Sainte-Chapelle Kapel

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sainte-Chapelle Kapel: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Sainte-Chapelle: zelfgeleide tour & voorrangsticket

1. Sainte-Chapelle: zelfgeleide tour & voorrangsticket

Ga op een zelfgeleide tour en bewonder Sainte-Chapelle, een juweel van de gotische bouwstijl. Met deze zelfgeleide tour krijg je de mogelijkheid om dit unieke monument te bekijken en meer te weten te komen over de fascinerende geschiedenis ervan. Krijg een ticket met voorrang en een boekje voor een zelfgeleide tour. Breng een uur door met het bewonderen van de schitterende glas-in-loodramen die bijdragen aan de reputatie van Saint-Chapelle als pronkstuk van de Franse gotiek. De glas-in-loodramen tonen, verdeeld over 15 ramen van elk 15 meter hoog, in totaal 1.113 scènes uit het Oude en Nieuwe Testament en vertellen de geschiedenis van de wereld totdat de relieken in Parijs aankwamen. Het verhaal van de Heilige Kapel is ten diepste verbonden met de heilige relieken en voorwerpen die er bewaard werden, zoals de doornenkroon en het Kleed van Edessa. Met deze heilige overblijfselen in zijn bezit, werd de toch al krachtige vorst het hoofd van het westerse christendom en verwierf macht en invloed.

Parijs: Sainte-Chapelle Skip-The-Line Ticket en Riviercruise

2. Parijs: Sainte-Chapelle Skip-The-Line Ticket en Riviercruise

Besteed minder tijd aan wachtrijen en meer tijd aan het bewonderen van de mooiste collectie gebrandschilderd glas in Sainte-Chapelle. Ontvang een boekje voor een rondleiding zonder gids en bekijk de ramen die Sainte-Chapelle tot de parel van Franse gotische monumenten maken. Ga op een self-guided tour en bewonder de schoonheid van de Sainte-Chapelle, een koninklijke kapel in gotische stijl in het middeleeuwse Palais de la Cité. Bewonder de 1113 glas-in-loodramen in het monument en ontdek de grote geschiedenis ervan. Versierd met een unieke collectie van 15 glaspanelen en een roosvenster, ligt dit juweel van glanzende gotische architectuur in het hart van de koninklijke residentie. Stap binnen om deze rijke decoratie van dichterbij te bekijken. Naast uitzonderlijke glas-in-loodramen, herbergt Sainte-Chapelle christelijke artefacten van de Passie van Christus, waaronder de doornenkroon, een stuk van het Ware Kruis en het heilige gezicht van Edessa. Leer hoe het bezit van deze heilige relikwieën de Franse monarchen tot hoofd van het westerse christendom maakte.

Parijs in 1 dag: Eiffeltoren, boottocht op de Seine & Louvre

3. Parijs in 1 dag: Eiffeltoren, boottocht op de Seine & Louvre

Je bezichtigt alle wereldberoemde hoogtepunten van Parijs in slechts één dag. Om 08:30 uur ontmoet je je lokale gids in de buurt van de Eiffeltoren. Wees de eerste in de rij, vermijd de drukte en waardeer het geweldige uitzicht over Parijs vanaf de 2e of bovenste verdieping (afhankelijk van de optie die je kiest). Je gids vertelt je alles wat je moet weten over de constructie van de toren en het leven van Gustave Eiffel. Later in de ochtend gaat je tour verder met een boottocht over de Seine, om Parijs en de bezienswaardigheden aan het water vanuit een nieuw perspectief te ontdekken. Na de boottocht begeef je je naar het Louvre met de bus op het RATP-netwerk, en ervaar je de sfeer van Parijs zoals een lokale bewoner dat doet! Je brengt de middag door in het Louvre, het beroemdste museum ter wereld. Hier heb je tijd om te lunchen en ontdek je alles wat het museum te bieden heeft. Kom oog in oog met de Mona Lisa te staan, een ervaring die je tijdens je verblijf in Parijs niet mag missen. Je verkent de Italiaanse en Franse schilderkunsten, evenals de antieke Egyptische en Griekse afdelingen. Sluit de dag af met een wandeltocht door het centrum vanaf het museum, waar je gids je helpt met het ontdekken van de omgeving van de Notre-Dame. Je gids kan je alles vertellen over deze kathedraal en je beelden laten zien waarbij je je in het interieur waant. Houd er rekening mee dat, vanwege de brand in de Notre-Dame op 15 april 2019, het tourschema kan worden gewijzigd.

