Kies data

Saint Patrick's Cathedral, New York

Saint Patrick's Cathedral, New York: tours & activiteiten die je niet wilt missen

NYC: St. Patrick's Cathedral Officiële zelfgeleide audiotour

1. NYC: St. Patrick's Cathedral Officiële zelfgeleide audiotour

Verken St. Patrick's Cathedral, de grootste gedecoreerde katholieke kathedraal in gotische stijl in de Verenigde Staten. De kathedraal besloeg een heel stadsblok en opende voor het eerst in 1879 en wordt beschouwd als een van de mooiste gebouwen van New York City. Presenteer je pas in de cadeauwinkel van de kathedraal voor versnelde toegang en je meertalige audiogids. Je kunt de tour ook downloaden op je eigen persoonlijke apparaat en je eigen persoonlijke koptelefoon gebruiken. Als je eenmaal in de kathedraal bent, is de ervaring self-guided. Je kunt naar de audiotour luisteren en de kathedraal in je eigen tempo verkennen. De audiotour wordt verteld door kardinaal Timothy Dolan en duurt ongeveer 1 uur. Het wordt aanbevolen om maximaal 1,5 uur uit te trekken, aangezien u de audiotour soms wilt pauzeren om te genieten van functies zoals de Mariakapel, de torenhoge dubbele torenspitsen en de 9000 lbs bronzen deuren die door één persoon kunnen worden geopend. Je kunt ook het hoofdaltaar, de glas-in-loodramen en het Pieta-beeld bekijken, dat drie keer zo groot is als dat van Michelangelo. De kathedraal heeft 21 altaren en 19 klokken, elk vernoemd naar een andere heilige. Babe Ruth, Andy Warhol en Robert F. Kennedy hielden hier allemaal herdenkingsmissen.

New York City: kerstvakantierondleiding door Manhattan

2. New York City: kerstvakantierondleiding door Manhattan

Ontmoet je gids voor St. Patrick's Cathedral en krijg de kans om naar binnen te gaan om het interieur te zien versierd voor Kerstmis. Ga verder naar het Rockefeller Center, beroemd om zijn winterijsbaan en magische kerstboom. Ontdek hoe het gebouwencomplex zo'n populaire plek werd voor vakantievieringen. Maak een souvenirfoto van de beroemde kerstboom. Loop vervolgens naar Radio City Music Hall, waar de Rockettes elke dag magie creëren. Ga door de stad naar de Bryant Park Holiday Market en loop langs de etalages van de 5th Avenue-winkels. Eindig voor Macy's en leer de geschiedenis van 's werelds grootste warenhuis kennen.

New York City: tour van een halve dag

3. New York City: tour van een halve dag

Breng de dag door met het bezoeken van de meest iconische bezienswaardigheden van New York City, waaronder het Vrijheidsbeeld en Ellis Island. Bekijk St. Patrick's Cathedral en geniet van het prachtige uitzicht over New York terwijl je reist met de City Bus en Subway. Deskundige vertelling tijdens een bezoek aan het Vrijheidsbeeld, 911 Memorial, Little Italy, Times Square, en meer. In deze ervaring bezoekt de groep Little Italy voor een gebakjesnack. Vervolg je tour naar het Wall Street-gebied, waar je de Trinity Church, de Federal Hall en het standbeeld Charging Bull kunt bekijken, een blijvend symbool van optimisme en welvaart. Het tweede hoogtepunt van je tour is een bezoek aan het Vrijheidsbeeld, waartoe je toegang hebt door de veerboot naar Liberty Island te nemen. Ga naar het voetstuk van het standbeeld, waar je een panoramisch uitzicht hebt op Ellis Island, New Jersey en New York. Bezoek het nieuwe museum op Liberty Island, dat de ontwikkeling en creatie van dit symbool van vrijheid beschrijft. Je rondleiding brengt een bezoek aan het sombere 9/11 Memorial, gelegen op de voormalige locatie van de Twin Towers. Daarna wordt je afgezet bij Times Square om je verkenning van de stad op dit spannende plein voort te zetten.

