Saint Kitts
Ontmoet de locals

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Saint Kitts Ontmoet de locals: Onze meest aanbevolen

Het beste van St. Kitts Tour

1. Het beste van St. Kitts Tour

De tour begint met het ophalen van de cruiseterminal voordat u door het historische gedeelte van Basseterre, de hoofdstad van St. Kitt, rijdt. Verrijk uw culturele ervaring met historische kennis terwijl uw lokale gids een inleiding tot de stad biedt, gesticht in 1627 door Franse kolonisten. Zie het Onafhankelijkheidsplein waar slaven werden verkocht en de kerken van Basseterre. Stop bij het verlaten van de stad bij Romney Manor, voorheen eigendom van kapitein Samuel Jefferson, de betovergrootvader van Thomas Jefferson. Romney Manor is 25 hectare aan weelderige, tropische tuinen, nu de thuisbasis van de Caribelle Batik workshop en boetiek. Geniet vervolgens van het adembenemende uitzicht op bergen, valleien en naburige eilanden in het Brimstone Hill Fortress National Park, een UNESCO-werelderfgoed, op 250 meter boven zeeniveau. De tour draait vervolgens oostwaarts naar de derde bestemming: Timothy Hill, de toegangspoort tot het Zuidoost-schiereiland. Geniet van een panoramisch uitzicht op het zustereiland van St. Kitts Nevis en de majestueuze achtergrond van de Frigate Bay-vallei voordat u ontspant op het nabijgelegen strand van Carambola.

...
Nevis Island 7-uurtour uit St. Kitts

2. Nevis Island 7-uurtour uit St. Kitts

Ga naar Nevis, het zus eiland St. Kitts, op een korte ferry van Basseterre. U wordt ontmoet wanneer u aankomt bij uw taxichauffeur, een lokale die goed bekend is in de geschiedenis van de eiland en kennis heeft van de meest populaire en interessante locaties. Op deze 7-uurs tour leer je over de lange en turbulente geschiedenis van het eiland, gekenmerkt door Britse kolonisatie, piraten, slavernij, opstanden en meer. Uw chauffeur brengt u naar het oude badhuis waar het natuurlijk helende bronwater wacht. U bezoekt het Alexander Hamilton Museum, het Regeringshuis, de wereldberoemde 4 Seasons Resort and Golf Club en de Botanische Tuinen van Nevis.

...
Private 2-uur durende wandeling van Basseterre

3. Private 2-uur durende wandeling van Basseterre

Deze 2-uur durende wandeling brengt u naar de belangrijkste bezienswaardigheden in Basseterre te zien. De pittoreske hoofdstad werkt om haar traditionele Caribische architectuur, die werd beïnvloed door de Europeanen en Afrikanen die naar het eiland kwam te handhaven. De historische stad Basseterre is een combinatie van cultuur en geschiedenis die teruggaat tot de inheemse Franse, dan Spaans en Engels. De geschreven geschiedenis van Saint Kitts begon in 1493 toen Christoffel Columbus langs het eiland gevaren. Er wordt gezegd dat Columbus noemde het eiland naar zichzelf, maar is er enige twijfel aan het verhaal, hij zou echt hebben noemde het na zijn patroonheilige. Bezoek de site van het eerste bedrijf, een wandeling door het oude dorp van Irish Town, en leren over Pall Mall Square (nu bekend als Independence Square) waar de slaven bij aankomst werden verkocht en goederen werden uitgewisseld of geruild. Zie het gerechtsgebouw en de Heritage Museum, en hebben nog tijd om te winkelen in de vele leuke lokale winkels.

...

Sitemap Saint Kitts

Wil je alle activiteiten in Saint Kitts ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.