Belevingen in
Samut Prakan

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Samut Prakan: De beste dingen die je niet wil missen

Luchthavens Bangkok: transfer Pattaya, Hua Hin en meer

1. Luchthavens Bangkok: transfer Pattaya, Hua Hin en meer

Reis tussen de luchthaven Suvarnabhumi of de luchthaven Don Mueang of je hotel in Bangkok naar andere nabijgelegen steden. Je profiteert van een privétransfer in een comfortabel busje of auto. Reis van het vliegveld of je hotel in Bangkok naar belangrijke vakantiebestemmingen, zoals Pattaya, Hua Hin, Ayutthaya, Kanchanaburi, Koh Samet, Koh Chang of Laem Chabang. Vermijd het ongemak van het navigeren in het openbaar vervoer met zware tassen. In plaats daarvan reis je comfortabel met een voertuig met airconditioning rechtstreeks naar je gewenste bestemming. Zodra je op de luchthaven aankomt, wordt je begroet door een professionele chauffeur die je helpt met je bagage. Deze service omvat snelwegkosten, verzekeringen en gratis flessenwater aan boord.

...
Mueang Boran (Oude Stad) met optioneel privévervoer

2. Mueang Boran (Oude Stad) met optioneel privévervoer

Mueang Boran, ook bekend als de Oude Stad of het Oude Siam, is een park met een oppervlakte van 0,81  km2 in de vorm van Thailand dat onder het beschermheerschap van Lek Viriyaphant werd aangelegd. Het originele plan van de oprichter was om er een golfbaan met miniaturen van Thailands belangrijkste historische gebouwen van te maken. Tijdens zijn onderzoek stelde hij echter vast dat de meeste van deze gebouwen zwaar beschadigd waren. Om deze reden koos hij ervoor nieuwe miniaturen te creëren en de originelen waar mogelijk de bewaren of te recreëren. Mueang Boran wordt wel 's werelds grootste openluchtmuseum genoemd. Deze "stad" van 320 hectare is gelegen in de provincie Samut Prakan en bevat 116 reproducties van Thailands beroemdste monumenten en architectonische bezienswaardigheden. De vorm van Mueang Boran komt ruwweg overeen met dat van het koninkrijk. De monumenten zijn op de geografisch correcte locaties geplaatst. Sommige van de gebouwen zijn levensgrote replica's van bestaande of voormalige bezienswaardigheden, terwijl anderen zijn verkleind. De replica's werden gebouwd met de hulp van deskundigen uit de Nationale Museum om historische correctheid te waarborgen. Hoogtepunten zijn het voormalige Koninklijk Paleis van Ayutthaya, verwoest tijdens de Birmese invasie van 1767, het Phimai Heiligdom in Nakhon Ratchasima en Wat Khao Phra Viharn op de grens met Cambodja. Je kunt kiezen dit bijzondere openluchtmuseum gratis per tram, fiets of te voet te verkennen. Je kunt ook voor een lage prijs een kolfkar huren en door het park rondrijden om tijd te besparen.

...
Suvarnabhumi Airport Bangkok: privétransfers hotel

3. Suvarnabhumi Airport Bangkok: privétransfers hotel

Ontspan in comfort en profiteer van de privacy van een voertuig dat exclusief voor jou en je groep is, met een privétransfer van of naar de Internationale Luchthaven Suvarnabhumi (Bangkok International Airport). Vermijd het onderhandelen met taxi's en gesjouw met bagage in het openbaar vervoer. Je wordt persoonlijk welkom geheten door een professionele chauffeur die je helpt met je bagage. Je wordt vervolgens weggebracht met een voertuig van de beste kwaliteit. De dienstverlening is inclusief tolkosten en verzekering, en je krijgt een gratis flesje drinkwater in de auto. •Bij aankomst•: De gegevens van je chauffeur zullen voorafgaand aan je reis worden verstrekt. Een persoonlijke ontvangst in de aankomsthal van de luchthaven is bij de prijs inbegrepen. De medewerker van de luchthaven houdt een bordje vast met daarop je naam en het GetYourGuide-logo en wacht bij het trefpunt in de aankomsthal bij gate 4. De chauffeur houdt de inkomende vluchten in de gaten en wacht op je bij de terminal. De prijs is inclusief een wachttijd van 90 minuten vanaf het moment dat je vliegtuig landt. In het geval van onverwachte vertragingen, zoals problemen met je bagage of bij de paspoortcontrole, wordt de wachttijd verlengd. •Bij vertrek•: Geniet van deur-tot-deurservice met deze privétransfer naar de luchthaven. Op de afgesproken tijd is de professionele chauffeur bij je hotel en helpt hij je met je bagage. Daarna kun je lekker ontspannen in het privévoertuig met airconditioning. Je hoeft geen taxi te regelen of te wachten op een shuttlebus en hoeft je dus geen zorgen te maken of je je vlucht wel haalt.  In alle auto's is desinfecterende gel beschikbaar. Extra hygiënische voorzorgsmaatregelen worden genomen als gevolg van COVID-19 (coronavirus). Alle voertuigen, uitrusting, en passagiersstoelen worden grondig ontsmet na elke reis.

