Zie de immer veranderende street art van Clarion Alley

Alcatraz ticket en Streets of San Francisco fietstour

Product ID: 45451
Gecertificeerd

Vanaf € 109,80 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bezoek het wereldberoemde Alcatraz eiland en ontdek de unieke geschiedenis
 • Fiets over een speciaal uitgekozen, vlakke route door de stedelijke kant van San Francisco
 • Stop bij één van San Francisco's beroemde 'food trucks' voor lunch
 • Verken 8 stadsdistricten van San Francisco
Overzicht
Bezoek de beruchte Alcatraz gevangenis per veerboot en ontdek de geschiedenis. Verken de stedelijke kant van San Francisco tijdens een fietstour met gids door 8 van de stadsdistricten. Deze vlakke route laat zien wat San Francisco zo'n unieke stad maakt.
Wat te verwachten
Steek per veerboot de San Francisco baai over tijdens een reis naar de beruchte Alcatraz gevangenis. Deze wereldberoemde gevangenis was van 1934 tot 1963 een federale gevangenis en hield ooit beruchte criminelen vast, zoals Al Capone en Robert Stroud, de 'Birdman'. Neem de prijswinnende 45 minuten durende Cellhouse audiotour en hoor verhalen van diegenen die in Alcatraz woonden. Deze tour brengt geschiedenis tot leven door de vertellingen van cipiers en gevangenen.

Je fietstour vind de voorgaande dag plaats om 11:00 uur. Tijdens deze 4 uur durende fietstour verken je de kleine straatjes van Little Italy in North Beach, en zie je de iconische Transamerica Pyramid van dichtbij. Je zult ook Barbary Coast bekijken en San Francisco’s historische supper clubs. Zie hoe deze buurten, die eerst achterstandswijken waren, hip en levendig zijn geworden.

Fiets om het honkbalstadion van de Giants en door de culturele buurten Mission, Castro, en Haight Ashbury. Zie de altijd veranderende street art en de lokale bewoners die elke buurt uniek maken.

Verken Nopa en zie de charmante Painted Ladies of Alamo Square voordat je het informatiecentrum bezoekt. Fiets verder door Polk Gulch, San Francisco’s originele homobuurt, en sluit je fietstocht af in Aquatic Park. Het einde van de tour is bij het feestelijke Fisherman’s Wharf.
Inbegrepen
 • Alcatraz ticket
 • Fietstour
 • Professionele tourgids
 • Helm
 • Stuurtas en bagagedrager
 • Slot
Niet inbegrepen
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Schadeverzekering
 • Eten/koffie
Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Trefpunt

2661 Taylor Street (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
De fietstocht wordt automatisch gepland voor de dag voorafgaand aan je Alcatraz excursie, de datum die je kiest bij het plaatsen van de boeking. Neem contact op met de plaatselijke leverancier als je de fietstocht wilt verzetten. Alcatraz tourtijden variëren per dag.

De datum die je kiest tijdens het boeken is de datum waarop je Alcatraz bezoekt. Je fietstour vindt de volgende dag plaats om 10:00 of 13:00 uur (geef tijdens het boeken je voorkeur aan). Bijvoorbeeld: als je 31 mei kiest voor je bezoek aan Alcatraz, is je fietstour op 1 juni.

Na het boeken is er geen restitutie meer mogelijk voor de Alcatraz- en fietstour combinatie.

De Cellhouse audiotour is beschikbaar in: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Mandarijn, Portugees, Russisch, en Spaans.

Graag de volledige naam van alle deelnemers doorgeven. Bij onvolledige informatie, ontvang je geen Alcatraz tickets en geen restitutie.

Electric Bike Upgrade beschikbaar voor 25 dollar. Dit betaal je tijdens

Vanaf € 109,80 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (1 beoordeling)

Georganiseerd door

Bay City Bike Alcatraz

Product ID: 45451