Sainte-Chapelle Kapel

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sainte-Chapelle Kapel: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Sainte-Chapelle & Conciergerie: combiticket met voorrang

1. Sainte-Chapelle & Conciergerie: combiticket met voorrang

Haal het meeste uit een bezoek aan de Palais de la Cité door 2 opvallende monumenten te bezoeken: Sainte-Chapelle en de Conciergerie. In de Conciergerie verken je ook het oude gerechtshof van de Franse Revolutie. Op deze prachtige plek zie je de cellen van criminelen en de graven van de helden van de Franse revolutie. Naast de Conciergerie bezichtig  je de Sainte-Chapelle, één van de mooiste voorbeelden van gotische architectuur in de wereld. Bewonder de prachtig ontworpen en kleurrijke oude glas-in-lood ramen. Met dit ticket kun je zoveel tijd bij deze iconische Parijse monumenten besteden als je zelf wilt. Ontdek de zalen van Congiergerie uit de tijd van de revolutie en de middeleeuwen, evenals de ruimtes die zijn verdwenen, met de HistoPad. Deze digitale tool brengt je terug in de tijd dankzij de augmented reality, 3D-reconstructies, en interactieve functies.

...
Sainte-Chapelle: zelfgeleide tour & voorrangsticket

2. Sainte-Chapelle: zelfgeleide tour & voorrangsticket

Ga op een zelfgeleide tour en bewonder Sainte-Chapelle, een juweel van de gotische bouwstijl. Met deze zelfgeleide tour krijg je de mogelijkheid om dit unieke monument te bekijken en meer te weten te komen over de fascinerende geschiedenis ervan. Krijg een ticket met voorrang en een boekje voor een zelfgeleide tour. Breng een uur door met het bewonderen van de schitterende glas-in-loodramen die bijdragen aan de reputatie van Saint-Chapelle als pronkstuk van de Franse gotiek. De glas-in-loodramen tonen, verdeeld over 15 ramen van elk 15 meter hoog, in totaal 1.113 scènes uit het Oude en Nieuwe Testament en vertellen de geschiedenis van de wereld totdat de relieken in Parijs aankwamen. Het verhaal van de Heilige Kapel is ten diepste verbonden met de heilige relieken en voorwerpen die er bewaard werden, zoals de doornenkroon en het Kleed van Edessa. Met deze heilige overblijfselen in zijn bezit, werd de toch al krachtige vorst het hoofd van het westerse christendom en verwierf macht en invloed.

...
Parijs: Sainte-Chapelle Skip-The-Line Ticket en Riviercruise

3. Parijs: Sainte-Chapelle Skip-The-Line Ticket en Riviercruise

Besteed minder tijd aan wachtrijen en meer tijd aan het bewonderen van de mooiste collectie gebrandschilderd glas in Sainte-Chapelle. Ontvang een boekje voor een rondleiding zonder gids en bekijk de ramen die Sainte-Chapelle tot de parel van Franse gotische monumenten maken. Ga op een self-guided tour en bewonder de schoonheid van de Sainte-Chapelle, een koninklijke kapel in gotische stijl in het middeleeuwse Palais de la Cité. Bewonder de 1113 glas-in-loodramen in het monument en ontdek de grote geschiedenis ervan. Versierd met een unieke collectie van 15 glaspanelen en een roosvenster, ligt dit juweel van glanzende gotische architectuur in het hart van de koninklijke residentie. Stap binnen om deze rijke decoratie van dichterbij te bekijken. Naast uitzonderlijke glas-in-loodramen, herbergt Sainte-Chapelle christelijke artefacten van de Passie van Christus, waaronder de doornenkroon, een stuk van het Ware Kruis en het heilige gezicht van Edessa. Leer hoe het bezit van deze heilige relikwieën de Franse monarchen tot hoofd van het westerse christendom maakte.

