San Carlos de Bariloche
Activiteiten in de openlucht

26 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

San Carlos de Bariloche

San Carlos de Bariloche

San Carlos de Bariloche Activiteiten in de openlucht: onze aanbevelingen

Bariloche: rondrit naar 7 Meren en San Martin de Los Andes

Bariloche: rondrit naar 7 Meren en San Martin de Los Andes

Ga op dagtocht over de beroemde Weg van de Zeven Meren vanuit San Carlos de Bariloche. Geniet van het ongeëvenaarde uitzicht op het landschap. Bezoek het bergdorp Villa La Angostura, gekenmerkt door zijn gestileerde, houten Alpen-architectuur.  Een paar kilometer verderop begint de Weg van de Zeven Meren, die de prachtige meren Correntoso, Espejo, Escondido, Villarino, Falkner, Hermoso en Machonico passeert. Elk meer biedt een uniek landschap en is omringd door eeuwenoude loofbossen. Hier kun je je vergapen aan ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid. Eenmaal aangekomen in San Martin de Los Andes, gelegen aan de oever van het Lacarmeer, kun je de omgeving in je eigen tempo verkennen. Uiteindelijk wordt je weer teruggebracht naar je hotel in Bariloche.

Bariloche: enkele reis of retour BRC-luchthaventransfer

Bariloche: enkele reis of retour BRC-luchthaventransfer

Begin of eindig uw tijd in Bariloche zonder stress met een betrouwbare transferservice tussen uw accommodatie in het stadscentrum en de luchthaven. Profiteer van een enkele reis of retourtransfer tussen de luchthaven BRC-Teniente Luis Candelaria en uw hotel in het stadscentrum. Bespaar uzelf het gedoe van het sjouwen met zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoersysteem met deze deur-tot-deur transferservice. Geniet van comfort en veiligheid, profiterend van de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig volgens hoge normen worden onderhouden.

Bariloche: Circuito Chico met optionele Cerro Catedral

Bariloche: Circuito Chico met optionele Cerro Catedral

De reis begint met ophaalservice van je hotel in het centrum van San Carlos  de  Bariloche  en begint vervolgens aan een sightseeingtour langs de hoogtepunten van de stad. Bezoek enkele van de meest iconische bezienswaardigheden die San Carlos  de  Bariloche  te bieden heeft en kom van je lokale gids meer te weten over deze levendige stad. Reis vervolgens langs de rand van het prachtige  Nahuel  Huapi -meer,  één  van de mooiste plekken in Patagonië. Bewonder het prachtige uitzicht op het diepblauwe water en het contrast met het ruige bergachtige gebied eromheen. Je gaat verder langs  Bustillo  Avenue, voor een panoramisch uitzicht over het  eiland  Huemul en  Playa  Bonita. Je komt aan in  het dorp Llao Llao aan de oever van het meer van Moreno, te midden van schilderachtige glooiende groene landschappen. Bezoek het traditionele  Llao Llao  Hotel, dat het dorp in de jaren negentig heeft gesticht, en bekijk de uitgestrekte natuurlijke scènes eromheen. Ga vervolgens naar Sint-Edwardkapel om de schilderachtige houten architectuur te bekijken voordat je  naar  de uitloper van  Cerro  Campanario reist. Maak een optionele rit met de kabelbaan naar de top om het 'achtste beste uitzicht ter wereld' van National Geographic te bewonderen, voordat je terugkeert naar  Bariloche.

Bariloche: Kabelbaan Cerro Otto

Bariloche: Kabelbaan Cerro Otto

Zie het hele jaar door prachtige natuurlijke bezienswaardigheden, elk seizoen met zijn eigen charme. De kabelbaan stijgt naar de top op 1405 meter boven de zeespiegel, je kunt de ongelooflijke panorama's zien vanaf elk van de 42 panoramische gondels, met een capaciteit van elk 4 personen. Eenmaal boven kunt u genieten van een maaltijd en een warme drank in de Rotating Cafetaria, uniek voor Zuid-Amerika, waar u door grote ramen het hele landschap kunt bewonderen terwijl u geniet van een uitstekende regionale keuken. Het heeft ook een kunstgalerie met de exacte levensgrote afgietsels van de belangrijkste werken van Michelangelo Buonarroti: De David, De Mozes en La Piedad. Bezoek de kleine bioscoop en discotheek Otto House Music. Op het buitenterrein kunt u genieten van sneeuwschoenwandelingen door het bos, glijbanen met sleeën in de winter of springkussens gedurende de rest van het jaar.

