San Francesco di Paola, Napels

San Francesco di Paola, Napels: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Napels: dagtour naar Napels, Pompeii en de Vesuvius

1. Napels: dagtour naar Napels, Pompeii en de Vesuvius

Verken de schoonheid van Napels tijdens een rondleiding door het Nationaal Park Pompeii en de Vesuvius. Leer de legendarische geschiedenis van Napels kennen tijdens een gedetailleerde stadstour. Wek uw nieuwsgierigheid en ontdek hoe de Romeinen echt leefden op de archeologische vindplaats Pompeii voordat u rond de enige nog actieve vulkaan van Europa wandelde. Ontmoet je professionele gids buiten je hotel en klim aan boord van een minibus voor twee uur sightseeing in Napels. Stop bij de kathedraal van Napels om de koninklijke kapel van de schat van St. Januarius en de basiliek van Santa Restituta te bezoeken. Ontdek het Piazza del Municipio, het stadhuisplein van Napels, en bekijk het middeleeuwse Castel Nuovo voordat je door de woonstraten van Posillipo rijdt. Stop bij de beroemde Chiesa di Sant'Antonio a Posillipo voor het beste uitzicht over de stad en de baai. Keer terug naar het stadscentrum op Piazza del Plebiscito om de voorkant van het Koninklijk Paleis van Napels en de prachtige kerk van San Francesco di Paola te zien. Passeer de historische winkelgalerij, Galleria Umberto I, en het iconische operahuis, Teatro di San Carlo. Rijd naar Pompeii om meer te weten te komen over fascinerende plaatsen zoals het Forum, de thermale baden en het Huis van de Vettii. Ontdek de Lupanar, verbrand door vulkanische as en stenen tijdens de vulkaanuitbarsting in 79 na Christus Neem een pauze om te ontspannen tijdens de lunch, inclusief pizza en een drankje. Ga verder naar Torre del Greco, door het Vesuvius National Park. Loop naar de top van de enige nog actieve vulkaan van continentaal Europa. Wandel rond de krater op een hoogte van bijna 1200 meter om een panoramisch uitzicht op de charmante baai van Napels te zien. Keer terug naar Napels, waar je gids je afzet bij je hotel.

Napels en Pompeii: Half-Day Tour

2. Napels en Pompeii: Half-Day Tour

Na de geplande pick-up om 08:15, beginnen aan een 2 uur durende sightseeing tour van Napels met haltes bij de kathedraal van de stad aan de Treasure kapel en San Restituta basiliek bezoeken. Dan rijden we naar volksstemming plein aan de voorkant van het Koninklijk Paleis en de majestueuze neoklassieke kerk van San Francesco di Paola te zien. Van daaruit ga naar het stadhuisplein; de thuisbasis van de New Castle gebouwd door de Franse familie van Anjou. Uw bezoek aan Napels eindigt op een terras aan Posillipo, waardoor gebruiken een aantal van de beste uitzicht over de hele stad. Van daaruit rijden naar Pompeii, een van de beroemdste historische bezienswaardigheden van de wereld. Eenmaal op Pompeii, zal uw gids u mee naar de meest fascinerende plekken van deze oude stad, zoals het Forum, Kuuroord, Vetti's huis en de Lupanare, verbrand, bedekt, en bewaard door vulkanische as tijdens de massale vulkanische uitbarsting in 79 AD Na het nemen van in de geschiedenis van Pompeii, terug naar Napels, en afgezet bij uw keuze van de bestemming om ongeveer 13.30 uur.

Dagexcursie vanuit Rome naar Napels en Pompeï

3. Dagexcursie vanuit Rome naar Napels en Pompeï

Geniet van een dagexcursie door Napels en Pompeii via de "Zonnesnelweg", door het vruchtbare Romeinse platteland van de "Castelli Romani". Ongeveer halverwege de snelweg zie je de abdij van Montecassino, die tijdens de Tweede Wereldoorlog in een beroemde veldslag werd verwoest. Daal af richting de haven van Mergellina en volg de kustweg naar de oude visserswijk van Santa Lucia. Je bewondert het prachtige uitzicht op Castel dell'Ovo in Napels Ga verder naar het historische stadscentrum van Napels, waar je rondleiding door de stad langs alle belangrijke hoogtepunten komt, zoals het Piazza del Plebiscito, het Koninklijk Paleis, de Basiliek van San Francesco di Paola, het operagebouw van San Carlo, de Galleria Umberto I en de imposante Maschio Angioino. Vertrek vanuit Napels en steek de vallei van de Vesuvius over, passeer de steden Ercolano, Torre del Greco en Torre Annunziata voordat je aankomt in Pompeii, waar je zult lunchen. Vervolg na de lunch met een geleid bezoek aan de buitengewone opgravingen. Een lokale gids zal het tragische verhaal van Pompeii verklaren vanuit een archeologisch perspectief en ontdekken wat zich onder de as heeft afgespeeld sinds de uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Chr. Je Pompeii-rondleiding duurt ongeveer 2 uur en beslaat alle hoogtepunten van de wetenschappelijke ontdekkingen die 1700 jaar na de verwoestende vulkaanuitbarsting zijn gedaan. Aan het einde van je Pompeii-rondleiding, keer je per touringcar terug naar Rome. Onderweg stop je om een koraal- en cameofabriek te bezoeken, waar je items kunt bewonderen en kopen van het oude vaartuig dat dateert uit de Griekse tijd.

