Toegangsticket

Parijs: voorrangsticket naar Sainte Chapelle

Parijs: voorrangsticket naar Sainte Chapelle

Snel uitverkocht
Snel uitverkocht

Vanaf € 11,50 per persoon

Volg een self-guided tour door Sainte Chapelle in Parijs met skip-the-line tickets en een bezoekersboekje. Bewonder de meer dan 1000 glas-in-loodramen in dit juweel uit de gotische periode.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Reserveer nu en betaal later
Reserveer nu en betaal later om je plek vandaag nog kosteloos te boeken. Meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over

Belevenis

Highlights
 • Maak een zelfgeleide tour in je eigen tempo en in de taal van je keuze
 • Sla de wachtrijen over dankzij toegang met voorrang tot Sainte-Chapelle
 • Bewonder de grootsheid van deze UNESCO-Werelderfgoedlocatie
Volledige beschrijving

Ontdek de opmerkelijke gotische stijl en het prachtige glas-in-loodwerk van de Sainte Chapelle-kathedraal in Parijs met dit skip-the-line ticket. Bewonder dit juweel, de Franse gotische esthetiek, in je eigen tempo met een boekje met zelfgeleide rondleidingen. Breng een uur door met het bewonderen van de spectaculaire glas-in-loodramen die bijdragen aan het zo beroemd maken van Sainte Chapelle. De glas-in-loodramen, verdeeld over 15 ramen van elk 15 meter hoog, tonen 1.113 scènes uit het Oude en Nieuwe Testament.

Leer meer over deze glasafbeeldingen met behulp van je tourboekje. Ontdek feiten over heilige relikwieën en voorwerpen zoals de doornenkroon of het beeld van Edessa die hier ooit werden gehouden. Kijk omhoog naar het met sterren beschilderde plafond.

Inbegrepen
 • Skip-the-line ticket naar Sainte Chapelle
 • Boekje met zelfgeleide tour
 • Bezoekersboekje
 • Gids
 • Audiogids
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Verzamelen bij de ingang van Sainte Chapelle. Er wordt momenteel van maandag tot en met vrijdag een veiligheidsperimeter ingesteld rond het Île de la Cité vanwege een proces in de buurt. De toegang is enkel via Place Lépine (bloemenmarktplein), waar een eerste controle wordt uitgevoerd door de politie. Bezoekers dienen hun toegangsbewijs voor het monument te tonen. Bezoekers van Sainte Chapelle hebben een speciale rij. Het metrostation Cité blijft open. Bezoekers krijgen dan toegang tot de monumenten via het gebruikelijke adres waar een tweede controle zal worden uitgevoerd voordat ze het monument betreden. In het weekend, op feestdagen en in de kerstvakantie en op dagen zonder publiek (sommige maandagen) is de toegang tot de monumenten via het gebruikelijke adres.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Bagage of grote tassen

Goed om te weten

 • Dit is een self-guided tour. Je ontvangt een boekje dat je rondleidt in de kapel
 • Toegang is gratis voor onder de 18 jaar en bezoekers onder de 26 met een EU ID, op voorwaarde dat er een tijdslot wordt gereserveerd op de Sainte Chapelle-website
 • Het ticket heeft geen geldigheidsduur en kan op elk moment worden gebruikt
 • Uit veiligheidsoverwegingen is het maximaal toegestane formaat van tassen 40x40x20cm. Merk op dat er geen bagageruimte is om tassen groter dan dit achter te laten
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 2979 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • dienstverlening
  4,6/5
 • organisatie
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Gemakkelijke toegang tot deze prachtige kerk. Let op: de prachtige muren van glas-in-lood bevinden zich op de tweede verdieping en zijn bereikbaar via een smalle stenen wenteltrap. Het bovenste niveau is open en het glas is de belangrijkste trekpleister. Naar beneden gaan zijn een paar exposities en een cadeauwinkel met een aantal zeer leuke items. Er is een audiogids voor een e tra 3 € die we hebben doorgegeven maar waarschijnlijk een goed idee was.

Verder lezen

30 augustus 2021

Prachtige architectuur en kunstzinnigheid. De rij was erg kort de dag dat we gingen en we kregen geen waarde voor de skip-the-line tickets. Dat gezegd hebbende, ik zou niet aarzelen om ze opnieuw te kopen. De trap naar de hoofdkapel is steil, smal en spiraalvormig. Ik ben een beetje claustrofobisch en voelde me ongeveer halverwege in paniek. Iedereen die claustrofobisch is, zou hen niet willen ascenderen.

Verder lezen

29 november 2019

Mooie locatie, prachtige glasramen!

Dochter van 12 had geen ticket nodig, na de veiligheidscontrole zijn wij vlot binnen gewandeld, er stond een gigantisch lange rij om een ticket te kopen, wij dolgelukkig met het get your guide ticket echt veel tijd gewonnen. De Nederlandstalige gids (boekje) waar we recht op hadden ben ik vergeten te vragen.

28 juli 2019

Product ID: 70689