Sainte-Chapelle Kapel

Sainte-Chapelle Kapel: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Sainte-Chapelle & Conciergerie: combiticket met voorrang

1. Sainte-Chapelle & Conciergerie: combiticket met voorrang

Haal het meeste uit een bezoek aan de Palais de la Cité door 2 opvallende monumenten te bezoeken: Sainte-Chapelle en de Conciergerie. In de Conciergerie verken je ook het oude gerechtshof van de Franse Revolutie. Op deze prachtige plek zie je de cellen van criminelen en de graven van de helden van de Franse revolutie. Naast de Conciergerie bezichtig  je de Sainte-Chapelle, één van de mooiste voorbeelden van gotische architectuur in de wereld. Bewonder de prachtig ontworpen en kleurrijke oude glas-in-lood ramen. Met dit ticket kun je zoveel tijd bij deze iconische Parijse monumenten besteden als je zelf wilt. Ontdek de zalen van Congiergerie uit de tijd van de revolutie en de middeleeuwen, evenals de ruimtes die zijn verdwenen, met de HistoPad. Deze digitale tool brengt je terug in de tijd dankzij de augmented reality, 3D-reconstructies, en interactieve functies.

Parijs: voorrangsticket naar Sainte Chapelle

2. Parijs: voorrangsticket naar Sainte Chapelle

Ontdek de opmerkelijke gotische stijl en het prachtige glas-in-loodwerk van de Sainte Chapelle-kathedraal in Parijs met dit voorrangsticket. Bewonder dit juweel van de Franse gotiek in je eigen tempo met een handig boekje. Breng een uur door met het bewonderen van de spectaculaire glas-in-loodramen die de Sainte Chapelle zo beroemd hebben gemaakt. De glas-in-loodramen, verdeeld over 15 ramen van elk 15 meter hoog, tonen 1.113 scènes uit het Oude en Nieuwe Testament. Leer meer over deze glasafbeeldingen met behulp van je tourboekje. Ontdek feiten over heilige relikwieën en voorwerpen zoals de Doornenkroon of het Beeld van Edessa die hier ooit werden bewaard. Kijk omhoog naar het met sterren beschilderde plafond.

Parijs: Sainte-Chapelle Skip-The-Line Ticket en Riviercruise

3. Parijs: Sainte-Chapelle Skip-The-Line Ticket en Riviercruise

Besteed minder tijd aan wachtrijen en meer tijd aan het bewonderen van de mooiste collectie gebrandschilderd glas in Sainte-Chapelle. Ontvang een boekje voor een rondleiding zonder gids en bekijk de ramen die Sainte-Chapelle tot de parel van Franse gotische monumenten maken. Ga op een self-guided tour en bewonder de schoonheid van de Sainte-Chapelle, een koninklijke kapel in gotische stijl in het middeleeuwse Palais de la Cité. Bewonder de 1113 glas-in-loodramen in het monument en ontdek de grote geschiedenis ervan. Versierd met een unieke collectie van 15 glaspanelen en een roosvenster, ligt dit juweel van glanzende gotische architectuur in het hart van de koninklijke residentie. Stap binnen om deze rijke decoratie van dichterbij te bekijken. Naast uitzonderlijke glas-in-loodramen, herbergt Sainte-Chapelle christelijke artefacten van de Passie van Christus, waaronder de doornenkroon, een stuk van het Ware Kruis en het heilige gezicht van Edessa. Leer hoe het bezit van deze heilige relikwieën de Franse monarchen tot hoofd van het westerse christendom maakte.

