Datums kiezen

Sainte-Chapelle Kapel

Sainte-Chapelle Kapel

Sainte-Chapelle Kapel: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Parijs: Tootbus Hop-on-hop-off-bustour Ontdekkingstour met de bus

1. Parijs: Tootbus Hop-on-hop-off-bustour Ontdekkingstour met de bus

Ervaar het beste van Parijs in slechts één, twee of drie dagen met deze hop-on-hop-off-tour! De 100% schone bussen bieden een comfortabele en handige manier om de top bezienswaardigheden en attracties van de stad te zien, zoals het Louvre Museum, de Notre-Dame kathedraal, Champs-Elysées, Arc de Triomphe, Eiffeltoren en nog veel meer. Tijdens je rondleiding door de stad kun je het commentaar van de audiogids gebruiken om meer te weten te komen over Parijs en je kunt bij elke halte uitstappen om de bezienswaardigheden in meer detail te verkennen. Bezoek het Louvre museum, bewonder de Notre Dame kathedraal, ga winkelen op de Champs-Elysées, bezoek de top van de Arc de Triomphe of de Eiffeltoren en geniet van een geweldig uitzicht over de stad. Maak een wandeling in het Quartier Latin, Marais of Ile de Saint Louis en leer meer over Parijs door het commentaar van de audiogids. Voor de kleintjes is er een kindvriendelijk kanaal in het Engels en Frans. Je ticket is bij de eerste validatie 24, 48 of 72 uur geldig en je kunt binnen de geldigheidsperiode zo vaak in- en uitstappen als je wilt. De route stopt als volgt: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Parijs2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Parijs3. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Parijs4. Notre-Dame - 13 Rue Saint-Jacques 75005 Parijs 5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysees - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Parijs10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Parijs

Parijs: Rondleiding Sainte-Chapelle, Conciergerie, Notre Dame

2. Parijs: Rondleiding Sainte-Chapelle, Conciergerie, Notre Dame

Ga op een boeiende rondleiding en duik in de rijke geschiedenis van Parijs. Verken drie opmerkelijke bezienswaardigheden op Île de la Cité, waaronder de kathedraal Notre Dame, de iconische Sainte-Chapelle en de Conciergerie. Begin je avontuur in Île de la Cité, waar je meer te weten komt over de rijke geschiedenis en cultuur van Parijs. Onderweg ontdek je fascinerende details over dit eiland, terwijl je gesprekken voert over de kathedraal Notre Dame en het betreurenswaardige recente brandincident. Waag je in de adembenemende Sainte-Chapelle, waar je het voorrecht hebt om getuige te zijn van de adembenemende schoonheid. Dit architectonische juweeltje, dat de heilige relikwieën van de Doornenkroon van Christus huisvest, staat bekend om zijn uitzonderlijke gebrandschilderde ramen die betoverende muren van licht werpen. Het is een waar juweel van Franse gotische architectuur en heeft de eer om de oudste openbare klok van Parijs te huisvesten, een torenhoog wonder van 47 meter. Vervolg je reis met de beroemde Conciergerie, gelegen in het hart van de stad op Île de la Cité. Deze opmerkelijke plek, oorspronkelijk het eerste koninklijke paleis van Parijs, biedt een exclusieve ervaring met vooraf gereserveerde kaartjes en een deskundige gids. Ontdek uitzonderlijke gotische kamers, waaronder een reproductie van de gevangeniscellen die tijdens het revolutionaire tribunaal werden gebruikt. Dompel jezelf onder in de historische locatie die op de Unesco-lijst staat en luister naar de boeiende verhalen van de beroemdste gevangenen, waaronder de beroemde Marie-Antoinette. Als onderdeel van je verkenningstocht mag je de nabijgelegen Tour de l'Horloge, een historische klokkentoren van de Conciergerie, niet missen. Vraag aan het einde van de rondleiding gerust je gids om aanbevelingen om de stad verder te verkennen. Geniet van een ontspannen wandeling door de charmante straten van Parijs, langs de pittoreske rivier de Seine, om je avontuur voort te zetten.

