Meer foto's

Vanaf € 47 per persoon

San Diego Zoo ticket: 1 dag Pass

Belangrijke Informatie
Duur
6 uur
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Maak kennis met de reuzenpanda's bij Panda Canyon
 • Zie de 17 Galápagos schildpadden op de Discovery Outpost in de dierentuin
 • Kom dicht bij ijsberen bij de Polar Bear Plunge
 • Maak een ritje op de Skyfari luchttram
 • Kijken naar de zeeleeuwenshow
 • Geniet van de Kinderen Gratis dagen in de hele maand oktober
Overzicht
Kinderen mogen gratis onder begeleiding van een betalende volwassene! Beleef een leuke dag in de beroemde dierentuin van San Diego; thuisbasis van meer dan 4.500 zeldzame en bedreigde dieren en een grote botanische collectie.
Wat te verwachten
Bezoek de wereldberoemde San Diego Zoo; de thuisbasis van meer dan 4.500 zeldzame en bedreigde dieren en ervaar hun wereld op de Panda Canyon, Polar Bear Plunge, Elephant Odyssey en andere plekken.

De 100 hectare grote dierentuin van San Diego is bekend om zijn natuurlijke habitats en unieke ontmoetingen met dieren. Ongeveer 700 soorten en ondersoorten van dieren en meer dan 700.000 planten zijn hier vertegenwoordigd.

Enkele dieren in de dierentuin zijn onder andere koala's, Sichuan takins, Buerger boom kangoeroes, poolvossen, Galápagos schildpadden, Indische gharial, pangolin, Visayaanse wrattenzwijnen, gekraagde lori's, Micronesische ijsvogels, Balinese mynahs en beren.

Bezoek de Panda Canyon; een van de populairste plekken in de Zoo. Je trekt door bamboebossen en leert over dieren die hun leefgebied delen met de reuzenpanda waaronder takins, rode panda's en de Mangshan pit viper.

De 17 Galápagos schildpadden zijn nu thuis in de Fetter Familie Galápagos Schildpadden tentoonstelling. Als wachters aanwezig zijn kunnen gasten ze aaien en soms voeden van achter een korte rots barrière.

In het Conrad Prebys Polar Bear Plunge kun je dichter bij de ijsberen komen dan ooit tevoren. Klim aan boord van een Arctische onderzoeks helikopter, kruip in een beren hol of meet jezelf ten opzichte van een ijsbeer.

De Harry en Grace Steele Elephant Odyssey is een 7,5-hectare groot leefgebied en de eerste van zijn soort. Dit gebied combineert het plezier van een dierentuin met de ervaring van een museum door het creëren van een ongetemd landschap van dieren uit het verleden en heden.

Laat je kroost in contact komen met de dieren in de gratis voor kinderen dagen tijdens de maand oktober! Alle Kinderen van 11 en jonger kunnen genieten van 101 activiteiten in de San Diego Zoo!
Inbegrepen
 • Toegang tot de San Diego Zoo
 • Express-bus
 • Begeleide bustocht
 • Skyfari luchttram
 • Kinder Zoo
Niet inbegrepen
 • Vervoer van en naar hotel
 • Eten en drinken
 • Parkeerplek
Trefpunt

Kom met je tickets voor de San Diego Zoo (niet je GetYourGuide-voucher) naar 2920 Zoo Drive in Balboa Park, net ten noorden van het centrum van San Diego. Ga direct door, je hoeft niet in de rij te staan bij de ticketbalie. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Je ontvangt je toegangsbewijzen in een aparte e-mail. Je GetYourGuide-voucher is geen toegangsbewijs. Je mag de ticketbalie voorbij lopen en met je tickets direct naar de ingang gaan.

Kijk op de website van de dierentuin voor openingstijden.

Alle kinderen mogen in oktober gratis naar binnen, onder begeleiding van een volwassene die een ticket voor volwassenen koopt. Er is geen grens aan het aantal kinderen wat naar binnen mag onder begeleiding van een betalende volwassene - zolang er redelijke supervisie mogelijk is. Dit aanbod is geldig voor kinderen van 11 jaar en jonger. De bustour in de dierentuin onder begeleiding van een gids, de Kangaroo Express Bus, en Skyfari Aerial Tram zijn niet inbegrepen bij de gratis entree voor kinderen, deze moeten apart worden gekocht bij de entree van de dierentuin.
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (23 Beoordelingen)

Georganiseerd door

San Diego Zoo and San Diego Safari Park

Product ID: 9289