Saint Kitts
Shopping tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Saint Kitts Shopping tours: Onze meest aanbevolen

Basseterre: Ontdek Saint Kitts 3-Hour Shore Excursion

1. Basseterre: Ontdek Saint Kitts 3-Hour Shore Excursion

Begin uw 3-uur durende excursie naar de kust van Saint Kitts in de stad Basseterre, waar u wordt opgehaald van de haven. Verken het Onafhankelijkheidsplein, een voormalige slavenmarkt die nu een prachtige tuin is, geflankeerd door Franse en Britse koloniale gebouwen. Bezoek Romney Manor, de thuisbasis van de Caribelle Batik-fabriek, die je op je eigen gemak kunt verkennen. Je zult ambachtslieden zien die zeekatoen verven om batikafdrukken en ander handwerk te maken. In de winkel van de fabriek kunt u geweldige winkelaanbiedingen vinden. Je tour vervolgt je naar Frigate Bay, de thuishaven van de resorts van het eiland en de wereldberoemde golfbanen. Je wordt afgezet bij een van de meest exclusieve stranden in het Caribisch gebied, om te zwemmen en te ontspannen op het strand. Je reis eindigt met vervoer terug naar Port Zante, waar je terugkeert naar je schip.

...
St. Kitts en Nevis: bezoek aan panoramische vesting Brimstone Hill

2. St. Kitts en Nevis: bezoek aan panoramische vesting Brimstone Hill

Maximaliseer uw plezier van het ongelooflijke landschap van St. Kitts terwijl u een wervelwindtour maakt langs de mooiste en meest historische bezienswaardigheden van het eiland. Bekijk enkele van de mooiste attracties van het eiland tijdens een excursie van 3 uur, van het Onafhankelijkheidsplein in Basseterre naar Romney Manor, waar je de kans krijgt om te zien hoe Sea Island-katoen wordt geverfd. Dompel jezelf onder in de pracht van het door UNESCO beschermde Brimstone Hill Fortress en leer over de Britse koloniale geschiedenis tussen fascinerende 18e-eeuwse artefacten. Grijp de kans om een glimp op te vangen van fantastische dieren in het wild, zoals groene vervet-apen en vlinders in het omliggende tropische regenwoud. Haal een paar souvenirs op de terugweg naar de cruisehaven, Port Zante.

...
Private 2-uur durende wandeling van Basseterre

3. Private 2-uur durende wandeling van Basseterre

Deze 2-uur durende wandeling brengt u naar de belangrijkste bezienswaardigheden in Basseterre te zien. De pittoreske hoofdstad werkt om haar traditionele Caribische architectuur, die werd beïnvloed door de Europeanen en Afrikanen die naar het eiland kwam te handhaven. De historische stad Basseterre is een combinatie van cultuur en geschiedenis die teruggaat tot de inheemse Franse, dan Spaans en Engels. De geschreven geschiedenis van Saint Kitts begon in 1493 toen Christoffel Columbus langs het eiland gevaren. Er wordt gezegd dat Columbus noemde het eiland naar zichzelf, maar is er enige twijfel aan het verhaal, hij zou echt hebben noemde het na zijn patroonheilige. Bezoek de site van het eerste bedrijf, een wandeling door het oude dorp van Irish Town, en leren over Pall Mall Square (nu bekend als Independence Square) waar de slaven bij aankomst werden verkocht en goederen werden uitgewisseld of geruild. Zie het gerechtsgebouw en de Heritage Museum, en hebben nog tijd om te winkelen in de vele leuke lokale winkels.

...

Sitemap Saint Kitts

Wil je alle activiteiten in Saint Kitts ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.