Datums kiezen

Saint Louis Cemetery No. 3

Saint Louis Cemetery No. 3

Saint Louis Cemetery No. 3: tours en activiteiten die je niet wilt missen

New Orleans: sightseeingbustour

1. New Orleans: sightseeingbustour

Maak kennis met de bezienswaardigheden van New Orleans tijdens een begeleide bustour van 2,5 uur. Profiteer van het ophalen bij Bon's New Orleans Street Food, vlakbij Jackson Square, en bezoek het Garden District, de 9th Ward en meer. Reis door de prachtige Franse wijk en baan je een weg door de levendige Frenchmen Street, waar livemuziek uit elke zaal stroomt. Kom aan in het alternatieve Marigny-district terwijl je op weg bent naar de 9th Ward. Ga het Muzikantendorp binnen en ga verder naar Tremé. Rijd over Esplanade Avenue naar City Park en Lake Pontchartrain en leer vervolgens over de Creoolse cultuur op Saint Roch Cemetery #1 en St. Louis Cemetery #3. Bekijk de oudste tram ter wereld op St. Charles Avenue terwijl je verder gaat naar de universiteiten van Tulane en Loyola. Betreed het Garden District om enkele huizen van beroemdheden te bekijken. Vervolg over Magazine Street om bij het Warehouse District en Arts District te komen voordat u wordt afgezet bij uw hotel.

New Orleans: Night Cemetery en Ghost BYOB-bustour

2. New Orleans: Night Cemetery en Ghost BYOB-bustour

Bezoek het spookachtige New Orleans - beroemd om zijn griezelige waarnemingen, evenals zijn prachtige en uitbundig versierde begraafplaatsen. Leer van je gids de verhalen van geesten, verleden en heden, die je tot op het bot zullen doen rillen, terwijl je over het terrein dwaalt met EMF-lezers en wichelroedes. Deze begraafplaatstour wordt aangeboden onder dekking van de nacht. Je laat de Franse wijk achter je terwijl je bus langs Esplanade Avenue kruipt naar wat vroeger de rand van de stad was, maar nu de bruisende wijken Mid-City en City Park zijn. Er zijn 42 begraafplaatsen in de omgeving van New Orleans en tijdens deze ervaring zul je er verschillende bezoeken. Je gidsen zullen tijdens de wandeling de unieke begrafenisrituelen en -praktijken bespreken, terwijl je enkele van de meest populaire begraafplaatsen van dichtbij en persoonlijk kunt bekijken.

New Orleans: stads- en begraafplaatstour van 2,5 uur per bus

3. New Orleans: stads- en begraafplaatstour van 2,5 uur per bus

Er is zoveel te zien, zoveel geschiedenis om in je op te nemen. Je bent waarschijnlijk bang dat je geen tijd hebt om alles te zien. Dat is waar deze tour kan helpen. Twee uur lang maak je een rit met airconditioning door enkele van de beroemdste buurten van New Orleans. Je ziet de oriëntatiepunten die je niet wilt missen, terwijl je gids verhalen deelt die je graag hoort. Je gaat van de Treme naar het Garden District, de 9th Ward naar de achterstraten van The French Quarter. Je gids zal je vertellen waar de beste langoesten zijn, of waar je het koudste bier kunt krijgen. Het is de missie van je gids om ervoor te zorgen dat je ook verliefd wordt op deze geweldige stad als je uit de bus stapt. Beleef vandaag nog de beste twee uur van uw vakantie.

