Datums kiezen

San Carlos de BarilocheBoten & jachten

San Carlos de Bariloche Boten & jachten: onze aanbevelingen

Bariloche: enkele reis of retour BRC-luchthaventransfer

1. Bariloche: enkele reis of retour BRC-luchthaventransfer

Begin of eindig uw tijd in Bariloche zonder stress met een betrouwbare transferservice tussen uw accommodatie in het stadscentrum en de luchthaven. Profiteer van een enkele reis of retourtransfer tussen de luchthaven BRC-Teniente Luis Candelaria en uw hotel in het stadscentrum. Bespaar uzelf het gedoe van het sjouwen met zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoersysteem met deze deur-tot-deur transferservice. Geniet van comfort en veiligheid, profiterend van de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig volgens hoge normen worden onderhouden.

Bariloche: rondrit naar 7 Meren en San Martin de Los Andes

2. Bariloche: rondrit naar 7 Meren en San Martin de Los Andes

Ga op dagtocht over de beroemde Weg van de Zeven Meren vanuit San Carlos de Bariloche. Geniet van het ongeëvenaarde uitzicht op het landschap. Bezoek het bergdorp Villa La Angostura, gekenmerkt door zijn gestileerde, houten Alpen-architectuur.  Een paar kilometer verderop begint de Weg van de Zeven Meren, die de prachtige meren Correntoso, Espejo, Escondido, Villarino, Falkner, Hermoso en Machonico passeert. Elk meer biedt een uniek landschap en is omringd door eeuwenoude loofbossen. Hier kun je je vergapen aan ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid. Eenmaal aangekomen in San Martin de Los Andes, gelegen aan de oever van het Lacarmeer, kun je de omgeving in je eigen tempo verkennen. Uiteindelijk wordt je weer teruggebracht naar je hotel in Bariloche.

Bariloche: Circuito Chico met optionele Cerro Catedral

3. Bariloche: Circuito Chico met optionele Cerro Catedral

De reis begint met ophaalservice van je hotel in het centrum van San Carlos  de  Bariloche  en begint vervolgens aan een sightseeingtour langs de hoogtepunten van de stad. Bezoek enkele van de meest iconische bezienswaardigheden die San Carlos  de  Bariloche  te bieden heeft en kom van je lokale gids meer te weten over deze levendige stad. Reis vervolgens langs de rand van het prachtige  Nahuel  Huapi -meer,  één  van de mooiste plekken in Patagonië. Bewonder het prachtige uitzicht op het diepblauwe water en het contrast met het ruige bergachtige gebied eromheen. Je gaat verder langs  Bustillo  Avenue, voor een panoramisch uitzicht over het  eiland  Huemul en  Playa  Bonita. Je komt aan in  het dorp Llao Llao aan de oever van het meer van Moreno, te midden van schilderachtige glooiende groene landschappen. Bezoek het traditionele  Llao Llao  Hotel, dat het dorp in de jaren negentig heeft gesticht, en bekijk de uitgestrekte natuurlijke scènes eromheen. Ga vervolgens naar Sint-Edwardkapel om de schilderachtige houten architectuur te bekijken voordat je  naar  de uitloper van  Cerro  Campanario reist. Maak een optionele rit met de kabelbaan naar de top om het 'achtste beste uitzicht ter wereld' van National Geographic te bewonderen, voordat je terugkeert naar  Bariloche.

Bariloche: Circuito Chico

4. Bariloche: Circuito Chico

Deze cirkelvormige route is een populaire tocht in Bariloche; hij begint in de stad en gaat via het Nahuel Huapi-meer en Playa Bonita. Vanaf Playa Bonita kun je het eiland Huemul zien. Bij de voet van Cerro Campanario is een stoeltjeslift die mensen naar de top brengt (1.050 meter). Kies je voor deze optionele rit naar de top dan kun je enkele van de meest spectaculaire uitzichten van het gebied bewonderen. De rondtocht gaat verder over het schiereiland San Pedro, naar het gebied Llao Llao. Bewonder de Sint Eduardus-kapel, een architectonische juweel, en ga dan naar Puero Scarf op het Nahuel Hapi-meer, vertrekpunt van zeil-excursies over het meer. In het zuiden zie je indrukwekkende uitzichten op het Llao Llao Hotel, omlijst door Chapel Hill en Cerro Lopez. Bij Panorama Point kun je genieten van prachtige uitzichten op het schiereiland Llao Llao en de omliggende meren. Dan neem je de brug over het Moreno-meer dat het meer verbindt met het schiereiland Llao Llao, en volg je de route rond Laguna El Treboll, alvorens terug te keren naar de stad Bariloche.

