Saint Kitts
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Saint Kitts Dagtrips: Onze meest aanbevolen

St. Kitts 4 uur Sail & Snorkel met Open Bar & Lunch

1. St. Kitts 4 uur Sail & Snorkel met Open Bar & Lunch

Geniet van een cruise naar een top snorkelplek bij St. Kitts, zeilen met luxe, volledig uitgeruste catamaran met een attente en vriendelijke bemanning. Tijdens deze activiteit van een halve dag kunt u profiteren van een snorkelles van een lid van de bemanning. Het is niet nodig om snorkeluitrusting mee te nemen, het is al aan boord! Terwijl je de onderwaterwereld inneemt, zal de bemanning een lichte lunch in buffetvorm voor je plezier neerleggen. Terug op de kat na je snorkelavontuur is er een open bar waar je ook van kunt genieten. De catamaran beschikt over hypermoderne badkamers, zonneschermnetjes, veel zitruimte, muziek en een goed gevulde bar. Houd er rekening mee dat alcoholische dranken pas na het snorkelgedeelte van de tour worden geserveerd.

...
St. Kitts: Nevis Island Tour en strandtijd met lunch

2. St. Kitts: Nevis Island Tour en strandtijd met lunch

Stap aan boord van een snelle en comfortabele motorcatamaran in de St. Kitts Cruise Port en ga naar Charlestown op het prachtige zustereiland Nevis, in de koloniale tijd bekend als de koningin van het Caribisch gebied. Stap eenmaal op Nevis over op een busje met airconditioning en geniet van een panoramische tour over het eiland. Zie de weelderige tropische vegetatie strijden om uw aandacht met een spectaculair uitzicht op de Caribische Zee. Pauzeer voor een fotostop bij Hamilton House, de geboorteplaats van de eerste Amerikaanse minister van Financiën, Alexander Hamilton. Laat je gids je onderweg andere interessante bezienswaardigheden aanwijzen. Maak een bezoek aan de St.Thomas Lowland Church, de oudste Anglicaanse kerk in het Caribisch gebied, die dateert uit 1643. Geniet van een fantastisch uitzicht op St. Kitts. Geniet van een korte stop bij een 18e-eeuws groot plantagehuis, omgebouwd tot een modern boetiekhotel. Ga door schilderachtige dorpjes naar een prachtig strand voor een heerlijke lunch in Caribische stijl. Nip aan rum of fruitpunch en luier in je strandstoel. Neem een verfrissende duik in het blauwe water van de Caribische Zee of ontspan gewoon in het zand. Stap direct vanaf het strand weer op uw boot wanneer het tijd is om te vertrekken.

...
St Kitts Mini Speedboot en Snorkeltour

3. St Kitts Mini Speedboot en Snorkeltour

Profiteer van het ophalen bij de cruiseschipterminal of Frigate Bay Beach. Begin vervolgens aan een spannend snorkelavontuur met een mini speedboot voor 2 personen. Schiet over het water langs het beschutte zuidoostelijke schiereiland van St. Kitts. Krijg een veiligheidsbriefing om ervoor te zorgen dat u zeker bent van de ervaring voordat u vertrekt. Stop om te snorkelen in het kristalheldere water om het rijke zeeleven van de Caribische Zee op je gemak te bekijken. Uw reisleider zorgt ervoor dat u vertrouwd bent met de snorkeluitrusting, inclusief een masker, vinnen en drijfvest. Ze bieden ook hulp aan beginnende snorkelaars. Spring terug aan boord van de mini-speedboot voor een 2e opwindende run langs de kustlijn terug naar het strand. Laat het anker vallen en geniet van een gratis hapje met lokaal fruit en sappen op het strand. Ga terug naar de cruiseschiphaven aan het einde van de diensten.