Sightseeingtour door New Orleans per minibus met airconditioning

4. Sightseeingtour door New Orleans per minibus met airconditioning

Ontdek comfortabel de hoogtepunten van New Orleans tijdens een 3 uur durende sightseeingtour per minibus met airconditioning. Bezoek gebieden die zijn verwoest door de orkaan Katrina, samen met historische bezienswaardigheden zoals Jackson Square, St. Louis Cathedral en de voormalige zetel van het Spaanse koloniale stadhuis in The Cabildo. Krijg een overzicht van de beroemde Franse wijk, zodat u de wijk later in uw eigen tempo kunt verkennen. Bekijk de 100 jaar oude huizen langs Esplanade Avenue op weg naar de Dueling Oaks in City Park. Verken een van de begraafplaatsen van de stad te voet en ontdek waarom de doden worden begraven in herbruikbare graven boven de grond. Verken St. Charles Avenue om de Amerikaanse kant van de stad te verkennen en bekijk enkele huizen van het elegante Garden District. Passeer de residentie van de gotische fictieschrijver Anne Rice. Ontdek waar de orkaan Katrina de dijk brak en de huizen in de Lower 9th Ward wegvaagde. Leer hoe de bewoners hun leven weer opbouwen.

New Orleans: Stadsrondleiding met gids per bus

5. New Orleans: Stadsrondleiding met gids per bus

Ervaar de schoonheid en geschiedenis van New Orleans in wandeltempo met deze sightseeingtour door de stad over 25 vierkante mijl aan iconische buurten gedurende drie eeuwen. Stap in de French Quarter op uw bus en volg de geschiedenis van de uitbreiding van New Orleans op Esplanade Avenue. Kom meer te weten over de traditie van bovengronds begraven voordat je vertrekt om St. Louis Cemetery #3 te verkennen. Steek Bayou St. John over naar City Park, waar je beignets kunt kopen in Café du Monde of op zoek kunt gaan naar je eigen "Instagrammable moment". De musea, attracties en beeldentuinen van het park liggen verscholen tussen pittoreske lagunes, moerassen en bosjes eeuwenoude eiken, zo'n 800 jaar oud. Stap terug op de bus en reis langs de zuidelijke oever van Lake Pontchartrain, langs een post-Katrina pompstation, visrestaurants, jachthaven en een historische vuurtoren met de 24 mijl lange Causeway Bridge in de afstand. Hoewel Lake Pontchartrain een meer wordt genoemd, is het eigenlijk een van de grootste brakke riviermondingen in Noord-Amerika met een oppervlakte van 1600 km2, gevoed door zoetwaterrivieren en verbonden met de Golf van Mexico. p> Vervolg naar St. Charles Avenue, de thuisbasis van Audubon Park en omzoomd met elegante herenhuizen, kerken en scholen, waaronder Loyola en Tulane Universities. Volg de route van trams en Mardi Gras-parades naar het Garden District, een van de best bewaarde woonbuurten in de VS.

New Orleans: schilderachtige fietstocht door de stad

6. New Orleans: schilderachtige fietstocht door de stad

Verken New Orleans op een leuke en milieuvriendelijke manier tijdens een fietstocht met kleine groepen die door de oudste en meest karakteristieke buurten van de Big Easy slingert. Fiets over een vlakke en ontspannen route van de beroemde Franse wijk naar minder bezochte buurten zoals Esplanade Ridge, City Park en Bayou St. John, en leer onderweg over de rijke geschiedenis en moderne cultuur van de stad. Nadat je in de Franse wijk op een fiets bent gepast, rijd je door deze legendarische wijk. Ga vervolgens verder dan de toeristische grenzen om meer van de stad te verkennen, volg de lommerrijke Esplanade Avenue naar de groene uitgestrektheid van het stadspark, bezoek St. Louis Cemetery nr. 3 en andere interessante locaties langs de weg. Na een bezoek aan St. Louis Cemetery nr. 3, vaar je langs moerassige vergezichten in City Park. Je doorkruist Bayou St. John, een historische waterweg die zowel door indianen als Franse kolonisten werd gebruikt, en leert waarom deze zo belangrijk was bij de oprichting van de stad. Deze fietstocht omvat bezoeken aan de Franse wijk, Faubourg Marigny, Esplanade Avenue, St. Louis Cemetery nr. 3, City Park, Bayou St. John, Mid-City, de Lafitte Greenway, Louis Armstrong Park en Congo Square.

