Saint-Paul-de-Vence

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Saint-Paul-de-Vence: de beste attracties

Sitemap Saint-Paul-de-Vence

Wil je alle activiteiten in Saint-Paul-de-Vence ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Saint-Paul-de-Vence

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.274 beoordelingen

Makkelijk te boeken en mooi op tijd opgehaald. Fantastisch om in een dag even overal langs te rijden, al is er niet overal even veel te zien. Maar je bent er dan toch maar geweest. Remy was een aardige en goede chauffeur. Je krijgt verder geen rondleidingen, je wordt overal afgezet, zodat je zelf rond kunt kijken, van 15 min tot een uur de tijd.

Mooie dagtocht, je ziet in één dag veel plaatsen!

Je ziet in één dag veel plaatsen aan de Côte d'Azur. Jammer dat wij in de middag weinig tijd in Antibes en zeker in een stad als Cannes maar weinig tijd hadden, een klein half uurtje. Ik zou willen voorstellen om naar minder plaatsen te gaan en meer tijd per plaats te hebben. Wel heerlijk relaxed om zo rond te worden gereden!

Als groep hebben we het cijfer 10+ gegeven aan deze Full-Day Tour.

Als familie met 8 personen een privé bus met een geweldige gids, Imir. De tour is goed gepland met veel hoogtepunten en bezienswaardigheden. Tijdens de stops met tips van Imir konden we op eigen gelegenheid de plekken bezichtigen. Deze indrukwekkende tour was absoluut het hoogtepunt van ons drie-daags stedentripje.

I booked this experience at the very last moment and am happy that I did. It was a great trip with a very nice guide and other participants from around the world that I didn't know. Highly recommended to get a sweet taste of the area.