Parijs: Ontdekkingstour Hop-on-hop-off-tour en nachtelijk Parijs

3. Parijs: Ontdekkingstour Hop-on-hop-off-tour en nachtelijk Parijs

Ontdek overdag de beroemde bezienswaardigheden van Parijs tijdens een hop-on hop-off tour of 's avonds verlicht tijdens een bustour met open dak. Bekijk de beroemdste monumenten en gebouwen van de stad vanaf geweldige uitkijkpunten en leer meer over de geschiedenis van de stad via de audiogids. Geniet overdag van het grootste netwerk van hop-on-hop-off routes in Parijs om de Lichtstad, haar monumenten en buurten in je eigen tempo te bezoeken. Gebruik elke stop om historische bezienswaardigheden te bezoeken, zoals de Opera, het Louvre, de kathedraal Notre-Dame, Sainte-Chapelle, het Musée d'Orsay, de Arc de Triomphe, de Eiffeltoren en nog veel meer. Geniet van de flexibiliteit om op elk moment uit te stappen en door de meest charmante wijken van Parijs te wandelen, het Boheemse Montmartre, het bruisende Quartier Latin, de trendy Marais of het vredige Ile de Saint Louis. Ervaar 's nachts een unieke tour van 2 uur die je langs de belangrijkste bezienswaardigheden voert die 's avonds schitterend verlicht zijn. Geniet vanaf het bovendek van onze bussen van een adembenemend uitzicht op The City of Light in al zijn pracht. Luister bij zowel dag- als nachttochten naar het audiocommentaar dat speciaal is ontworpen voor onze routes en beschikbaar is in 5 talen. Als je met kinderen reist, zal het leuke commentaar dat speciaal voor kinderen is ontworpen, hen tijdens de hele route vermaken.

Parijs: Notre Dame, Ile de la Cité Tour en Sainte Chapelle

4. Parijs: Notre Dame, Ile de la Cité Tour en Sainte Chapelle

Ontmoet je gids in Hôtel de Ville en begin je wandelavontuur in Ile de la Cité, het eiland waar Parijs is geboren. Geniet van de charme van dit gebied dat in de rivier de Seine ligt. Stap terug in de tijd terwijl je gids de geschiedenis achter de hoogtepunten onthult. Bewonder de schoonheid en majesteit van de Notre Dame kathedraal, die ondanks de brand die in 2019 het dak verwoestte nog steeds majestueus overeind staat. Waardeer hoe snel de wederopbouw van de kathedraal vordert. Hoor meer over de technische details en de gotische stijl. Ga verder naar de kerk van San Severino waar je binnengaat in deze kerk die een uitstekend voorbeeld is van de flamboyante gotische stijl. Wandel door het Saint Michel kwartier om een van de mooiste en meest verborgen pleinen van Parijs te vinden dat werd gebouwd door koning Hendrik IV, Place Dauphine. Loop nog een tijdje door tot je bij een ander werk komt dat door dezelfde koning werd gebouwd, de Pont Neuf, de eerste stenen brug die in Parijs werd gebouwd. Eindig je rondleiding buiten de Saint Chapelle kerk met een beter begrip van dit prachtige deel van de stad. Je gids begeleidt je naar de ingang van de Sainte Chapelle en geeft je het toegangskaartje zodat je dit meesterwerk van gotische kunst in je eigen tempo kunt bezoeken.

Parijs: Ile de la Cité wandeltour met Sainte-Chapelle

5. Parijs: Ile de la Cité wandeltour met Sainte-Chapelle

Ontdek de iconische bezienswaardigheden van het Ile de la Cité tijdens een wandeltour met gids. Wandel door het hart van Parijs en bezoek de koninklijke kapel Sainte-Chapelle, het nationale monument Conciergerie en bekijk de lopende renovaties van de kathedraal Notre-Dame. Ontmoet je gids en begin je wandeltour door Ile de la Cité op de rechteroever bij het extravagante Hotel de Ville. We steken de rivier over en gaan naar het eiland in het hart van Parijs, Ile de la Cité, waar de kathedraal Notre-Dame staat. Bewonder de imposante gotische architectuur van de kathedraal. De kathedraal staat nog steeds overeind na de brand van 2019 en je leert er meer over de bouw en de lopende restauratiewerkzaamheden. Geniet vervolgens van een korte wandeling over de charmante bloemenmarkt naar Sainte-Chapelle. Sla de rij met tickets over om deze voormalige koninklijke kapel binnen te gaan. Bewonder het verbluffende interieur en sta versteld van de sierlijk versierde gekleurde muren, waarvan 80 procent bedekt is met levendige glas-in-loodramen. Profiteer tot slot van de voorrangstoegang tot de Conciergerie. Leer meer over de oorspronkelijke incarnatie als middeleeuws paleis en beruchte gevangenis van de Franse Revolutie. Ontdek binnen de muren meer over de tijd dat koningin Marie Antoinette gevangen zat en bezoek haar gevangeniscel.

