Samariakloof

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Samariakloof

Wil je alle activiteiten in Samariakloof ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Samariakloof

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.381 beoordelingen

De spectaculaire Samariakloof. Een dag om niet te vergeten. En uiteindelijk zwem ik op het strand. Het enige negatieve is dat in de coach en met de huidige situatie van de Covid19-pandemie, de verplichting om een masker te dragen door iedereen nauwgezet zou moeten worden gehandhaafd.

Super goede gids (George). De tocht is echt wel de moeite om te doen. Het eerste stuk is heel zwaar, stijle afdaling. Na een Km of 7 wordt het makkelijker, op het foldertje staat dat de wandeling 16 Km is maar volgens onze gps zijn we op net geen 20 Km uitgekomen.

Een behoorlijk zware wandeling, maar zeker de moeite waard! De kloof is fantastisch. Onze gids Elena was buitengewoon aardig en behulpzaam, alles goed georganiseerd, volledig aanbevolen!

Geweldige excursie Adembenemend landschap De bus kwam ons ophalen voor het hotel op de terugreis. We hebben een actieve wandeling van 4u30 gemaakt om het dorp te bereiken!

Toporganisatie! Het ophalen ging heel goed, onze gids Elena gaf ons veel informatie over de tour en de omgeving. Altijd :)