Ontdek het beste van
Saint Lucia

Onze aanbevelingen voor Saint Lucia

St. Lucia: nijlpaard- en krokodillenrondvaart - 15 plekken

1. St. Lucia: nijlpaard- en krokodillenrondvaart - 15 plekken

Zie nijlpaarden, nijlkrokodillen en honderden vogelsoorten aan boord van een rondvaart die vertrekt vanuit St. Lucia. Deze 2 uur durende safari brengt je dicht bij de bewoners van de riviermonding. Ontdek St Lucia iSimangaliso Wetland Park, een van de grootste estuariene systemen in Afrika. Reis aan boord van een exclusief vaartuig voor 15 personen met ervaren en goed geïnformeerde schippers en rangers aan boord. Zij zullen graag al je vragen beantwoorden en je voorzien van ongelofelijke feiten en informatie over het gebied.

Hluhluwe-Imfolozi: Big 5-safari van een halve of een hele dag

2. Hluhluwe-Imfolozi: Big 5-safari van een halve of een hele dag

Beleef de glooiende heuvels van de graslanden van de Savanne en een magische Afrikaanse zonsopgang. Leun achterover en ontspan terwijl je ranger jou meeneemt naar de beste gebieden in het park. Met getrainde ogen en jarenlange ervaring zal de ranger ongetwijfeld een aantal prachtige waarnemingen leveren. Kom meer te weten over dit fascinerende park en de ongelooflijke geschiedenis van toen koning Shaka de lager gelegen Umfolozi gebruikte als zijn persoonlijke jachtgebied of hoe het Hluhluwe-Imfolozi Park eigenhandig de neushoorns voor uitsterving behoedde. In het park leven niet alleen de Afrikaanse Big 5 (leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel), maar ook cheeta's, wilde honden en nog veel meer. Geniet van ontbijt en lunch op een van de vele schilderachtige picknickplekken in het park. De tour eindigt met een drop-off bij de Nyalazi Gate of je kunt hem ook weer afzetten bij jouw accommodatie in St. Lucia.

St. Lucia: iSimangaliso Wetland Park: dag-/halve dagtour

3. St. Lucia: iSimangaliso Wetland Park: dag-/halve dagtour

Geniet van een open gamedrive-safari in Zuid-Afrika's eerste UNESCO-werelderfgoedlocatie. Begin met ophalen van St Lucia of Durban en ga na een korte introductie het iSimangaliso Wetland Park binnen. Geniet tijdens een safari van de spectaculaire natuurlijke schoonheid van het park terwijl je talloze luswegen, ontsluitingen en uitkijkpunten verkent. Ontdek met deskundige en ervaren gidsen een overvloed aan diersoorten in het park. Zoek naar Afrika's Big 5 wilddieren: leeuw, luipaard, neushoorn, olifant en Kaapse buffel. Spot andere dieren zoals waterbokken, impala's, gnoes, zebra's, wrattenzwijnen, rietbokken, kameleons, giraffen en hyena's. Geniet van een stop bij Cape Vidal, een beschermde baai en strand. Neem de tijd om te snorkelen of zwemmen in de wateren rondom deze resortbestemming en geniet van een lunch ter plaatse. Bekijk de hoogste vegetatieve duinen op het Afrikaanse continent en geniet de hele dag van tal van mooie fotomomenten.

Van St Lucia: iSimangaliso Wetland Park Night Drive Safari

4. Van St Lucia: iSimangaliso Wetland Park Night Drive Safari

Begin met het ophalen van je accommodatie om 19:00 of 20:00 uur en begin aan een nachtsafari in het iSimangaliso Wetland Park. Breng 3 uur door in het park en probeer een verscheidenheid aan nachtdieren te spotten die 's nachts actiever zijn. Zie nachtdieren zoals bosbaby's en aardvarkens. Ga op zoek naar de ongrijpbare luipaard, die het liefst 's nachts jaagt. Als je geluk hebt, zie je een kudde olifanten samenkomen in de prachtige gloed van het maanlicht of hoor je het bonzen van buffelhoeven terwijl ze in het donker over de vlakten galopperen. Veel van de soorten in het park zijn 's nachts brutaler, dus de kans om zeldzame soorten te spotten is groter tijdens een nachtsafari. Zoek met een deskundige gids naar de dieren. Alle voertuigen zijn uitgerust met schijnwerpers waarmee u het beste zicht krijgt op elke soort die u tegenkomt. Staar naar de prachtige nachtelijke hemel en let op de sterrenbeelden tijdens de safari.