Bariloche: Cerro Otto-kabelbaan

5. Bariloche: Cerro Otto-kabelbaan

Zie het hele jaar door prachtige natuurlijke bezienswaardigheden, elk seizoen met zijn eigen charme. De kabelbaan stijgt naar de top op 1405 meter boven de zeespiegel, je kunt de ongelooflijke panorama's zien vanaf elk van de 42 panoramische gondels, met een capaciteit van elk 4 personen. Eenmaal boven kunt u genieten van een maaltijd en een warme drank in de Rotating Cafetaria, uniek voor Zuid-Amerika, waar u door grote ramen het hele landschap kunt bewonderen terwijl u geniet van een uitstekende regionale keuken. Het heeft ook een kunstgalerie met de exacte levensgrote afgietsels van de belangrijkste werken van Michelangelo Buonarroti: De David, De Mozes en La Piedad. Bezoek de kleine bioscoop en discotheek Otto House Music. Op het buitenterrein kunt u genieten van sneeuwschoenwandelingen door het bos, glijbanen met sleeën in de winter of springkussens gedurende de rest van het jaar.

Vanuit Bariloche: Cerro Tronador in Pategonië

6. Vanuit Bariloche: Cerro Tronador in Pategonië

Tijdens deze dagexcursie zie je adembenemende bezienswaardigheden van het Nationaal park Nahuel Huapi. Bezoek meren, stranden, bergen en watervallen en bewonder de hoogste berg in Patagonië. De 3,478 meter hoge Tronador-berg vormt een natuurlijke grens tussen Chili en Argentinië. Vanaf het uitkijkpunt zie je de ongelooflijke gletsjer die de Manso-rivier voedt. Bewonder de Ventisquero Negro (zwarte gletsjer) bestaande uit gigantische bruin-grijze blokken gevormd door lawines van ijs en modder. Bezoek La Garganta del Diablo (de keel van de duivel), een waterval gemaakt van gesmolten ijs, omringd door hoge kliffen, en zie de Saltillo de las Nalcas, een verborgen waterval midden in het bos. De naam van deze berg, Tronador, komt van de donderende geluiden die worden gemaakt door de massieve ijsblokken wanneer de gletsjer afbreekt.

San Martín de los Andes en de Zeven Meren

7. San Martín de los Andes en de Zeven Meren

De tour van een hele dag start om 8:00 uur vanaf je hotel in Bariloche.   Dan vertrek je in noordelijke richting door de stad Dina Huapi en de brug over de rivier de Limay, die aansluit op de legendarische Route 40. Langs de oevers van het meer van Nahuel Huapi, maak je de eerste stop in Villa la Angostura, een stad met een architectuur in alpine-stijl, ideaal voor een wandeling. Vervolgens wandel je verder over een prachtig pad, dat is omgeven door bergen en meren.   Zorg dat je onderweg voldoende pauzeert om optimaal van de wandeling en de prachtige omgeving te kunnen genieten. Op de Weg van de Zeven Meren bekijk je het Meer van Espejo, het Meer van Correntoso, het Meer van Villarino, Falkner, Escondido, Machónico, and het Meer van Lácar, voordat je uiteindelijk arriveert in San Martín. Hier heb je even de tijd om zelf de stad te verkennen en te lunchen aan het meer voordat de terugweg over hetzelfde pad van start gaat. Na je laatste stop in Villa la Angostura, kom je ongeveer om 18:30 uur in Bariloche aan.