Parijs: stadstour met gids per elektrische fiets

4. Parijs: stadstour met gids per elektrische fiets

Ontdek de hoogtepunten van Parijs als een local tijdens een elektrische fietstocht. Fiets gemakkelijk door de charmante straatjes met behulp van een motor. Zorg voor een regenjas, zodat je bij elk weer van de stad kunt genieten. Neem een gezinsvriendelijke route die meestal over fietspaden en trottoirs gaat. Ontmoet je gids en ga aan de slag met je helm en fiets. Maak een proefrit met uw fiets om er zeker van te zijn dat u comfortabel met een elektrische fiets omgaat. Ga op avontuur terwijl je naar het iconische Louvre-paleis rijdt. Zwaai naar de Mona Lisa als je langs het Louvre en het winkelcentrum Carrousel komt. Geniet van het groen in de Tuilerieën en kijk naar de schepen die langs de dokken varen. Bewonder de oudste brug in de stad bij Pont Neuf. Reis naar het eiland Cité om het prachtige Cité-paleis te bekijken. Bekijk de gotische architectuur van Saint Chapelle en het roosvenster van de Notre Dame Cathédral. Ga naar het Institut de France en bekijk de liefdessloten op de Arts Bridge. Ga langs het Orsay-museum dat ooit een treinstation was voordat u de Orsay-dokken passeerde. Kom dicht bij de Eiffeltoren en bewonder het uitzicht vanaf de andere kant van de Trocadero-tuinen. Voel de onmetelijkheid van het Chaillot Palace als je beide vleugels ziet. Proef moderne kunst terwijl je langs Tokyo Palace loopt. Laat je kietelen door het contrast tussen het Grote en het kleine paleis. Ervaar de verbinding tussen de VS en Frankrijk bij de Liberty Flame op het Lady Diana-plein. Rijd langs de gewelfde Alexandre III-brug en waardeer het gebruik van de ruimte op het Vendôme- en Concorde-plein. Eindig je tour waar je begon.

Parijs: Ile de la Cite Wandeltocht met de Notre Dame

5. Parijs: Ile de la Cite Wandeltocht met de Notre Dame

Volg je gids voor een fascinerende wandeltocht door het charmante en historische Ile de la Cite. Start je tour op de linkeroever in het Quartier Latin en passeer de beroemde boekhandel Shakespeare & Company, een verzamelplaats voor de literaire legendes van de 'Lost Generation'. Zie dan de imposante gotische structuur van de Notre Dame kathedraal. Dit prachtige gebouw, gebouwd in de 13e eeuw, heeft onlangs een verwoestend vuur overleefd, maar toch staat ze nog steeds trots als het symbool van de stad. Leer over haar ongelooflijke constructie en kijkgeschiedenis voor je, want ze bereidt zichzelf voor om nog eens acht eeuwen lang te staan. Maak vervolgens een korte wandeling door de charmante bloemenmarkt naar Sainte Chapelle. Gebouwd in de 13e eeuw door koning Saint Louis, zijn 80% van de muren bedekt met opmerkelijke gekleurde glazen ramen. Uw laatste bezoek is aan de Conciergerie, gebouwd als een middeleeuws paleis, maar het meest bekend als de gevangenis en het laatste huis van koningin Marie Antoinette tijdens de Franse revolutie.