Parijs: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

6. Parijs: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Wandel door een prachtige route door de stad, ontdek verborgen pareltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app ‘World City Trail’ uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van de buitenkant en het interieur van de locatie. Lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende controlepunt. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling wanneer u maar wilt, zonder schema. Pauzeer even voor de lunch, drink iets, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Begin je tour bij de Eiffeltoren, het symbool van Parijs. f Parijs. Bezoek de Pont de l'Alma, waar koningin Diana op tragische wijze om het leven kwam, en loop door de Pont Alexandre III, gebouwd ter ere van de naam van tsaar Alexander III. Je gaat dan verder naar de iconische winkelstraat van de Champs Elysees en zijn tuinen. Bekijk vervolgens de Place de La Concorde, de beelden en sculpturen van de Tuilerieën en de grote piramide van het Louvre. Bewonder de 7e-eeuwse kerk van Saint-Germain-l'Auxerrois en Pont Neuf, de oudste stenen brug in Parijs. Een stop bij de Conciergerie zal uw interesse wekken om de gevangenis van de beruchte koningin Marie-Antoinette en de bekende Saint Chapelle te zien. De kers op de taart van deze unieke tour is de Notre Dame, die je versteld zal doen staan met zijn verwoeste schoonheid. Tijdens de rondleiding kun je ervoor kiezen om de app op elk gewenst moment te pauzeren om een pauze te nemen of wat meer tijd te besteden aan het bekijken van de bezienswaardigheden. Leer meer over verhalen en stedelijke legendes die verband houden met de stad of de monumenten van de stad. Geniet van de rondleiding met je vrienden en familie en leer over de stad terwijl je ronddwaalt.

Parijs: Île de la Cité rondvaart & toegang tot Sainte Chapelle

7. Parijs: Île de la Cité rondvaart & toegang tot Sainte Chapelle

Deze diepgaande verkenning van de geschiedenis, mythen, legenden en overleveringen die verborgen liggen achter de stenen van de meest interessante buurt van Parijs neemt je mee naar het historische Île de la Cité in het hart van de stad. Van de gotische pracht van de klokkentorens van de Notre Dame, die Victor Hugo inspireerde tot zijn gebochelde klokkenluider, tot de oogverblindende gebrandschilderde ramen in Sainte Chapelle, zie je Parijs vanuit verschillende perspectieven en ontdek je precies wat het zo'n speciale plek maakt. Je middeleeuwse wandeltour door Parijs begint met een wandeling langs de oevers van de Seine. Hierna is het tijd voor een korte wandeling door de straten van Île Saint-Louis, waar je een prachtig uitzicht krijgt op je volgende stop. Als je de iconische Notre Dame nadert, neemt je gids je honderden jaren mee terug in de tijd naar toen de machtige kathedraal (de afstand vanwaar alle punten in Frankrijk worden gemeten) voor het eerst werd gebouwd en Parijs er heel anders uitzag dan nu. Je wordt zo dicht mogelijk bij het majestueuze monument gebracht als de lopende restauratie toelaat om je het best mogelijke uitzicht te geven. Nadat je de rivier bent overgestoken naar het historische Quartier Latin, wandel je door kronkelende, geplaveide straatjes waar je de verhalen hoort en leert over de personages-dichters, filosofen, kunstenaars- die van Parijs de Lichtstad hebben gemaakt. Daarna is het een korte wandeling naar de Conciergerie, het oudste overgebleven deel van het Palais de la Cité. Deze voormalige koninklijke residentie van de koningen van Frankrijk werd een gevangenis tijdens de Franse Revolutie. Je gaat naar binnen met vooraf gereserveerde tickets en krijgt een rondleiding. Vervolgens ga je naar de mooiste kapel van de stad: Sainte Chapelle. Deze koninklijke kapel werd oorspronkelijk gebouwd om relikwieën te huisvesten en vandaag de dag is het nog steeds een van de meest indrukwekkende kamers in Parijs. Het is ook een van de populairste bezienswaardigheden van de stad. Gelukkig kun je de lange rijen overslaan en als een van de eersten dit opmerkelijke monument bewonderen. Na het passeren van de rustige Place Dauphine, laat je gids je achter met een speciale traktatie - een riviercruise over de Seine waar je Parijs en haar vele prachtige gebouwen vanuit een nieuw gezichtspunt kunt ervaren en bekijken. De cruise duurt een uur en heeft ook een live gids aan boord. Bezochte bezienswaardigheden: Notre Dame kathedraal (buitenkant) Île de la Cité Sainte Chapelle Conciergerie Rivier de Seine Place Dauphine Quartier Latin Sint-Louis eiland

