Samariakloof

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Samariakloof

Wil je alle activiteiten in Samariakloof ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Samariakloof

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.381 beoordelingen

Fantastische dag beleefd! Samariakloof is echt een must als je in Kreta bent! Het is wel een zeer uitdagende en pittige tocht en je dient een goeie conditie te hebben! Stevig schoeisel en wandelstokken zijn meer dan aanbevolen. De boeking verliep vlot en je ontvangt duidelijke instructies via sms en e-mail over verloop van de dag, ophaalplaats en -tijd, ed! De bus was stipt, we kregen duidelijke instructies door de gids Thomas. We konden bij de gids ook wandelstokken huren die echt zeer goed van pas kwamen! De dag was top georganiseerd: kaartjes voor de toegang en voor de ferry werden door de gids geregeld. De gids was begaan met zijn groep en was altijd in de buurt.

Prachtig !!!! maar zware wandeling komt percies geen eind aan. een zeer vermoeiende dag. de wandeling was zeer mooi maar de busrit vond ik zeer lang en vervelend je wordt zeer vroeg opgehaald (en als eerste opgestapt) om vervolgens op sommige plekken zeer lang stil te staan. ben ik daarvoor zo vroeg opgestaan!! dan de rit naar het hotel ook nog laatst afstappen ik had bijna de fit niet meer om voor de avond te eten.

Prachtige organisatie. Waren zeer vroeg in de kloof waardoor we voor de grote horde toeristen bleven. Prima begeleiding van Thomas die meevolgt. Wandelstokken kun je huren. Mooie wandeling die goed te doen is.

Geweldige excursie Adembenemend landschap De bus kwam ons ophalen voor het hotel op de terugreis. We hebben een actieve wandeling van 4u30 gemaakt om het dorp te bereiken!

Super dag! Het hoogte punt van je trip naar Kreta. Leuke guide en een goed georganiseerde trip.