Samariakloof

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Chania

Wat anderen zeggen over Samariakloof

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.347 beoordelingen

De reis was goed georganiseerd! Een hele fijne gids, lekker relaxed. De busreis en bootreis zijn voor je geregeld, dus hier hoef je niet meer achteraan. De buschauffeur reed wel heel snel en hard door de bergen(met veel bochten). Ook moesten we wat lang wachten op de boot, maar dit kwam door de ruige zee. Uiteindelijk ging dat verder allemaal prima. Ook vond ik het erg fijn dat je gewoon lekker zelf de tocht mag doen, zonder een gids die om de 10m stopt om iets te vertellen...

Mooie wandeling! Vooral fijn dat we de eerste bus waren die aankwam, hierdoor was het lopen een stuk relaxter. De wandeling is goed te doen als je een beetje lenig/behendig bent. Sneakers of wandelschoenen zijn een vereiste (zelf op sneakers gedaan). Neem alleen 1 flesje water mee, bijvullen kan overal. Iets te eten en drinken kan je het beste van tevoren halen, bij de stop voor de kloof is het aardig aan de prijs.

Ik kreeg een tijd van 4:45-5:00 word je opgehaald. Een uur gewacht en toen maar weer terug naar bed gegaan om uiteindelijk om 6 uur gebeld te worden om erachter te komen dat de tijd van ophaal 6 uur was in plaats van 5. En stonden ze bij het verkeerde hotel. Maar voor de rest echt een super dag en super begeleid.

De tour is goed georganiseerd. De kloof zelf is wel een zware loop in het warme weer (meer dan 30 graden). We hebben er 6 á 7 uur over gelopen. Ik ben zelf 21 jaar en sportief maar het was zeker intensief.

Een schitterende wandeling goed schoensel is wel belangrijk je loopt veel over ongelijke keien In het begin loop je naar beneden je zult je spieren wel een paar dagen voelen maar dat is wel de moeite waard