Parijs: Rondleiding door de stad per elektrische fiets

8. Parijs: Rondleiding door de stad per elektrische fiets

Ontdek de hoogtepunten van Parijs als een local tijdens een e-bike-tour. Fiets door de charmante straatjes met behulp van een motor. Zorg voor een regenjas, zodat je bij elk weer van de stad kunt genieten. Neem een gezinsvriendelijke route die meestal over fietspaden en trottoirs loopt. Ontmoet je gids en ga aan de slag met je helm en fiets. Maak een proefrit met uw fiets om er zeker van te zijn dat u comfortabel met een elektrische fiets omgaat. Ga op avontuur terwijl je naar het iconische Louvre-paleis rijdt. Zwaai naar de Mona Lisa als je langs het Louvre en het winkelcentrum Carrousel komt. Geniet van het groen in de Tuilerieën en kijk naar de schepen die langs de dokken varen. Bewonder de oudste brug in de stad bij Pont Neuf. Reis naar het eiland Cité om het prachtige Cité-paleis te bekijken. Bekijk de gotische architectuur van Saint Chapelle en het roosvenster van de Notre Dame Cathédral. Ga naar het Institut de France en bekijk de liefdessloten op de Arts Bridge. Ga langs het Orsay-museum dat ooit een treinstation was voordat u de Orsay-dokken passeerde. Kom dicht bij de Eiffeltoren en bewonder het uitzicht vanaf de andere kant van de Trocadero-tuinen. Voel de onmetelijkheid van het Chaillot-paleis terwijl je beide vleugels ziet. Proef moderne kunst terwijl je langs Tokyo Palace loopt. Laat je kietelen door het contrast tussen het Grote en het kleine paleis. Ervaar de verbinding tussen de VS en Frankrijk bij de Liberty Flame op het Lady Diana-plein. Rijd langs de gewelfde Alexandre III-brug en waardeer het gebruik van de ruimte op het Vendôme- en Concorde-plein. Eindig je tour waar je begon.

Parijs: The Mona Lisa Curse Outdoor Escape Game

9. Parijs: The Mona Lisa Curse Outdoor Escape Game

Los raadsels op tijdens een tocht door de spookachtige straten van Parijs en beleef de horrorverhalen. Elke hint leidt je naar een nieuwe plek. Je krijgt precieze aanwijzingen waar je heen moet zodat je geen kaart, GPS of gids nodig hebt. Na aankoop van het spel ontvang je een toegangscode die je kunt gebruiken in de app. De zoektocht duurt ongeveer 1 tot 2 uur, maar er is geen tijdslimiet. Je kunt het dus in je eigen tempo doen. Tijdens de speurtocht probeer je de bijzondere zaak van de Mona Lisa van de Seine op te lossen door aanwijzingen te vinden en de andere geesten van de stad te ontmoeten. Voor grotere groepen kan één persoon toegang voor de hele groep kopen door het aantal personen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel op hun smartphone spelen. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen voucher kopen. Je kunt als groep spelen en onderweg samen de aanwijzingen oplossen of je kunt de groep opsplitsen in kleinere groepen/teams en het opnemen tegen de anderen. Iedereen kan ook alleen spelen, los van de groep, en de rest van de groep aan het einde weer ontmoeten.

