Meer foto's

Vanaf € 29 per persoon

Rondvaart Golden Gate Bay

Product ID: 3285
Belangrijke Informatie
Duur
1 uur
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Audiogids/koptelefoons
Spaans, Thai, Vietnamees, Chinees, Engels, Frans, Duits, Hebreeuws, Hindi, Indonesisch, Italiaans, Japans, Arabisch, Koreaans, Portugees, Russisch

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Vaar langs de waterkant van San Francisco
 • Vaar onder de Golden Gate Bridge door en om Alcatraz Island heen
 • Luister naar de interessante en bekroonde audiotour, die in 16 talen beschikbaar is
 • Bekijk de voormalige hippie-enclave van Sausalito
 • Kijk of je dolfijnen, zeeleeuwen, walvissen en pelikanen ziet
 • Geniet van het uitzicht op Crissy Field en de weelderige heuvels van het Presidio
 • Vaar langs de natuurgebieden van de Marin Headlands
Overzicht
Vaar langs de prachtige waterkant van San Francisco, onder de adembenemende Golden Gate Bridge door en om het beruchte Alcatraz Island heen. Ontdek de geschiedenis van San Francisco aan de hand van een bekroonde audiotour die in 16 talen beschikbaar is.
Wat te verwachten
Gelanceerd in 1939 als onderdeel van de Golden Gate International Exposition, heeft deze 1-uur durende rondvaart een hoogtepunt van een bezoek aan San Francisco meer dan 75 jaar geweest. Met 8-14 vertrekken dagelijks vanaf 10.00 uur, zal vaart u langs adembenemende waterkant van San Francisco, onder de majestueuze Golden Gate Bridge, en dicht bij de beruchte Alcatraz Island.

fascinerende geschiedenis Ontdek San Francisco's, tot leven gebracht door middel van audio commentaar uitgezonden in 16 talen via persoonlijke hoofdtelefoon. Kijk uit voor wilde dieren langs de weg, met inbegrip van pelikanen, zeeleeuwen en zelfs dolfijnen en walvissen.

Zeil langs de levendige buurt North Beach, de beroemde zwemmen clubs van Aquatic Park, de historische schepen op Hyde Street Pier en San Francisco Maritime National Park, voordat het westen richting Golden Gate Bridge. Geniet van het uitzicht van Crissy Field en de groene heuvels van de Presidio, voordat u verder vaart onder de Golden Gate Bridge.

Stoom terug in de baai, reizen langs de wildreservaten van het Marin Headlands, en de legendarische stad van Sausalito, ooit het huis van bloem generatie van de jaren 1960 '. Met Angel Island State Park aan uw linkerhand, cruise rond beruchte Alcatraz. Na een vol uur van spannende bezienswaardigheden, de blaffende zeeleeuwen bij Pier 39 verwelkomen u terug naar Pier 43 1/2.

Een volledige bar met drankjes, snacks en merchandise, inclusief logo dragen, is verkrijgbaar tegen een redelijke prijs aan boord van de iconische rode en blauwe zee schepen.
Inbegrepen
 • Rondvaart met audiotour
Niet inbegrepen
 • Snacks en drankjes
Trefpunt

Kom naar het loket van de Red and White Fleet, die zich op Pier 43 1/2 midden op Fisherman's Wharf bevindt, bij Taylor Street en Embarcadero, direct achter het herkenbare bord met de krab. (Openen in Google Maps)

Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (79 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Red and White Fleet

Product ID: 3285