New Orleans: begeleide wandeling St. Louis Cemetery #3

7. New Orleans: begeleide wandeling St. Louis Cemetery #3

Maak een begeleide wandeling door New Orleans's immense St. Louis Cemetery #3. Wandel door de hoofdgangen van de site, leer over de unieke geschiedenis van de ruimte en bezoek de graven van enkele iconen van New Orleans. Ontdek het verhaal van St. Louis Cemetery #3, gesticht in 1854, en de "jongere zus" van St. Louis #1 en #2 ondanks dat ze twee keer zo groot zijn als ze samen zijn. Krijg een kijkje in de werking van een actieve begraafplaats, een waar nog steeds gemiddeld één begrafenis per dag plaatsvindt. Loop door de hoofdbeuken van de begraafplaats, vernoemd naar heiligen en verschillende geestelijken van de kerk. Lees meer over een verscheidenheid aan graven - muurgewelven, columbariums, openbare mausoleums, familiegraven, graftombes - en bekijk architecturale stijlen, waaronder klassiek Grieks en Romeins, gotisch, Egyptisch, barok en Byzantijns. Bezoek de graven en hoor verhalen over enkele van de meest opmerkelijke - en beruchte - burgers van New Orleans. Bekijk de rustplaatsen van chef-koks en architecten, en leiders van burgerrechten uit het Wederopbouwtijdperk. Luister naar verhalen over ongebruikelijke graftombes, de gebochelde fotograaf die in het geheim prostituees fotografeerde en nog veel meer.

New Orleans: Oak Alley Plantation & City en Katrina-tour

8. New Orleans: Oak Alley Plantation & City en Katrina-tour

Geniet van een dagtour door New Orleans die uit twee delen bestaat; een rondleiding door Oak Alley Plantation en een 3 uur durende New Orleans City en Katrina Tour. Ophalen bij uw accommodatie in New Orleans is inbegrepen. - Ervaar de geschiedenis uit de eerste hand tijdens een begeleide wandeling door Oak Alley Plantation. Krijg inzicht in het leven op de plantages van een deskundige gids en observeer antieke landbouwmachines. Gelegen in Vacherie nabij de Mississippi, ongeveer 70 mijl (ongeveer 1 uur en 10 minuten) van de Franse wijk, wordt Oak Alley opgeluisterd door 28 eikenbomen die dateren van vóór de 19e eeuw, waardoor een majestueus pad naar het plantagehuis ontstaat. Bewonder de Griekse Revival-architectuur van het 19e-eeuwse hoofdgebouw, verken originele kenmerken en geniet van voorzieningen ter plaatse, zoals een restaurant en een winkel. Onder begeleiding van een gids gekleed in authentieke plantagekledij ontdekt u de baanbrekende Antebellum-restauratie langs de beroemde River Road. - Begin comfortabel aan een 3-uur durende New Orleans-tour aan boord van een minibus met airconditioning. Bezoek historische bezienswaardigheden zoals Jackson Square, de St. Louis Cathedral en de voormalige zetel van het Spaanse koloniale stadhuis in The Cabildo. Bekijk gebieden die het zwaarst getroffen zijn door de orkaan Katrina. Ontvang een voorproefje van de Franse wijk voor latere verkenning. Passeer eeuwenoude huizen aan Esplanade Avenue, op weg naar Dueling Oaks in het stadspark. Verken te voet een unieke bovengrondse begraafplaats en ontdek de redenen achter de begrafenistraditie. Reis langs St. Charles Avenue en ontdek de Amerikaanse kant van de stad, inclusief het elegante Garden District. Passeer de residentie van de gotische fictieschrijver Anne Rice. Wees getuige van het herstel van de wijk Lower 9th na Katrina en leer hoe de bewoners zich weer opbouwen.