...
Paris Passlib: officiële stadspas - musea, cruises en meer

4. Paris Passlib: officiële stadspas - musea, cruises en meer

Boek je officiële stadspas en geniet van de topmusea, attracties, rondleidingen en meer van Parijs in één pas. Gebruik de mobiele app van de pas, kies eenvoudig de attracties of activiteiten die u interesseren en stel uw eigen sightseeingprogramma in Parijs samen. Deze ultieme stadspas opent deuren naar de belangrijkste musea en monumenten in Parijs en Ile-de-France. Bekijk het observatiedek van de Montparnasse-toren of de Eiffeltoren, doe mee aan een kaas- en wijnproeverij of geniet van een rondleiding door straatkunst - de keuze is breed. Nadat u uw pas online heeft geboekt, ontvangt u uw QR-code en downloadt u de aangepaste mobiele pas-app (downloadinstructies op uw bevestigingsvoucher). Vanaf de eerste activiteit die je gebruikt, heb je een jaar om te profiteren van alle inbegrepen activiteiten en attracties. Kies 3 activiteiten uit de volgende: • Riviercruise met Bateaux Parisiens • Riviercruise met ingang les Vedettes de Paris • Munt van Parijs toegang • Toegang tot het Rodin Museum • Quai Branly Museum - toegang Jacques Chirac • De ingang van Centre Pompidou • Panthéon-entry • Toegang tot conciërge • Toegang tot Sainte-Chapelle • Basiliek kathedraal van Saint-Denis • Entree château de Rambouillet entree • Toegang tot Château de Vincennes • Toegang tot het Louvre Museum • Toegang tot het Orsay-museum • Toegang tot het Orangeriemuseum • Grévin Parijs toegang • Toegang Eiffeltoren (2e verdieping) • Toegang tot Parijs Montparnasse • Top of the City Ontdek Parijs bij nacht met Tootbus • Theetijd Marie-Antoinette 1789 • Theetijd Napoleon 1812 • 1 Fly Over Paris-ervaring met FlyView (3 keuzes) • Modeshow-ervaring in de Galeries Lafayette • 1-daagse stadsfietsverhuur • Halve dag e-bike verhuur • Rondleiding door de wijk (keuze uit 6 rondleidingen en 3 audiorondleidingen)

...
Privétour van een hele dag door Parijs - Tickets voor het Louvre en lunch

5. Privétour van een hele dag door Parijs - Tickets voor het Louvre en lunch

Ontdek alles over Parijs op één dag met een unieke privétour van een hele dag. Bewonder de cultuur, gastronomie en geschiedenis. Laat je lokale gastheer je meenemen naar de meest authentieke plekken van de stad en vermijd de drukte. Voel je als een local, terwijl je door de meest pittoreske buurten van Parijs loopt. Bezoek het beroemde Pantheon, gelegen in het hart van het Quartier Latin, waar de overblijfselen van beroemde personages uit de geschiedenis rusten. Steek de romantische rivier de Seine over, gekleurd door zijn kunstenaars en zijn bohemien sfeer. Vergeet niet een kopje koffie te drinken in de mythische ronde tafelbars aan de straatkant. Geniet van een authentieke Parijse lunch, een perfect excuus om een pauze te nemen van het wandelen en om nieuwe energie op te doen. Reis door de geschiedenis van de stad en bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van Parijs, waaronder het plein waar Marie Antoinette werd onthoofd. Ga door de prachtige Tuileries-tuinen en het prachtige Louvre, waar je snel binnenkomt dankzij je skip-the-line tickets. Krijg alle inzichten die je nodig hebt om het meeste uit je tijd te halen om de Lichtstad te verkennen.

...
Parijs: Ile de la Cite Wandeltocht met de Notre Dame

6. Parijs: Ile de la Cite Wandeltocht met de Notre Dame

Volg je gids voor een fascinerende wandeltocht door het charmante en historische Ile de la Cite. Start je tour op de linkeroever in het Quartier Latin en passeer de beroemde boekhandel Shakespeare & Company, een verzamelplaats voor de literaire legendes van de 'Lost Generation'. Zie dan de imposante gotische structuur van de Notre Dame kathedraal. Dit prachtige gebouw, gebouwd in de 13e eeuw, heeft onlangs een verwoestend vuur overleefd, maar toch staat ze nog steeds trots als het symbool van de stad. Leer over haar ongelooflijke constructie en kijkgeschiedenis voor je, want ze bereidt zichzelf voor om nog eens acht eeuwen lang te staan. Maak vervolgens een korte wandeling door de charmante bloemenmarkt naar Sainte Chapelle. Gebouwd in de 13e eeuw door koning Saint Louis, zijn 80% van de muren bedekt met opmerkelijke gekleurde glazen ramen. Uw laatste bezoek is aan de Conciergerie, gebouwd als een middeleeuws paleis, maar het meest bekend als de gevangenis en het laatste huis van koningin Marie Antoinette tijdens de Franse revolutie.

...
Parijs: stadstour met gids per elektrische fiets

7. Parijs: stadstour met gids per elektrische fiets

Ontdek de hoogtepunten van Parijs als een local tijdens een elektrische fietstocht. Fiets gemakkelijk door de charmante straatjes met behulp van een motor. Zorg voor een regenjas, zodat je bij elk weer van de stad kunt genieten. Neem een gezinsvriendelijke route die meestal over fietspaden en trottoirs gaat. Ontmoet je gids en ga aan de slag met je helm en fiets. Maak een proefrit met uw fiets om er zeker van te zijn dat u comfortabel met een elektrische fiets omgaat. Ga op avontuur terwijl je naar het iconische Louvre-paleis rijdt. Zwaai naar de Mona Lisa als je langs het Louvre en het winkelcentrum Carrousel komt. Geniet van het groen in de Tuilerieën en kijk naar de schepen die langs de dokken varen. Bewonder de oudste brug in de stad bij Pont Neuf. Reis naar het eiland Cité om het prachtige Cité-paleis te bekijken. Bekijk de gotische architectuur van Saint Chapelle en het roosvenster van de Notre Dame Cathédral. Ga naar het Institut de France en bekijk de liefdessloten op de Arts Bridge. Ga langs het Orsay-museum dat ooit een treinstation was voordat u de Orsay-dokken passeerde. Kom dicht bij de Eiffeltoren en bewonder het uitzicht vanaf de andere kant van de Trocadero-tuinen. Voel de onmetelijkheid van het Chaillot Palace als je beide vleugels ziet. Proef moderne kunst terwijl je langs Tokyo Palace loopt. Laat je kietelen door het contrast tussen het Grote en het kleine paleis. Ervaar de verbinding tussen de VS en Frankrijk bij de Liberty Flame op het Lady Diana-plein. Rijd langs de gewelfde Alexandre III-brug en waardeer het gebruik van de ruimte op het Vendôme- en Concorde-plein. Eindig je tour waar je begon.