Vanuit St. Lucia: iSimangaliso Sunset Safari

5. Vanuit St. Lucia: iSimangaliso Sunset Safari

Verken de oostelijke oevers van het iSimangaliso Wetland Park tijdens een Jeep-tour bij zonsondergang. Geniet vanuit uw comfortabele jeepstoel van een uniek perspectief op de talrijke ecosystemen binnen de oostkust en houd de lokale fauna in de gaten, waaronder olifanten, luipaarden, hyena's en meer. Sluit je dag af met een twist op een safari bij zonsondergang. Ga door het iSimangaliso Wetland Park terwijl u achterover leunt en bereid u voor op mogelijke waarnemingen van luipaarden, buffels, hyena's, olifanten, neushoorns, nijlpaarden, zebra's, wrattenzwijnen en talloze soorten antilopen. Bewonder het park terwijl de zon ondergaat en de nachtdieren actief worden. Ontdek Zuid-Afrika's allereerste werelderfgoedlocatie, het iSimangaliso Wetland Park. Op deze zonsondergangrit betreedt u de oostkant, algemeen bekend als de oostkust.

Vanuit Richards Bay: Boottocht met gids door het estuarium van St Lucia

6. Vanuit Richards Bay: Boottocht met gids door het estuarium van St Lucia

Deze dagtour is gericht op de Unesco-site, het Isimangaliso Greater St Lucia-estuarium, het op twee na grootste beschermde gebied van Zuid-Afrika met een kustlijn van 280 km. De belangrijkste stop is de Boat Safari op de St Lucia-monding, die wordt begeleid door de lokale deskundige gids.

St. Lucia: Zip Line, Luchttram en Trektocht

7. St. Lucia: Zip Line, Luchttram en Trektocht

Ontdek de adembenemende schoonheid van het regenwoud van St. Lucia met de Ultimate 3 Zip Line, Aerial Tram en Hiking Tour. Je reis begint bij het Castries Waterworks Forest Reserve in Chassin Babonneau, op slechts 7,4 km van de haven van het cruiseschip. Stap aan boord van de openluchtgondel van de luchttram en neem plaats voor een veilige en meeslepende natuurervaring. Een professionele natuurgids begeleidt je, deelt inzichten, beantwoordt vragen en wijst op de diverse flora en fauna die het regenwoud bewonen. Dit gezinsvriendelijke avontuur biedt een uniek perspectief op de tropische omgeving, waardoor het een ideale keuze is voor alle leeftijden. De spanning gaat verder als je je in een harnas vastklikt voor een spannende canopytour met 10 toppen. Voel de adrenaline terwijl je door de boomtoppen zweeft en geniet van het spectaculaire uitzicht op het eiland St. Het avontuur bereikt zijn hoogtepunt met een begeleide regenwoudwandeling onder leiding van een deskundige avonturengids. Dompel jezelf onder in de natuurlijke wonderen, leer meer over het ecosysteem en leg de essentie van de diverse landschappen van St. Lucia vast.

