Saint Kitts
Kunst & musea

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Saint Kitts Kunst & musea: Onze meest aanbevolen

Halve dag bustour naar St. Kitts Island

1. Halve dag bustour naar St. Kitts Island

Geniet van een mooie rit van een halve dag rond St. Kitts om de Caribische sfeer van het paradijselijke eiland op te snuiven en ontdek enkele hoogtepunten, zoals de Caribelle Batik-fabriek, het fort Brimstone Hill en Black Rocks. De tour wordt dagelijks uitgevoerd, waarbij de meeste mensen er de voorkeur aan geven om het vroeg in de week te doen om wat kennis uit de eerste hand van het eiland op te doen. Vertrek om 10.00 uur met een reis door de stad Basseterre en neem de schilderachtige kustweg naar Romney Manor, de thuisbasis van de Caribelle Batik-fabriek aan Old Road. Daarna gaat het verder naar Brimstone Hill, nu een UNESCO-werelderfgoed, en bewonder het fort dat helpt vertellen over de Spaanse, Franse, Engelse, Amerikaanse, Nederlandse, Indiaanse, Caraïbische en Arawak-geschiedenis van St. Kitts. Ga verder langs Dieppe Bay om te zien waar de Atlantische Oceaan en de Caribische Zee elkaar ontmoeten bij de Black Rocks. Rijk aan geschiedenis, architectuur en cultuur, dit is een van de eerste tours die u moet maken na uw aankomst op St. Kitts.

...
Van Basseterre: halve dag Nevis eilandentour

2. Van Basseterre: halve dag Nevis eilandentour

Na het ophalen van geselecteerde hotels in Basseterre, begint uw rondreis door Nevis met een rondvaart van 45 minuten rond het eiland. Eenmaal terug op het land brengt uw gids u naar het Old Bath House, beroemd om zijn thermale bronnenbad. Vervolgens bezoekt u historische bezienswaardigheden en musea zoals het Museum van Nevis. Leer meer over de geschiedenis van Nevis en het leven van Alexander Hamilton, die op het eiland werd geboren. Je zult ook St John's Anglicaanse kerk zien, gebouwd in 1830, waar Lord Horatio Nelson en Fanny Nisbet getrouwd waren. Verken meer van de geschiedenis van Nevis terwijl je de sites van oude plantages ontdekt die nu resorts zijn. Ontdek dan de natuurlijke schoonheid van het eiland. Nevis beschikt over een uitgedoofde vulkaan van 985 meter lang, omringd door tropisch regenwoud en zandstranden. Je gids neemt je mee naar de Botanische Tuinen, waar je de prachtig aangelegde tuinen, fonteinen, serre van het regenwoud en Maya-achtige sculpturen zult zien. Tot slot, lunch (op eigen kosten) en doe een beetje winkelen voordat u de veerboot terug naar St Kitts.

...
St. Kitts en Nevis: bezoek aan panoramische vesting Brimstone Hill

3. St. Kitts en Nevis: bezoek aan panoramische vesting Brimstone Hill

Maximaliseer uw plezier van het ongelooflijke landschap van St. Kitts terwijl u een wervelwindtour maakt langs de mooiste en meest historische bezienswaardigheden van het eiland. Bekijk enkele van de mooiste attracties van het eiland tijdens een excursie van 3 uur, van het Onafhankelijkheidsplein in Basseterre naar Romney Manor, waar je de kans krijgt om te zien hoe Sea Island-katoen wordt geverfd. Dompel jezelf onder in de pracht van het door UNESCO beschermde Brimstone Hill Fortress en leer over de Britse koloniale geschiedenis tussen fascinerende 18e-eeuwse artefacten. Grijp de kans om een glimp op te vangen van fantastische dieren in het wild, zoals groene vervet-apen en vlinders in het omliggende tropische regenwoud. Haal een paar souvenirs op de terugweg naar de cruisehaven, Port Zante.

...
Private 2-uur durende wandeling van Basseterre

4. Private 2-uur durende wandeling van Basseterre

Deze 2-uur durende wandeling brengt u naar de belangrijkste bezienswaardigheden in Basseterre te zien. De pittoreske hoofdstad werkt om haar traditionele Caribische architectuur, die werd beïnvloed door de Europeanen en Afrikanen die naar het eiland kwam te handhaven. De historische stad Basseterre is een combinatie van cultuur en geschiedenis die teruggaat tot de inheemse Franse, dan Spaans en Engels. De geschreven geschiedenis van Saint Kitts begon in 1493 toen Christoffel Columbus langs het eiland gevaren. Er wordt gezegd dat Columbus noemde het eiland naar zichzelf, maar is er enige twijfel aan het verhaal, hij zou echt hebben noemde het na zijn patroonheilige. Bezoek de site van het eerste bedrijf, een wandeling door het oude dorp van Irish Town, en leren over Pall Mall Square (nu bekend als Independence Square) waar de slaven bij aankomst werden verkocht en goederen werden uitgewisseld of geruild. Zie het gerechtsgebouw en de Heritage Museum, en hebben nog tijd om te winkelen in de vele leuke lokale winkels.

...

Sitemap Saint Kitts

Wil je alle activiteiten in Saint Kitts ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.