Saint Louis Cemetery

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Saint Louis Cemetery: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • New Orleans: 1 uur durende koetsrit door de Franse wijk

  1. New Orleans: 1 uur durende koetsrit door de Franse wijk

  Ontdek de historische wijken van New Orleans in een traditionele muilezelkoets en geniet van de levendige geschiedenis, cultuur en architectuur van de Franse wijk. Ontspan en reis in stijl door enkele van de meest opwindende buurten van Amerika.

  Leer de basis van de geschiedenis van New Orleans terwijl je in stijl door de levendige straten reist. Ontdek fascinerende anekdotes over de mensen en plaatsen die hebben bijgedragen aan het echt uniek en onvergetelijk maken van New Orleans van je erkende lokale gids.

  Bekijk bezienswaardigheden in de Franse wijk, zoals de kathedraal van Saint Louis, Jackson Square, Napoleon House, de Franse markt en Bourbon Street. Kies tussen een wandeltocht door St. Louis Cemetery # 1, of een rit door de Faubourg Marigny met zijn unieke architectuur en locaties met livemuziek.

  Geniet van gemoedsrust wetende dat groepskoetsreizen i...

 • New Orleans: wandeltocht Franse wijk, begraafplaats & voodoo

  2. New Orleans: wandeltocht Franse wijk, begraafplaats & voodoo

  Verdiep je in het mysterieuze leven - en het leven na de dood - van New Orleans tijdens een wandeltocht van 2 uur, waarmee je 3 activiteiten combineert. Deze wandeltocht beslaat een groot gebied, van de oevers van rivier de Mississippi tot de St. Louis Cemetery No. 1. Verken de bruisende Franse wijk en het Armstrong Park in het historische district Tremé, het centrum van de Afro-Amerikaanse cultuur van de stad. Kom meer te weten over hoe en waarom de doden boven de grond worden begraven en over de procedures rondom de graftombes van de St. Louis Cemetery No. 1, de oudste en beroemdste van alle begraafplaatsen van de stad. Hoor meer over de geschiedenis van Marie Laveau, de koningin van de voodoo. Wandel door Armstrong Park, dat voorheen bekend stond als Congo Square, waar slaven dansten en werden herenigd met familieleden, waarvan ze ten tijde van de slavernij waren gescheiden. 

 • New Orleans: Go City All-Inclusive Pass met 25+ attracties

  3. New Orleans: Go City All-Inclusive Pass met 25+ attracties

  Geen enkel ander sightseeingpakket in New Orleans kan tippen aan de ongelooflijke keuze, het gemak en de waarde van de Go City-pas.

  Uw New Orleans All-Inclusive Pass omvat toegang tot een aantal van de meest populaire stadsattracties van New Orleans, attracties in de Franse wijk van New Orleans en de omliggende attracties van Louisiana.

  Wanneer je elke locatie bezoekt met je All-Inclusive Pas, is de toelating al geregeld. Je volgt gewoon de instructies in de gids en toont je Go City-pas om binnen te komen. U hoeft niet te wachten en steeds opnieuw te betalen.

  De lage prijs van de New Orleans All-Inclusive Pass omvat besparingen op de toegangsprijzen die u zou betalen als u uw attractietickets voor New Orleans afzonderlijk op elke locatie zou kopen.

  Activiteiten, attracties en rondleidingen inbegrepen bij de New Orleans All-Inclusive Pass:
  • Paddlewheel...

 • New Orleans: Saint Louis Cemetery #1 rondleiding

  4. New Orleans: Saint Louis Cemetery #1 rondleiding

  Deze 2-uur durende wandeltocht neemt je mee binnen de muren van de oudste en meest interessante begraafplaats van New Orleans, Saint Louis Cemetery #1. Onder begeleiding van een lokale gids, ga je op onderzoek uit in het oude doolhof van bovengrondse graven en kom je meer te weten over de fascinerende lokale gewoontes. Je treft je gids bij Rev. Zombies Voodoo Shop in de French Quarter, die je mee zal nemen, te voet, naar de begraafplaats waar je verhalen en weetjes over sommige bekende figuren van de stad zal horen, zoals Voodoo Queen Marie Laveau, wiens graf het tweede meest bezochte in Amerika is. Je ziet de rustplaats van vele beroemdheden uit New Orleans tijdens een excursie die zowel informatief als vermakelijk is. Deze activiteit is aangeraden door de Travel Channel, A&E en History Channel. Je komt meer te weten over de geschiedenis van voodoo en wat het te maken heeft met de Fre...

 • New Orleans: voodoo- & begraafplaatswandeltour

  5. New Orleans: voodoo- & begraafplaatswandeltour

  Volg een begeleide wandeling om de historische Franse wijk en St. Louis Cemetery nr. 2 te verkennen. Leer meer over de Afro-Amerikaanse geschiedenis, de lokale NOLA-cultuur en hoor verhalen van voodoo-beoefenaars uit de eerste hand van je erkende gids.

  Ontmoet je gids in Louis Armstrong Park en begin aan je voodoo-ervaring. Loop door de wijk Tremé / Lafitte - de thuisbasis van de jazz - terwijl je gids alles uitlegt over de voodoo-cultuur van New Orleans.

  Kom meer te weten over Marie Laveau, haar laatste rustplaats in St. Louis Cemetry nr. 1 - de oudste in de stad - en haar culturele belang voor New Orleans als toegewijde voodoo-leider, vroedvrouw en kruidkundige.

  Ga naar St. Louis Cemetery nr. 2 om te zien waar veel beroemde 19e- en 20e-eeuwse bewoners begraven liggen, zoals Claude Treme en Earl Ki...

Sitemap Saint Louis Cemetery

Wil je alle activiteiten in Saint Louis Cemetery ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Saint Louis Cemetery

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.628 beoordelingen

Interessante tour

Prettige gids, wist veel te vertellen. Erg leuk om gedaan te hebben.