Vanuit Durban: Boottocht St. Lucia Wetlands

8. Vanuit Durban: Boottocht St. Lucia Wetlands

De tour vertrekt vanuit Durban in noordelijke richting langs de kust naar het noorden van KwaZulu-Natal. De eerste stop is de stad St. Lucia en de monding in het iSimangaliso Wetlands Park. Daar gaat u aan boord van een rivierboot voor een rondleiding van 2 uur door de riviermonding. De lokale gids zal u informeren over de geschiedenis van het reservaat en de ongelooflijke dieren in het wild. iSimangaliso Wetlands Park, voorheen bekend als het Greater St. Lucia Wetland Park, werd uitgeroepen tot Zuid-Afrika's eerste natuurlijke werelderfgoedlocatie en wordt beschouwd als het op twee na grootste park van Zuid-Afrika met 280 km bijna ongerepte kustlijn en 328.000 hectare prachtig landschap. Het beschermde gebied herbergt een van de grootste populaties nijlpaarden in SA, naar schatting 1000 krokodillen en een rijkdom aan planten, vogels en dieren. Het park is uitgeroepen tot werelderfgoed vanwege de rijke biodiversiteit, unieke ecosystemen en natuurlijke schoonheid die voorkomen in een relatief klein gebied. Dieren die in het park voorkomen, zijn onder meer leeuwen, Afrikaanse olifanten, luipaarden, zwarte en zuidelijke witte neushoorns, buffels en in de oceaan, walvissen, dolfijnen en zeeschildpadden, waaronder de lederschildpad en de onechte karetschildpad.

Durban: DumaZulu Cultureel Dorp & Boot Safari Dagtocht

9. Durban: DumaZulu Cultureel Dorp & Boot Safari Dagtocht

Bekijk het Unesco-werelderfgoed van het ISimangaliso Wetlands Park en wees getuige van traditionele kunst, ambachten en optredens in het dorp DumaZulu. Vertrek vanuit Durban en rijd noordwaarts langs de kust naar het noorden van KwaZulu-Natal. De eerste stop is DumaZulu Cultural Village in het hart van Zululand. Ervaar een dorp dat de traditionele Zulu-cultuur uitbeeldt, met bijenkorfhutten die in een cirkel rond een veekraal zijn gerangschikt. Geniet van een welkom van een lokale gids die de tradities en gebruiken van de Zulu-bevolking zal uitleggen, inclusief mandenvlechten en het maken van speren en schilden. Voel je vrij om wat decoratief kralenwerk van de lokale bevolking te kopen. Bekijk het dorp Sangoma met traditionele botten gooien, dansen en zingen van de Zulu-stam. Vervolgens stoppen we bij het kleine stadje St Lucia in het iSimangaliso Wetlands Park. Stap aan boord van een rivierboot voor een rondleiding van 2 uur door de riviermonding. Maak kennis met een uniek ecosysteem van ongerepte kustlijn en prachtige landschappen. Houd nijlpaarden in de gaten en misschien zie je een van de naar schatting 1000 krokodillen. Het park heeft ook wilde dieren zoals leeuwen, zebra's, olifanten, luipaarden, giraffen, zwarte en witte neushoorns en zeearenden. Na St Lucia rijden we langzaam naar Durban