...
Erawan-museum en oude stad: combiticket

4. Erawan-museum en oude stad: combiticket

Bezoek gemakkelijk beide beroemde attracties in de provincie Samut Prakan, het Erawan Museum en de oude stad, met één kaartje. Ontdek hoe het Erawan Museum, gelegen net buiten Bangkok, werd gebouwd als een symbool van vrede en menselijkheid en nu de kunst, filosofieën, religieuze diversiteit en de geest van Azië toont. Bewonder bij aankomst het gigantische driekoppige olifantenbeeld dat deel uitmaakt van het buitengebouw. Deze attractie is het eerste en grootste handgesneden beeldhouwwerk ter wereld. Ancient Siam, ook bekend als de oude stad, is een park gebouwd onder het beschermheerschap van Lek Viriyaphant en verspreid over 200 hectare in de vorm van Thailand. Het idee van de oprichter was om een golfbaan te maken vol met miniaturen van historisch belangrijke bouwwerken van Thailand. Tegenwoordig zijn sommige van de structuren in het park replica's op ware grootte van belangrijke Thaise monumenten, terwijl andere verkleinde miniatuurversies zijn. Kies ervoor om tijdens uw bezoek aan de oude stad een traditionele khantoke-maaltijd op te nemen om uw reis nog bevredigender en gedenkwaardiger te maken.

...
Bangkok: privétransfer naar Ancient City & Erawan Museum

5. Bangkok: privétransfer naar Ancient City & Erawan Museum

Bezoek 2 van de beroemdste attracties in de provincie Samut Prakan, het Erawan-museum en de oude stad, met een handig enkel ticket. Profiteer van ophalen en wegbrengen van / naar uw hotel in het centrum van Bangkok en reis met een vriendelijke chauffeur voor de dag. Ontdek eerst hoe het Erawan Museum, net buiten Bangkok, werd gebouwd als een symbool van vrede en menselijkheid en nu de kunst, filosofieën, religieuze diversiteit en de spirit van Azië tentoonstelt. Bewonder bij aankomst het gigantische 3-koppige olifantsbeeld dat deel uitmaakt van het buitengebouw. Deze attractie is het eerste en grootste handgesneden beeldhouwwerk ter wereld. Ga vervolgens naar Ancient Siam, ook bekend als de Ancient City - een park gebouwd onder het beschermheerschap van Lek Viriyaphant en verspreid over meer dan 200 hectare in de vorm van Thailand. Het idee van de oprichter was om een golfbaan te maken gevuld met miniaturen van de historisch belangrijke structuren van Thailand. Tegenwoordig zijn sommige van de structuren in het park replica's op ware grootte van belangrijke Thaise monumenten, terwijl andere verkleinde miniatuurversies zijn. Terwijl je in het park bent, kun je ook genieten van 1 uur tramtour of fietstocht samen met een audiogids die bij je pakket is inbegrepen.

...
Suvarnabhumi Airport Bangkok: luxe privétransfers

6. Suvarnabhumi Airport Bangkok: luxe privétransfers

Begin of eindig je reis in Bangkok comfortabel. Geniet van een exclusieve privéluchthaventransfer van Suvarnabhumi Airport naar je hotel in Bangkok en vice versa. Ontmoet en begroet uw professionele grondpersoneel bij Gate nr. 5 Aankomsthal Suvarnabhumi (BKK-luchthaven). Vermijd het gedoe van het onderhandelen over een taxi of het dragen van je koffers in het openbaar vervoer in de bruisende stad van engelen. Kies uit 3 luxe automodellen: Mercedes Benz S-Klasse, Mercedes Benz E-Klasse (geschikt voor maximaal 3 personen) en Toyota Alphard / Vellfire (geschikt voor maximaal 3 personen). Ontmoet en begroet uw grondpersoneel in Gate 5 Suvarnabhumi Aankomsthal of in uw hotel in Bangkok, afhankelijk van de geselecteerde reis. Deze service is opgericht met een passie voor het leveren van limousine-services van wereldklasse en het aanbieden van betaalbare prijzen met veiligheid als prioriteit. Je wordt opgehaald door professionele en beleefde chauffeurs die Engels spreken en je in luxueuze voertuigen onderbrengen. De vloten zijn extreem schoon, comfortabel en onderhouden volgens een hoge standaard.