Bariloche: kaartje voor de Cerro Campanario-stoeltjeslift

8. Bariloche: kaartje voor de Cerro Campanario-stoeltjeslift

Reis probleemloos door uw stoeltjesliftticket vooraf te reserveren naar Cerro Campanario, de beroemdste heuvel in Bariloche. Op 3.444 meter boven de zeespiegel kunt u met Cerro genieten van een van de mooiste uitzichten van de regio. Kijk uit over de meren Nahuel Huapi en Perito Moreno, de El Trébol-lagune, de schiereilanden San Pedro en Liao Llao, Victoria Island, de Otto, López, Goye, Catedral, de Capilla-heuvels en de prachtige Cor Dillerano, de omgeving van de stad San Carlos de Bariloche. Wat Cerro Campanário uniek maakt, is dat het meerdere uitkijkpunten heeft en niet slechts één, waardoor u de landschappen vanuit verschillende hoeken kunt bewonderen. Neem de tijd om na te denken over de magische uitzichten in een rustige omgeving. Op de top van de heuvel is er ook een cafetaria, voor het geval je wilt opwarmen met een kopje koffie of warme chocolademelk.

Bariloche: Cerro Tronador

9. Bariloche: Cerro Tronador

Cerro Tronador is de hoogste berg in het Nationaal Park Nahuel Huapi met drie punten op de top: een Chileense, een internationale en een Argentijnse. Om vanuit San Carlos de Bariloche bij de basis te komen, is het noodzakelijk om de nationale route # 258 richting El Bolsón te nemen en vervolgens, om bij het zuidelijke deel van het meer van Mascardi te komen, de route # 254 naar rechts te nemen tot aan Pampa Linda , een klein dorp met een hostel met restaurant, camping, parkwachter en een deel van de Gendarmería Nacional. Vanaf hier ziet u verschillende paden voor tochten te voet of te paard waarmee u plaatsen van buitengewone schoonheid kunt ontdekken. U kunt bijvoorbeeld de Manso-gletsjer of de sneeuwjacht Negro bewonderen, die samen de Manso Superior-rivier vormen die na een reis door de Vallei van de Vuriloches eindigt in het meer van Mascardi. U kunt ook naar de berghut Otto Meiling gaan, op 2000 meter hoogte, vanwaar de klim naar de toppen van de Tronador begint (alleen voor experts). Tronador is 3450 meter hoog en dankt zijn naam aan het indrukwekkende geluid dat wordt gemaakt door grote detachementen ijs. Verken de omgeving tijdens deze tour met vervoer heen en terug.

Bariloche: privétransfer enkele reis vanaf de luchthaven

10. Bariloche: privétransfer enkele reis vanaf de luchthaven

1. Selecteer de vervoersdienst die u nodig heeft (kies het voertuig dat het beste past bij uw behoeften, het aantal passagiers en bagage. Geef de volgende informatie op: volledige naam, vluchtnummer, ophaaldatum en -tijd en telefoonnummer. 2. Bewaar je voucher. Print hem uit of bewaar hem op je telefoon. 3. 48 uur voorafgaand aan uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur. 4. 24 uur van tevoren zullen we u de informatie over het ontmoetingspunt geven om uw chauffeur te ontmoeten. 5. Ontmoet uw chauffeur op de ophaallocatie. 6. Toon uw voucher en legitimeer u bij de chauffeur. 7. Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 KLEINE handbagage meenemen. Voor extra grote of buitensporige bagage (surfplanken, golfclubs of fietsen) kunnen bepaalde beperkingen gelden; informeer voor vertrek bij de telefoniste om te bevestigen of uw overtollige bagage acceptabel is. 8. Houd rekening met de opslagcapaciteit voor bagage op basis van het aantal passagiers. Voor grotere groepen met grotere items kunnen meerdere voertuigen geschikter zijn.

Beschikbare activiteiten

9 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Boten & jachten in San Carlos de Bariloche

Welke andere activiteiten dan Boten & jachten zijn de moeite waard in San Carlos de Bariloche?

Andere onmisbare dingen om te doen in San Carlos de Bariloche:

Andere activiteiten in San Carlos de Bariloche

Wil je alle activiteiten in San Carlos de Bariloche bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.