Saint Kitts
Culinaire tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Saint Kitts Culinaire tours: Onze meest aanbevolen

St. Kitts 4 uur Sail & Snorkel met Open Bar & Lunch

1. St. Kitts 4 uur Sail & Snorkel met Open Bar & Lunch

Geniet van een cruise naar een top snorkelplek bij St. Kitts, zeilen met luxe, volledig uitgeruste catamaran met een attente en vriendelijke bemanning. Tijdens deze activiteit van een halve dag kunt u profiteren van een snorkelles van een lid van de bemanning. Het is niet nodig om snorkeluitrusting mee te nemen, het is al aan boord! Terwijl je de onderwaterwereld inneemt, zal de bemanning een lichte lunch in buffetvorm voor je plezier neerleggen. Terug op de kat na je snorkelavontuur is er een open bar waar je ook van kunt genieten. De catamaran beschikt over hypermoderne badkamers, zonneschermnetjes, veel zitruimte, muziek en een goed gevulde bar. Houd er rekening mee dat alcoholische dranken pas na het snorkelgedeelte van de tour worden geserveerd.

...
St. Kitts: Nevis Island Tour en strandtijd met lunch

2. St. Kitts: Nevis Island Tour en strandtijd met lunch

Stap aan boord van een snelle en comfortabele motorcatamaran in de St. Kitts Cruise Port en ga naar Charlestown op het prachtige zustereiland Nevis, in de koloniale tijd bekend als de koningin van het Caribisch gebied. Stap eenmaal op Nevis over op een busje met airconditioning en geniet van een panoramische tour over het eiland. Zie de weelderige tropische vegetatie strijden om uw aandacht met een spectaculair uitzicht op de Caribische Zee. Pauzeer voor een fotostop bij Hamilton House, de geboorteplaats van de eerste Amerikaanse minister van Financiën, Alexander Hamilton. Laat je gids je onderweg andere interessante bezienswaardigheden aanwijzen. Maak een bezoek aan de St.Thomas Lowland Church, de oudste Anglicaanse kerk in het Caribisch gebied, die dateert uit 1643. Geniet van een fantastisch uitzicht op St. Kitts. Geniet van een korte stop bij een 18e-eeuws groot plantagehuis, omgebouwd tot een modern boetiekhotel. Ga door schilderachtige dorpjes naar een prachtig strand voor een heerlijke lunch in Caribische stijl. Nip aan rum of fruitpunch en luier in je strandstoel. Neem een verfrissende duik in het blauwe water van de Caribische Zee of ontspan gewoon in het zand. Stap direct vanaf het strand weer op uw boot wanneer het tijd is om te vertrekken.

...
St. Kitts-dag-catamarancruise naar Nevis

3. St. Kitts-dag-catamarancruise naar Nevis

Klim aan boord van een ultramoderne catamaran en vaar naar het prachtige eiland Nevis tijdens deze 7-uur durende avontuurlijke tour vanuit Port Zante Marina, St. Kitts. Voel de bries in je haar en de zon op je gezicht terwijl je het water oversteekt. Laat het anker vallen in een afgelegen baai en duik erin om te snorkelen en zwemmen tussen snappers, jonkvrouwen, trompetvissen, maanvissen en verschillende soorten papegaaivissen. Ontdek de enorme rotsblokken onderwater, die ook een rijke verscheidenheid aan onderwaterleven herbergen. Na uw snorkel bereidt de bemanning een heerlijke lunch terwijl u zich ontspant op het dek. Zeil vervolgens het zeil en ga naar het pittoreske Pinneys Beach, waar u kunt wandelen naar de Four Seasons en winkelen in de boetiek of ontspannen in de zwoele Caribische zon. Vaar op uw gemak naar Port Zante Marina in het midden van de middag en laat de attente crew gratis drankjes, inclusief alcohol, serveren als uw snorkelsessie klaar is.

...
Nevis Island 7-uurtour uit St. Kitts

4. Nevis Island 7-uurtour uit St. Kitts

Ga naar Nevis, het zus eiland St. Kitts, op een korte ferry van Basseterre. U wordt ontmoet wanneer u aankomt bij uw taxichauffeur, een lokale die goed bekend is in de geschiedenis van de eiland en kennis heeft van de meest populaire en interessante locaties. Op deze 7-uurs tour leer je over de lange en turbulente geschiedenis van het eiland, gekenmerkt door Britse kolonisatie, piraten, slavernij, opstanden en meer. Uw chauffeur brengt u naar het oude badhuis waar het natuurlijk helende bronwater wacht. U bezoekt het Alexander Hamilton Museum, het Regeringshuis, de wereldberoemde 4 Seasons Resort and Golf Club en de Botanische Tuinen van Nevis.

...
Halve dag diepzee- en bodemvistochten in St. Kitts

5. Halve dag diepzee- en bodemvistochten in St. Kitts

Geniet van de schoonheid van de Caribische Zee en de uitdaging van vissen tijdens een tour van een halve dag door St. Kitts, of je nu op vakantie bent op het eiland of een korte stop maakt tijdens een cruise. Het eiland biedt uitzonderlijke mogelijkheden voor zowel de beginnende als de meer ervaren visser. De overvloedige wrakken, riffen, zeeweringen en grotten creëren unieke locaties voor wildvissen, terwijl het water dichter bij de kust het diepst is, waardoor de tijd die je hebt om te vissen wordt gemaximaliseerd. Probeer aan boord van uw eersteklas vissersvaartuig diepzeevissen, bodemvissen en zelfs vissen op haaien. Werp je hengel uit om te zien of je een makreel of snapper kunt vangen. Kingfish en baracuda's zijn er ook in overvloed, net als zeetonijn, snavelvissen en dolfijnen. Uw schipper brengt u naar de hotspots van het eiland, waar de vissen aan het bijten zijn, terwijl u kunt ontspannen en genieten van het Caribisch gebied op zijn best.

...

Sitemap Saint Kitts

Wil je alle activiteiten in Saint Kitts ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.