Kies data

Saint Patrick's Cathedral, New York

Saint Patrick's Cathedral, New York: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

New York City: Italiaanse proefervaring Little Italy

1. New York City: Italiaanse proefervaring Little Italy

Dompel jezelf onder in de eetcultuur van Little Italy tijdens een proeverij van 2 uur en bezoek 4 verschillende locaties in de beroemde wijk New York. Elke locatie die je bezoekt is meer dan een eeuw oud en de proeverijen vormen het equivalent van een 4-gangenlunch! Begin bij Parisi Bakery, geliefd bij Frank Sinatra om zijn met prosciutto doordrenkte brood. Bezoek vervolgens het familiebedrijf Alleva Dairy, waar elke week meer dan 1800 kg verse mozzarella en ricotta wordt opgeklopt in de oudste kaaswinkel van Amerika. Ga naar de oudste pizzeria in Amerika bij Lombardi's Pizza en neem een kijkje in hun 106-jaar oude kolenoven. Sla de wachtrijen over (één van de langste van New York sinds 1892) bij Ferrara Bakery. Je gids zal onderweg wijzen op filmlocaties van blockbuster-films, zoals 'The Godfather', 'Donnie Brasco', 'Mean Streets' en 'Sex and the City'. Bekijk het smokkelaarsruimte uit de dagen van het verbod, ontdek een plein vernoemd naar de eerste Italiaanse detective van New York en gluur in de St. Patrick's Cathedral om te zien waar prominente bruiloften en gedenktekens plaatsvinden. Je luistert naar verhalen achter de historische monumenten tijdens je wandeling en komt meer te weten over de immigrantenervaring rond de 20e eeuw in New York.

NYC: St. Patrick's Cathedral officiële zelfgeleide audiotour

2. NYC: St. Patrick's Cathedral officiële zelfgeleide audiotour

Verken St Patrick's Cathedral, de grootste versierde katholieke kathedraal in gotische stijl in de Verenigde Staten. De kathedraal beslaat een heel stadsblok en werd voor het eerst geopend in 1879 en wordt beschouwd als een van de mooiste gebouwen van New York City. Laat uw pas zien bij de cadeauwinkel van de kathedraal voor een snelle toegang en uw meertalige audiogids. Je kunt de tour ook downloaden op je eigen persoonlijke apparaat en je eigen persoonlijke koptelefoon gebruiken. Als je eenmaal in de kathedraal bent, is de ervaring zelfsturend. U kunt naar de audiotour luisteren en de kathedraal in uw eigen tempo verkennen. De audiotour wordt verteld door kardinaal Timothy Dolan en duurt ongeveer 1 uur. Het wordt aanbevolen om maximaal 1,5 uur te wachten, aangezien u de audiotour soms wilt onderbreken om te genieten van functies zoals de Mariakapel, de torenhoge dubbele torenspitsen en de 9000 lbs bronzen deuren die door één persoon kunnen worden geopend. Je kunt ook het hoofdaltaar, de glas-in-loodramen en de Pieta-sculptuur verkennen die 3 keer zo groot is als die van Michelangelo. De kathedraal heeft 21 altaren en 19 klokken, elk vernoemd naar een andere heilige. Babe Ruth, Andy Warhol en Robert F. Kennedy hadden hier allemaal herdenkingsmissen.

New York Christmas Holiday Tour of Manhattan

3. New York Christmas Holiday Tour of Manhattan

Ontmoet je gids voor de St. Patrick's Cathedral en krijg de kans om naar binnen te gaan om het interieur ingericht voor Kerstmis te zien. Ga verder naar het Rockefeller Center, beroemd om zijn ijsbaan in de winter en magische kerstboom. Ontdek hoe het gebouwencomplex zo'n populaire plek werd voor vakantievieringen. Neem een souvenirfoto van de beroemde kerstboom. Loop vervolgens naar Radio City Music Hall, waar de Rockettes elke dag magie creëren. Ga naar de Bryant Park Holiday Market en loop langs de etalages van de 5th Avenue-winkels. Eindig voor Macy's en leer de geschiedenis van 's werelds grootste warenhuis.

NYC: Midtown-wandeltocht met SUMMIT One Vanderbilt-ticket

4. NYC: Midtown-wandeltocht met SUMMIT One Vanderbilt-ticket

Verken veel van de belangrijkste bezienswaardigheden in Midtown Manhattan tijdens een wandeltocht onder leiding van een lokale gids die thuis is in alles wat met Manhattan te maken heeft. Gebruik vervolgens uw inbegrepen ticket om het nieuwste observatiedek in Manhattan, SUMMIT One Vanderbilt, naast Grand Central Station te ervaren. Ontmoet je gids net onder de tent in Radio City Music Hall en verken de iconische locaties verspreid over het Rockefeller Center (30 Rock), inclusief de Channel Gardens, de locatie van de wereldberoemde ijsbaan en NBC Studios - om er snel doorheen te gluren de vensters van de Today Show. Op Fifth Avenue zijn er haltes bij Saks Fifth Avenue, de historische St. Patrick's Cathedral en NY Public Library, bewaakt door Patience and Fortitude, de majestueuze marmeren leeuwen. Je gids neemt je mee door de Grote Hal van het Centraal Station, wereldwijd bekend van tv en films. Bekijk hoogtepunten zoals de koperen klok, het hemelplafond en de Whispering Wall - je zult de geheimen van Grand Central uit de eerste hand horen. Aan het einde van de begeleide wandeling betreedt u de spannende ervaring van SUMMIT One Vanderbilt, waar u kunt genieten van de meeslepende, multi-zintuiglijke uitzichten die hier en nergens anders bestaan. Elk gezichtspunt is een combinatie van een meeslepende kunsttentoonstelling gecombineerd met een ongeëvenaard uitzicht over Manhattan.