...
Parijs: ontdek de verborgen kant door Virtual Reality

8. Parijs: ontdek de verborgen kant door Virtual Reality

Laat je teleporteren op een virtuele reis door ontoegankelijke plaatsen van de monumenten van Parijs in een 360 graden-ervaring. Ontdek dankzij een combinatie van virtual en augmented reality-technologieën fascinerende verhalen en perspectieven over deze karakteristieke plekken van de hoofdstad van het licht. Ontdek de machines van de Eiffeltoren die in de 19e eeuw in zijn kelders zijn geïnstalleerd, krijg toegang tot het glazen dak van het Grand Palais, klim naar de top van de pijl van de Sainte Chapelle, daal af in de verborgen gangen van het Pantheon om de geheimen te ontdekken van de beroemde Fransen, vaar over het kanaal dat stroomt onder het Bastille-plein en eindig je reis op de daken van Montmartre bij zonsondergang. Geniet van deze fantastische virtuele reis vol emoties, verrassingen en verwondering!

...
De essentie van Parijs-wandeltocht

9. De essentie van Parijs-wandeltocht

Deze wandeltocht door het hart van Parijs is de beste manier om een gevoel te krijgen voor wat de stad te bieden heeft. Bekijk wat dit van de meest bezochte plaatsen in de wereld maakt. Deze snelle wandeling spreekt u door de eeuwen heen en brengt u up-to-date om te begrijpen waarom Parijs het is zoals het vandaag is. Als u van geschiedenis, cultuur en kunst houdt, dan is dit de tour die u moet doen tijdens het bezoeken van de Stad van Lichten.

...
Parijs: City Walk en het Louvre Museum Tour

10. Parijs: City Walk en het Louvre Museum Tour

Verken Parijs tijdens een privétour om een zeer persoonlijke ervaring te garanderen. Ontmoet je gids buiten het metrostation Cité voor het begin van een aangename wandeling door de "Lichtstad". De tour omvat de beroemdste bezienswaardigheden langs de Seine, zoals de gotische pracht van de kathedraal Notre-Dame. Je gids zal de oorsprong van Parijs op het Île de la Cité beschrijven, inclusief de kunst en cultuur door de eeuwen heen. Bewonder bruggen over de Seine en ontdek geheime plekken die alleen de lokale bevolking kent. Sla dan de ticketregels bij het Louvre over, het oude huis van Franse vorsten en keizers. Eenmaal binnen neemt je gids je mee naar belangrijke kunstwerken en verborgen schatten. Leer meer over de architecturale geschiedenis van het museum en het pre-museumleven als fort en paleis. Tegen het einde zul je een beter begrip hebben van hoe de "Stad van het Licht" en zijn schatten hun wereldwijde reputatie hebben verdiend.

...

Sitemap Sainte-Chapelle Kapel

Wil je alle activiteiten in Sainte-Chapelle Kapel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sainte-Chapelle Kapel

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 4.196 beoordelingen

Gemakkelijke toegang tot deze prachtige kerk. Let op: de prachtige muren van glas-in-lood bevinden zich op de tweede verdieping en zijn bereikbaar via een smalle stenen wenteltrap. Het bovenste niveau is open en het glas is de belangrijkste trekpleister. Naar beneden gaan zijn een paar exposities en een cadeauwinkel met een aantal zeer leuke items. Er is een audiogids voor een e tra 3 € die we hebben doorgegeven maar waarschijnlijk een goed idee was.

Eenvoudig tickets boeken, alles werkte. Sainte-Chapelle is een heel mooie kerk. Nog interessanter vond ik de conciergerie met het verhaal van de Franse Revolutie.

Er waren geen wachtrijen, dus het was niet de moeite waard om iets meer te betalen dan aan de kassa, maar het was geweldig!

Gewoon prachtig, niet te omschrijven. Je valt van de ene verbazing in de andere. MAchtig, zeker de moeite waard.

Prachtige glas-in-loodramen zoals je ze zelden ziet. Niet te missen bij de conciërge