Paris Passlib: officiële stadspas - musea, cruises en meer

6. Paris Passlib: officiële stadspas - musea, cruises en meer

Boek je officiële stadspas en geniet van de topmusea, attracties, rondleidingen en meer van Parijs in één pas. Gebruik de mobiele app van de pas, kies eenvoudig de attracties of activiteiten die u interesseren en stel uw eigen sightseeingprogramma in Parijs samen. Deze ultieme stadspas opent deuren naar de belangrijkste musea en monumenten in Parijs en Ile-de-France. Bekijk het observatiedek van de Montparnasse-toren of de Eiffeltoren, doe mee aan een kaas- en wijnproeverij of geniet van een rondleiding door straatkunst - de keuze is breed. Nadat u uw pas online heeft geboekt, ontvangt u uw QR-code en downloadt u de aangepaste mobiele pas-app (downloadinstructies op uw bevestigingsvoucher). Vanaf de eerste activiteit die je gebruikt, heb je een jaar om te profiteren van alle inbegrepen activiteiten en attracties. Kies 3 activiteiten uit de volgende: • Riviercruise met Bateaux Parisiens • Riviercruise met ingang les Vedettes de Paris • Munt van Parijs toegang • Toegang tot het Rodin Museum • Quai Branly Museum - toegang Jacques Chirac • De ingang van Centre Pompidou • Panthéon-entry • Toegang tot conciërge • Toegang tot Sainte-Chapelle • Basiliek kathedraal van Saint-Denis • Entree château de Rambouillet entree • Toegang tot Château de Vincennes • Toegang tot het Louvre Museum • Toegang tot het Orsay-museum • Toegang tot het Orangeriemuseum • Grévin Parijs toegang • Toegang Eiffeltoren (2e verdieping) • Toegang tot Parijs Montparnasse • Top of the City Ontdek Parijs bij nacht met Tootbus • Theetijd Marie-Antoinette 1789 • Theetijd Napoleon 1812 • 1 Fly Over Paris-ervaring met FlyView (3 keuzes) • Modeshow-ervaring in de Galeries Lafayette • 1-daagse stadsfietsverhuur • Halve dag e-bike verhuur • Rondleiding door de wijk (keuze uit 6 rondleidingen en 3 audiorondleidingen)

Île de la Cité, Seine Cruise & Skip-the-Line Sainte Chapelle

7. Île de la Cité, Seine Cruise & Skip-the-Line Sainte Chapelle

Je dag begint voor de Louvre-piramide. Vanaf daar kunt u een wandeling maken langs de oevers van de Seine, waar u alles hoort over de verborgen geschiedenis van deze intrigerende stad, terwijl u onderweg de romantische bezienswaardigheden in u opneemt. Als je de iconische Notre Dame nadert, neemt je gids je honderden jaren terug in de tijd naar het moment waarop de machtige kathedraal voor het eerst werd gebouwd. Je wordt zo dicht mogelijk bij het majestueuze monument gebracht als de lopende restauratie toelaat, om je de best mogelijke uitzichten te geven. Nadat u de rivier bent overgestoken naar het historische Quartier Latin, wandelt u door kronkelende, geplaveide straten, waar u de verhalen hoort en leert over de personages, dichters, filosofen en kunstenaars die Parijs tot de lichtstad hebben gemaakt. Rond je rondleiding af buiten de mooiste kapel van de stad - Sainte Chapelle. Deze koninklijke kapel werd oorspronkelijk gebouwd om relikwieën te huisvesten en vandaag de dag is het nog steeds een van de meest adembenemende kamers in Parijs. Profiteer van flexibele skip-the-line tickets, zodat u meer tijd kunt besteden aan het genieten van de kapel en minder lang hoeft te wachten. Maak vervolgens een riviercruise langs de Seine, waar u Parijs en zijn vele prachtige gebouwen vanuit een nieuw uitkijkpunt kunt ervaren en bekijken. De rondvaart duurt een uur en heeft ook een live gids aan boord.

Parijs: Notre Dame Quarter & St. Chapelle Kids & Family Tour

8. Parijs: Notre Dame Quarter & St. Chapelle Kids & Family Tour

Begin je tour voor het sprookjesachtige Hotel de Ville, de thuisbasis van de burgemeester van Parijs. Steek over naar het Ile de la Cité en geniet van een wandeling langs de rivieroevers en door de charmante bloemenmarkt. Dan is het tijd om de vaak lange rijen over te slaan en de parel van het eiland, de Sainte Chapelle, binnen te gaan. Deze kleine kapel is de thuisbasis van enkele van de meest oogverblindende glas-in-lood ter wereld, waarvan een groot deel uit de 13e eeuw dateert. Je tour neemt je mee langs de Conciergerie - middeleeuws paleis, revolutionaire gevangenis en laatste thuis van koningin Marie-Antoinette voordat ze in 1793 naar de guillotine werd gebracht. Leer over problemen en onrust tijdens de Franse revolutie en de verhalen van enkele beroemde inwoners van deze beruchte gevangenis. Bekijk de oudste openbare klok in Parijs, terwijl je wandeling door een van de mooiste pleinen in Parijs naar de oudste brug in de stad gaat. Je laatste bezoek zal zijn aan de buitenkant van de spectaculaire 850 jaar oude gotische kathedraal van Notre Dame. Leer over de vreselijke brand in april 2019 die dit geliefde symbool van dreigde te vernietigen Parijs, maar nog belangrijker van de talenten en technieken van haar middeleeuwse architecten en bouwers, wiens meesterschap ervoor zorgde dat ze dit drama overleefde en nog steeds hoog staat. Ontdek haar fascinerende verleden en leer natuurlijk over de beroemdste bewoner, Victor Hugo's klokkenluider van de Notre Dame, en hoor zijn kleurrijke en spannende verhaal. Zie de geschiedenis zich voor je ontvouwen terwijl ze dit nieuwe hoofdstuk omdraait en zich klaar maakt voor de toekomst. Speciaal ontworpen materiaal voor kinderen zal worden verstrekt om ervoor te zorgen dat jongere leden van het gezin bij elke stap kunnen deelnemen. Uw gidsen zijn allemaal volledig gelicentieerd en gespecialiseerd in toonaangevende tours voor groepen van alle leeftijden. Breng een gedenkwaardige middag door in Parijs en geniet van een bezoek door het betoverende hart van de stad.