Bariloche: Circuito Chico

Bariloche: Circuito Chico

Deze cirkelvormige route is een populaire tocht in Bariloche; hij begint in de stad en gaat via het Nahuel Huapi-meer en Playa Bonita. Vanaf Playa Bonita kun je het eiland Huemul zien. Bij de voet van Cerro Campanario is een stoeltjeslift die mensen naar de top brengt (1.050 meter). Kies je voor deze optionele rit naar de top dan kun je enkele van de meest spectaculaire uitzichten van het gebied bewonderen. De rondtocht gaat verder over het schiereiland San Pedro, naar het gebied Llao Llao. Bewonder de Sint Eduardus-kapel, een architectonische juweel, en ga dan naar Puero Scarf op het Nahuel Hapi-meer, vertrekpunt van zeil-excursies over het meer. In het zuiden zie je indrukwekkende uitzichten op het Llao Llao Hotel, omlijst door Chapel Hill en Cerro Lopez. Bij Panorama Point kun je genieten van prachtige uitzichten op het schiereiland Llao Llao en de omliggende meren. Dan neem je de brug over het Moreno-meer dat het meer verbindt met het schiereiland Llao Llao, en volg je de route rond Laguna El Treboll, alvorens terug te keren naar de stad Bariloche.

Bariloche: Cerro Tronador

Bariloche: Cerro Tronador

Cerro Tronador is de hoogste berg in het Nationaal Park Nahuel Huapi met drie punten op de top: een Chileense, een internationale en een Argentijnse. Om vanuit San Carlos de Bariloche bij de basis te komen, is het noodzakelijk om de nationale route # 258 richting El Bolsón te nemen en vervolgens, om bij het zuidelijke deel van het meer van Mascardi te komen, de route # 254 naar rechts te nemen tot aan Pampa Linda , een klein dorp met een hostel met restaurant, camping, parkwachter en een deel van de Gendarmería Nacional. Vanaf hier ziet u verschillende paden voor tochten te voet of te paard waarmee u plaatsen van buitengewone schoonheid kunt ontdekken. U kunt bijvoorbeeld de Manso-gletsjer of de sneeuwjacht Negro bewonderen, die samen de Manso Superior-rivier vormen die na een reis door de Vallei van de Vuriloches eindigt in het meer van Mascardi. U kunt ook naar de berghut Otto Meiling gaan, op 2000 meter hoogte, vanwaar de klim naar de toppen van de Tronador begint (alleen voor experts). Tronador is 3450 meter hoog en dankt zijn naam aan het indrukwekkende geluid dat wordt gemaakt door grote detachementen ijs. Verken de omgeving tijdens deze tour met vervoer heen en terug.

San Martín de los Andes en de Zeven Meren

San Martín de los Andes en de Zeven Meren

De tour van een hele dag start om 8:00 uur vanaf je hotel in Bariloche.   Dan vertrek je in noordelijke richting door de stad Dina Huapi en de brug over de rivier de Limay, die aansluit op de legendarische Route 40. Langs de oevers van het meer van Nahuel Huapi, maak je de eerste stop in Villa la Angostura, een stad met een architectuur in alpine-stijl, ideaal voor een wandeling. Vervolgens wandel je verder over een prachtig pad, dat is omgeven door bergen en meren.   Zorg dat je onderweg voldoende pauzeert om optimaal van de wandeling en de prachtige omgeving te kunnen genieten. Op de Weg van de Zeven Meren bekijk je het Meer van Espejo, het Meer van Correntoso, het Meer van Villarino, Falkner, Escondido, Machónico, and het Meer van Lácar, voordat je uiteindelijk arriveert in San Martín. Hier heb je even de tijd om zelf de stad te verkennen en te lunchen aan het meer voordat de terugweg over hetzelfde pad van start gaat. Na je laatste stop in Villa la Angostura, kom je ongeveer om 18:30 uur in Bariloche aan.