Parijs: Eiffeltoren, Seine-vaart en Louvre-rondleiding

4. Parijs: Eiffeltoren, Seine-vaart en Louvre-rondleiding

Zie alle wereldberoemde hoogtepunten van Parijs in slechts één dag. Ga met de lift de Eiffeltoren op, maak een mooie boottocht over de Seine, kom langs de Notre Dame en breng een optioneel bezoek aan de piramide van het Louvre tijdens deze tour door de stad. Ontmoet je lokale gids in de buurt van de Eiffeltoren - sta als eerste in de rij, vermijd de drukte en geniet van het geweldige uitzicht over Parijs vanaf de 2e of bovenste verdieping (afhankelijk van de optie die je kiest). Kom alles te weten over de bouw van de toren en het leven van Gustave Eiffel. In de late ochtend vervolg je je tocht met een boottocht over de Seine om Parijs en haar bezienswaardigheden aan het water te ontdekken, zoals het Musée d'Orsay, het Louvre, de Conciergerie, de Alexandre III-brug en de Notre-Dame. Vervolgens ga je per trein naar de Notre Dame. Je ervaart niet alleen de sfeer van Parijs als een local, maar hoort ook de meest interessante feiten over het treinsysteem. Maak een wandeling langs de Notre Dame en de Shakespeare-boekhandel. Als je de Louvre add-on kiest, wandel je met je gids langs de Seine tot aan het grootste museum ter wereld, het Louvre. Luister naar je gids die belangrijke informatie geeft over de geschiedenis en beslis hoe je het beste van je tijd binnen kunt genieten. Bekijk vooral de Mona Lisa in levende lijve en verken de afdelingen met Italiaanse en Franse schilderkunst of de antieke Egyptische en Griekse afdelingen.

Parijs: stadstour met gids per elektrische fiets

5. Parijs: stadstour met gids per elektrische fiets

Ontdek de hoogtepunten van Parijs als een local tijdens een e-bike-tour. Fiets door de charmante straatjes met behulp van een motor. Zorg voor een regenjas, zodat je bij elk weer van de stad kunt genieten. Neem een gezinsvriendelijke route die meestal over fietspaden en trottoirs loopt. Ontmoet je gids en ga aan de slag met je helm en fiets. Maak een proefrit met uw fiets om er zeker van te zijn dat u comfortabel met een elektrische fiets omgaat. Ga op avontuur terwijl je naar het iconische Louvre-paleis rijdt. Zwaai naar de Mona Lisa als je langs het Louvre en het winkelcentrum Carrousel komt. Geniet van het groen in de Tuilerieën en kijk naar de schepen die langs de dokken varen. Bewonder de oudste brug in de stad bij Pont Neuf. Reis naar het eiland Cité om het prachtige Cité-paleis te bekijken. Bekijk de gotische architectuur van Saint Chapelle en het roosvenster van de Notre Dame Cathédral. Ga naar het Institut de France en bekijk de liefdessloten op de Arts Bridge. Ga langs het Orsay-museum dat ooit een treinstation was voordat u de Orsay-dokken passeerde. Kom dicht bij de Eiffeltoren en bewonder het uitzicht vanaf de andere kant van de Trocadero-tuinen. Voel de onmetelijkheid van het Chaillot-paleis terwijl je beide vleugels ziet. Proef moderne kunst terwijl je langs Tokyo Palace loopt. Laat je kietelen door het contrast tussen het Grote en het kleine paleis. Ervaar de verbinding tussen de VS en Frankrijk bij de Liberty Flame op het Lady Diana-plein. Rijd langs de gewelfde Alexandre III-brug en waardeer het gebruik van de ruimte op het Vendôme- en Concorde-plein. Eindig je tour waar je begon.

Parijs: Discovery Hop-On Hop-Off en Paris by Night Tour

6. Parijs: Discovery Hop-On Hop-Off en Paris by Night Tour

Ontdek overdag de beroemde bezienswaardigheden van Parijs tijdens een hop-on hop-off tour of 's avonds verlicht tijdens een bustour met open dak. Bekijk de beroemdste monumenten en gebouwen van de stad vanaf geweldige uitkijkpunten en leer meer over de geschiedenis van de stad via de audiogids. Geniet overdag van het grootste netwerk van hop-on-hop-off routes in Parijs om de Lichtstad, haar monumenten en buurten in je eigen tempo te bezoeken. Gebruik elke stop om historische bezienswaardigheden te bezoeken, zoals de Opera, het Louvre, de kathedraal Notre-Dame, Sainte-Chapelle, het Musée d'Orsay, de Arc de Triomphe, de Eiffeltoren en nog veel meer. Geniet van de flexibiliteit om op elk moment uit te stappen en door de meest charmante wijken van Parijs te wandelen, het Boheemse Montmartre, het bruisende Quartier Latin, de trendy Marais of het vredige Ile de Saint Louis. Ervaar 's nachts een unieke tour van 2 uur die je langs de belangrijkste bezienswaardigheden voert die 's avonds schitterend verlicht zijn. Geniet vanaf het bovendek van onze bussen van een adembenemend uitzicht op The City of Light in al zijn pracht. Luister bij zowel dag- als nachttochten naar het audiocommentaar dat speciaal is ontworpen voor onze routes en beschikbaar is in 5 talen. Als je met kinderen reist, zal het leuke commentaar dat speciaal voor kinderen is ontworpen, hen tijdens de hele route vermaken.