Geheimen van New York Alternatieve bezienswaardigheden

5. Geheimen van New York Alternatieve bezienswaardigheden

Tijdens deze volledige dagtour behandelen we veel! Wandel door enkele van de oudste buurten van New York: het financiële district (inclusief Wall Street), Tribeca, Midtown Manhattan en meer. Ontdek de oorsprong van New York met een bezoek aan het National Museum of the American Indian. Loop door verborgen steegjes en geheime gangen. Bekijk de verborgen tennisbaan van Grand Central Terminal. De tennisbaan kan worden gereserveerd als u wilt spelen. Reis hoog boven Manhattan en bezoek een hooggelegen park met uitzicht op de daken van de haven van New York en de Brooklyn Bridge. Bewonder een miniatuur regenwoud dat groeit in een kantoorgebouw. Er is meer, maar het is een geheim. Ga met ons mee en ontdek waarom mensen hebben gezegd dat deze tour een "must" is bij het verkennen van de stad.

New York City: Holiday Lights Extravaganza Walking Tour

6. New York City: Holiday Lights Extravaganza Walking Tour

Het is weer de meest vreugdevolle tijd van het jaar. Het is tijd voor warme chocolademelk en eierpunch, vakantie winkelen en decoreren, familie en vrienden, het is een tijd om als geen ander een extravaganza voor vakantielichten te ervaren! Elk jaar lijkt magie de lucht te vullen terwijl de vakantie New York City transformeert in een spectaculair, ontzagwekkend, winters sprookjesland dat barst van leuke activiteiten, vakantiedag, lachende gezichten en de drukte die de vakantie teweegbrengt. Begin deze feestdagen aan een leuke wandeltocht van 3 tot 4 uur terwijl je alle magie van deze heel speciale tijd van het jaar ervaart. Je zult de prachtige (en gigantische) Rockefeller Center-kerstboom bezoeken versierd met meer dan 30.000 miniatuurlichten en een 9,5-voet brede Swarovski-kristalster, te midden van een plein met aankondigende engelen, sneeuwvlokken en 25-voet speelgoedsoldaatjes. Je bezoekt beroemde etalages van de detailhandel versierd met prachtige vakantiedisplays van fonkelende lichten, strikken, kralen, glitter en gemotoriseerde decoraties. Je wandeltocht belooft vol te zitten met bezoeken en uitzichten op de mooiste en meest extreme met vakantie versierde plekken van NYC. Om je ervaring door de drukbezochte straten van Manhattan te minimaliseren en tegelijkertijd te genieten van prachtige en meer bezochte plaatsen, zul je de vakantielichten van Manhattan verkennen zoals echte New Yorkers, met behulp van het ondergrondse metrosysteem van de stad.

New York: Midtown Manhattan City-verkenningsspel

7. New York: Midtown Manhattan City-verkenningsspel

Stel je voor dat je een jonge verslaggever bent die net naar New York City is verhuisd in de hoop je 'grote doorbraak' te maken. Je hebt onlangs een aanwijzing ontvangen die suggereert dat magie hier in Midtown is! Je leider instrueert je om hem te ontmoeten in Grand Central, waar hij je alles zal geven wat je nodig hebt om een Secret Society of Magical Persons te ontdekken. Terwijl je uitdagingen oplost, ontvouwt het verhaal zich en exacte aanwijzingen op je telefoon leiden je naar de volgende locatie. Klaar voor een avontuur? Het stadsspel begint bij het Grand Central Station. Het duurt ongeveer 1,5 uur om te voltooien en je kunt het ook in je eigen tempo verkennen: pauzeer het spel en hervat op elk moment vanaf de locatie waar je het hebt onderbroken. Je eindigt bij The Plaza Hotel. Na uw boeking. je ontvangt een e-mail over hoe je het spel naar je telefoon kunt downloaden. Je kunt alleen spelen, in een grote groep of in meerdere kleinere groepen die tegen elkaar strijden en elkaar ontmoeten bij de laatste stop van het spel. Voor grotere groepen kan één persoon toegang kopen voor de hele groep door het aantal mensen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel downloaden en spelen op hun telefoon. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen aankoop doen.

Sitemap Saint Patrick's Cathedral, New York

Wil je alle activiteiten in Saint Patrick's Cathedral, New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Saint Patrick's Cathedral, New York

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 216 beoordelingen

Er was heel wat geschiedenis, maar de waar voor je geld was niet in de hitlijsten. Boekte het 12-2pm wetende dat het onze lunch zou zijn, kostte niet veel meer dan zelf lunchen, eten was uitstekend, geschiedenis was goed, gids was goed, veel reizen gedaan in New York, nog wat meer onvergetelijk, maar ik zou het de beste waarde willen noemen die ik zeker heb gehad, we hebben het meteen gekoppeld aan de Catacomben-tour in hetzelfde gebied en ze waren perfect op elkaar afgestemd. Ik ga volgend jaar 4 dagen met een nicht naar New York en doe rondleidingen en wat niet als afstudeercadeau, zou de tour die ik wou dat beschikbaar was in dit gebied de immigratie van de buurt volgen, een ochtendtour gericht op de Ieren, een middag / middag lunch tour gericht op het Itialan erfgoed, en een late middag vroege avond tour gericht op China town ... Ik zou daar goed geld voor betalen en zou geen metro- of taxiverbindingen tussen hen moeten nemen

Dit was echt een goede tour. Wees voorbereid om te lopen. De tour ontmoetingsplaats is op # 8 Mullberry, aan de overkant van de bouw. Als je water wilt of Italiaanse koffie wilt proberen, kun je kopen in de cannoli-winkel op # 8 in afwachting van de tour om te beginnen. Genieten.