Vanuit Bariloche: Cerro Tronador in Pategonië

Vanuit Bariloche: Cerro Tronador in Pategonië

Tijdens deze dagexcursie zie je adembenemende bezienswaardigheden van het Nationaal park Nahuel Huapi. Bezoek meren, stranden, bergen en watervallen en bewonder de hoogste berg in Patagonië. De 3,478 meter hoge Tronador-berg vormt een natuurlijke grens tussen Chili en Argentinië. Vanaf het uitkijkpunt zie je de ongelooflijke gletsjer die de Manso-rivier voedt. Bewonder de Ventisquero Negro (zwarte gletsjer) bestaande uit gigantische bruin-grijze blokken gevormd door lawines van ijs en modder. Bezoek La Garganta del Diablo (de keel van de duivel), een waterval gemaakt van gesmolten ijs, omringd door hoge kliffen, en zie de Saltillo de las Nalcas, een verborgen waterval midden in het bos. De naam van deze berg, Tronador, komt van de donderende geluiden die worden gemaakt door de massieve ijsblokken wanneer de gletsjer afbreekt.

Vanuit Bariloche: Victoria-eiland & de Arrayanes-woudroute

Vanuit Bariloche: Victoria-eiland & de Arrayanes-woudroute

De tour start vanuit Puerto Pañuelo op het indrukwekkende schiereiland Llao Llao. Na een uur varen komen we aan op het schiereiland Quetrihue, de zetel van de Bosque de Arrayanes, gelegen in het noordoosten van het Nahuel Huapi-meer. De Arrayan (Quetrihue in de Mapuche-taal) is een struik met een prachtige saffraankleur en witte bloemen. Op deze plek, uniek in de wereld, neemt het de grootte aan van een "boom" om een magisch en ongewoon bos te vormen. Vervolgens vaart u naar Puerto Anchorena, Victoria Island, waar u kunt genieten van de inheemse flora, rijk aan soorten van prachtige omvang. Je terug laten gaan in de tijd, de paden bewandelen die naar Playa del Toro leiden en daar de grotschilderingen ontdekken die zijn gemaakt door de inheemse bevolking van dit gebied, in het kader van een prachtig vulkanisch zandstrand, is een onvergetelijke en magische ervaring. Het bedrijf van de Nationale Parkgidsen werkt samen met de nauwkeurige en noodzakelijke informatie, zodat deze wandeling werkelijk uniek is. Hoogtepunten: Puerto Anchorena, Playa del Toro, grotschilderingen, schiereiland Quetrihue, Victoria Island, Myrtle Forest.

Kleine rondreis: Mt Campanario en Llao Llao schiereiland

Kleine rondreis: Mt Campanario en Llao Llao schiereiland

Tijdens deze excursie leer je representatieve plaatsen en landschappen van Bariloche kennen. De excursie wordt uitgevoerd langs Av. Ezequiel Bustillo, langs het Nahuel Huapi meer. Op kilometer 17 ligt de basis van Cerro Campanario, met een stoeltjeslift (optioneel). De top heeft een van de acht meest indrukwekkende panoramische uitzichten ter wereld. Bij kilometer 24 begin je de San Eduardo kapel, Puerto Pañuelo en het Llao Llao hotel te zien. Nadat je Villa Tacul en Lago Escondido bent gepasseerd, bereik je de kruising van de meren Nahuel Huapi en Perito Moreno. Tot slot het Panoramapunt. De terugweg gaat via de lagune El Trébol tot de kruising met Av. Bustillo, die terug naar het centrum van de stad leidt. Op deze manier kun je in slechts 60 km meren, bergen en inheemse bossen van uitzonderlijke schoonheid bewonderen.

Veelgestelde vragen over Activiteiten in de openlucht in San Carlos de Bariloche

Welke andere activiteiten dan Activiteiten in de openlucht zijn de moeite waard in San Carlos de Bariloche?

Andere onmisbare dingen om te doen in San Carlos de Bariloche:

Wat zijn de beste Activiteiten in de openlucht in San Carlos de Bariloche?

San Carlos de Bariloche: de beste Activiteiten in de openlucht

De topbezienswaardigheden in San Carlos de Bariloche

Activiteiten in San Carlos de Bariloche

Steden in Argentinië

Andere activiteiten in San Carlos de Bariloche

Wil je alle activiteiten in San Carlos de Bariloche bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.