Paris Passlib: officiële stadspas - musea, cruises en meer

7. Paris Passlib: officiële stadspas - musea, cruises en meer

Boek je officiële stadspas en geniet van de topmusea, attracties, rondleidingen en meer van Parijs in één pas. Gebruik de mobiele app van de pas, kies eenvoudig de attracties of activiteiten die u interesseren en stel uw eigen sightseeingprogramma in Parijs samen. Deze ultieme stadspas opent deuren naar de belangrijkste musea en monumenten in Parijs en Ile-de-France. Bekijk het observatiedek van de Montparnasse-toren of de Eiffeltoren, doe mee aan een kaas- en wijnproeverij of geniet van een rondleiding door straatkunst - de keuze is breed. Nadat u uw pas online heeft geboekt, ontvangt u uw QR-code en downloadt u de aangepaste mobiele pas-app (downloadinstructies op uw bevestigingsvoucher). Vanaf de eerste activiteit die je gebruikt, heb je een jaar om te profiteren van alle inbegrepen activiteiten en attracties. Kies 3 activiteiten uit de volgende: • Riviercruise met Bateaux Parisiens • Riviercruise met ingang les Vedettes de Paris • Munt van Parijs toegang • Toegang tot het Rodin Museum • Quai Branly Museum - toegang Jacques Chirac • De ingang van Centre Pompidou • Panthéon-entry • Toegang tot conciërge • Toegang tot Sainte-Chapelle • Basiliek kathedraal van Saint-Denis • Entree château de Rambouillet entree • Toegang tot Château de Vincennes • Toegang tot het Louvre Museum • Toegang tot het Orsay-museum • Toegang tot het Orangeriemuseum • Grévin Parijs toegang • Toegang Eiffeltoren (2e verdieping) • Toegang tot Parijs Montparnasse • Top of the City Ontdek Parijs bij nacht met Tootbus • Theetijd Marie-Antoinette 1789 • Theetijd Napoleon 1812 • 1 Fly Over Paris-ervaring met FlyView (3 keuzes) • Modeshow-ervaring in de Galeries Lafayette • 1-daagse stadsfietsverhuur • Halve dag e-bike verhuur • Rondleiding door de wijk (keuze uit 6 rondleidingen en 3 audiorondleidingen)

Privétour van een hele dag door Parijs - Tickets voor het Louvre en lunch

8. Privétour van een hele dag door Parijs - Tickets voor het Louvre en lunch

Ontdek alles over Parijs op één dag met een unieke privétour van een hele dag. Bewonder de cultuur, gastronomie en geschiedenis. Laat je lokale gastheer je meenemen naar de meest authentieke plekken van de stad en vermijd de drukte. Voel je als een local, terwijl je door de meest pittoreske buurten van Parijs loopt. Bezoek het beroemde Pantheon, gelegen in het hart van het Quartier Latin, waar de overblijfselen van beroemde personages uit de geschiedenis rusten. Steek de romantische rivier de Seine over, gekleurd door zijn kunstenaars en zijn bohemien sfeer. Vergeet niet een kopje koffie te drinken in de mythische ronde tafelbars aan de straatkant. Geniet van een authentieke Parijse lunch, een perfect excuus om een pauze te nemen van het wandelen en om nieuwe energie op te doen. Reis door de geschiedenis van de stad en bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van Parijs, waaronder het plein waar Marie Antoinette werd onthoofd. Ga door de prachtige Tuileries-tuinen en het prachtige Louvre, waar je snel binnenkomt dankzij je skip-the-line tickets. Krijg alle inzichten die je nodig hebt om het meeste uit je tijd te halen om de Lichtstad te verkennen.