3 Daagse Hluhluwe & Isimangaliso Wetlands Pk Tour vanuit Durban

10. 3 Daagse Hluhluwe & Isimangaliso Wetlands Pk Tour vanuit Durban

Op dag 1 bezoeken we Hluhluwe Imfolozi Game Reserve voor een gamedrive in dit uitgestrekte reservaat. We overnachten in St Lucia. Op dag 2 gaan we eerst voor een 2 uur durende nijlpaarden- en krokodillenbootcruise bij de St Lucia Estuary. Daarna volgt een gamedrive in het Dukuduku gedeelte van Isimangaliso Wetlands Park. De tweede nacht brengen we door in St Lucia. Op dag 3 maken we een gamedrive in het Cape Vidal gedeelte van Isimangaliso Wetlands Park. We vertrekken terug naar Durban op de middag van dag 3. Hluhluwe Imfolozi Game Reserve ligt in het hart van Zululand waar Afrika's Big 5 (leeuw, olifant, luipaard, buffel en neushoorn) over de bloeiende savanne zwerven. Dit park werd in 1895 opgericht en is het oudste park van Zuid-Afrika. Het omvat meer dan 98.000 hectare prachtig Afrikaans landschap. Het park bevat een immense diversiteit aan fauna en flora en wordt gekenmerkt door een heuvelachtige topografie. De lijst van dieren in het park is lang en gevarieerd. Het Hluhluwe Imfolozi Reserve staat bekend om het behoud van de witte neushoorn. Hun Centenary Capture Centre wordt geroemd om zijn uitzonderlijke onderzoek naar het vangen, rehabiliteren en vrijlaten van dieren en om hun benadering van duurzaam ecotoerisme in Zuid-Afrika. Het iSimangaliso Wetlands Park werd in 1999 uitgeroepen tot het eerste natuurlijke werelderfgoed van Zuid-Afrika. Het Unesco-gebied, dat voorheen bekend stond als het Greater St. Lucia Wetland Park, dateert van meer dan 120 jaar geleden. Het reservaat werd in 1895 opgericht en wordt beschouwd als het op twee na grootste park van Zuid-Afrika met een uniek ecosysteem dat zich uitstrekt over 280 km ongerepte kustlijn en 328 km hectare prachtig landschap. Het beschermde gebied herbergt een van de grootste populaties nijlpaarden in Zuid-Afrika en naar schatting 1000 krokodillen. Isimagaliso heeft een rijkdom aan planten, vogels en dieren, waaronder leeuwen, zebra's, Afrikaanse olifanten, luipaarden, giraffen, zwarte en zuidelijke witte neushoorns en visarenden. Hluhluwe Imfolozi en Isimangaliso Wetlands Park zijn 2 geweldige parken in Zuid-Afrika.

Alle activiteiten

Onze aanbevelingen voor Saint Lucia

St. Lucia: nijlpaard- en krokodillenrondvaart - 15 plekken

St. Lucia: nijlpaard- en krokodillenrondvaart - 15 plekken

Zie nijlpaarden, nijlkrokodillen en honderden vogelsoorten aan boord van een rondvaart die vertrekt vanuit St. Lucia. Deze 2 uur durende safari brengt je dicht bij de bewoners van de riviermonding. Ontdek St Lucia iSimangaliso Wetland Park, een van de grootste estuariene systemen in Afrika. Reis aan boord van een exclusief vaartuig voor 15 personen met ervaren en goed geïnformeerde schippers en rangers aan boord. Zij zullen graag al je vragen beantwoorden en je voorzien van ongelofelijke feiten en informatie over het gebied.

Hluhluwe-Imfolozi: Big 5-safari van een halve of een hele dag

Hluhluwe-Imfolozi: Big 5-safari van een halve of een hele dag

Beleef de glooiende heuvels van de graslanden van de Savanne en een magische Afrikaanse zonsopgang. Leun achterover en ontspan terwijl je ranger jou meeneemt naar de beste gebieden in het park. Met getrainde ogen en jarenlange ervaring zal de ranger ongetwijfeld een aantal prachtige waarnemingen leveren. Kom meer te weten over dit fascinerende park en de ongelooflijke geschiedenis van toen koning Shaka de lager gelegen Umfolozi gebruikte als zijn persoonlijke jachtgebied of hoe het Hluhluwe-Imfolozi Park eigenhandig de neushoorns voor uitsterving behoedde. In het park leven niet alleen de Afrikaanse Big 5 (leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel), maar ook cheeta's, wilde honden en nog veel meer. Geniet van ontbijt en lunch op een van de vele schilderachtige picknickplekken in het park. De tour eindigt met een drop-off bij de Nyalazi Gate of je kunt hem ook weer afzetten bij jouw accommodatie in St. Lucia.