Stadstour met een lokale jazzmuzikant

9. Stadstour met een lokale jazzmuzikant

Deze tour is bedoeld als een once-in-lifetime ervaring! Tijdens onze op maat gemaakte halfdaagse tour voor privé of in kleine groep krijgen jij, je vrienden en je familie heel New Orleans te zien in slechts 4 uur. Het gaat snel voorbij, want we rijden in een tourvoertuig met een beetje wandelen om foto's te maken met onze 24MP 4KCamera bij de prachtige muurschilderingen in de stad. Doe dit op je eerste dag! We bezoeken lokale historische bezienswaardigheden zoals: - French Quarter - Treme - Tuinwijk - Stadspark/Cafe Du Monde - Begraafplaats St. Louis #3 - Marigny/Bijwaterbuurt - Orkaan Katrina-schade/ Musicians Village - Creoolse miljonairswijk - Uptown herenhuizen/Tulane Universiteit - Faubourg St. John - Meer Ponchartrain Meestal stoppen we halverwege de tour voor heerlijke beignets! Als lokale jazzmuzikanten delen we onze diepgaande kennis van de geschiedenis, cultuur en muziek van deze intrigerende stad. Als onze privégast krijg je een kijkje achter de schermen van wat deze plek zo speciaal maakt. Het is alsof je een vriend hebt die je zonder script de bezienswaardigheden, geluiden en smaken van de Big Easy laat zien. Je krijgt het soort onverdeelde aandacht dat je niet krijgt bij stadsrondleidingen met grote groepen. Neem contact met me op om deze tour aan te passen aan jouw wensen en interesses. Of het nu gaat om eten, architectuur van het French Quarter, Afro-Amerikaanse geschiedenis, jazz, folklore van geesten of muurschilderingen. We helpen je New Orleans te verlaten met een uniek begrip van de Big Easy.

New Orleans: traditionele stads- en landgoedtour

10. New Orleans: traditionele stads- en landgoedtour

New Orleans heeft een ongelooflijk levendige ziel die nooit kan worden onderdrukt. Vandaag zul je het hart ervan ervaren met een combo-stadstour die je diep in de pracht van de Franse wijk brengt, en vervolgens naar het dijksysteem langs het meer van Pontchartrain voordat je terugkeert door de herenhuizen in de stad. Het wordt vast genieten! We stoppen eerst bij de Franse markt, om te proeven van de rijke culinaire geschiedenis van New Orleans. We gaan dan naar de oude US Mint en de statige herenhuizen langs Esplanade Ave. Hier kun je dromen van hoe het leven 100 jaar geleden moet zijn geweest, en de levendigheid zien die er nog steeds is. Vervolgens lopen we naar St. Louis Cemetery #3. Een van de fascinerende dingen van een begraafplaats in New Orleans is dat alles bovengronds is, aangezien de stad technisch gezien onder de zeespiegel ligt. Om deze reden is St. Louis een fascinerende reis naar de eigenaardigheden van deze stad, en je zult ook enkele beroemde inwoners zien. We rijden langs de vredige Bayou St. John en bekijken huizen uit het einde van de 18e eeuw. Rijd door het stadspark en bekijk de antieke carrousel en eeuwenoude levende eiken. Stop om de Besthoff Sculpture Gardens in het stadspark te verkennen. Dit prachtige park van 8 hectare is zeker de moeite waard. Wandel over kronkelende wandelpaden en waterpartijen tussen eeuwenoude, met mos bedekte eiken die twee lagunes omringen. Langs de oevers van Lake Pontchartrain wordt ons dijksysteem uitgelegd en wordt de langste van alle Causeway-bruggen gezien. Daarna gaan we de stad in naar Carrolton, de universiteiten van Tulane en Loyola, de 160 jaar oude tramlijn en de grootse koloniale herenhuizen van St. Charles Avenue. Ten slotte gaan we terug naar het centrum rond de Superdome en door het hart van het zakendistrict voordat we terugkeren naar uw hotel. U zult zien hoe levendig en opwindend New Orleans vandaag weer is, en we kijken ernaar uit om ons huis met u te delen.

12 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Saint Louis Cemetery No. 3: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Saint Louis Cemetery No. 3

Wil je alle activiteiten in Saint Louis Cemetery No. 3 bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.