Meer foto's

Vanaf € 114,56 per persoon

72-uurs hop on, hop off bustour en Alcatraz ticket

Product ID: 11316
Belangrijke Informatie
Duur
72 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels
Audiogids/koptelefoons
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Hop on en hop off van de sightseeing bussen bij alle haltes van de 3 stadstrajecten
 • Zie de stad 's nachts op een speciale 90-minuten durende nachttour
 • Zie Golden Gate Bridge en Japanese Tea Gardens
 • Bezoek Alcatraz en verken het beruchte gevangeniseiland
Overzicht
Ga waar je wil en zie wat je wil op je eigen tempo met dit ticket dat 72 uur geldig is. Stap op en af 3 verschillende bustrajecten en bezoek Golden Gate Bridge, Golden Gate Park, Sausalito, en gebruik de tickets voor toegang to Alcatraz prison.
Wat te verwachten
Voor een redelijke prijs een enorme keuze aan bezienswaardigheden in deze veelbesproken stad – 3 hop on, hop off bus trajecten, een speciale nachttour en tickets voor het bekende eiland Alcatraz, waar je met een audiogids zelf deze beruchte gevangenis kunt ontdekken.

Audiogidsen zijn beschikbaar in verschillende talen, maar de hop on, hop off tour is alleen beschikbaar in het Engels.

Met op elke dubbeldekkerbus een gids, zul je alles zien en te weten komen. Door de routes te combineren kun je alle beroemde plekken in de stad bezoeken, en met de 72 uur die tot je beschikking staan zul je je favoriete plekken nog een keer kunnen bezoeken.

Downtown traject hoogtepunten: Fisherman’s Wharf, Barbary Coast, Financial District, Ferry Building, South of Market, City Hall, Union Square, Chinatown, North Beach, Lombard Street, en Pier 39.

De hoogtepunten van de officiële stadstour zijn: het Paleis van Beeldende Kunst, SouthVista Point waar je mooie foto’s kan maken van de Golden Gate Bridge, Golden Gate Park waar je kunt genieten van de Japanse Tea Gardens, district Haight-Ashbury, San Francisco centrum, Chinatown, het Civic Center en de Embarcadero.

Sausalito hop on, hop off tour geeft je de mogelijkheid om te genieten van een rit over wereldberoemde Golden Gate Bridge en de schilderachtige kustplaats Sausalito te bekijken, waar je bent vrij om te eten, winkelen, genieten van het uitzicht en een bezoek te brengen aan enkele van de vele galeries.

De 90-minuten durende Night Tour bevat vele van de attracties van de andere routes, maar vanuit een heel ander perspectief. Deze is niet hop on, hop off en vertrekt het hele jaar door van Fisherman’s Wharf om 18:00 uur met een extra vertrek om 19:00 uur gedurende de zomermaanden. Er zijn 2 korte wandelingen, met foto's kansen die je niet mag missen.
Inbegrepen
 • 72-uur durende hop on, hop off privileges voor 3 stadstrajecten
 • Speciale nachttour
 • Live Engels commentaar door een gids op elke bus
 • Ticket voor Alcatraz Island
Niet inbegrepen
 • Fooien
Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Trefpunt

Wissel je voucher in bij City Sightseeing, Fisherman's Wharf: 1331 Columbus Avenue, tussen Beach Street & North Point, San Francisco, CA 94133. Bel voor meer informatie het telefoonnummer op de voucher. San Francisco, CA 94133 (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Geen tours op 25 december.

Alcatraz tour: de vertrektijd wordt bekend gemaakt op de eerste dag van de tour wanneer je tussen 09:00 en 10:00 uur je tickets ophaalt. De vertrektijd staat vast en kan niet worden gewijzigd. Als je je tickets niet tussen 09:00 en 10:00 uur ophaalt, vervallen ze en kan er geen restitutie worden gegeven.

Graag de volledige naam van alle deelnemers doorgeven. In het geval van onvolledige informatie, ontvang je geen Alcatraz tickets en geen restitutie voor dit gedeelte van de tour.

De nominale waarde van het Alcatraz ticket is USD 31.

Tijdschema:
Downtown Tour – 9:00-16:00 uur; elke 15-20 minuten in de zomer, elke 30 minuten in de winter
Golden Gate Bridge en Sausalito – 10:00-17:00 uur; elk uur
Golden Gate Park Tour – 10:00-16:00 uur; elk uur in de zomer, elke 2 uur in de winter
Night Tour – 18:00 uur gedurende het hele jaar; extra vertrektijden in de zomer
Muir Woods Tour – 9:00-14:45 uur; elk uur

Alamo Square (gesloten vanaf mei 2016 voor 7 maanden)
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (35 Beoordelingen)

Georganiseerd door

City Sightseeing San Francisco

Product ID: 11316