NYC: Downtown Tour & optioneel One World Observatory-ticket

4. NYC: Downtown Tour & optioneel One World Observatory-ticket

Welkom in New York, de stad die nooit slaapt! Krijg een echt gevoel voor de stad terwijl je door de straten en metro's gaat met een lokale gids en ervaar wat Manhattan te bieden heeft. Je dagtour begint wanneer je je gids ontmoet op Times Square, bij het standbeeld van de beroemde tekstschrijver en componist George M. Cohan. Hoor over de geschiedenis van Times Square en leer hoe een markt voor paardenhandel het beroemdste kruispunt ter wereld werd. Ga naar het theaterdistrict van New York, dat al honderd jaar het centrum van de wereld is voor acteurs, toneelschrijvers en artiesten van over de hele wereld. Bezoek 30 Rockefeller Center en ga verder in oostelijke richting naar Fifth Avenue, 's werelds duurste straat, omzoomd met elegante winkelpuien zoals Saks en Bergdorf Goodman. Stop om Patrick's Cathedral, de New York Public Library en het Chrysler Building te bewonderen voordat je onder de gewelfde koepel van Grand Central stapt, waar een stop is om lunch te kopen met keuzes voor de meeste dieetbeperkingen. Na de lunch spring je als een echte New Yorker in de metro en ga je naar het centrum van Wall Street, waar je de neus van de Wall Street Bull kunt wrijven voor geluk! Loop door de financiële hoofdstad van de wereld en ga naar Battery Park, waar de veerboot wacht om je het Vrijheidsbeeld te laten zien. De Staten Island-veerboot stopt niet op Liberty Island, maar vaart er langs voor een uitzicht op Lady Liberty en de skyline van Manhattan. Bij terugkomst neemt je gids je mee naar het 9/11 Memorial. Aan het einde van uw tour wordt u toegelaten tot The Observatory in de One World Trade Center Tower (ook bekend als "Freedom Tower"). Dit panoramische observatiedek is een wonder van techniek en architectuur. Het programma begint in de lobby van de Freedom Tower met "Voices" - een film gewijd aan de mannen en vrouwen van de World Trade Towers en het nieuwe One World Trade Center. Je neemt dan de "Sky Pod" -lift, die in 60 seconden 300 meter de lucht in gaat. Het observatiedek begint op de 102e verdieping met het See Forever Theater en gaat naar de 100e verdieping, waar het belangrijkste observatiedek zich bevindt. Meeslepende LED-schermen, interactieve touchscreen-video en eetgelegenheden betekenen dat er genoeg te doen is, maar de echte trekpleister is het uitzicht - honderden meters boven zelfs de indrukwekkende skyline van New York die zich uitstrekt over heel Manhattan. Het reisplan Times Square Theaterbuurt Broadway Rockefeller centrum St. Patrick's Cathedral Fifth Ave-winkels Openbare bibliotheek van New York Chrysler building Grand Central Terminal De metro van de stad New York Opladen Stier Alexander Hamilton douanekantoor Canyon of Heroes/Ticker Tape Parade-route Brooklyn Bridge Vrijheidsbeeld en NYC Skyline via Staten Island Ferry Drievuldigheids Kerk Nationaal 9/11-monument Wall Street Beurs van New York Federale hal One World Observatory (ticket inbegrepen)

