Belevingen in
San Francisco

Ervaar een coole metropool die een smeltkroes van unieke wijken, grootstedelijke schoonheid en culturele trekpleisters biedt.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Veelgestelde vragen over San Francisco

Welke topattracties zijn een must-see in San Francisco?

Sitemap San Francisco

Wil je alle activiteiten in San Francisco ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over San Francisco

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 12.827 beoordelingen

We hebben het erg getroffen met onze gids Denise die erg veel te vertellen had. De seqoia wandeling is geplaveid dus niet ingewikkeld. Wandeling naar de lower Yosemite Falls is aanrader. Helaas te weinig tijd voor de upper falls. Deze trip gedaan tijdens citytrip naar SF. Heel fijne break in de natuur. Aanrader.

We waren in staat om het Aquarium, Madame Tussauds, Ferry Ride, Bike ride to GG bridge en Hop-On Hop-off in één dag af te maken! Deze hadden ons gemakkelijk veel geld kunnen kosten, maar met deze stadspas konden we dat allemaal doen voor slechts $ 80. Het is het geld absoluut waard!

Zeer vlotte service bij het ophalen van de fietsen. Fietsen waren ook in orde. Ons groepje is terug gekeerd met de Ferry. Wat wel een aanrader is. Ilay was 33’ super gids. Dag nadien Alcatraz bezocht. Echt de moeite!!!

Fantastisch om met deze snelle electrische fietsen de kust te verkennen! Prachtige uitzichten met een 'fun' vervoermiddel!

Yosemite park is echt geweldig. Een must om te zien als je in San Fracisco bent!