Salone dei Cinquecento


Wat anderen zeggen over Salone dei Cinquecento

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 4.566 beoordelingen

Wat een goede beslissing om deze rondleiding te boeken. Terwijl andere mensen puffend en zwetend door de stad wandelden, reden wij prinsheerlijk en overdekt door de stad. We kregen fijne en goede uitleg door een gids die uitstekend Engels sprak, want Amerikaanse moeder. We zagen en hoorden heel veel, hierop konden we de rest van de dag ook inplannen met wat we echt wilden zien en bekijken. En met de geschiedenis die de gids vertelde was het heel leuk om daarna weer in de stad te wandelen en meer gevoel bij de stad te hebben. Uiteraard hebben we een ijsje gehaald en een koffie gedronken op de terrasjes die de gids aanraadde. Smullen!

Interessante wandeling door Florence met goede gids

Goed georganiseerde wandeling. Zeer bekwame gids (Annette). Echt de highlights van Florence. Ik had maar 1 dag in Florence en dit was een goede manier om de dag mee te beginnen. Voordeel was ook dat deze tour vroeg begint. Museum was klein maar we hebben wel bijna alles kunnen zien en kregen ook goede uitleg van de gids. Audiosysteem werkte prima. Voor herhaling vatbaar.

Onze prive rondleiding met Nathalia was erg leuk! Ze stond al op ons te wachten toen we aankwamen. Ze gaf duidelijke uitleg, had veel kennis en was erg deskundig (ze had ook plaatjes mee om de tour te verduidelijken). Ze gaf ons tips over musea/de stad en we leerden dingen die we op eigen houtje nooit ontdekt hadden. 100% aan te raden. Twee tevreden klanten =)

Geweldig stad, door kennis en enthousiasme gids nog geweldiger

Onze gids Bernardo (Bernie) sprak vlammend, zeer enthousiasmerend, met grote kennis en in zeer goed verstaanbaar en begrijpelijk Engels over zijn stad, Michelangelo, de Dom, de cultuur van Florence, etc, etc. Geweldige rondleiding. Grote aanrader (als je tenminste Bernardo treft :-) ).

Silvia heeft ons meegenomen in de geschiedenis van Florence en de twee uur waren veel te snel voorbij! Ondanks de hitte was het een geweldige ervaring, ook voor onze drie tieners.