De verborgen juweeltjes van Parijs in virtual reality

9. De verborgen juweeltjes van Parijs in virtual reality

Laat je teleporteren op een virtuele reis door ontoegankelijke plaatsen van de monumenten van Parijs in een 360 graden-ervaring. Ontdek dankzij een combinatie van virtual en augmented reality-technologieën fascinerende verhalen en perspectieven over deze karakteristieke plekken van de hoofdstad van het licht. Ontdek de machines van de Eiffeltoren die in de 19e eeuw in zijn kelders zijn geïnstalleerd, krijg toegang tot het glazen dak van het Grand Palais, klim naar de top van de pijl van de Sainte Chapelle, daal af in de verborgen gangen van het Pantheon om de geheimen te ontdekken van de beroemde Fransen, vaar over het kanaal dat stroomt onder het Bastille-plein en eindig je reis op de daken van Montmartre bij zonsondergang. Geniet van deze fantastische virtuele reis vol emoties, verrassingen en verwondering!

Parijs: stadstour met Louvre-tickets en cider met een crêpe

10. Parijs: stadstour met Louvre-tickets en cider met een crêpe

Volg je gids om de verborgen delen van Parijs te ontdekken die alleen de lokale bevolking kent tijdens deze wandeltocht. Bekijk stadshoogtepunten zoals het eiland 'Ile de la Cité', het Centre Pompidou en de Tuilerieën. Haal het meeste uit uw tijd door de wachtrij over te slaan bij het populaire Louvre Museum. Voel je als een local terwijl je door pittoreske buurten slentert, zoals het prachtige Seine-eiland 'Ile de la Cité'. Stop bij de Notre Dame om dit juweel van Franse middeleeuwse architectuur zelf te ervaren. Ga naar de kerk van Sainte Chapelle om het prachtige glas-in-loodwerk te bewonderen. Geniet van de Boheemse sfeer terwijl je de romantische rivier de Seine oversteekt. Proef de moderne architectuur in Centre Pompidou. Eet als een local in een crêperierestaurant terwijl je geniet van een authentieke Parijse crêpe met cider. Bekijk de speelse figuren in de Stravinsky-fontein terwijl je eet. Wandel door de prachtige Tuilerieën en bewonder het glamoureuze operagebouw Garnier. Zoek uit waar Marie Antoinette werd onthoofd. Geen reis naar Parijs is compleet zonder een bezoek aan het Louvre. Verspil geen tijd in de rij bij deze populaire attractie met uw directe toegangstickets. Ontdek boeiende informatie over het kunstwerk met een audiogids.

Sitemap Sainte-Chapelle Kapel

Wil je alle activiteiten in Sainte-Chapelle Kapel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sainte-Chapelle Kapel

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 4.537 beoordelingen

Heel goed, je moet dit soort tochten in elke grote stad maken, omdat je anders verdwaalt in de oriëntatie en het zoeken naar locaties, evenals in het transport. En we besparen tijd dankzij de snelle lijnen.

momenteel uitgebreide controle door politie, maar door tickets geen lange wachttijd. Heel mooie en indrukwekkende kapel. Zeker de moeite waard om te bezoeken.

Vale muito een pena. O acompanhamento dos guias é excelente e tivemos o privilégio de ir a todos os locais propostas sem enfrentar a multidão.

Gewoon prachtig, niet te omschrijven. Je valt van de ene verbazing in de andere. MAchtig, zeker de moeite waard.

Intieme en unieke chapel. Goede object beschrijving beschikbaar. Wees vroeg, voor de drukte uit