New York City: Sightseeing-wandeltocht met proeverijen van eten

5. New York City: Sightseeing-wandeltocht met proeverijen van eten

Uw wandeltocht begint op de wereldberoemde Wall Street, het oudste deel van Manhattan. Bewonder enkele van de meest iconische gebouwen van de stad langs de straat, passeer de sombere Ground Zero en bekijk het beroemde standbeeld Charging Bull buiten de New York Stock Exchange. Ga vervolgens naar Greenwich Village en loop door Five Points, Chinatown en Little Italy. Voel je ondergedompeld in de unieke en echt levendige sfeer van deze enorm verschillende buurten in New York. Leer vanuit je informatieve gids over de fascinerende geschiedenis van deze gebieden en de mensen die hier wonen. Vervolg de tour naar het iconische Flatiron Building en ga vervolgens naar de High Line en Hudson Bay Yard. Neem daarna de metro naar Times Square en verken vervolgens 5th Avenue. Bewonder vanaf hier een selectie van bezienswaardigheden, waaronder de NBC Studios, het Museum of Modern Art, St Patrick's Cathedral en meer. Stop tijdens de tour bij 4 lokale eetgelegenheden en proef het allerbeste eten dat New York City te bieden heeft. Dompel jezelf onder in de traditionele smaken van de stad, waaronder een hotdog met alles erop en eraan, een authentieke New Yorkse pizzapunt, heerlijke dumplings uit Chinatown en een smakelijke Italiaanse cannoli.

Wandeltour Geheimen van New York

6. Wandeltour Geheimen van New York

Wandel langs de iconische sites, naar verborgen juweeltjes buiten de gebaande paden, te voet en met de metro zoals echte New Yorkers dat elke dag doen. Je wordt langs enkele van de beroemde bezienswaardigheden van New York geleid: de NY Stock Exchange, de Brooklyn Bridge en het 9/11 Memorial. Verken enkele van de oudste buurten van New York: het financiële district (inclusief Wall Street), East Village, Little Italy, Chinatown en Midtown Manhattan. Geniet van het uitzicht op de daken van de beroemde bezienswaardigheden van New York. Bekijk wereldberoemde kunstwerken. Wandel door een miniatuurregenwoud in een kantoorgebouw. Ontdek waar de grootste concentratie goud ter wereld verborgen is. Bezoek een verborgen tennisbaan in een metrostation. Er is meer, maar het is een geheim. Deze tour is de perfecte tour voor mensen die graag wandelen, buiten zijn en een 'local's look' van de stad willen.

New York City: wandeltocht Vrijheidsbeeld en topbezienswaardigheden

7. New York City: wandeltocht Vrijheidsbeeld en topbezienswaardigheden

Begin je 5 uur durende wandeling helder en vroeg, richting Wall Street, het oudste deel van Manhattan. Bewonder de iconische gebouwen, van moderne wolkenkrabbers tot Arc Deco-torens. Passeer Ground Zero en zie het beroemde standbeeld van Charging Bull buiten de New York Stock Exchange. Ga verder naar Greenwich Village via Five Points, Chinatown en Little Italy, terwijl je ondertussen geschiedenis en lokaal inzicht ophaalt van je deskundige gids. Ga naar het Rockefeller Center, langs The Flatiron Building, Madison Square Garden, het Empire State Building, 5th Avenue, Times Square, New York Public Library en het Chrysler Building. De stedelijke oase van Central Park is je volgende bestemming. Bezienswaardigheden onderweg zijn de NBC Studios, Radio City Music Hall, St Patrick's Cathedral, Grand Central Station, Carnegie Hall en meer. Wandel door het beroemdste park van Amerika en eindig je tour in het Guggenheim. Bezoek vervolgens het Vrijheidsbeeld volgens uw schema - met uw voucher kunt u voor of na de tour gaan.

