Belevingen in

Samut Songkhram

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Sitemap Samut Songkhram

Wil je alle activiteiten in Samut Songkhram ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Samut Songkhram

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.282 beoordelingen

Vervoer per minibus was uitstekend. Een zeer ervaren chauffeur en een prima minibus. De gids Pat was uitstekend en zorgde er voor dat dit een fantastische excursie was. Zij vertelde zeer veel wetenswaardigheden zowel tijdens de reis als ter plekke.. Het bezoek aan de farm waar we uitleg kregen over hoe kokossuiker werd gemaakt was interessant. De bezichtiging van de Thaise woning met uitleg van de gids was interessant. Met de longtailboot varen naar de drijvende markt was erg leuk. De drijvende markt was leuk om te zien en het eten van de Thaise gerechten die door de locals in de drijvende Bootjes bereid werden werden smaakten goed. Wij werden s ochtend opgehaald van ons hotel en ook weer terug gebracht. De gids Pat en de chauffeur waren beide toppertjes. Bedankt!

Wij deden deze uitstap met onze kinderen. De gids was zeer vriendelijk, professioneel en gaf extra informatie mee over het alledaagse leven van de Thai. Onderweg stopten we voor een bezoek met uitleg aan een kokosnotenplantage. Door de hitte ter plaatse vonden wij het prima dat het bezoek aan de markt zelf slechts 1,5 u duurde. Een aanrader.

Leuke tour. Vriendelijke gids. Prijzen op de markt zijn wat aan de hoge kant. Inkopen kan beter op een gewone markt in Bangkok gedaan worden. Minpunt is dat de tour erg vroeg begint (trefpunt 07.20). Zeker waard voor je geld om gezien te hebben.

Het was een leuke ervaring. Het is alleen wel jammer dat er alleen nog maar souvenirs worden verkocht. Er vaart hier en daar nog een boot die fruit verkoopt.

Leuk om te doen, genoeg markt kraampjes alleen de mensen daar zijn een beetje opdringerig maar voor de rest lekker eten en gezelligheid