St. Lucia: iSimangaliso Wetland Park: dag-/halve dagtour

St. Lucia: iSimangaliso Wetland Park: dag-/halve dagtour

Geniet van een open gamedrive-safari in Zuid-Afrika's eerste UNESCO-werelderfgoedlocatie. Begin met ophalen van St Lucia of Durban en ga na een korte introductie het iSimangaliso Wetland Park binnen. Geniet tijdens een safari van de spectaculaire natuurlijke schoonheid van het park terwijl je talloze luswegen, ontsluitingen en uitkijkpunten verkent. Ontdek met deskundige en ervaren gidsen een overvloed aan diersoorten in het park. Zoek naar Afrika's Big 5 wilddieren: leeuw, luipaard, neushoorn, olifant en Kaapse buffel. Spot andere dieren zoals waterbokken, impala's, gnoes, zebra's, wrattenzwijnen, rietbokken, kameleons, giraffen en hyena's. Geniet van een stop bij Cape Vidal, een beschermde baai en strand. Neem de tijd om te snorkelen of zwemmen in de wateren rondom deze resortbestemming en geniet van een lunch ter plaatse. Bekijk de hoogste vegetatieve duinen op het Afrikaanse continent en geniet de hele dag van tal van mooie fotomomenten.

Van St Lucia: iSimangaliso Wetland Park Night Drive Safari

Van St Lucia: iSimangaliso Wetland Park Night Drive Safari

Begin met het ophalen van je accommodatie om 19:00 of 20:00 uur en begin aan een nachtsafari in het iSimangaliso Wetland Park. Breng 3 uur door in het park en probeer een verscheidenheid aan nachtdieren te spotten die 's nachts actiever zijn. Zie nachtdieren zoals bosbaby's en aardvarkens. Ga op zoek naar de ongrijpbare luipaard, die het liefst 's nachts jaagt. Als je geluk hebt, zie je een kudde olifanten samenkomen in de prachtige gloed van het maanlicht of hoor je het bonzen van buffelhoeven terwijl ze in het donker over de vlakten galopperen. Veel van de soorten in het park zijn 's nachts brutaler, dus de kans om zeldzame soorten te spotten is groter tijdens een nachtsafari. Zoek met een deskundige gids naar de dieren. Alle voertuigen zijn uitgerust met schijnwerpers waarmee u het beste zicht krijgt op elke soort die u tegenkomt. Staar naar de prachtige nachtelijke hemel en let op de sterrenbeelden tijdens de safari.

Vanuit St. Lucia: iSimangaliso Sunset Safari

Vanuit St. Lucia: iSimangaliso Sunset Safari

Verken de oostelijke oevers van het iSimangaliso Wetland Park tijdens een Jeep-tour bij zonsondergang. Geniet vanuit uw comfortabele jeepstoel van een uniek perspectief op de talrijke ecosystemen binnen de oostkust en houd de lokale fauna in de gaten, waaronder olifanten, luipaarden, hyena's en meer. Sluit je dag af met een twist op een safari bij zonsondergang. Ga door het iSimangaliso Wetland Park terwijl u achterover leunt en bereid u voor op mogelijke waarnemingen van luipaarden, buffels, hyena's, olifanten, neushoorns, nijlpaarden, zebra's, wrattenzwijnen en talloze soorten antilopen. Bewonder het park terwijl de zon ondergaat en de nachtdieren actief worden. Ontdek Zuid-Afrika's allereerste werelderfgoedlocatie, het iSimangaliso Wetland Park. Op deze zonsondergangrit betreedt u de oostkant, algemeen bekend als de oostkust.

Vanuit Richards Bay: Boottocht met gids door het estuarium van St Lucia

Vanuit Richards Bay: Boottocht met gids door het estuarium van St Lucia

Deze dagtour is gericht op de Unesco-site, het Isimangaliso Greater St Lucia-estuarium, het op twee na grootste beschermde gebied van Zuid-Afrika met een kustlijn van 280 km. De belangrijkste stop is de Boat Safari op de St Lucia-monding, die wordt begeleid door de lokale deskundige gids.