Parijs: Ile de la Cite Wandeltocht met de Notre Dame

9. Parijs: Ile de la Cite Wandeltocht met de Notre Dame

Volg je gids voor een fascinerende wandeltocht door het charmante en historische Ile de la Cite. Start je tour op de linkeroever in het Quartier Latin en passeer de beroemde boekhandel Shakespeare & Company, een verzamelplaats voor de literaire legendes van de 'Lost Generation'. Zie dan de imposante gotische structuur van de Notre Dame kathedraal. Dit prachtige gebouw, gebouwd in de 13e eeuw, heeft onlangs een verwoestend vuur overleefd, maar toch staat ze nog steeds trots als het symbool van de stad. Leer over haar ongelooflijke constructie en kijkgeschiedenis voor je, want ze bereidt zichzelf voor om nog eens acht eeuwen lang te staan. Maak vervolgens een korte wandeling door de charmante bloemenmarkt naar Sainte Chapelle. Gebouwd in de 13e eeuw door koning Saint Louis, zijn 80% van de muren bedekt met opmerkelijke gekleurde glazen ramen. Uw laatste bezoek is aan de Conciergerie, gebouwd als een middeleeuws paleis, maar het meest bekend als de gevangenis en het laatste huis van koningin Marie Antoinette tijdens de Franse revolutie.

Île de la Cité, Seine Cruise & Skip-the-Line Sainte Chapelle

10. Île de la Cité, Seine Cruise & Skip-the-Line Sainte Chapelle

Je dag begint voor de Louvre-piramide. Vanaf daar kunt u een wandeling maken langs de oevers van de Seine, waar u alles hoort over de verborgen geschiedenis van deze intrigerende stad, terwijl u onderweg de romantische bezienswaardigheden in u opneemt. Als je de iconische Notre Dame nadert, neemt je gids je honderden jaren terug in de tijd naar het moment waarop de machtige kathedraal voor het eerst werd gebouwd. Je wordt zo dicht mogelijk bij het majestueuze monument gebracht als de lopende restauratie toelaat, om je de best mogelijke uitzichten te geven. Nadat u de rivier bent overgestoken naar het historische Quartier Latin, wandelt u door kronkelende, geplaveide straten, waar u de verhalen hoort en leert over de personages, dichters, filosofen en kunstenaars die Parijs tot de lichtstad hebben gemaakt. Rond je rondleiding af buiten de mooiste kapel van de stad - Sainte Chapelle. Deze koninklijke kapel werd oorspronkelijk gebouwd om relikwieën te huisvesten en vandaag de dag is het nog steeds een van de meest adembenemende kamers in Parijs. Profiteer van flexibele skip-the-line tickets, zodat u meer tijd kunt besteden aan het genieten van de kapel en minder lang hoeft te wachten. Maak vervolgens een riviercruise langs de Seine, waar u Parijs en zijn vele prachtige gebouwen vanuit een nieuw uitkijkpunt kunt ervaren en bekijken. De rondvaart duurt een uur en heeft ook een live gids aan boord.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Combi-aanbiedingen
  • Dagtochten
  • Privétours
20 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Sitemap Sainte-Chapelle Kapel

Wil je alle activiteiten in Sainte-Chapelle Kapel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sainte-Chapelle Kapel

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 5.713 beoordelingen

De Sainte Chapelle is een must als je Parijs bezoekt. Door te boeken vermijdt u lange wachtrijen aan het loket, u gaat rechtstreeks naar de toegangspoort waarvan de wachtrij erg soepel is. Ik raad aan om de kerk op een zonnige dag te bezoeken om te genieten van de verbazingwekkende effecten van de doorgang van licht door de ramen.

Last minute tickets geboekt voor de Sainte Chapelle in Parijs via deze site en het beviel prima! Ik kon de app niet openen om bij de tickets te komen, maar 1 telefoontje naar de klantenservice (geen wachtrij!) was genoeg om meteen een link te ontvangen waarmee ik de tickets direct beschikbaar had. Uitstekende klantenservice!

Skip-the-line ticket dat vooraf is gekocht om wachtrijen te voorkomen. Er waren heel weinig mensen en we kwamen ongeveer een uur voor de geplande tijd binnen. Geweldige en aanbevolen ervaring! Online aankoop wordt ook aanbevolen om de toegang te versnellen en wachtrijen bij de loketten te vermijden. GetYourGuide altijd top!

Moet je een keer meemaken. Wel als het mooi weer is. Wij hadden 30 grd.

Prachtige kapel, zo'n mooie glas-in-lood! Deze mag je niet missen.