...
St. Kitts Private Catamaran Experience

4. St. Kitts Private Catamaran Experience

De voorgestelde route zou je van Port Zante op Saint Kitts naar Nevis brengen tijdens een snorkel- en strandtour van een halve dag. Vertrekkend vanuit Basseterre gaat u naar Shitten Bay, gelegen op het zuid-oostelijke schiereiland. Terwijl u aan boord van een catamaran vaart, geniet u van een spectaculair uitzicht op het Caribisch gebied en kunt u genieten van verfrissende frisdranken of lokale sappen. Bij aankomst op de afgelegen snorkelplek, bekijk het onderwaterleven en geniet van de schoonheid van de afgelegen baai. Ga dan over een smal kanaal naar het prachtige zustereiland Nevis en geniet onderweg van de open bar aan boord. Ga op het zustereiland Nevis wandelen op het prachtige Pinney's Beach, stop misschien bij Sunshine's bar voor één (twee is te veel) van hun krachtige 'killer Bees' en geniet van het volgende uur zonnebaden, zwemmen of het eiland verkennen. Begin vervolgens met uw reis terug naar Saint Kitts. Maar het hoogtepunt om echt te onthouden is dat de route aan u is: 3-12 uur om te genieten van uw privéparadijs, met een boot, kapitein en bemanningslid om voor al uw behoeften te zorgen.

...
St. Kitts-dag-catamarancruise naar Nevis

5. St. Kitts-dag-catamarancruise naar Nevis

Klim aan boord van een ultramoderne catamaran en vaar naar het prachtige eiland Nevis tijdens deze 7-uur durende avontuurlijke tour vanuit Port Zante Marina, St. Kitts. Voel de bries in je haar en de zon op je gezicht terwijl je het water oversteekt. Laat het anker vallen in een afgelegen baai en duik erin om te snorkelen en zwemmen tussen snappers, jonkvrouwen, trompetvissen, maanvissen en verschillende soorten papegaaivissen. Ontdek de enorme rotsblokken onderwater, die ook een rijke verscheidenheid aan onderwaterleven herbergen. Na uw snorkel bereidt de bemanning een heerlijke lunch terwijl u zich ontspant op het dek. Zeil vervolgens het zeil en ga naar het pittoreske Pinneys Beach, waar u kunt wandelen naar de Four Seasons en winkelen in de boetiek of ontspannen in de zwoele Caribische zon. Vaar op uw gemak naar Port Zante Marina in het midden van de middag en laat de attente crew gratis drankjes, inclusief alcohol, serveren als uw snorkelsessie klaar is.

...
Van Basseterre: Caribbean Beach Delight Tour

6. Van Basseterre: Caribbean Beach Delight Tour

Ontdek de prachtige kustzone van Basseterre tot het zuidoostelijke schiereiland tijdens een tour van 3 uur. Nadat je je gids hebt ontmoet op de cruiseschipterminal, begin je aan je rit langs de pittoreske kustlijn van Basseterre. Geniet van het uitzicht op de majestueuze heuvels langs de kustzone van de Atlantische Oceaan en de Caribische Zee. Bewonder de prachtige huizen bovenop deze heuvels terwijl je het gebied van Frigate Bay binnengaat. Je reis gaat verder naar het zuidoostelijke schiereiland, waar je op weg naar het strand pittoreske valleien op en neer zult rijden, perfect om foto's te maken. Eenmaal op het strand heb je wat vrije tijd om deel te nemen aan verschillende watersportactiviteiten, zoals kajakken, hoverboarden, surfen, stand-up paddleboarding en snorkelen. Na een spannende dag vol ontdekkingen, leun achterover en ontspan terwijl u wordt teruggebracht naar Basseterre. Geniet van de tijd om door de stad te bladeren voor souvenirs en belastingvrije artikelen in het winkelgebied, dat op slechts 5 minuten lopen van uw schip ligt.

...
Nevis Island 7-uurtour uit St. Kitts

7. Nevis Island 7-uurtour uit St. Kitts

Ga naar Nevis, het zus eiland St. Kitts, op een korte ferry van Basseterre. U wordt ontmoet wanneer u aankomt bij uw taxichauffeur, een lokale die goed bekend is in de geschiedenis van de eiland en kennis heeft van de meest populaire en interessante locaties. Op deze 7-uurs tour leer je over de lange en turbulente geschiedenis van het eiland, gekenmerkt door Britse kolonisatie, piraten, slavernij, opstanden en meer. Uw chauffeur brengt u naar het oude badhuis waar het natuurlijk helende bronwater wacht. U bezoekt het Alexander Hamilton Museum, het Regeringshuis, de wereldberoemde 4 Seasons Resort and Golf Club en de Botanische Tuinen van Nevis.

...

Sitemap Saint Kitts

Wil je alle activiteiten in Saint Kitts ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.