St. Lucia: Zip Line, Luchttram en Trektocht

St. Lucia: Zip Line, Luchttram en Trektocht

Ontdek de adembenemende schoonheid van het regenwoud van St. Lucia met de Ultimate 3 Zip Line, Aerial Tram en Hiking Tour. Je reis begint bij het Castries Waterworks Forest Reserve in Chassin Babonneau, op slechts 7,4 km van de haven van het cruiseschip. Stap aan boord van de openluchtgondel van de luchttram en neem plaats voor een veilige en meeslepende natuurervaring. Een professionele natuurgids begeleidt je, deelt inzichten, beantwoordt vragen en wijst op de diverse flora en fauna die het regenwoud bewonen. Dit gezinsvriendelijke avontuur biedt een uniek perspectief op de tropische omgeving, waardoor het een ideale keuze is voor alle leeftijden. De spanning gaat verder als je je in een harnas vastklikt voor een spannende canopytour met 10 toppen. Voel de adrenaline terwijl je door de boomtoppen zweeft en geniet van het spectaculaire uitzicht op het eiland St. Het avontuur bereikt zijn hoogtepunt met een begeleide regenwoudwandeling onder leiding van een deskundige avonturengids. Dompel jezelf onder in de natuurlijke wonderen, leer meer over het ecosysteem en leg de essentie van de diverse landschappen van St. Lucia vast.

Vanuit Durban: Boottocht St. Lucia Wetlands

Vanuit Durban: Boottocht St. Lucia Wetlands

De tour vertrekt vanuit Durban in noordelijke richting langs de kust naar het noorden van KwaZulu-Natal. De eerste stop is de stad St. Lucia en de monding in het iSimangaliso Wetlands Park. Daar gaat u aan boord van een rivierboot voor een rondleiding van 2 uur door de riviermonding. De lokale gids zal u informeren over de geschiedenis van het reservaat en de ongelooflijke dieren in het wild. iSimangaliso Wetlands Park, voorheen bekend als het Greater St. Lucia Wetland Park, werd uitgeroepen tot Zuid-Afrika's eerste natuurlijke werelderfgoedlocatie en wordt beschouwd als het op twee na grootste park van Zuid-Afrika met 280 km bijna ongerepte kustlijn en 328.000 hectare prachtig landschap. Het beschermde gebied herbergt een van de grootste populaties nijlpaarden in SA, naar schatting 1000 krokodillen en een rijkdom aan planten, vogels en dieren. Het park is uitgeroepen tot werelderfgoed vanwege de rijke biodiversiteit, unieke ecosystemen en natuurlijke schoonheid die voorkomen in een relatief klein gebied. Dieren die in het park voorkomen, zijn onder meer leeuwen, Afrikaanse olifanten, luipaarden, zwarte en zuidelijke witte neushoorns, buffels en in de oceaan, walvissen, dolfijnen en zeeschildpadden, waaronder de lederschildpad en de onechte karetschildpad.

Durban: DumaZulu Cultureel Dorp & Boot Safari Dagtocht

Durban: DumaZulu Cultureel Dorp & Boot Safari Dagtocht

Bekijk het Unesco-werelderfgoed van het ISimangaliso Wetlands Park en wees getuige van traditionele kunst, ambachten en optredens in het dorp DumaZulu. Vertrek vanuit Durban en rijd noordwaarts langs de kust naar het noorden van KwaZulu-Natal. De eerste stop is DumaZulu Cultural Village in het hart van Zululand. Ervaar een dorp dat de traditionele Zulu-cultuur uitbeeldt, met bijenkorfhutten die in een cirkel rond een veekraal zijn gerangschikt. Geniet van een welkom van een lokale gids die de tradities en gebruiken van de Zulu-bevolking zal uitleggen, inclusief mandenvlechten en het maken van speren en schilden. Voel je vrij om wat decoratief kralenwerk van de lokale bevolking te kopen. Bekijk het dorp Sangoma met traditionele botten gooien, dansen en zingen van de Zulu-stam. Vervolgens stoppen we bij het kleine stadje St Lucia in het iSimangaliso Wetlands Park. Stap aan boord van een rivierboot voor een rondleiding van 2 uur door de riviermonding. Maak kennis met een uniek ecosysteem van ongerepte kustlijn en prachtige landschappen. Houd nijlpaarden in de gaten en misschien zie je een van de naar schatting 1000 krokodillen. Het park heeft ook wilde dieren zoals leeuwen, zebra's, olifanten, luipaarden, giraffen, zwarte en witte neushoorns en zeearenden. Na St Lucia rijden we langzaam naar Durban