...
Samut Prakan: toegangsticket met korting op het Erawan-museum

7. Samut Prakan: toegangsticket met korting op het Erawan-museum

Geniet van toegang tot het Erawan Museum, net buiten Bangkok in de provincie Samut Prakan. Ontdek hoe het museum is gebouwd als een symbool van vrede en menselijkheid, met de kunst, filosofieën, religieuze diversiteit en de geest van Azië. Ontvang een ticket met korting waarmee u toegang krijgt op een specifieke datum en tijd. Wanneer je aankomt, bewonder je het gigantische 3-koppige olifantsbeeld dat deel uitmaakt van het buitengebouw. Deze attractie is het eerste en grootste handgesneden beeldhouwwerk ter wereld. Ontdek bij binnenkomst hoe het museum is verdeeld in 3 niveaus die de onderwereld, de aarde en de hemel symboliseren in veel religieus en filosofisch denken. Begin op het Suvarnabhumi-niveau, het ondergrondse niveau van de olifant. Bekijk een showcase van oude artefacten en porselein - allemaal onderdeel van de gewaardeerde collectie van de eigenaar - die 'het verleden' vertegenwoordigen. Bewonder talloze artefacten, waaronder de keramische waren in Thaise stijl van Benjarong. Vergaap je ook aan de figuur van Naga, de slangachtige god van de onderwereld die in boeddhistisch geloof water geeft. Ga vervolgens naar de Earth-sectie, de cirkelvormige basis die het gewicht van de olifant ondersteunt. Zie hoe het interieur van het gebouw vele kunstvormen van de wereld omvat, waaronder westerse en oosterse stijlen in een werkelijk unieke vorm. Merk op hoe het plafond van de ingang vergelijkbaar is met het plafond van de aarde en het gebrandschilderd glas het patroon van de aarde vormt. Eindelijk, kom op Cosmo Level, het gebied binnen het lichaam van de olifant. Navigeer langs 2 gangen van de rechter- en linkervoet van de olifanten naar een gebied beschilderd met verhalen van goden en godinnen die in de hemel drijven. Nadat je het interieur van dit unieke gebouw hebt verkend, vervolg je je tour naar de buitengebieden. Maak een wandeling door de tuin die is gevuld met zeldzame boomsoorten uit heel Thailand, waarvan sommige betekenis hebben in de Thaise literatuur.

...

Sitemap Samut Prakan

Wil je alle activiteiten in Samut Prakan ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Samut Prakan

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 460 beoordelingen

Het park is prachtig. Een bezoek is vereist. De beste route om er te komen is langs de groene metrolijn naar het Kheha-eindpunt. Neem vervolgens bij het station tuk-tuk nr. 36 en ga naar de hoofdingang van het park. Ga in het park eerst naar het loket en toon je voucher. Je krijgt een sticker op kleding en een plattegrond van het park. U kunt met de inspectie beginnen. De fiets is gratis en het leek ons de gemakkelijkste inspectie van het park. Het hele park kostte ons 7 uur. Er is een optie om een elektrische auto te huren (200 baht / uur), en u kunt ook met de tram reizen. De elektrische kar is duur en de tram stopt alleen bij bepaalde haltes en passeert vele interessante objecten. In het park zijn plaatsen waar je kunt eten / drinken. Inspectie is het beste om te beginnen vanaf de opening van het park om 9 uur, totdat het heet is. Of omgekeerd, 's middags (het park is open tot 19 uur), maar in dit geval heeft u geen tijd om alle objecten te zien.

De ophaalprocedure is een beetje onhandig, maar de rit was perfect. Vergaderprocedure: u gaat naar het ontmoetingspunt waar u een personeelslid vindt en niet de chauffeur. Na een paar minuten begeleidt een tweede persoon u naar de stoeprand waar u moet wachten tot de chauffeur arriveert. Het is dus een beetje onhandig, maar echt geen probleem.

Gemakkelijk online geboekt en betaald. Een goede (lage) prijs. Een groot comfortabel voertuig arriveerde 15 minuten voor de geplande tijd. De slimme, glimlachende chauffeur laadde de bagage en bracht ons vervolgens snel naar het vliegveld. Vervolgens haalde hij een trolley en laadde de bagage erop. Hij was charmant. Een perfecte transfer.

Toen wij bij aankomst haal 4 zagen wij ons namen op het bord. In een mum van tijd zitten wij in de taxi richting ons hotel. Prima en zo hoort het ook.

We waren erg blij met onze transfer naar de luchthaven. Onze chauffeur was vroeg, hij was hoffelijk en een uitstekende chauffeur.