Napels: begeleide wandeling

4. Napels: begeleide wandeling

Geniet van een spannende en informatieve 2,5-uur durende wandeltocht door de opmerkelijke stad Napels en ontdek waarom het wordt beschouwd als een van de mooiste en meest levendige steden in de Middellandse Zee. Bekijk het allerbeste van deze oude en mystieke stad met een deskundige gids die de verborgen juweeltjes, legendes en geschiedenis boordevol actie zal uitleggen. Loop langs het Koninklijk Paleis van Napels, waar ooit de grote Bourbon-koningen woonden, en verken het spectaculaire Real Teatro di San Carlo, het prachtige operagebouw van Napels. Ga verder naar San Francesco di Paola, een prachtige kerk aan de Piazza del Plebiscito, het belangrijkste stadsplein van Napels, en slenter door de prachtige galerij van Umberto I, een openbare winkelgalerij tegenover het operagebouw van San Carlo. het oudste operahuis in Italië. Je zult ook Santa Chiara en de kerk van Jezus zien. Bezoek enkele van de oude kastelen van Napels, duizenden jaren geleden gebouwd, en slenter door het belangrijkste historische centrum van de stad naar de beroemde Spacca Napoli-straat, het gebied waar Napels werd gesticht, om enkele van de belangrijkste kerken in de stad te bezoeken.

Napels: wandeltocht met een lokale gids

5. Napels: wandeltocht met een lokale gids

Je begint deze begeleide wandeling van 2 uur Piazza Municipio, bij de fontein van Neptunus. Zie het middeleeuwse Castel Nuovo en hoor over zijn geschiedenis van je lokale gids. Ga dan naar Piazza del Plebiscito, de thuisbasis van de basiliek van San Francesco di Paola en het Koninklijk Paleis. Vergaap je aan het uitzicht op de zee en de Vesuvius. Ga verder naar de Umberto Arcades, die wat weghebben van de Vittorio Emanuele II Arcades in Milaan. Ga omhoog op de Via Roma en betreed het historische centrum. Bezoek de Kerk van Jezus, de ruïnes van de oude Griekse stad en het Decumani. De tour eindigt op Piazza Dante. Je gids geeft je nuttige tips en suggesties zodat je alles uit je tijd in Napels kunt halen.

Wandeltocht door Napels en proeverij van Babà-cake

6. Wandeltocht door Napels en proeverij van Babà-cake

Geniet van een spannende 2 uur durende wandeling door de opmerkelijke stad Napels en ontdek waarom het wordt beschouwd als een van de mooiste in de Middellandse Zee. Bekijk het allerbeste van deze oude en mystieke stad met een officiële gids die de verborgen juweeltjes, legendes en actievolle geschiedenis zal uitleggen. Bezoek de kathedraal van San Gennaro, loop langs het Koninklijk Paleis van Napels, waar ooit de grote Bourbon-koningen woonden, het spectaculaire koninklijke theater van San Carlo en het prachtige operagebouw van Napels. Ga verder naar San Francesco di Paola, een prachtige kerk aan het Piazza del Plebiscito, het belangrijkste stadsplein van Napels, en wandel door de prachtige Galerij van Umberto I, een openbare winkelgalerij tegenover het operagebouw van San Carlo. Bezoek enkele van de oude kastelen van Napels, die duizenden jaren geleden zijn gebouwd, en wandel door het belangrijkste historische centrum van de stad naar de beroemde straat Spacca Napoli, het gebied waar Napels werd gesticht, en bezoek enkele van de belangrijkste kerken in de stad. Krijg tijdens de rondleiding de kans om een typische Babà-cake te proeven, een kleine gistcake gedrenkt in sterke drank, meestal rum, en soms gevuld met slagroom of banketbakkersroom.

