Saint Kitts
Audiogidsen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Saint Kitts Audiogidsen: Onze meest aanbevolen

Het beste van St. Kitts Tour

1. Het beste van St. Kitts Tour

De tour begint met het ophalen van de cruiseterminal voordat u door het historische gedeelte van Basseterre, de hoofdstad van St. Kitt, rijdt. Verrijk uw culturele ervaring met historische kennis terwijl uw lokale gids een inleiding tot de stad biedt, gesticht in 1627 door Franse kolonisten. Zie het Onafhankelijkheidsplein waar slaven werden verkocht en de kerken van Basseterre. Stop bij het verlaten van de stad bij Romney Manor, voorheen eigendom van kapitein Samuel Jefferson, de betovergrootvader van Thomas Jefferson. Romney Manor is 25 hectare aan weelderige, tropische tuinen, nu de thuisbasis van de Caribelle Batik workshop en boetiek. Geniet vervolgens van het adembenemende uitzicht op bergen, valleien en naburige eilanden in het Brimstone Hill Fortress National Park, een UNESCO-werelderfgoed, op 250 meter boven zeeniveau. De tour draait vervolgens oostwaarts naar de derde bestemming: Timothy Hill, de toegangspoort tot het Zuidoost-schiereiland. Geniet van een panoramisch uitzicht op het zustereiland van St. Kitts Nevis en de majestueuze achtergrond van de Frigate Bay-vallei voordat u ontspant op het nabijgelegen strand van Carambola.

...
St. Kitts en Nevis: bezoek aan panoramische vesting Brimstone Hill

2. St. Kitts en Nevis: bezoek aan panoramische vesting Brimstone Hill

Maximaliseer uw plezier van het ongelooflijke landschap van St. Kitts terwijl u een wervelwindtour maakt langs de mooiste en meest historische bezienswaardigheden van het eiland. Bekijk enkele van de mooiste attracties van het eiland tijdens een excursie van 3 uur, van het Onafhankelijkheidsplein in Basseterre naar Romney Manor, waar je de kans krijgt om te zien hoe Sea Island-katoen wordt geverfd. Dompel jezelf onder in de pracht van het door UNESCO beschermde Brimstone Hill Fortress en leer over de Britse koloniale geschiedenis tussen fascinerende 18e-eeuwse artefacten. Grijp de kans om een glimp op te vangen van fantastische dieren in het wild, zoals groene vervet-apen en vlinders in het omliggende tropische regenwoud. Haal een paar souvenirs op de terugweg naar de cruisehaven, Port Zante.

...
Halve dag diepzee- en bodemvistochten in St. Kitts

3. Halve dag diepzee- en bodemvistochten in St. Kitts

Geniet van de schoonheid van de Caribische Zee en de uitdaging van vissen tijdens een tour van een halve dag door St. Kitts, of je nu op vakantie bent op het eiland of een korte stop maakt tijdens een cruise. Het eiland biedt uitzonderlijke mogelijkheden voor zowel de beginnende als de meer ervaren visser. De overvloedige wrakken, riffen, zeeweringen en grotten creëren unieke locaties voor wildvissen, terwijl het water dichter bij de kust het diepst is, waardoor de tijd die je hebt om te vissen wordt gemaximaliseerd. Probeer aan boord van uw eersteklas vissersvaartuig diepzeevissen, bodemvissen en zelfs vissen op haaien. Werp je hengel uit om te zien of je een makreel of snapper kunt vangen. Kingfish en baracuda's zijn er ook in overvloed, net als zeetonijn, snavelvissen en dolfijnen. Uw schipper brengt u naar de hotspots van het eiland, waar de vissen aan het bijten zijn, terwijl u kunt ontspannen en genieten van het Caribisch gebied op zijn best.

...

Sitemap Saint Kitts

Wil je alle activiteiten in Saint Kitts ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.