NYC: Midtown Walking Tour met SUMMIT One Vanderbilt-ticket

8. NYC: Midtown Walking Tour met SUMMIT One Vanderbilt-ticket

Verken veel van de belangrijkste bezienswaardigheden in Midtown Manhattan tijdens een wandeltocht onder leiding van een lokale gids die thuis is in alles wat met Manhattan te maken heeft. Gebruik dan je inbegrepen ticket om het nieuwste observatiedek in Manhattan, SUMMIT One Vanderbilt, naast Grand Central Station te ervaren. Ontmoet je gids net onder de feesttent in Radio City Music Hall en verken de iconische locaties in het Rockefeller Center (30 Rock), waaronder de Channel Gardens, de locatie van de wereldberoemde ijsbaan en NBC Studios - om snel een kijkje te nemen de ramen van de Today Show. Vervolgens zijn er op Fifth Avenue haltes bij Saks Fifth Avenue, de historische St. Patrick's Cathedral en NY Public Library, bewaakt door Patience and Fortitude, de majestueuze marmeren leeuwen. Je gids neemt je mee door de Grote Hal van het Centraal Station, wereldwijd bekend van tv en films. Bekijk hoogtepunten zoals de koperen klok, het hemelplafond en de Whispering Wall - je gaat de geheimen van Grand Central uit de eerste hand horen. Aan het einde van de begeleide wandeling betreed je de spannende ervaring van SUMMIT One Vanderbilt, waar je kunt genieten van de meeslepende, multizintuiglijke uitzichten die hier en nergens anders bestaan. Elk gezichtspunt is een combinatie van een meeslepende kunsttentoonstelling gecombineerd met een ongeëvenaard uitzicht over Manhattan.

New York City: zelfgeleide audiotour

9. New York City: zelfgeleide audiotour

Download een levendige MP3 self-guided audiotour in combinatie met een volledig gedetailleerde kaart van het gebied van uw tour. Dompel je onder in de spannende en grootste stad in New York, de grootste stad in de Verenigde Staten. Deze audiotour concentreert zich vooral op de Midtown Manhattan gebied waar het bruist dag en nacht. Hier vindt u reizen door Manhattan zien veel iconische gebouwen zoals het Rockefeller, het Empire State Building, en het wereldberoemde Times Square. Geniet van de vele deli's, cafés en restaurants, aangezien er bijna een miljoen opties om uit te kiezen. Op deze tour, ziet u ook Broadway, de James Farley Post Office, Herald Square, de Mid Manhattan Public Library, Grand Central Terminal, het Chrysler Building, St Patrick's Cathedral en de wereldberoemde Central Park. Er is ook een optionele toevoeging aan de FAO Schwartz zien. Deze tour heeft geluidseffecten en gepaste muziek voor de zintuigen boeien.

New York: Midtown Manhattan City Exploration Game

10. New York: Midtown Manhattan City Exploration Game

Stel je voor dat je een jonge verslaggever bent die net naar New York City is verhuisd in de hoop je 'grote doorbraak' te maken. Je hebt onlangs een tip ontvangen die suggereert dat magie hier in Midtown is! Je leider instrueert je om hem te ontmoeten in Grand Central, waar hij je alles zal geven wat je nodig hebt om een Secret Society of Magical Persons te ontdekken. Terwijl je uitdagingen oplost, ontvouwt het verhaal zich en leiden exacte aanwijzingen op je telefoon je naar de volgende locatie. Klaar voor een avontuur? Het stadsspel begint bij het Grand Central Station. Het duurt ongeveer 1,5 uur om te voltooien en je kunt het ook in je eigen tempo verkennen: pauzeer het spel en hervat het op elk gewenst moment vanaf de locatie waar je het hebt onderbroken. Je eindigt bij The Plaza Hotel. Na uw boeking. je ontvangt een e-mail over hoe je de game naar je telefoon kunt downloaden. Je kunt alleen spelen, in een grote groep of in meerdere kleinere groepen die het tegen elkaar opnemen en elkaar ontmoeten bij de laatste stop van het spel. Voor grotere groepen kan één persoon toegang kopen voor de hele groep door het aantal personen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel downloaden en spelen op hun telefoon. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen aankoop doen.

13 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Saint Patrick's Cathedral, New York

Wil je alle activiteiten in Saint Patrick's Cathedral, New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.