liuamuga, de enige actieve vulkaan op het eiland, brengt. Leun achterover en ontspan terwijl je langs verschillende dorpen en prachtige landschappen komt. Je eerste stop is in Basseterre, een stad die bruist van de activiteit terwijl boten aanmeren en vertrekken met passagiers die van en naar het zustereiland Nevis reizen. Kijk hoe lokale mensen wandelen op het geluid van strijkorkestmuziek, die constant de luchtige sfeer doordringt. Ontdek de karakteristieke Caribische architectuur van de stad. Bekijk het Berkeley Memorial met een ingebouwde fontein, omringd door restaurants, commerciële banken en het National Museum. Je zult ook de St. George Anglicaanse kerk en het oorlogsmonument bekijken. Zorg ervoor dat u de weelderige vegetatie, groene bergen en turquoise wateren van het eiland vastlegt terwijl u door het dorp Middle Island, de oudste Anglicaanse kerk, Brimstone Hill Fortress en het dorp St. Paul's rijdt, waar u door Belmont Estate rijdt naar de parkeerplaats. Hier krijgt u een grondig overzicht van de flora en fauna voordat u aan uw tocht naar de berg Liamuiga begint. Bewonder de ongelooflijke uitzichten terwijl je door de wildernis reist op een gematigde wandeling. Eenmaal boven kunt u genieten van een lekkere picknick met uitzicht op de kustlijn terwijl u tot rust komt voordat u terugkeert.

St Kitts mini-speedboot- en snorkeltour

7. St Kitts mini-speedboot- en snorkeltour

Profiteer van de ophaalservice bij de cruiseschipterminal of Frigate Bay Beach. Begin vervolgens aan een spannend snorkelavontuur met een mini-speedboot voor 2 personen. Scheer over het water langs het beschutte zuidoostelijke schiereiland St Kitts. Ontvang een veiligheidsbriefing om ervoor te zorgen dat u zeker bent van de ervaring voordat u vertrekt. Stop om te snorkelen in het kristalheldere water om op uw gemak het rijke onderwaterleven van de Caribische Zee te bekijken. Je reisleider zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt met de meegeleverde snorkeluitrusting, inclusief een masker, vinnen en drijfvest. Ze zullen ook hulp bieden aan beginnende snorkelaars. Spring terug aan boord van de mini-speedboot voor een 2e opwindende tocht langs de kustlijn terug naar het strand. Laat het anker vallen en geniet van een gratis snack van lokaal fruit en sappen op het strand. Laat je aan het einde van de diensten terugbrengen naar de haven van het cruiseschip.

St. Kitts Sunset Cocktailcruise

8. St. Kitts Sunset Cocktailcruise

Het is moeilijk om een ervaring te vinden die zo romantisch is als het blauwe water varen onder een tropische zon. Cruise langs het Zuidoost-schiereiland terwijl de lucht om je heen verandert van kobaltblauw naar opvallende penselen van roze, paars, rood en geel. Als je geluk hebt en goed kijkt, zie je de beruchte groene flits aan de horizon als de zon in de oceaan valt. De vertrektijden van de tour variëren afhankelijk van de tijd van het jaar. Inclusief onbeperkt open bar en droge feesthapjes. Deze excursie is een kustzeil van 2 uur wanneer de zon in de westelijke zee zakt en de lichten op de achterliggende heuvels fonkelen. Je hebt tijd om te ontspannen na de activiteiten van de dag en na te denken over de avond die komt. De jurk is tropisch op blote voeten casual, geen strandkleding, en zeker niet formeel, alleen de toon om over te stappen naar het plezier van een tropische nacht.

Basseterre: Ultieme Rum Runners Tour

9. Basseterre: Ultieme Rum Runners Tour

Rijd door de stad Basseterre en begin de geesten van het eiland bij Cheers Bar in Port Zante. Dan naar de volgende 'waterpoel' bij Tony's Bar in het dorp, zelfs een paar van onze lokale bewoners. Vervolg deze unieke cocktailtour naar het zuidelijke schiereiland, onderweg langs het Governor's House, onze internationale luchthaven en een oude suikerplantage. Terwijl we ons op het iconische zuidelijke schiereiland bevinden, waar de Atlantische Oceaan aan uw linkerhand ligt en de Caribische Zee aan uw rechterhand, zullen we de schoonheid van St Kitts en dit adembenemende uitzicht begroeten met onze kenmerkende rumdrank "Holy Ghost". Onze laatste stop voordat we terugkeren naar de haven is Vibes Beach Bar, waar we ons laatste drankje drinken en genieten van de schoonheid van de Caribische Zee.

St Kitts: Jungle Bikes offroad-buggytour

10. St Kitts: Jungle Bikes offroad-buggytour

Sluit je aan bij een kleine groep mensen op een opwindende excursie rond het prachtige eiland St Kitts. Klim aan boord van je buggy en maak je vast voor een spannende rit door bossen, oude wegen en het strand. Geniet van het spectaculaire uitzicht op de jungle en de omliggende heuvels terwijl u ontspant aan het water. Begin je tour met een rit van je accommodatie in Basseterre, of de haven als je een cruiseschippassagier bent, naar het startpunt van je buitenreis. Reis door het gevarieerde landschap van het eiland en geniet van het uitzicht vanuit je leuke terreinwagen. Ontspan van alle opwinding op een prachtig plaatselijk strand en koester je in de zon. Ga zwemmen of ga gewoon in het zand liggen voordat u terugkeert naar uw accommodatie.

Steden in Saint Kitts en Nevis

Sitemap Saint Kitts en Nevis

Wil je alle activiteiten in Saint Kitts en Nevis ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.