Datums kiezen

San Carlos de Bariloche Airport

San Carlos de Bariloche Airport: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Bariloche: enkele reis of retour BRC-luchthaventransfer

1. Bariloche: enkele reis of retour BRC-luchthaventransfer

Begin of eindig uw tijd in Bariloche zonder stress met een betrouwbare transferservice tussen uw accommodatie in het stadscentrum en de luchthaven. Profiteer van een enkele reis of retourtransfer tussen de luchthaven BRC-Teniente Luis Candelaria en uw hotel in het stadscentrum. Bespaar uzelf het gedoe van het sjouwen met zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoersysteem met deze deur-tot-deur transferservice. Geniet van comfort en veiligheid, profiterend van de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig volgens hoge normen worden onderhouden.

Bariloche: privétransfer enkele reis vanaf de luchthaven

2. Bariloche: privétransfer enkele reis vanaf de luchthaven

1. Selecteer de vervoersdienst die u nodig heeft (kies het voertuig dat het beste past bij uw behoeften, het aantal passagiers en bagage. Geef de volgende informatie op: volledige naam, vluchtnummer, ophaaldatum en -tijd en telefoonnummer. 2. Bewaar je voucher. Print hem uit of bewaar hem op je telefoon. 3. 48 uur voorafgaand aan uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur. 4. 24 uur van tevoren zullen we u de informatie over het ontmoetingspunt geven om uw chauffeur te ontmoeten. 5. Ontmoet uw chauffeur op de ophaallocatie. 6. Toon uw voucher en legitimeer u bij de chauffeur. 7. Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 KLEINE handbagage meenemen. Voor extra grote of buitensporige bagage (surfplanken, golfclubs of fietsen) kunnen bepaalde beperkingen gelden; informeer voor vertrek bij de telefoniste om te bevestigen of uw overtollige bagage acceptabel is. 8. Houd rekening met de opslagcapaciteit voor bagage op basis van het aantal passagiers. Voor grotere groepen met grotere items kunnen meerdere voertuigen geschikter zijn.

Bariloche: privétransfer BRC-luchthaven (enkele reis) naar de stad

3. Bariloche: privétransfer BRC-luchthaven (enkele reis) naar de stad

Uw reis naar het bruisende hart van Bariloche begint op het moment dat u uit het vliegtuig stapt op Bariloche International Airport. Om een vlotte en gemakkelijke aankomst te garanderen, biedt onze transferservice een naadloze en comfortabele reis van de luchthaven naar elke bestemming in de stad. (We gaan alleen naar stadshotels, we gaan niet naar hotels zoals Llao Llao die ver buiten de stadsgrenzen liggen.) Wanneer u uit uw vlucht stapt, staat onze professionele chauffeur klaar om u te begroeten, klaar om u te helpen met uw bagage en ervoor te zorgen dat uw overstap vanaf de luchthaven probleemloos verloopt. Onze moderne, goed onderhouden voertuigen zijn ontworpen voor uw comfort en bieden een ontspannen sfeer na uw vlucht. Het vooraf boeken van uw transfer geeft u niet alleen gemoedsrust, maar stelt ons ook in staat ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service krijgt. Houd er rekening mee dat de populariteit van onze transferservice betekent dat boekingen vaak ruim van tevoren worden gemaakt. We raden u ten zeerste aan om uw transfer van tevoren vast te leggen om de beschikbaarheid te garanderen, vooral tijdens het hoogseizoen. Wij verzoeken u vriendelijk om alle boekingen minimaal 48 uur vóór de geplande servicedatum te maken. Deze privétransfer is beschikbaar voor maximaal 3 personen + 2 grote koffers + 3 handbagage.

Gedeelde transfer enkele reis - Bariloche Airport naar hotel of v.v.

4. Gedeelde transfer enkele reis - Bariloche Airport naar hotel of v.v.

Geniet van deze comfortabele transfer van de internationale luchthaven San Carlos de Bariloche naar uw hotel in het centrum of van uw hotel naar de internationale luchthaven San Carlos de Bariloche. Gedeelde transfer van / naar hotels in het centrum Dagen: Dagelijks, 24 uur per dag Bagage: 1 koffer per persoon + 1 handbagage.

Beschikbare activiteiten

San Carlos de Bariloche Airport: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in San Carlos de Bariloche Airport

Wil je alle activiteiten in San Carlos de Bariloche Airport bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.