Parijs: Passlib Officiële Parijs Stadspas

10. Parijs: Passlib Officiële Parijs Stadspas

Parijs Passlib' STAD Koop uw Paris Passlib’ City en selecteer uw 5 favoriete ervaringen uit de 53 aangeboden attracties. Kies 3 attracties in categorie A en 2 in categorie B. Na online aankoop is de Passlib’ City beschikbaar via een app om te downloaden vanaf een smartphone of tablet. Het geeft je gratis toegang tot de 5 ervaringen die je selecteert. Het is een jaar geldig vanaf de dag van het eerste gebruik. Voor tijdgebonden ervaringen (waarvoor je een tijdslot moet reserveren), vergeet niet vooruit te plannen, aangezien de pas je geen voorrangstoegang garandeert. Kies 3 activiteiten uit de volgende 34: Croisière-promenade met les Bateaux Parisiens Croisière-promenade met les Vedettes de Paris Croisière-promenade met les Bateaux-Mouches® Croisière-promenade en coupe de champagne met les Vedettes de Paris Croisière-promenade optie « pauze gourmande » met les Vedettes de Paris Pantheon Conciërge Arc de Triomphe Sainte-Chapelle Basiliek kathedraal van Saint-Denis Château de Rambouillet Château de Vincennes Munt van Parijs Musée Rodin – Parijs Musée du quai Branly – Jacques Chirac Centre Pompidou Grande Galerie de l'Évolution – Muséum d'histoire naturelle Musée de l'Homme Dalí Parijs Musée de l'Armée – Invalides Museum van de Oranjerie Musée de la Magie en des Automates Museum van Montmartre Toit de la tour Montparnasse Choco-Story Parijs – Le musée du Chocolat Entree Toit de la Grande Arche Grevin Parijs Musée d'Orsay Bezoek audiogids met keuze uit 9 beschikbare opties Rex Studios: in de coulisses van Grand Rex Een bezoek aan de grote wijken van Parijs La Ménagerie, de dierentuin van de Plantentuin Parc zoologique de Paris Location de vélo de ville (demi-journée) Kies daarnaast 2 van de volgende 20 activiteiten: Croisière-promenade en champagne met les Bateaux-Mouches® Tour Eiffel (2e verdieping) Musée du Louvre 3 bezoeken audioguidees au choix parmi 9 bezoeken Balade royale aux Tuileries par Selftourism Balade impériale au Jardin des Tuileries par Selftourism Balade meeslepend des pendus par Selftourism Tea time royal par Zelftoerisme Survol de Paris en Realité Virtuelle (naar keuze 3 met FlyView) Atelier de création de parfum (en Engels uniek) bij Fragonard Jeux et visites een echte virtuele (au choix parmi 40) met virtuele tijd Ervaar «Défilé de mode» aux Galeries LafayetteDécouverte de Paris en bus panoramische hop-on hop-off 1 jour avec Tootbus Parijs Découverte de Paris en bus panoramische hop-on hop-off 1 dag met Big Bus Locatie van de e-bike (demi-journée) met Paris Bike Tour Locatie van de fietsroute (reis) met de fietstocht door Parijs Locatie van de fietsroute (reis) met de fiets van Parijs Spektakel « Hoe word je een Parijzenaar in één uur? » Spektakel « Oh mijn god, ze is Parijse! »

65 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Sainte-Chapelle Kapel: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Sainte-Chapelle Kapel

Wil je alle activiteiten in Sainte-Chapelle Kapel bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sainte-Chapelle Kapel

Gemiddelde beoordeling

4.5
(6.401 beoordelingen)

Het was geweldig, we kochten een kaartje voor 2 dagen, maar gebruikten het alleen die ene dag om ons te oriënteren en de meeste dingen waren op loopafstand van ons hotel (lopen gaat sneller, afhankelijk van het gekke verkeer, wat een spektakel op zich is als je bovenop zit deck) al met al was het geweldig en het audiocommentaar ook geweldig, ik heb veel geleerd! Xx

Redelijk geprijsd voor een rondleiding door de stad. De driver zorgt ervoor dat er een koptelefoon op de zijkanten kan worden aangesloten en daar kun je elke beschikbare taal selecteren.

Uitstekende formule om de stad in een korte tijd te verkennen en daarna een aantal plekken uitgebreid te bezoeken !

We boekten een ticket voor 48 uur en het was perfect. Bekijk de zenders zonder druk en in je eigen tempo.

Alles ging goed, het was fijn dat de bussen niet zo vol zaten