3 Daagse Hluhluwe & Isimangaliso Wetlands Pk Tour vanuit Durban

3 Daagse Hluhluwe & Isimangaliso Wetlands Pk Tour vanuit Durban

Op dag 1 bezoeken we Hluhluwe Imfolozi Game Reserve voor een gamedrive in dit uitgestrekte reservaat. We overnachten in St Lucia. Op dag 2 gaan we eerst voor een 2 uur durende nijlpaarden- en krokodillenbootcruise bij de St Lucia Estuary. Daarna volgt een gamedrive in het Dukuduku gedeelte van Isimangaliso Wetlands Park. De tweede nacht brengen we door in St Lucia. Op dag 3 maken we een gamedrive in het Cape Vidal gedeelte van Isimangaliso Wetlands Park. We vertrekken terug naar Durban op de middag van dag 3. Hluhluwe Imfolozi Game Reserve ligt in het hart van Zululand waar Afrika's Big 5 (leeuw, olifant, luipaard, buffel en neushoorn) over de bloeiende savanne zwerven. Dit park werd in 1895 opgericht en is het oudste park van Zuid-Afrika. Het omvat meer dan 98.000 hectare prachtig Afrikaans landschap. Het park bevat een immense diversiteit aan fauna en flora en wordt gekenmerkt door een heuvelachtige topografie. De lijst van dieren in het park is lang en gevarieerd. Het Hluhluwe Imfolozi Reserve staat bekend om het behoud van de witte neushoorn. Hun Centenary Capture Centre wordt geroemd om zijn uitzonderlijke onderzoek naar het vangen, rehabiliteren en vrijlaten van dieren en om hun benadering van duurzaam ecotoerisme in Zuid-Afrika. Het iSimangaliso Wetlands Park werd in 1999 uitgeroepen tot het eerste natuurlijke werelderfgoed van Zuid-Afrika. Het Unesco-gebied, dat voorheen bekend stond als het Greater St. Lucia Wetland Park, dateert van meer dan 120 jaar geleden. Het reservaat werd in 1895 opgericht en wordt beschouwd als het op twee na grootste park van Zuid-Afrika met een uniek ecosysteem dat zich uitstrekt over 280 km ongerepte kustlijn en 328 km hectare prachtig landschap. Het beschermde gebied herbergt een van de grootste populaties nijlpaarden in Zuid-Afrika en naar schatting 1000 krokodillen. Isimagaliso heeft een rijkdom aan planten, vogels en dieren, waaronder leeuwen, zebra's, Afrikaanse olifanten, luipaarden, giraffen, zwarte en zuidelijke witte neushoorns en visarenden. Hluhluwe Imfolozi en Isimangaliso Wetlands Park zijn 2 geweldige parken in Zuid-Afrika.

Veelgestelde vragen over Saint Lucia

Activiteiten in Saint Lucia

Steden in Zuid-Afrika

Andere activiteiten in Saint Lucia

Wil je alle activiteiten in Saint Lucia bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Saint Lucia

Gemiddelde beoordeling

4.4
(191 beoordelingen)

super originele activiteit en vooral met het ophalen van je gids zijn de boten slechts met maximaal 15 personen, dus intiemer onze gids (een erg aardige en grappige Zulu wiens voornaam ik me niet kon herinneren) maakte deze ervaring onvergetelijk, bedankt Mtutu

Zeer geweldige ervaring!! We hebben veel dieren gezien, de gids was absoluut geweldig, hij legde veel dingen uit over dieren. Zowel het ontbijt als de lunch waren zeer goed. We hadden een jong kind bij ons, alles ging goed. Ik raad je sterk aan!!

Wij werden op tijd opgehaald bij het hotel. De gids deed de hele dag zijn best om ons zoveel mogelijk dieren te laten zien en heeft veel uitgelegd. Inbegrepen een goed ontbijt en heen heerlijke braai lunch

Veel dieren gezien. Topgids Siya, kende alle dieren en zag ze overal!

Relaxt zitten op de boot en veel nijlpaarden gezien. Leuke gids