Klassiek Napels: privétour Vespa

7. Klassiek Napels: privétour Vespa

Ontdek Napels vanaf een vintage Vespa in het gezelschap van een vriendelijke en ervaren gids. Napels heeft het grootste historische centrum dat beschermt is door UNESCO in Europa en op deze 4 uur durende tour zul je veel van de meest symbolische monumenten bekijken en door straten rijden die voor grotere voertuigen niet bereikbaar zijn. Ontdek levendige gebieden zoals de smalle straten Spaccanapoli en Via dei Tribunali. Bewonder de gevel van Gesù Nuovo, treedt binnen in de Kerk van Santa Chiara en loop door het San Gregorio Armeno (de Kerst Steeg). Bezoek de beroemde gesluierde Christus binnen de Sansevero Kapel (gesloten op dinsdagen) en de macabere Kerk van Santa Maria delle Anime del Purgatorio ad Arco (gesloten op zondagen), die bewaakt wordt door 3 bronzen schedels (tickets voor deze locaties zijn niet inbegrepen). Bewonder het opdoemende kasteel Piazza del Municipio en de toegang naar de voormalige openbare schietbaan van de Galleria Umberto I. Na het historische centrum en de belangrijkste monumenten van de stad geniet je van adembenemende uitzichten vanaf de Posillipo Heuvel en neem je een ontspannende wandeling door het Virgiliano Park, vanwaar je het beste panorama op de Baai van Napels kunt bewonderen. De tourgidsen zijn zorgvuldig uitgekozen. Zij zullen je over de uitgekozen route leiden op comfortabele vintage Vespa's, uitgekozen uit de meest exclusieve scooters die Piaggio ooit heeft gemaakt.

2-uur durende Napels Walking Tour

8. 2-uur durende Napels Walking Tour

Geniet van een spannende en informatieve 2 uur durende wandeling van de opmerkelijke stad Napels en ontdek waarom het wordt beschouwd als een van de mooiste plekken in de Middellandse Zee. Zie het beste van deze oude en mystieke stad met een officiële gids die de verborgen juweeltjes, legenden en actievolle geschiedenis zal uitleggen. Bezoek de kathedraal van San Gennaro, loop langs het Koninklijk Paleis van Napels, waar de grote Bourbon koningen woonden, de spectaculaire opera Real Teatro di San Carlo. Ga door naar San Francesco di Paola, een prachtige kerk gelegen aan de Piazza del Plebiscito, de belangrijkste stad van Napels plein, en een wandeling door het prachtige Galerij van Umberto I, een openbare winkelgalerij tegenover het San Carlo opera. Bezoek enkele van de oude kastelen van Napels, gebouwd duizenden jaren geleden, en een wandeling door de belangrijkste historische centrum van de stad naar de beroemde Spacca Napoli straat, het gebied waar Naple werd opgericht, om een aantal van de belangrijkste kerken bezoeken in de stad.

Van Rome: Taste of Naples Tour met ondergrondse grotten

9. Van Rome: Taste of Naples Tour met ondergrondse grotten

Neem je smaakpapillen mee op avontuur tijdens een rondreis door Napels vanuit Rome. Berijd de trein vanuit Rome. Geniet van de bezienswaardigheden van de stad en eet je buik vol met een traditioneel ontbijt, streetfood, Napolitaanse pizza en een zoete Babà (in siroop gedrenkte biscuitgebak). Ontspan in het comfort van uw businessclass treinstoel terwijl u naar Napels reist. Ga snel naar Napels met een hogesnelheidstrein. Ontmoet je gids op het station. Geniet van een heerlijk ontbijt zodra je aankomt. Na het ontbijt ga je ondergronds om de oude delen van de stad te zien die zijn gemaakt door de oude Grieken. Ga verder naar de straat Via dei Tribunali om wat traditioneel straatvoedsel te proberen. Ga zitten met een klassieke Napolitaanse pizza en een biertje voor de lunch. Kijk tijdens het eten uit naar een prachtig uitzicht op de Vesuvius en de pittoreske waterkant. Loop langs de brede boulevards van Royal Naples voor uitzicht op het paleis en de kerk van San Francesco di Paola. Sluit je dag in Napels af met een verrukkelijke Babà-cake voordat je aan boord gaat van je hogesnelheidstrein terug naar Rome.

  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Privétours
9 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap San Francesco di Paola, Napels

Wil je alle activiteiten in San Francesco di Paola, Napels ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over San Francesco di Paola, Napels

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 463 beoordelingen

Leuke wandeling met een klein groepje! Simona is een hele lieve gids, met naast de bezienswaardigheden ook tijd voor een persoonlijk praatje! Bij aankomst bij het trefpunt, wisten we niet precies waar we moesten zijn. Wij dus gaan zitten op een bankje en zij wist ons zo te herkennen. Werden persoonlijk benaderd en voelde fijn! Zeker de moeite waard om op deze manier de stad te verkennen!

De algehele reis was erg goed, maar onze gastheer moest tijdens de reis drie verschillende talen vertalen. Het feit dat hij drie talen moest vertalen, nam de ervaring weg toen we tegen de tijd dat hij vertaalde de plek passeerde waar hij het over had. Het zou beter zijn als ze de vertalingen konden beperken tot twee talen

De reis naar Napels en Pompeii was uitstekend. De lunch in Napels, als onderdeel van de tour, was erg goed. Beide gidsen die aan onze tour waren toegewezen, waren deskundig en leuk. Ik raad dit reisbedrijf echt aan.

tour gehad onder leiding van Simona. Aardige vrouw die veel wist te vertellen. We waren met een klein groepje (6 personen) en dat was fijn om in de drukte van de stad toch alles mee te krijgen van wat ze vertelde.

Geweldige tour

Maar we waardeerden de melkloop naar alle hotels op de terugreis niet